-
Γενικα αν δει κανεις τα νουμερα και την καπως αδυναμια παραγωγης πραγματικου Α.Ε.Π τουλαχιστον μεχρι το 2022 θα συνεχιστει η εσωτερικη υποτιμηση, σημαντικος παραγοντας που ομως εχει διπλο αναγνωσμα για τον καθε ενα ξεχωριστα
-
Πάντως κοιτώντας τα μεταχειρισμένα Octavia cng διαπίστωσα μια σημαντική έλλειψη στον εξοπλισμό....δεν έχει κανένα cruise control!
-
Επειδη το πραγμα παει στο προσωπικο να πω μονο οτι:δε ξερεις τι ζορι τραβανε οι δικοι μου γονεις τωρα και τι εχουν περασει στη ζωη τους. Ωριμασε και μη πιανεις στο στομα σου ατομα που δε σου φταινε. Αν θες να μειωσεις εμενα λεγοντας φρασεις οπως:Νικολακι η δε ξερω γω τι για να αισθανθεις μεγαλος καν το. Η αξια αυτων που σε προσβαλουν εχει σημασια αν εχουν αξια αυτα τα ατομα. Στη προκειμενη περιπτωση.....εισαι ο κλασικος....
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Επειδη το πραγμα παει στο προσωπικο να πω μονο οτι:δε ξερεις τι ζορι τραβανε οι δικοι μου γονεις τωρα και τι εχουν περασει στη ζωη τους. Ωριμασε και μη πιανεις στο στομα σου ατομα που δε σου φταινε. Αν θες να μειωσεις εμενα λεγοντας φρασεις οπως:Νικολακι η δε ξερω γω τι για να αισθανθεις μεγαλος καν το. Η αξια αυτων που σε προσβαλουν εχει σημασια αν εχουν αξια αυτα τα ατομα. Στη προκειμενη περιπτωση.....εισαι ο κλασικος....Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω τι περνάνε οι γονείς σου, καλά να είναι οι άνθρωποι. Δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ μαζί σου, πόσο μάλλον να σε πιάσω στο στόμα μου. Ακόμα και εδώ μέσα προσπαθώ να εξηγήσω πέντε πράγματα, και κάνεις συνεχώς αποτυχημένες προσπάθειες να μου την πεις. Άρα εσύ ψάχνεις να με βρεις για να πεις τη -συνήθως- χαζομάρα σου, για να βγάλεις απύθμενο κόμπλεξ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ούτε με ενδιαφέρει, δική σου είναι η ζωή, αν θες να είσαι μίζερος και κομπλεξικός, με γεια σου με χαρά σου. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι ότι το κόμπλεξ και την μικροπρέπειά σου τη μετατρέπεις και σε ρουφιανιά και συκοφαντία, βρίζοντάς με και λέγοντας ψέματα για μένα σε τρίτους. Οι οποίοι τρίτοι βέβαια είναι αντίστοιχα κομπλεξικοί και αγενείς, οπότε καλά περνάτε γελώντας με τη δυσφήμηση εις βάρους μου. Άσε τα πονεμένα λοιπόν γιατί αυτό που κάνεις αρχίζει και ξεφεύγει από το να είσαι απλά κομπλεξικός και αρχίζει να φαίνεται με συκοφαντία.
-
Επιβεβαιωνεις αυτα που λεω για τον κλασικο.....
Αντε καληνυχτα τωρα -
Στο βίντεο του Drive που έβαλα παραπάνω, αναφέρει ότι οι επιδόσεις του φυσικού αερίου είναι ισάξιες ή καλύτερες από το 1.0 βενζίνης και το 1.6 πετρελαίου.
Αφορά βέβαια το προηγούμενο μοντέλο αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στο κινητήριο σύνολο. -
Βάσει των στοιχείων του ίδιου του κατασκευαστή, το 1.4TSi G-TEC είναι πάντα και παντού πιο αργό από το 1.0TSi και το 1.6TDi, και προφανώς ακόμα πιο αργό από το 1.4TSi
-
Να θεσω τωρα το θεμα για την ασφαλεια των δεξαμενων; η οχι ακομα;
Γιατι επεσε και πεινα...
-
Το ζήτημα της απόσβεσης είναι πάντα ένα θέμα αναφορικά με τις εκδόσεις και κινητήρες κάθε αυτοκινήτου. Ο φίλος για εμένα θα έπρεπε εφόσον κάνει εντός αστικού ιστού μετακινήσεις συχνές και μαζί με τις βόλτες του φτάνει 15000 ετησιως να σκέφτεται σοβαρά τα δύο συνήθη φθηνά καύσιμα. Για διαφορές τιμής ακόμη και του τριχίλιαρου πιστεύω πως θα έπρεπε να επιλέξει το cng. Εδω εγώ με ένα μικρό αμαξάκι, το seicento και με πονά που όταν το γεμίζω βενζίνη ζητά (για αυτονομία εντός πόλης μόλις 420 χλμ)τόσα χρήματα όσα βάζω για πετρέλαιο προκειμένου να κάνω... τα διπλάσια + χλμ. Πάμε μπροστά! Σκέτη βενζίνη μόνο τις Κυριακές...
-
Από όσο έχω διαβάσει, το CNG μπορεί να είναι και ασφαλέστερο από βενζίνη, πετρέλαιο και LPG, αν και εφόσον όλες οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί στη δεξαμενή και το κύκλωμα τροφοδοσίας.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Να θεσω τωρα το θεμα για την ασφαλεια των δεξαμενων; η οχι ακομα;Γιατι επεσε και πεινα...
Τρωμε κατι... και συνεχιζουμε;;;Βρε συ ΛΑΠ,,, Την μια φοβάσαι τα 3 αστέρια του daster, την άλλη το cng. Να υποθέσω πως στο αεροπλάνο δεν μπαίνεις ευκολα... Σωστά? Πάντως ένα θέμα με την ασφάλεια το έχεις...
-
Duster βρε οχι daster
Τι τρια αστερια;
Αυτο χρωστα τρια αστερια και στην επομενη μελλοντικη δοκιμη θα του αφαιρεθουν απο την συνολικη βαθμολια για να κλεισει λαγαριασμος.Λοιπον κουρτινα νουμερο 1:
https://www.forbes.com/sites/bertelschm ... ec4c71211f
-
Δεν υπάρχεις βρε συ. δΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙς
-
Άλλο ένα καρφί στο φέρετρο του γκρουπ....
Εντάξει,λίγο παλιό αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι... -
Την είχα δει πριν λίγο καιρό την είδηση , σοκαριστικό το βίντεο.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισως θα ταν καλο να μην μπαινουν τετοια βιντεο οχι για την εκρηξη αλλα για το ανθρωπο που φαινεται. Δεν ξερω οταν ενας ανθρωπος βρισκεται σε τετοια κατασταση δεν μου αρεσει να το αναπαραγουμε ως θεαμα, πιθανον ουτε ο ιδιος θα το ηθελε, ειναι η προσωπικη του πολυ δυσκολη στιγμη.
Ο πονος δεν ειναι σοου, δραματοποιουνται καταστασεις, και ο ανθρωπος γινεται αντικειμενο θεαματος.
Αποψη μου ειναι και φυσικα και δεν την επιβαλλω.
-
Πιστευω οτι το προβλημα εχει να κανει με το γεγονος οτι το φυσικο αεριο αποθηκευεται στη δεξαμενη του υπό πίεση
Αν η δεξαμενη τρυπήσει λόγω διαβρωσης ή ατυχηματος....τι γινεται; Μηπως στο θεμα αυτο το υγραεριο είναι καλύτερο;
Αυτό σιγουρα δεν ισχυει για τη βενζινη και το πετρελαιο! -
Το φυσικο αεριο εχει θερμοκρασια αναφλεξης 500 κατι βαθμους και η βενζινη 200 κατι βαθμους.
Ειναι σαν αεριο πιο ελαφρυ απο τον ατμοσφαιρικο αερα και για αυτο μολις βγει απο τον κυλινδρο φευγει κατευθειαν ψηλα και διαλλυεται. Δεν μενει εκει γυρω με φοβο για αναφλεξη απο καποια σπιθα σε μεταγενεστερο χρονο απο το ρηγμα στον κυλινδρο.Οι εκρηξεις σε πρατηρια συνηθως γινονται γιατι βρισκει διοδο καπου εκει καποια φλογα, ακολουθει την κανουλα και μπαινει στον θαλαμο του κυλινδρου.
Οι κυλινδροι σαν αντοχοι οι ειδικοι λενε πως ειναι οχι μονο σα πετρες αλλα μπετον αρμε πολλων εκατοστων σε περιπτωσεις συγκρουσεων.
Τωρα τι γινεται με τα εργοστασιακα vw που εσκασαν δεν γνωριζω πως εγινε το περιστατικο;
-
ερωτησις, εδω που πιασατε κουβεντουλα με τα γκαζια
επιτρεπονται σε κλειστο παρκιν? σε φερυ μπωτ? -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ερωτησις, εδω που πιασατε κουβεντουλα με τα γκαζια
επιτρεπονται σε κλειστο παρκιν? σε φερυ μπωτ?Σε αρκετά υπόγεια πάρκινγκ (πχ mall, golden hall κλπ που εχω προσέξει) υπαρχει προειδοποίηση στην είσοδο οτι απαγορεύεται να εισέλθουν οχήματα με υγραέριο (για cng δεν εχω προσέξει).
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΩΣ 175ΟΟ ΕΥΡΩ