-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νότια προάστια; πέτυχα και εγώ ένα στη Βούλα τις προάλλες.
-
Ναι
-
Τέλειο είναι. Έχω πετύχει ένα μαύρο στην Θεσσαλονίκη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγριάδα [emoji7]
Και πολυτέλεια
-
-
Jaguar F Face στον ΒΟΑΚ κοντά στο Ρέθυμνο με γερμανικές πινακίδες και πίσω αυτοκόλλητο της Κρήτης, χθες το μεσημέρι....
-
Κολάρα
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ωραίο!!
-
-
-
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
-
Performante?
-
Δεν έχω ιδέα, οδηγούσε η γυναίκα μου και δεν πρόλαβα να κοιτάξω καλά.
-
Απαντώ μόνος μου, αφού μελέτησα καλύτερα την φωτογραφία. Performante είναι! Απίστευτο εργαλείο!!!
https://www.carmagazine.co.uk/car-revie ... 17-review/
-
Ήταν όντως πολύ εντυπωσιακή.
-
Δε μου κάνει για perfomante. Λείπουν τα αυτοκόλλητα των Ιταλικών χρωμάτων στις πόρτες,το λογότυπο Performante μπροστά χαμηλά στην πόρτα, τα μαρσπιέ δεν είναι μαύρα ενώ κυρίως ο προφυλακτήρας δεν είναι της performante. Παρατηρήστε τον κάτω δεξιά, στο εσωτερικό του προφυλακτήρα στις γρίλιες δεν υπάρχει το λοξό κομμάτι στο χρώμα του αμαξώματος συν τη διαφορετική γωνία που κάνει στο σημείο λίγο μπροστά από τη ρόδα.
Performante πάντως υπάρχει στην Ελλάδα, την είχε παρουσιάσει ο Στεφανής στο Traction, ενώ σε ένα trackday στα Μέγαρα του Speedsector αν δε κάνω λάθος είχε βγει εκτός και έπαθε μια ζημιά μπροστά. -
Μάλλον έχεις δίκιο Πάνο. Πρέπει να είναι 610-4 (από τον προφυλακτήρα) με αεροτομή από Performante (ή αντιγραφή).
Performante φυσικά υπάρχει στην Ελλάδα. Φέτος στις Σέρρες:
-
Είμαι στην Κρήτη εδώ και μία εβδομάδα, ίσως την πλουσιότερη στα χαρτιά περιφέρεια στη χώρα, και όσο απίθανο και αν διαβάζεται το μόνο 'σοβαρό' αμάξι που έχω δει είναι ένα Ε350 με Ηρακλειώτικα νούμερα σε κατάσταση κούτας. Έχει πήξει το μάτι μου σε Πάντα, Πούντο, Πικάντο, Άτος, Κόρσα, Άξξεντ και Γιάρις. Τα περισσότερα δε ΙΧ που βλέπω είναι βρώμικα και σε κακά χάλια π.χ. γδαρμένα, κρεμασμένοι προφυλακτήρες, με μπασιές στα φτερά κ.α.
Πού είναι τα Πεμβέ, τα Άουντι, τα μερσεντέ, που έχουν κρυφτεί, αν υπάρχουν καν δηλαδή?
Όσο απίστευτο και να είναι, τα πλέον 'σοβαρά' που βλέπω είναι κάτι διπλοκάμπινα φουλ εξτρά GT rallye λίμιτεδ εντίσιον αγροτικά, με έξτρα βόιδι κιτ, χρώμια, μπουλ μπαρ, αποστάτες και λάστιχα-ερπύστριες. Βλέπω τουλάχιστον καμιά δεκαπενταριά κάθε μέρα, πρέπει να κάνουν 35-40 χήνες έκαστο σε καινούργια.
Έχω δει και 5-6 Ρο-χι-8, συνήθως σε κατάσταση παράγκας, ή αγνώριστα από τα χρώμια και τα αυτοκόλλητα.
Καλά, από πάρκινγκ δικό του στο Ηράκλειο μόνο ο δήμαρχος πρέπει να έχει και τίποτα βουλευτάδες που λέει ο λόγος, 'η ωραιότερη πόλη' όπως μου λέει εδώ ένας ντόπιος. -
Η Κρήτη δεν είναι καν κοντά στις πλούσιες περιφέρειες της χώρας: https://www.lifo.gr/now/economy/177010/ ... tin-ellada
Από εκεί και πέρα, οι ανάγκες κάθε τόπου διαφέρουν.
Carspotting [#7]