-
Ας ελπίσουμε όχι.
-
Γιατί όχι Stefan ;
Και η C class αν δεν κάνω λάθος παρόμοιους 1.3 κινητήρες της Renault θα έχει σε λίγο καιρο. Και η BMW στις 3αρες και Χ1 τον 1.5 turbo δεν βάζει;Ο δίλιτρος εδώ είναι deal breaker για πολλούς για την Giulia.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Εγώ ελπίδα εξέφρασα. Τώρα τι θα γίνει όλοι υποψιαζόμαστε!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ ελπίδα εξέφρασα. Τώρα τι θα γίνει όλοι υποψιαζόμαστε!Δηλαδής;
Να περιμένω λίγο; Να μην ψωνίσω κουβάδες; Για την Τζούλια βάζω και δόσεις και γραμμάτια αμά λάχει να ούμε... -
Κι εμένα μου αρέσει αλλά είσαι σίγουρος πως θα ψώνιζες ένα ακριβό, ακόμη και σήμερα, αυτοκίνητο που είναι ήδη μια γενιά πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
Όταν έφτανε η στιγμή και σου έβγαζε κουστουμάκι 25Κ+ € θα έλεγες ναι; -
1 γενιά πίσω; Τι εννοείς; Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει. Σε πλαίσιο, πάτημα, στρίψιμο κτλ. μάλλον είναι μια γενιά μπροστά (και 2 μη σου πω) από τον ανταγωνισμό.
Εκτός αν εννοείς σε οθόνες, μπλιμπλίκια και αυτόματα φρεναρίσματα...
Ναι, τα 25+ τα έδινα άνετα. Εδώ σκέφτομαι να τα δωσω για το σιβικ, δε θα τα δώσω για τη Τζούλια; Ειδικά αν σκεφτείς πόσους υπερυψωμένους κουβάδες βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά, τότε για τη Τζούλια τα δίνεις χωρίς δεύτερη σκέψη! Πολύ φοβάμαι όμως ότι ακόμα και σε αυτό το σενάριο μάλλον θα κοστίζει 35+ και όχι 25+ . -
Με 25+ θα πούλαγε όσο το Yaris!
Το έχω ξαναπεί, σε αυτό το ενδεχόμενο, πουλάω το κουβαδάκι το γιαγμανικό και την τσιμπάω την ιουλία. Με χωρίζει κ η γυναίκα κι όλα καλά.... -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Εγώ ελπίδα εξέφρασα. Τώρα τι θα γίνει όλοι υποψιαζόμαστε!
Δηλαδής;
Να περιμένω λίγο; Να μην ψωνίσω κουβάδες; Για την Τζούλια βάζω και δόσεις και γραμμάτια αμά λάχει να ούμε...Κοίτα inside info δεν έχω αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση να βάλουν τον 1300αρη με τα 150hp όπως υπάρχει αντίστοιχη detuned έκδοση στο πετρέλαιο. To θέμα είναι ότι και πάλι ακριβή θα είναι, όπως ακριβή είναι και η 3αρα με το 1.5 ή η Α-Class με το 1.3. Οπότε το θέμα είναι η τιμή και όχι ο κυβισμός.
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Κι εμένα μου αρέσει αλλά είσαι σίγουρος πως θα ψώνιζες ένα ακριβό, ακόμη και σήμερα, αυτοκίνητο που είναι ήδη μια γενιά πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
Όταν έφτανε η στιγμή και σου έβγαζε κουστουμάκι 25Κ+ € θα έλεγες ναι;Δεν είναι μια γενιά πίσω, εκτός εάν μπερδεύτηκες και εννοείς την Τζουλιέτα και όχι την Τζούλια.
-
Ναι, έχεις δίκιο Φάνη, λάθος μου. Τζουλιέτα εννοούσα
-
Μην ξεχνάμε και τον 1.4 στο audi a5
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Εγώ ελπίδα εξέφρασα. Τώρα τι θα γίνει όλοι υποψιαζόμαστε! [emoji38]
Δηλαδής;
Να περιμένω λίγο; Να μην ψωνίσω κουβάδες; Για την Τζούλια βάζω και δόσεις και γραμμάτια αμά λάχει να ούμε...Οριακά για την Ιουλία στήνω και κολαράκι.
Αλλά μάλλον θα πάρουμε τα @@ μας και το τρίτο το μακρύτερο να το παίξουμε βλέποντας καμία στον δρόμο.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
2019 Jeep Renegade Trailhawk
2019 Jeep Renegade LimitedΠερισσότερες πληροφορίες εδώ .
-
Παιδια γνωριζει καποιος ποτε θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα το Facelift renegade? Επισης γνωριζει τι τεκμηριο εχει η εκδοση 2.0 διεασελ με 4χ4 και αυτοματο κιβωτιο; Ευχαριστω πολυ
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Επισης γνωριζει τι τεκμηριο εχει η εκδοση 2.0 διεασελ με 4χ4 και αυτοματο κιβωτιο; Ευχαριστω πολυΤο τεκμηριο υπολογιζεται με βαση τα κυβικα και μονο (το εαν ειναι αυτοματο, 4 κινητο κλπ δεν εχει καμια σχεση). Τα 2.000 κυβικα εχουν ετησιο τεκμηριο €8.800.
-
Ευχαριστω Fanis75
-
Το εργοστάσιο του Melfi στην Ιταλία ξεκινά τις απαραίτητες προετοιμασίες για την παραγωγή του plug-in υβριδικού Jeep Renegade, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2020. Το Renegade PHEV θα παράγεται στην εν λόγω μονάδα μαζί με τα «απλά» Renegade και φυσικά το ομόσταβλο το Fiat 500X
Τα πρώτα αντίτυπα προ-παραγωγής του νέου Jeep Renegade PHEV θα κάνουν, σύμφωνα με την FCA, την εμφάνισή τους το 2019. Η επένδυση για τη νέα αυτή κινητήρια μονάδα, την οποία θα πραγματοποιήσει ο αμερικανο-ιταλικός όμιλος, ανέρχεται σε περισσότερα από 200 εκ. € και περιλαμβάνει επίσης την ισχυρή δέσμευση της FCA για την εκπαίδευση όλων των εργαζομένων της.
«Με περισσότερα από 742.000 Renegade να έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ιταλία, το εργοστάσιο του Melfi είναι η ιδανική θέση και το Renegade το τέλειο προϊόν για να ξεκινήσει να παράγεται η έκδοση PHEV», δήλωσε ο Pietro Gorlier.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το 2022, η FCA θα προσφέρει συνολικά 12 ηλεκτρικές μονάδες κίνησης (BEV, PHEV, υβριδικά και ήπια υβριδικά) που θα βρουν εφαρμογή σε παγκόσμιες πλατφόρμες. Επίσης, σύμφωνα με την FCA, περισσότερα από 30 διαφορετικά μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με κάποιο από τα παραπάνω συστήματα κίνησης.*
Πηγή -
Μόλις είδα την διαφήμιση για το renegade.
Πλάνο μπεμπούδια να μπουσουλάνε και ακούγεται η ατάκα ' 4χ4, έτσι γεννιόμαστε'
Κορυφαία ατάκα!!!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μιλησα με την αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη. Προς το παρον λεει θα φερουν μονο βενζινη χωρις 4κινηση! WTF! πανε καλα αυτοι;
-
Οι τιμές του νέου Renegade.
Οι τιμές της βενζίνης μου φαίνονται πολύ καλές, ειδικά όταν τις συγκρίνω με κάποια άλλα αυτοκίνητα που θεωρούνται κροσόβερ.Εκδόσεις Βενζίνης
SPORT Gas 1.0 GSE T3 120hp MT FWD: 18.900 ευρώ
LONGITUDE Gas 1.0 GSE T3 120hp MT FWD: 20.900 ευρώ
LONGITUDE Gas – 1.3 GSE 150hp T4 DDCT FWD: 21.900 ευρώ
LIMITED Gas – 1.3 GSE 150hp T4 DDCT FWD: 24.400 ευρώΕκδόσεις Πετρελαίου
SPORT Diesel – 1.6 120hp E6d MT FWD: 20.900 ευρώ
LONGITUDE Diesel – 1.6 120hp E6d MT FWD: 21.900 ευρώ
LONGITUDE Diesel -1.6 120hp E6d DDCT FWD: 24.900 ευρώ
LIMITED Diesel – 1.6 120hp E6d MT FWD: 24.900 ευρώ
LIMITED Diesel -1.6 120hp E6d DDCT FWD: 27.700 ευρώ
LONGITUDE Diesel – 2.0 140hp E6d MT 4WD: 27.700 ευρώ
TRAILHAWK Diesel – 2.0 170hp E6d ATX 4WD: 36.900 ευρώhttps://www.newsauto.gr/news/stin-ellad ... ate-times/
Jeep Renegade 2015