Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Απο την αλλη με τα Android πληρώνεις φθηνότερα, παίζεις μπάλα ελεύθερα, αλλά lagαρουν (θέλουν όπως παλιότερα τα windows φορματ καθε Χ μήνες να στρώσουν) και ενίοτε σου πρήζουν τα π@π@ρια ειδικά όπου ο κατασκευαστής βάζει καστομιές.
Εδώ ξεφεύγουμε από το θέμα μας, αλλά το android λαγκάρει μόνο σε βασικά μοντέλα, με μικρά SoCs ή/και λίγη ή/και αργή μνήμη. Άρα ξέρεις ότι πληρώνεις λίγα, και παίρνεις αναλογικά χαμηλά specs. Αλλά ειδικά με τους 'premium' κινέζους, στα 200-250€ μπορείς να βρεις πολύ δυνατό h/w με καλή ποιότητα κατασκευής και σχετικά καλά παραμετροποιημένο android. Που ακόμα και αυτά θα μπορούσα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν δεν έπρεπε να υποστηρίζουν το true-multitasking του android, αντί να κάνουν το ψευδο-multitasking (freeze background apps) του iOS.
Για τις custom επιλογές σε OS ή/και εφαρμογές του κάθε κατασκευαστή, υποθέτουμε ότι ο αγοραστής ξέρει τι πάει να αγοράσει, όχι το παίρνω στη τύχη επειδή νομίζω το α, αλλά μετά προκύπτει ότι είναι το β, και εγώ να βρίζω το κατασκευαστή για την δική μου μ@λ@κί@ επιλογή