Καλησπέρα σε όλους,
Τον Δεκέμβρη μαζί με το προβλεπόμενο ετήσιο σέρβις, με έβαλαν και εμένα στην ανάκληση με τις μπαταρίες, αν και δεν είχα κάποιο θέμα με το SS (τουλάχιστον μέχρι τότε) και το αμάξι δούλευε και δουλεύει κομπλέ.
Προημερών όμως, καθώς ξεκίνησα και οδηγούσα, παρατήρησα οτι είχε μηδενίσει η ώρα (!) όπως και το χρώμα του αυτοκινήτου στην οθόνη του κοντέρ είχε γυρίσει στο προεπιλεγμένο λευκό.
Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις, που είχαν ας πούμε αλλάξει τότε με την αλλαγή μπαταρίας (όπως πχ. τα psi σε bar στις ενδείξεις πίεσης ελαστικών που θυμάμαι) είναι εντάξει έκτος κι αν μου διαφεύγει κάποια άλλη μικρορύθμιση.
Φαίνεται σαν να έγινε κάποιο μερικό (?) reset για κάποιο λόγο αν και προσωπικά λειτουργικά τουλάχιστον δεν κατάλαβα κάτι στο αυτοκίνητο.
Έλεγξα τους πόλους της μπαταρίας μήπως και παίζει κανένας αλλά φαίνονται σταθεροί και στη θέση τους.
Στο τοπικό σέρβις δεν έχουν ακούσει ποτέ παρόμοιο περιστατικό και η αλήθεια είναι πως και μενα μου φάνηκε περίεργο αν και όπως είπα τόσο πριν οσο και μετά το σκηνικό αυτό το αμάξι δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό.
Το θέμα είναι τώρα τι κάνω, το αφήνω σαν τυχαίο γεγονός? Περιμένω μήπως ξαναγίνει? Να ελέγξω κάτι συγκεκριμμένο?
Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μου είναι οτι δεν είναι τίποτα και έτυχε, μέχρι και το χειρότερο (εγκέφαλος τπτ?)...
Καμιά ιδέα?