-
Και τη Stelvio και τη Bentley τα βρισκω πραγματικα ασχημα. Μαλιστα τη Στελβιο την εχω δει και απο κοντα , εχω μπει και μεσα και δεν βρηκα πως μπορει να δικαιολογει τα λεφτα που ζηταει. Επισης συμφωνω οτι αυτο το πραγμα με το VAG που βγαζει 1 αμαξι και του πεταει 10 διαφορετικα περιτυλιγματα εσωτερικου-εξωτερικου ειναι πολυ κουραστικο και με εχει κανει να μη κοιταω καν πλεον τι βγαζουν
-
Ήταν πολύ εντυπωσιακή από κοντά πάντως.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ήταν πολύ εντυπωσιακή από κοντά πάντως.Είναι (την έχω δει και εγώ), αλλά δεν μου αρέσει...μοιάζει με υπερυψωμένο station και όχι με SUV. Δηλαδή ένα Range Rover δίπλα της είναι πολύ πιο όμορφο και αρμονικό (στα δικά μου μάτια).
-
Όμορφη η Stelvio αλλά όχι σε μαύρο χρώμα.
Τα SUVοειδη μ' αρέσουν σκουροχρωμα αλλά στην Alfa θέλω έντονα χρώματα. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ήταν πολύ εντυπωσιακή από κοντά πάντως.
Είναι (την έχω δει και εγώ), αλλά δεν μου αρέσει...μοιάζει με υπερυψωμένο station και όχι με SUV. Δηλαδή ένα Range Rover δίπλα της είναι πολύ πιο όμορφο και αρμονικό (στα δικά μου μάτια).
Οι εταιρίες που ξαφνικά αποφασίζουν να μπουν σε μια νέα κατηγορία στο 1ο τους μοντέλο συνήθως αποτυγχάνουν στο σχεδιαστικό κομμάτι.
Οι πρόσφατες, Maserati, Alfa, Bentley ναι μεν εντυπωσιακές αλλά αδιάφορες έως χάλια σχεδιαστικά. Θυμάμαι κάτι αντίστοιχο με την 1η X5 της BMW και την Cayenne. Oυσιαστικά ''σήκωσαν'' ένα υπάρχον μοντέλο τους και ουσιαστικά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αντίθετα τα SUV πχ της Mercedes πάντα ήταν εκπληκτικά γιατί διαφοροποιούνται κάπως από τα sedan. Από την άλλη θετική εντύπωση μου έκανε η E-Pace της Jaguar. Για τα Land/range Rover φυσικά ούτε λόγος. Μακράν τα πιο γνήσια SUV με τις καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες. -
-
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
-
...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
...Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάνο, φορτηζατζής είσαι;;;
Δεν το λέω ούτε υποτιμητικά, ούτε κοροϊδευτικά, από τις φωτογραφίες που είναι από ύψος και τον καθρέφτη, εκτός και αν δεν είναι τραβηγμένες από εσένα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ναι κάνω μεταφορές.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι κάνω μεταφορές.Ωραίο επάγγελμα, ειδικά αν κάνεις μεγάλα δρομολόγια.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δύσκολο κι επικίνδυνο όμως.
-
Ακριβώς. Και όπως κάθε επάγγελμα έχει και τα καλά του και τα κακά του. Το καλό είναι ότι δεν έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αλλά από την άλλη δε μπορείς να έχεις στάνταρ ωράριο.
-
Ααααχχχχχχ έρωτα
Τώρα που περιμένω να παραλάβω τη γυναίκα από τη δουλειάSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
AMG...
-
Αυτό το είδα το Πάσχα στο ΠαρίσιΕπίσης τον τελευταίο χρόνο είδα και μία F40 στο δρόμο στην Αγγλία.
-
Πολύ καλό σποτ
Ferrari 275 GTB 1964-68, η πρώτη με ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση.
https://auto.ferrari.com/en_EN/sports-c ... s/275-gtb/ -
-
Τακτικά εδώ πάνω βλέπω ένα πορτοκαλί.
Δεν το συμπάθησα εξαρχής, το θεωρώ ακριβό αλλά με το καιρό άρχισα να το συμπαθώ για την γιαπωνεζιλα που κουβαλάει μέσα και έξω.
Carspotting [#7]