-
Ωραιος.
Εγω να πω την αληθεια μετα τις προσφατες αντιλογιες μια παραπανω παραχωρηση ή να το πω καλυτερα μια μεγαλυτερη ευγενεια ως εναν βαθμο την εδειξα σε αρκετες περιπτωσεις απεναντι σε ποδηλατες.
Πηγα για παραδειγμα τραινακι ολη τη σειρα των αυτοκινητων πισω μου οταν ημουν σε στενο με ποδηλατο μπροστα. Κορναραν οι απο πισω, αλλα δεν τον προσπερασα μεχρι να φτασουμε στο φαναρι.
Αυτο βεβαια πιστευω πως εδραιωνει την αποψη μου για τα πολλα ποδηλατα στα στενα των πολεων και την πρακτικη συνυπαρξη, αλλα μεχρι να γινουν πολλα και να δουμε τοτε τι θα κανουμε, προσπαθω να ειμαι καπως ευγενικος στα λιγα που συναντω.Θελω να πω πως ενω εκφερω αντιθετες αποψεις δεν σημαινει οτι βαζω παρωπιδες, διαβαζω και προσπαθω να εναρμονιστω ως εναν βαθμο στα θελω και στις παρατηρησεις των φιλων του ποδηλατου.
-
Αν έχεις πρόσβαση σε ποδήλατο, κάνε μερικές βόλτες, να δεις πώς είναι 'η απέναντι όχθη'. Μόνο καλό θα σου κάνει γιατί θα διευρύνει την οπτική σου.
-
Ο χρήστης arj1383 έγραψε:
Καλησπέρα από την Κω.Ένα παράδειγμα των ντόπιων οδηγών..
Κανένας σεβασμός στα φανάρια. Βλέπετε είναι για τους άλλους, εμείς είμαστε στο χωριό μας άρα έχουμε και προτεραιότητα.Συγνώμη αλλά τα φανάρια στη Κω τα σέβονται πολύ περισσότερο απο την Αθήνα πχ...Σε καμία περίπτωση δεν αποτελει παράδειγμα ντόπιου.
Ειδικά το συγκεκριμένο φανάρι εγώ δεν έχω δει να το παραβιάζει κάποιος.
Επίσης ,δε μπορείς να ξέρεις αν όντως ο οδηγός ήταν ντόπιος ή κάποιος στρατιωτικός πχ από τους χιλιάδες που υπάρχουν στο νησί και εμπλέκονται πολύ συχνά σε τροχαία ατυχήματα λόγω τους τρόπου που οδηγούν.Να μη πω για όλους αυτους που δουλεύουν στο νησί το καλοκαίρι. -
-
Τον πήραν στο λαιμό τους με τις μ@λ@κιες τους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μακακες και άχρηστοι οδηγοί και οι δύο τους , είχαν χώρο να κάνουν λιγο δεξιά και οι δύο πιέζοντας το λευκό αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά , χωρούσαν άνετα 3 αυτοκίνητα , ειδικά ο οδηγός του SUV απαράδεκτος , και έβλεπε καλύτερα λόγω θέσης οδήγησης και βρισκόμενος δεύτερος είχε 1-2 δεύτερα να αντιδράσει καλύτερα έπρεπε να έχει μπει δεξιά αμέσως , τον σκότωσε τον άνθρωπο ...
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Όταν η αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη και η αυτοπεποίθηση που σου δίνει ένα αμάξι με 300-400 ίππους σου κουνάει το μυαλό και δεν έχεις την εμπειρία/ικανότητα να θέσεις όρια, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά.Και φυσικά το θύμα της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι ο αθώος με το skoda fabia που οδηγούσε αμέριμνος στο ρεύμα του.
-
Από το fb φίλης...Γρ. Λαμπράκη,Κορυδαλλός..
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Καλησπέρα από την Κω.
Ένα παράδειγμα των ντόπιων οδηγών..
Κανένας σεβασμός στα φανάρια. Βλέπετε είναι για τους άλλους, εμείς είμαστε στο χωριό μας άρα έχουμε και προτεραιότητα.Συγνώμη αλλά τα φανάρια στη Κω τα σέβονται πολύ περισσότερο απο την Αθήνα πχ...Σε καμία περίπτωση δεν αποτελει παράδειγμα ντόπιου.
Επίσης ,δε μπορείς να ξέρεις αν όντως ο οδηγός ήταν ντόπιος ή κάποιος στρατιωτικός πχ από τους χιλιάδες που υπάρχουν στο νησί και εμπλέκονται πολύ συχνά σε τροχαία ατυχήματα λόγω τους τρόπου που οδηγούν.Να μη πω για όλους αυτους που δουλεύουν στο νησί το καλοκαίρι.Τι εχει ο τροπος που οδηγανε εκει οι στρατιωτικοι?Δηλαδη οι ντοπιοι οδηγανε καλυτερα?
Απο αυτους που θα εχουν γραψει δεκαδες χιλιομετρα σε εθνικους οδους πολεις κτλ?
Απλη ερωτηση. -
Ο χρήστης Vasilis Type R έγραψε:
Καλησπέρα από την Κω.
Ένα παράδειγμα των ντόπιων οδηγών..
Επίσης ,δε μπορείς να ξέρεις αν όντως ο οδηγός ήταν ντόπιος ή κάποιος στρατιωτικός πχ από τους χιλιάδες που υπάρχουν στο νησί και εμπλέκονται πολύ συχνά σε τροχαία ατυχήματα λόγω τους τρόπου που οδηγούν.Να μη πω για όλους αυτους που δουλεύουν στο νησί το καλοκαίρι.Τι εχει ο τροπος που οδηγανε εκει οι στρατιωτικοι?Δηλαδη οι ντοπιοι οδηγανε καλυτερα?
Απο αυτους που θα εχουν γραψει δεκαδες χιλιομετρα σε εθνικους οδους πολεις κτλ?
Απλη ερωτηση.Ειδικά τα πρωινά που πάνε να μπούνε μέσα στα στρατόπεδα αλλά και το μεσημερι όταν σχολάνε,πολλοι απο αυτούς οδηγάνε δίχως αυριο παραβιαζοντας συστηματικά ,όρια ταχύτητας διπλές γραμμες κτλ.Εχουν γίνει πάρα πολύ σοβαρά ατυχήματα .
Το τελευταίο που θυμαμαι αυτο:
https://www.aegeanews.gr/featured/17872 ... to-vinteo/ -
Σιγουρα αναμεσα κ στους στρατιωτικους θα υπαρχουν καποιοι καγκουρες,αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι μονο αυτοι κανουν παραβασεις,για τους ντοπιους δεν μου απαντησες?
Ημουν σε νησι του Αιγαιου 5 χρονια κ εχω σαφη εικονα πως οδηγανε οι ντοπιοι ειδικα οι μεγαλυτεροι αλλα κ πολλοι νεοι με μηχανες. -
Σιγουρα αναμεσα κ στους στρατιωτικους θα υπαρχουν καποιοι καγκουρες,αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι μονο αυτοι κανουν παραβασεις,για τους ντοπιους δεν μου απαντησες?
Ημουν σε νησι του Αιγαιου 5 χρονια κ εχω σαφη εικονα πως οδηγανε οι ντοπιοι ειδικα οι μεγαλυτεροι αλλα κ πολλοι νεοι με μηχανες.Έγραψα κάπου οτι μόνο οι στρατιωτικοί κάνουν παραβάσεις?
Και εγώ ήμουν στο νοσοκομείο της Κω επι δύο χρόνια και αλλον έναν χρόνο στο ΣΤΕΠ φρουρας Κω οπότε έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα.
Για τους ντόπιους τι να σου απαντήσω?Δεν είπα οτι είναι αγιοι αλλά το video που έβαλε ο φίλος παραπάνω σίγουρα δεν αποτελεί παραδειγμα ντοπιου οδηγού.Ειδικά στο θέμα παραβίασης ερυθρού σηματοδότη. -
Απλα τους υπερασπιζεσαι ανοιχτα κ λες οτι η παραβιαση κοκκινου σηματοδοτη δεν ειναι θεμα ντοπιων λες κ εσυ εισαι 24 ωρες το 24ωρο στο φαναρι κ βλεπεις ποιος το περναει η οχι.
Και απο την αλλη στιγματιζεις μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων οτι στην ουσια πιο πιθανο να ηταν στρατιωτικος.
Για να μιλησω κ πιο ανοιχτα απλα βγαζεις κομπλεξ για τους δικους σου λογους.
Καλη συνεχεια κ ευχομαι καλυτερη νοοτροπια κ τροπο σκεψης. -
Καιρώ έχω να δω τέτοιο πράγμα... Τη δεκαετία του 1980 συνηθιζόταν πολύ κάτι τέτοια...
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Καιρώ έχω να δω τέτοιο πράγμα... Τη δεκαετία του 1980 συνηθιζόταν πολύ κάτι τέτοια...
Τέτοιο χάλι σε ΙΧ και εγώ είχα καιρό να δω αλλά σε μεγαλύτερα 4τροχα βλέπω πιο τακτικά.
Αλίμονο σ'αυτόν τον αθώο που θα του έρθει ουρανοκατέβατο στο αμάξι ή στο κεφάλι του κάποιο από όλα αυτά τα τζάντζαλα-μάντζαλα που κουβαλάνε αυτοί οι απίθανοι τύποι... -
Απλα τους υπερασπιζεσαι ανοιχτα κ λες οτι η παραβιαση κοκκινου σηματοδοτη δεν ειναι θεμα ντοπιων λες κ εσυ εισαι 24 ωρες το 24ωρο στο φαναρι κ βλεπεις ποιος το περναει η οχι.
Και απο την αλλη στιγματιζεις μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων οτι στην ουσια πιο πιθανο να ηταν στρατιωτικος.
Για να μιλησω κ πιο ανοιχτα απλα βγαζεις κομπλεξ για τους δικους σου λογους.
Καλη συνεχεια κ ευχομαι καλυτερη νοοτροπια κ τροπο σκεψης.Βγάζω κόμπλεξ για τους στρατιωτικούς?
Οκ Οτι πεις. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Τέτοιο χάλι σε ΙΧ και εγώ είχα καιρό να δω αλλά σε μεγαλύτερα 4τροχα βλέπω πιο τακτικά.
Αλίμονο σ'αυτόν τον αθώο που θα του έρθει ουρανοκατέβατο στο αμάξι ή στο κεφάλι του κάποιο από όλα αυτά τα τζάντζαλα-μάντζαλα που κουβαλάνε αυτοί οι απίθανοι τύποι...Τροχαία στο δρόμο ούτε για πλάκα. Που τους έχουν κρύψει αλήθεια;;;;;
-
Μόνο αν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα βγαίνουν και κάνουν μπλόκα για λίγες μέρες εξαντλώντας την αυστηρότητά τους κ μετά από λίγο που ξεχνιέται, επιστροφή στη δυσάρεστη 'κανονικότητα'.
Αν υπήρχαν τακτικοί τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαίωση παραβάσεων, είναι σίγουρο ότι δε θα είχαν το θράσος οοολοι αυτοί εκεί έξω να κυκλοφορούν όπως κυκλοφορούν. -
Απλά να κάνουν καμιά βόλτα αντί να στήνονται σε συγκεκριμένες θέσεις. Όταν κάποιοι αλωνιζουν σε κεντρικές λεωφόρους των πόλεων και ακόμη και σε Ε.Οδους, τότε δεν υπάρχει ελπίδα. Τα ραβασάκια για το ΚΤΕΟ είναι το αντίδοτο. Αντί να βγουν και να μαζέψουμε ότι χρεπι κυκλοφορεί,με διαδικασία αυτόφωρου,ως εγκληματική αμέλεια.
-
Το 'ζώο - νικητής' της δικής μου ημέρας, αυτό που αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να στρίψει απο τη Β. Σοφίας σε δεξιά κάθετη οδό, ήταν να παραμείνει στη μεσαία λωρίδα, προσπερνώντας το λεωφορείο που ήταν σταματημένο στη στάση και μετά να στρίψει κάθετα μπροστά του.
Λεωφορείο - Ζωο: 1 - 0Παράπλευρες απώλειες: Το λεωφορείο ήταν το εξπρές του αεροδρομίου και δεκάδες επιβάτες βρέθηκαν με τις βαλίτσες στα χέρια να ψάχνουν για ταξί...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]