-
Ψήφισα την ALFA λόγω μοτερ και διότι με την εμπειρία μου απο την Barchetta ακόμη και αυτα με τον 'λαθος' αξωνα κίνησις μπορούν αμα ειναι σωστά στημένα να ειναι πολύ διασκεδαστικά για τον οδηγό αρκεί να έχουν αρκετά αλογα για το βάρος τους. Προσωπικά πιστεύω οτι όλα τα καινούριας γενεάς αυτοκίνητα ειναι πολύ βαρειά και επηρεάζει την διασκεδαστική τους πλευρά, έστω και αν έχουν ιπποδύναμη. Επιλογή μου θα ηταν πέρα από την λίστα και το 'καινούριο' μιά MASERATI SPIDER με κοστος απο 25000 έως 30000 και λογικό βάρος και 260 άλογα και πισωκίνητη και σαλώνι άπαιχτο, και διαφορικό μπλοκέ κ.λ.π. Υπάρχει επιλογή σε αυτά τα λεφτά και αν το συντηρείς σωστά δεν ξεκολλάς απο αυτό πιστέψτε με!!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γιατί να μην χωράω σε μία Elise;; Γαμ**** Πουστ**** Άγγλοι!!!
αν έφτιαχναν την Ελίζ ώστε να χωράς εσύ ψηλέ, δεν θα ήταν Ελίζ!
Τι θα ήταν τότε; Νταρντάνοβα;;;
Elise με κλειστά τα μάτια!!
-
Θα προβληματιζομουνα αρκετα μεταξυ Ζ4 και S2000 αλλα το S2k θα διαλεγα στο τελος...
Αλλο πραγμα ο i-Vtec που στροφαρει 9200 rpm. Ειχα το αυτο διλημμα κι εγω αλλα με Ζ4 2.2 και S2000 αλλα τελικα παραγγειλα το Honda. Σε καμια τριανταρια μερες θα το εχω...
Τελικα μονο αν ειχα τα λεφτα να παρω Ζ4 3.0 δεν θα επαιρνα S2000 -
Προτρέχω λίγο και ψηφίζω τη Brera Spider 3.2 V6 Q4.
Αν έπρεπε να διαλέξω από αυτά που τέθηκαν, θα έπαιρνα το Στουκ κι ας είναι παλιό και διθέσιο.
ΥΓ: Elise για καθημερινό αυτοκίνητο; Μπαααα....
-
elise 47.200 με κλειστά τα μάτια. Ασε που ο κινητήρας λόγο 1800cc δεν καιει τίποτα και φυσικά πληρώνεις ελάχιστους φόρους
-
Κανένα από τα παραπάνω!
Αντ'αυτών θα αγόραζα το νέο ΜΧ-5 2.0 με τα 160 άλογα και θα καθάριζα γενικώς και ειδικώς!
-
Z4 και απο μενα
γιατι ρε παιδια το ΤΤ τοσο χαλια?παιζει ρολο το οτι ειναι παλιο? -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Z4 και απο μενα
γιατι ρε παιδια το ΤΤ τοσο χαλια?παιζει ρολο το οτι ειναι παλιο?όχι. Παίζει ρόλο ότι είναι ένα Γκολφ IV με άλλα ρούχα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Z4 και απο μενα
γιατι ρε παιδια το ΤΤ τοσο χαλια?παιζει ρολο το οτι ειναι παλιο?όχι. Παίζει ρόλο ότι είναι ένα Γκολφ IV με άλλα ρούχα
η μηχανη του δεν συγκινει πλεον?αν θυμαμαι παλιοτερα πουλουσε καλα ισως το καινουργιο
-
Το ΤΤ είναι GOLF IV με ότι αυτό συνεπάγεται.. Νομίζω πάντως ότι και το ΤΤ 3.2 μετα 250 άλογα, στα ίδια λεφτά είναι..
Από μένα Z4.
SLK όχι αν δεν είναι η 55AMG, οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι υπερκετιμημένες κατά την γνώμη μου.
ΤΤ όχι γιατί είναι GOLF και γιατί είναι πολύ παλιό μοντέλο.
S2K όχι γιατί δεν μου αρέσει το σχήμα του και πόσο έυχρηστο μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο που απαιτεί να αλλάζεις συνέχεια ταχύτητες? Αν ήτανε για πίστα, τότε αβίαστα S2K αλλά αφού δεν είναι..
AR όχι γιατί προσωπικά έχει τρομάξει το μάτι μου με τις AR και τα τεράστια ομολογουμένως προβλήματα αξιοπιστίας τους. Άσε που είναι πισωκίνητη.
Οπότε μας μένει η μπέμπα.. Προσωπικά με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνα μία φτερουγίτσα..
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Lotus Elise S2
Ό μόνος που μίλησε σωστά!
Μεγάλη αγάπη!!! (....και ζημιάρικη)Γιατί να μην χωράω σε μία Elise;; Γαμ**** Πουστ**** Άγγλοι!!!
Prepei na eisai terastios!!!
An kai kserw ena aglo 2metra 150 kila kai mpenei stin ExigeS1 tou oso eukola mpeno egw stin EliseS2 mouKrima pou den se boleuei pantos
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Lotus Elise S2
Μεγάλη αγάπη!!! (....και ζημιάρικη)Γιατί να μην χωράω σε μία Elise;; Γαμ**** Πουστ**** Άγγλοι!!!
An kai kserw ena aglo 2metra 150 kila kai mpenei stin ExigeS1 tou oso eukola mpeno egw stin EliseS2 mouKrima pou den se boleuei pantos
H Exige είναι πιο μεγάλη απο την EliseS2;;;
Εγώ είμαι 2.06 125κιλά
-
1)exartatai apo ti ilikia einai autos pou tha to parei
2)logika gia na exei tin oikonomiki dinatotita na agorasei tetoio autokinito prepei na einai megalis sxetika ilikias ektos an to parei me ta lefta tou mpampa se mikri ilikia!!
3)an einai se megali sxetiki ilikia opos eipa prin den prokeitai na parei kanena apo auta alla tha parei kanena pio 'oikogeneiako' me auta ta lefta px: impreza wrx
opote ego den psifizo kanena!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Lotus Elise S2
Εγώ είμαι 2.06 125κιλά
Oxi
Elise = exige me hardtop se diastasi
alla h S2(elise/Exige) exei pio xamilo plaisio sta plaina apo S1 opote mpeneis pio eukola.
Den kserw pso to kanei o mastoras na sou po tin alitheia.
Kathe fora pou ton blepo trelenomaiAn baleis apospomeno timoni ?
-
Lotus Elise S2
Εγώ είμαι 2.06 125κιλά
Oxi
Elise = exige me hardtop se diastasi
alla h S2(elise/Exige) exei pio xamilo plaisio sta plaina apo S1 opote mpeneis pio eukola.
Den kserw pso to kanei o mastoras na sou po tin alitheia.
Kathe fora pou ton blepo trelenomaiAn baleis apospomeno timoni ?
Αυτό το ήξερα και εγώ οτι η Elise = Εxige
Έχει αλλάξει καθίσματα; Έχει κάνει άλλες αλλαγές;;;;
Σε παρακαλώ αν μπορείς βρες πως το έχει κάνει!!!!!!!
Θα με σώσεις!! -
Den kserw ti ekane autos.
Alla an kai ta kanonika kathismata einai arketa lepta mporeis na baleis ta parakato apo carbonfibre pou sigoura tha sou dwsoun ligo xoro.
Mazi me ena apospomeno timonaki (flat kato meros) isws boleuteis.
-
ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα. Nissan 350Z για εμένα.
-
Den kserw ti ekane autos.Alla an kai ta kanonika kathismata einai arketa lepta mporeis na baleis ta parakato apo carbonfibre pou sigoura tha sou dwsoun ligo xoro.
Mazi me ena apospomeno timonaki (flat kato meros) isws boleuteis.
Έχεις πμ
-
Ο χρήστης george_STi έγραψε:
1)exartatai apo ti ilikia einai autos pou tha to parei
2)logika gia na exei tin oikonomiki dinatotita na agorasei tetoio autokinito prepei na einai megalis sxetika ilikias ektos an to parei me ta lefta tou mpampa se mikri ilikia!!
3)an einai se megali sxetiki ilikia opos eipa prin den prokeitai na parei kanena apo auta alla tha parei kanena pio 'oikogeneiako' me auta ta lefta px: impreza wrx
opote ego den psifizo kanena!!Η ηλικια του ενδιαφερομενου ειναι κατω απο 30...και οι επιλογες που σκεφτηκε ηταν αυτες οι 5...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οπότε μας μένει η μπέμπα.. Προσωπικά με τα ίδια λεφτά θα έπαιρνα μία φτερουγίτσα..Στην αρχη για STi πηγαινε αλλα στην πορεια αλλαξε...προτιμα ενα roadster για αυτη τη περιοδο. Μην ανησυχεις, εαν εχεις χρηματα εχεις την ευκαιρια να αλλαζεις και σχετικα συχνα αυτοκινητο...
Ποιο ρουντστερ θα θελατε μεχρι 50,000ευρω?