-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Χαζευοντας το σαιτ της subaru, επεσα πανω στο xv. Αρχικα αναφωνησα 'που ησουν ολους αυτους τους μηνες αναζητησης' και νομιζα οτι βρηκα την ιθακη μου (ειναι και της μοδας αυτον τον καιρο), αλλα δυστυχως ειναι μικρουλι για τις αναγκες μου.
Το peugeot rifter ειναι μια ενδιαφερουσα λυση και η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα συρομενη πορτα σκιρτισε η καρδια μου. Ονειρευτηκα heist movies του hollywood και εξοδους με οπλοπολυβολα και μασκες μαλλον
Εχει και το καινουριο 8ταχυτο αυτοματο κιβωτιο του ομιλου. Βλεποντας τον αγγλικο configurator συνειδητοποιω οτι βενζινοκινητηρας δεν συνδυαζεται με αυτοματο κιβωτιο. Με diesel δεν θελω να μπλεξω για δυο λογους, α. δεν θα κανει πολλα χιλιομετρα και απο οτι εχω ακουσει ειναι προβλημα για τα ντηζελ αυτο, β.βλεπω μια ταση απομακρυνσης απο τα ντηζελ και φοβαμαι τι μπορει να σημαινει αυτο (δεν θα μπορω να του πουλησω μετα; θα αυξησουν ξαφνικα τα τελη κυκλοφοριας; θα απαγορευσουν την κυκλοφορια τους στα αστικα κεντρα; στην ελλαδαρα που ζουμε δεν υπαρχει καμμια λογικη σε τιποτα απο οτι γινεται).Σχετικα με το συνδυασμο bluetooth + ενσωματωμενο navi, η απαντηση ειναι η εξης:
Θεωρητικα ναι κανεις δουλεια ΤΩΡΑ, αλλα το google maps ανανεωνεται συνεχως, τα ενσωματωμενα navi πρεπει να περιμενεις ποτε (και αν) θα τους ερθει η ορεξη να τα ανανεωσουν. Επισης επειδη η οθονη του αυτοκινητου στο android auto δουλευει σχεδον αποκλειστικα σαν 'χαζη οθονη', εχεις καλυτερη αποκριση αλλαζοντας συσκευη τηλεφωνου (μια και ολη η επεξεργαστικη δουλεια γινεται στο τηλεφωνο) ειναι σαν να αναβαθμιζεις το συστημα σου.ψήφο εμπιστοσύνης και από εμένα για google maps.
Και ομως το waze είναι καλύτερο ενώ και ο χάρτες της apple προσφέρουν καλύτερες προτάσεις πλοήγησης
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μα αυτο εγραψα Στεφανε, οτι εχει αυτοματο η βενζινη 1.500...τι μπερδευω!;!;Για ντΙζελ δεν εγραψα τιποτα γιατι δεν τον ενδιαφέρει! Αλλα ναι πλεον υπαρχει και 1.500αρι ντιζελ αυτοματο. Αμφότερα με το DCT και όχι με μετατροπέα (αρνητικο για εμενα, αλλα μαλλον πουλαει καλυτερα στην πλειοψηφια).
Τα πακέτα μπερδεύεις ρε συ Φανη [emoji41]
-
Εεε τα εχει κάνει κ@λος η bmw με τόσα πακέτα...εχω μεινει στις καλες εποχες που εβαζες οτι ηθελες και δεν υπηρχαν πακέτα!
Πάντως όπως και να το λεει, το βενζίνης εχει αυτα που έγραψα.
-
Λοιπον, το Χ1 εχει καταφερει να με μπερδεψει οσο κανενα αλλο αυτοκινητο
Τι κανω λαθος; διαλεγω στον configurator- x1
- 1.18i με αυτοματο steptronic
- λες να βαλω το x-line
το βαζω και η τιμη παει στα 42.838 . Πως στο καλο το βγαζεις εσυ 35; τι κανω λαθος;
-
Ο configurator ΔΕΝ εχει την τιμη με την προσφορά αλλά την επίσημη του καταλόγου! Οπότε πάς σε μια αντιπροσωπεία και σου λένε την σωστή τιμή της προσφοράς. Μετα πας και σε αλλη μια και βλέπεις ποιος σου δινει την καλύτερη τιμη...εαν υπαρχουν και ετοιμοπαραδοτα πινακιδωμένα παίζει και επιπλέον εκπτωση.
Δες εδω στο τέλος της σελίδας για να καταλάβεις για ποιο μοντέλο λέμε και τι έκπτωση δινουν:
https://bmw-spanos.gr/current-offers.html -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ο configurator ΔΕΝ εχει την τιμη με την προσφορά αλλά την επίσημη του καταλόγου! Οπότε πάς σε μια αντιπροσωπεία και σου λένε την σωστή τιμή της προσφοράς. Μετα πας και σε αλλη μια και βλέπεις ποιος σου δινει την καλύτερη τιμη...εαν υπαρχουν και ετοιμοπαραδοτα πινακιδωμένα παίζει και επιπλέον εκπτωση.Δες εδω στο τέλος της σελίδας για να καταλάβεις για ποιο μοντέλο λέμε και τι έκπτωση δινουν:
https://bmw-spanos.gr/current-offers.htmlOk, κατανοητό! Θα πάω από κοντά να δω
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
- λες να βαλω το x-line
το βαζω και η τιμη παει στα 42.838 . Πως στο καλο το βγαζεις εσυ 35; τι κανω λαθος;
Δεν βγαίνει από τον configurator η τιμή αυτού του πακέτου. Είναι ειδική έκδοση για Ελλάδα με τιμή προ φόρων 24999.
Πρέπει να πας σε αντιπρόσωπο. Αν θες στείλε pm να συνεννοηθούμε. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Χαζευοντας το σαιτ της subaru, επεσα πανω στο xv. Αρχικα αναφωνησα 'που ησουν ολους αυτους τους μηνες αναζητησης' και νομιζα οτι βρηκα την ιθακη μου (ειναι και της μοδας αυτον τον καιρο), αλλα δυστυχως ειναι μικρουλι για τις αναγκες μου.
Το peugeot rifter ειναι μια ενδιαφερουσα λυση και η αληθεια ειναι οτι οταν ειδα συρομενη πορτα σκιρτισε η καρδια μου. Ονειρευτηκα heist movies του hollywood και εξοδους με οπλοπολυβολα και μασκες μαλλον
Εχει και το καινουριο 8ταχυτο αυτοματο κιβωτιο του ομιλου. Βλεποντας τον αγγλικο configurator συνειδητοποιω οτι βενζινοκινητηρας δεν συνδυαζεται με αυτοματο κιβωτιο. Με diesel δεν θελω να μπλεξω για δυο λογους, α. δεν θα κανει πολλα χιλιομετρα και απο οτι εχω ακουσει ειναι προβλημα για τα ντηζελ αυτο, β.βλεπω μια ταση απομακρυνσης απο τα ντηζελ και φοβαμαι τι μπορει να σημαινει αυτο (δεν θα μπορω να του πουλησω μετα; θα αυξησουν ξαφνικα τα τελη κυκλοφοριας; θα απαγορευσουν την κυκλοφορια τους στα αστικα κεντρα; στην ελλαδαρα που ζουμε δεν υπαρχει καμμια λογικη σε τιποτα απο οτι γινεται).Σχετικα με το συνδυασμο bluetooth + ενσωματωμενο navi, η απαντηση ειναι η εξης:
Θεωρητικα ναι κανεις δουλεια ΤΩΡΑ, αλλα το google maps ανανεωνεται συνεχως, τα ενσωματωμενα navi πρεπει να περιμενεις ποτε (και αν) θα τους ερθει η ορεξη να τα ανανεωσουν. Επισης επειδη η οθονη του αυτοκινητου στο android auto δουλευει σχεδον αποκλειστικα σαν 'χαζη οθονη', εχεις καλυτερη αποκριση αλλαζοντας συσκευη τηλεφωνου (μια και ολη η επεξεργαστικη δουλεια γινεται στο τηλεφωνο) ειναι σαν να αναβαθμιζεις το συστημα σου.ψήφο εμπιστοσύνης και από εμένα για google maps.
Και ομως το waze είναι καλύτερο ενώ και ο χάρτες της apple προσφέρουν καλύτερες προτάσεις πλοήγησης
Πράγματι είναι πολύ καλό το waze. Για λογους συνήθειας εχω μείνει στο google maps αλλά το waze είναι πραγματικά πολυ καλό.
Για τους χάρτες της apple έχω απλά να πω οτι είναι επικίνδυνο να τους χρησιμοποιεί κάποιος. Πολλές ανακρίβιες μεγάλα λάθη. Έχω χάσει αρκετά ραντεβού και έχουν φαει χχ .
Άσε που η siri είναι μαρτυριάρα.
hint: όταν έχεις γκομενοδουλείες κλείνεις τα location services.
-
Μία εβδομάδα έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβρη . Θα πάρουμε ιδέα για τις τιμές του 5 αιρκρός , θα δούμε και τι θα κάνει και αυτό με την ανάρτηση του Κάκτου στον Τάρανδο και θα το λύσουμε το θέμα...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
- λες να βαλω το x-line
Δεν βγαίνει από τον configurator η τιμή αυτού του πακέτου. Είναι ειδική έκδοση για Ελλάδα με τιμή προ φόρων 24999.
Πρέπει να πας σε αντιπρόσωπο. Αν θες στείλε pm να συνεννοηθούμε.Έχεις PM
-
Αυτη πάλι τι λογική ειναι ;
οταν καποιος κανει ερευνα αγορας και θελει να βγαλει shortlist αμα εχει λαθος τιμες στον configurator πως θα βγάλει άκρη ; ή περιμενεις τον αγοραστη να σηκωθει να παει να ρωτησει σε ολα τα πιθανα μοντελα; -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
οταν καποιος κανει ερευνα αγορας και θελει να βγαλει shortlist αμα εχει λαθος τιμες στον configurator πως θα βγάλει άκρη ; ή περιμενεις τον αγοραστη να σηκωθει να παει να ρωτησει σε ολα τα πιθανα μοντελα;Που να δεις οταν ρωτας στις αντιπροσωπειες και για ακριβως το ιδιο αμαξι παιζουν χιλιαρικα διαφορα...Ειδικα στην επαρχια σκιζουν...
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
οταν καποιος κανει ερευνα αγορας και θελει να βγαλει shortlist αμα εχει λαθος τιμες στον configurator πως θα βγάλει άκρη ; ή περιμενεις τον αγοραστη να σηκωθει να παει να ρωτησει σε ολα τα πιθανα μοντελα;Εγώ έχω καταλάβει ότι για να πάρεις αυτές τις τρομερές εκπτώσεις που δεν εμφανίζονται πουθενά για να μην χαλάσει την πιάτσα ή πρέπει να στην σφυρίξει φίλος από μέσα ή να κάνεις ...κονσoμασιον στον πωλητή!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπα εμενα τηλεφωνο τους πηρα χωρις ουτε καν να με ξερουν και με στειλαν με email προσφορα πινακιδωμενο x1 awd 2λιτρο αρκετα χιλ κατω απο αυτα π εβγαζε το configurator...ακριβως ποσα δε θυμαμαι..
-
Αυτές είναι προσφορές της κεντρικής αντιπροσωπείας; Ρωτάω γιατί δεν έχω όρεξη να τρέχω μέχρι τον σπανό που το έχει και στο σάιτ του.
Αν επιτρέπεται εσύ, με ποιους επικοινωνησες; -
Δενεχω καταλαβει να σου πω την αληθεια αλλα νομιζω η καθε αντιπροσωπεια κανει τις δικες της προσφορες..αυτο π σ λεω εγινε πριν πολλους μηνες στη θεσσαλονικη.
-
ρε παιδια χωρις παρεξηγηση , οταν βλεπετε οτι κάποιος ζητα πληροφορίες ή δωστε τες ολοκληρωμένες ή μην τις λετε καθολου!
'πριν απο μηνες' 'δεν θυμαμαι' 'θεσσαλονικη'... Ενταξει είπαμε δεν τα παιρνουμε από τους ντηλερ ή οποιος τα παιρνει φαινεται και μεγεια του και χαρα του! αλλα δώστε μια πληροφορία ... -
1ον φανταζομαι οτι η διαφημιση των αντιπροσωπειων απαγορευεται στο φορουμ
2ον μια προσφορα π μου καναν δεκεμβριο η ιανουαριο σε αντιπροσωπεια της θεσσαλονικης (προφανως κ δεν εχω προβλημα να πω το ονομα αν επιτρεπεται) και απεριψα πως θα βοηθησει καποιον π ενδιαφερεται για αθηνα δε μπορω να καταλαβω.Αν ψαξω τα εμαιλ προφανως κ μπορω να βρω τιμες κ εκδοσεις αλλα μετα απο τοσο καιρο φανταζομαι εχουν αλλαξει τα πραγματαΣτάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η προσφορα για την Χ1 ειναι της bmw hellas, αφου αυτη κανονιζει να κρατησει την ΛΤΠΦ κατω απο τις €25κ με αυτο τον εξοπλισμο. Απλα ο κάθε έμπορος μπορεί να κάνει και επιλέον εκπτωση. Απλα ειναι τα πράγματα!
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
1ον φανταζομαι οτι η διαφημιση των αντιπροσωπειων απαγορευεται στο φορουμ
2ον μια προσφορα π μου καναν δεκεμβριο η ιανουαριο σε αντιπροσωπεια της θεσσαλονικης (προφανως κ δεν εχω προβλημα να πω το ονομα αν επιτρεπεται) και απεριψα πως θα βοηθησει καποιον π ενδιαφερεται για αθηνα δε μπορω να καταλαβω.Αν ψαξω τα εμαιλ προφανως κ μπορω να βρω τιμες κ εκδοσεις αλλα μετα απο τοσο καιρο φανταζομαι εχουν αλλαξει τα πραγματαΣτάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν νομιζω να απαγορευεται! οπως τις θαβουμε μια χαρα ε ας λεμε ποιος βρηκε μια καλη προσφορά μπας και επωφεληθει καποιος...
Αγορα μεσαιου SUV εως 35.000