-
Εμένα που λέει 58λτ έχω δει 60+ λίτρα στο γέμισμα ενώ είχα ήδη 4-5 λίτρα...
-
Άλλαξε βενζινάδικο>Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Εμένα που λέει 58λτ έχω δει 60+ λίτρα στο γέμισμα ενώ είχα ήδη 4-5 λίτρα...
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Από που είδες ότι είναι 67?
Από γέμισμα σε βενζινάδικο;Sent from my Pixel XL using Tapatalk
ναι
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To θέμα είναι ότι έχω δει στο γέμισμα πάνω από 63 λίτρα που
γράφει το βιβλίο κατασκευαστή και σε δυο διαφορετικά πρατήρια .Το τελευταίο που εβαλα γέμισε με 60λιτρα ενω μέσα είχε αλλά 7λιτρα .Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εκτός αν αδειάσατε το ρεζερβουάρ και μετρήσατε το καύσιμο που είχε μέσα, δεν μπορείτε να γνωρίζετε με ακρίβεια την ποσότητα που απομένει.
-
Νομίζω πάντως ότι το τριπ κομπιούτερ βγάζει την αυτονομία βάση μέσης κατανάλωσης. Άρα αν πχ έχει κάποιος 10λιτρα/100χλμ και του βγάζει ότι του μένουν 30χλμ αυτονομία σημαίνει ότι έχει 3 λίτρα στο ντεπόζιτο. Και λίγο να κλέβει το τριπ πχ 5 % η διαφορά είναι ασήμαντη.
-
Έχει βάλει κάποιος ως extra το area view? Θυμάται μήπως πόσο κόστισε;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Νομίζω πάντως ότι το τριπ κομπιούτερ βγάζει την αυτονομία βάση μέσης κατανάλωσης. Άρα αν πχ έχει κάποιος 10λιτρα/100χλμ και του βγάζει ότι του μένουν 30χλμ αυτονομία σημαίνει ότι έχει 3 λίτρα στο ντεπόζιτο. Και λίγο να κλέβει το τριπ πχ 5 % η διαφορά είναι ασήμαντη.Οι διαφορές αυτές είναι 'ασήμαντες', εκτός αν κάποιος στραγγίζει το ρεζερβουάρ, πράγμα που δημιουργεί προβλήματα.
-
Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ περισσότερα από 35 ευρώ διότι το γεμίζω πάντα όταν φτάσει περίπου ατο 1/2
-
Ρελαντι στο ταξιδι
-
Μια χαρά Νικόλα!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Όντως πολύ καλά. Εγώ ήθελα αλλες 500 στροφές παραπάνω και αυτό για τα 130 - 140 το πολύ. Για τα 150 πάμε στις 3500 χαλαρά.
-
Ετοιμάζεται ανάκληση 700.000 tiguan και touran με πρόβλημα στην πανοραμική οροφή.
Όπως ανέφερε το περιοδικό Kfz-Betrieb υγρασία μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα στη διάταξη του LED φωτισμού που έχουν τα συγκεκριμένα οχήματα στην πανοραμική οροφή, κάτι που θα είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκληση ακόμη και πυρκαγιάς.
-
Είμαι (πανευτυχής) κάτοχος ενός 1.4 tsi advance 125 ps εδώ και περίπου 5 εβδομάδες. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πριν λίγο καιρό ότι περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό και το adaptive cruise control (το οποίο από πουθενά δεν προέκυπτε ότι θα το υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο που παρέλαβα, άλλωστε δεν έβαλα και κάποιο εξτρά κατά την παραγγελία). Ευχάριστο , δε λέω. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Ετοιμάζεται ανάκληση 700.000 tiguan και touran με πρόβλημα στην πανοραμική οροφή.Όπως ανέφερε το περιοδικό Kfz-Betrieb υγρασία μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα στη διάταξη του LED φωτισμού που έχουν τα συγκεκριμένα οχήματα στην πανοραμική οροφή, κάτι που θα είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκληση ακόμη και πυρκαγιάς.
Διαβάζοντας σε αγγλικό φόρουμ είδα ότι θα σταματούν να βάζουν αυτά τα LED φώτα στα καινούρια Tiguan (φαντάζομαι και στα touran αλλά τον νήμα που είδα ήταν Tiguan-κεντρικο)
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Είμαι (πανευτυχής) κάτοχος ενός 1.4 tsi advance 125 ps εδώ και περίπου 5 εβδομάδες. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πριν λίγο καιρό ότι περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό και το adaptive cruise control (το οποίο από πουθενά δεν προέκυπτε ότι θα το υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο που παρέλαβα, άλλωστε δεν έβαλα και κάποιο εξτρά κατά την παραγγελία). Ευχάριστο , δε λέω. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?Σε όλα τα καινουργια advance είναι στον στανταρ εξοπλισμό (όπως και οι περισσότερες θυρες usb). Από την άλλη εχουν αλλάξει τη ζαντα και δεν εχουν την tulsa που είχαν τα πρώτα advance και κατά τη γνώμη μου είναι ομορφότερη. Βέβαια το adaptive cruise control είναι απόλαυση σε αυτοκινητόδρομο και το χρησιμοποιώ συνεχώς
-
Έχει κανείς ιδέα αν έχουν Tiguan σε αντιπροσωπείες στην Αθήνα ή αν περιμένουν όλοι τα καινούρια (με τον 1.5 της μετά-wltp εποχής);
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Είμαι (πανευτυχής) κάτοχος ενός 1.4 tsi advance 125 ps εδώ και περίπου 5 εβδομάδες. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πριν λίγο καιρό ότι περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό και το adaptive cruise control (το οποίο από πουθενά δεν προέκυπτε ότι θα το υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο που παρέλαβα, άλλωστε δεν έβαλα και κάποιο εξτρά κατά την παραγγελία). Ευχάριστο , δε λέω. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?
Σε όλα τα καινουργια advance είναι στον στανταρ εξοπλισμό (όπως και οι περισσότερες θυρες usb). Από την άλλη εχουν αλλάξει τη ζαντα και δεν εχουν την tulsa που είχαν τα πρώτα advance και κατά τη γνώμη μου είναι ομορφότερη. Βέβαια το adaptive cruise control είναι απόλαυση σε αυτοκινητόδρομο και το χρησιμοποιώ συνεχώς
Ειναι φοβερο εργαλειο, και η advance πλεον ειναι value for money σε σχεση με τον ανταγωνισμο με αυτο το εξτρα. Επεσα απ τα συννεφα ομως γιατι δεν ειναι γραμμενο πουθενα, ο δε πωλητης ηταν σαφεστατος οτι θα εχω μονο το cruise control (στο test drive οδηγησα εκδοση με ACC).
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Το μόνο που λείπει είναι led ημέρας. Εκεί έκαναν τσιγκουνιές. Πράγμα που το βρίσκεις ακόμη και σε αυτοκίνητα με 10-12.000 ευρω
-
Εγώ πάντως το lane assist το έχω μονίμως στο off.Το θεωρώ ιδιαίτερα επικίνδυνο στους Ελληνικούς δρόμους με το μπαχαλο των διαγραμμίσεων.Από μη σβησμένη διαγραμμιση από έργα που είχαν στην Εθνική μου έστριψε το τιμόνι προς την μεσαία διαχωριστική νησίδα διοτι εκει έσβηνε η παλαιά διαγράμμιση......
VW Tiguan 2016