-
-
-
-
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Όνειρο.....http://www.drive.gr/news/nea-montela/ep ... areg-video

Sent from my iPad using Tapatalk
....θερινης νυκτός.....
-
-
Ξεκάθαρα το προτιμώ με τη μαύρη μάσκα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πολύ ωραίο φαίνεται , μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο νομίζω.
Ακολουθεί περίπου την φιλοσοφία της Cayenne και των X4 , X6 θεωρώ.
Αυτή την επιδεικτική χυδαιότητα περιτυλιγμένη με φαινομενική κομψότητα που εκπέμπουν αυτού του είδους τα οχήματα.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κτηνος
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Αυτή την επιδεικτική χυδαιότητα περιτυλιγμένη με φαινομενική κομψότητα που εκπέμπουν αυτού του είδους τα οχήματα.
παω τουαλετα, ατυχως μονος μου, αυτη εχει αδεια
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Αυτή την επιδεικτική χυδαιότητα περιτυλιγμένη με φαινομενική κομψότητα που εκπέμπουν αυτού του είδους τα οχήματα.
Χαχαχαχαχα
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αεροανάρτηση μαζί με ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές και ίσως ενεργητική τετραδιεύθυνση. Θα είναι πιο φθηνό από cayenne?
-
Για Ελλάδα ένα τιγκ με 190 4x4 η μία X1 αντίστοιχη ειναι ότι πρεπει
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Γατε για να σου δώσω τροφή για σκέψη θα παραλλήλιζα αυτά τα οχήματα με τις ... Kardashians ( και με την μάνα μέσα εννοείται γιατί είμαι μερακλής)
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Γατε για να σου δώσω τροφή για σκέψη θα παραλλήλιζα αυτά τα οχήματα με τις ... Kardashians ( και με την μάνα μέσα εννοείται γιατί είμαι μερακλής)
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα σέβη μου και στους δύο για τις μοναδικές σας ατάκες. Να πω εδώ πως ενώ υλοποιήσεις όπως το τ ροκ τις θεωρώ για τον... το συγκεκριμένο είναι hi-end ή απλά όχημα αναφοράς για την κατηγορία του. 'Τα χεις; Πάρτο και να έχεις καλά, γαμάτα και ασφαλή χλμ 'θα έλεγα σε όποιον το επέλεγε.
-
Αυτο το τιμόνι που βρίσκεις και στο Απ! να άλλαζαν....
-
Αυτή είναι μια πάγια τακτική για λόγους οικονομίας που εφαρμόζουν όλες οι εταιρείες. Δεν αποτελεί τσιπιά μόνο της vw.
Αυτή η τελευταία που όπως γνωρίζει και ένας καλός μου φίλος και θιασώτης της εδώ στο φόρουμ, ενώ με κάνει να βγάζω σπυριά, έβγαλε στα μάτια μου άλλο ένα όχημα αναφοράς που δεν θα είχα πρόβλημα να οδηγώ δίχως τύψεις... Το έγραψα από όταν πήρα το duster πως τα οχήματα είναι καλό να τα εξετάζουμε ξέχωρα από τις εταιρείες και δίχως προκαταλήψεις να γράφουμε τη γνώμη μας για αυτά με βάση τα απτά στοιχεία που παρέχουν σε συνάρτηση με την τιμή τους αλλά και με το τι υπάρχει από πλευράς ανταγωνισμού.
Νεο VW Touareg 2019