-
Με τόσους λάτρεις της Alfa Romeo εδώ, δεν γινόταν να το δω και να μην προσπαθήσω να το απαθανατίσω!
Λίγο κουνημένες, γιατί ο τύπος δεν είχε ησυχία, με 130 απο τη Βάρκιζα μέχρι την Π. Φώκαια...
-
[emoji7]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Έρωτας η συγκεκριμένη Alfa Romeo!!
-
καιρό την έβλεπα να γυρνάει εδώ στην γειτονιά, τώρα που την πέτυχα σταθερή είπα να την τραβήξω ένα κλικ
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τί να κάνεις μ' αυτήν την ρουτίνα, αν δεν έχεις και μια Giulia να χαζεύεις...??
-
-
-
-
Ωραίο το οδοιπορικό alejandro
-
Panamera με τη ζάντα βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος. Μπλιαχ!
-
Aμα ηταν με φυσικο αεριο θα σ΄αρεσε ομως
Οπως θα μ΄αρεσε κι εμενα, κι ας ηταν και με τασια
-
Το χρώμα της ζάντας δε μου αρέσει, το υπόλοιπο αυτοκίνητο ήταν έρωτας.
-
Lancia Thesis
&
Renault Megane 4 sw εκ Ρουμανίας....
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το megane sw μου αρέσει πολύ!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ωραίο το οδοιπορικό alejandroΕυχαριστώ 993cc. Και να φανταστείς ειναι ενα μικρό ποσοστό από ότι πήρε το μάτι μου μιας και μετά από ένα διάστημα βαρέθηκα. Πριν λίγο σε φανάρι ήταν μια 488 Pista λευκή.
Αυτό που ξερω πάντως ειναι οτι αυτά τα οχήματα ειναι φτιαγμένα για μέρη όπως Τοκυο και για καποιες άλλες λίγες πόλεις/περιοχές στο πλανητη. Οπουδήποτε αλλού τα οδηγεί κανεις ειναι απλά για μεγάλα κλαρίνα. Από τη Μποκοτά μέχρι τη Βουλιαγμένη. Θέλουν context όπως και να το κάνουμε που λίγα μέρη στο πλανήτη το διαθέτουν. -
Αυτά τα αυτοκίνητα είναι για πίστες και ανοικτούς δρόμους, όχι για πόλεις.
Pista? Σίγουρα; Δύσκολο πάντως... -
REALZUS , ε, τωρα μεταξυ μας, όλοι ξέρουμε στη πραγματικότητα πού κυκλοφορούν το 99% αυτών των αυτοκινήτων.
Η συγκεκριμένη 488 είχε και τους πλαϊνούς αεραγωγούς στο πισω προφυλακτήρα και μεγαλύτερο διάχυτη και διαφορετικό κενό ανάμεσα απο τα φώτα ... την είδα λιγο πλέι και πισω. Εκτός και αν εχει βγει και αλλη έκδοση που δε ξέρω. Αλλα δε φαινόταν για καγκουρεμενη. -
-
.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Carspotting [#7]