-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμ για αυτό λέω ότι πρέπει η ΝΔ να διασπασθεί το συντομότερο δυνατό.
Διαφορετικά βλέπω και τον Κουβέλη να πηγαίνει σε αυτό το μόρφωμα...Ανακοινώθηκε και επισήμως: Στη Νέα Δημοκρατία η Κατερίνα Μάρκου
...
http://www.protothema.gr/politics/artic ... na-markou/ -
Εν τω μεταξυ, περαν του νομιμου/ηθικου/αλλων εισοδηματων/ποιος το εκανε κτλ, 1000/μηνα δεν είναι ούτως ή αλλως πολλα; Τι στο διαολο θα νοικιάσεις δλδ;
Κατά τα αλλα αυτή η οργη εχει πολύ γελιο. Πραγματικα είναι να απορεις πως με τέτοιους οπαδους με μηδενικη ανοχη στο κλεψιμο η ΝΔ και οι ανθρωποι της τολμησαν να κανουν τοσο κακο στον τοπο...
-
Τάδε έφη ο Ιάνης ο Πασόκος που συνέχιζε να φηφίζει πράσινο ακόμα και το 2004 λες και δεν έβλεπε τι γινόταν στην χώρα με τις μίζες και την διαφθορα...
Πορφυρογέννεση
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Εν τω μεταξυ, περαν του νομιμου/ηθικου/αλλων εισοδηματων/ποιος το εκανε κτλ, 1000/μηνα δεν είναι ούτως ή αλλως πολλα; Τι στο διαολο θα νοικιάσεις δλδ;Κατά τα αλλα αυτή η οργη εχει πολύ γελιο. Πραγματικα είναι να απορεις πως με τέτοιους οπαδους με μηδενικη ανοχη στο κλεψιμο η ΝΔ και οι ανθρωποι της τολμησαν να κανουν τοσο κακο στον τοπο...
Ισως γιατί τελικά δεν υπάρχουν μόνιμοι οπαδοί κομμάτων αλλά οι περισσότεροι μετακινούνται από χώρο σε χώρο με γνώμονα τα συμφέροντα τους. Εκτός και αν οι Συριζαίοι ήταν πάντα Συριζαίοι αλλά δεν είχαν δικαίωμα ψήφου μέχρι πρόσφατα.
-
Καλο το αστειο SPI μονο που εγω τουλαχιστον ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζα από το '07 (και γι' αυτό 'εχω κουραστεί') και δεν τον ανακαλυψα ουτε το '12 ουτε το '15. Και ξερεις γιατι; Γιατι όταν βγηκε ο Βουδας, κατι που απευχομουν και γι'αυτο ψηφισα ΠΑΣΟΚ το '04 (αν δεν αλλαζε αρχηγο δεν θα το ψηφιζα, όπως δεν το επραξα και το 2000 που ψηφισα για πρωτη φορα) ειδα με τον πιο χαρακτηριστικο τροπο ποσο ιδιοι ηταν, κατι που αποδειχθηκε και με την κοινη τους πορεια στα μνημονια.
Το ιδιο θα κανω αν ο Κουλης βγει και δεν πειραξει κανενα απλο ανθρωπο. Η εκπληξη μου θα είναι ακομα μεγαλυτερη από τοτε.Την ιδια ωρα λοιπον (περναω στο αγορι μας δυστυχως για άλλη μια φορα, να με συγχωρειτε, τι να κανουμε), ο Χαρουλης που αναμασα τα ιδια και τα ιδια εναντιον μου, ψηφισε Βουδα x3 (ηλικιακα προλαβε και το '04) και σε αντιθεση με αυτά που μας τσαμπουνάει ειδε ένα Βουδα 'μπλε Ανδρεα' να ανεβαζει εκθετικα μισθους/συνταξεις/δαπανες δημοσιου και ο ιδιος σε προεργασιακη ηλικια να γινεται μεσω των δικων του τερμα κρατικοδίαιτος, αλλα όταν του το λες δεν του αρεσει βεβαια, με μητερα σε υπουργειο και πατερα με εταιρεια που εκανε ΚΑΙ κρατικες δουλειες. 'Πολύ χρημα' λοιπον, νομιμο και με το φορολογικο συστημα της τοτε εποχης που δεν εχει καμια σχεση με το σημερινο και βεβαια αφηνε πολύ μεγαλυτερο διαθεσιμο εισοδημα (δεν υπονοω κατι κακο με αυτό). Η ολη πολιτικη του Βουδα καμια σχεση με το τι μας λεει αυτος (και η ΝΔ) σημερα. 1η ανακολουθια.
Μετα λοιπον ο ιδιος παει για δικους του λογους (σεβαστοι) και ψηφιζει ΚΟΥΒΕΛΗ το 2012. Bingo! ΝΔ από αριστερα. Φυσικα δεν του το χτυπάω, περα από ένα καθαρα χιουμοριστικο ποστ όταν το ειχε εξομολογηθει. Αυτος βεβαια μονο τατουάζ δεν εχει χτυπησει 'ο johann ψηφισε ΓΑΠ'. Στο θεμα μας: Ο Κουβέλης φευγει λογω ΕΡΤ και ο Χαρης την ιδια ωρα κανει πλακιτσα στο φορουμ σε ένα από τα ελαχιστα ποστ για την κριση μεχρι την αποφραδα μερα που η μποτα της αριστερας βιασε τα δικα του ονειρα... 2η ανακολουθια.
Μετα εχουμε τις εκλογες του '15 οπου δεν μας εχει πει τι εκανε ουτε στις πρωτες, ουτε στις δευτερες. Βεβαια στα πλαισια της δικης του θεωρησης των πραγματων δεν το κοβεις να μην ψηφισε ΝΔ με την απειλη των μπολσεβίκων, ειδικα το Σεπτεμβρη. Βεβαια για τις ανάγκες τις επιχειρηματολογιας του το 'Ψηφισες Σαμαρα με χερια και με ποδια' (δεν εγραφα ΝΔ ο ) χρησιμοποιείται για να χαρακτηριστω ψευτης. Όχι 'κανεις λαθος' που είναι το λογικοτερο να πει κανεις, αλλα εισαι ψευτης. Δλδ φαση τυπου:
-Εχεις Ford!
+Eχω VW! Eισαι ψευτης ρε! (Μετα ενοχλείται για τα περι ηθικης)
Φτανουμε λοιπον στο τωρα που προφανως μετα από 3 χρονια Αλεξομαδουρισμο ο ανθρωπος αυτος με τη δραστηριοτητα που ασκει, δεν θα ψηφισει στανταρ Κουλη . Αν μετα από την φορουμικη του παρουσια, τα επιχειρηματα και τις πηγες που χρησιμοποιει δεν ψηφισει Κουλη, τι θα είναι αραγες;Κατά τα αλλα επειδή ειμαστε φορουμ αυτοκινητου ασυναίσθητα παραλληλίζουμε (και εγω μεσα) το αυτοκινητο με την πολιτικη προτιμηση. Τελικα οι ανακολουθιες είναι πολύ πιο σοβαρες, ειδικα όταν γινονται εντος του ιδιου κομματος.
Αυτή τη φορα λοιπον 'ο νομιμος ιδιοκτητης του φορουμ και μπροστάρης της ενωμενης Δεξιας' που ως άλλος Αδωνις θεωρει το φορουμ δεξια πολυκατοικια την οποια πρεπει να καθαρισει από τις κατσαριδες για να μην ενοχλούνται τα καθαροαιμα κανις που κανουν pet grooming 1 φορα το μηνα δεν υπεπεσε σε ορθογραφικο λαθος αλλα σε εννοιολογικο.
Όχι πορφυρογεννεση λοιπον αλλα παρθενογεννεση. (και παλι χωρις γελακια και αλλα σχολια)
Όπως και να εχει, είναι καλυτερη από την μεταλλαξη.
Αντε καλημέρα._ΥΓ:
Youtube Video -
Αν γίνουν εκλογές και δεν βγει κυβέρνηση και πάνε ξανά σε εκλογές, αυτές θα είναι σε απλή αναλογική;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
ψηφισε Βουδα x3 (ηλικιακα προλαβεΆντε πάλι τα ίδια...
Έχω γράψει 20 φορές ότι έχω ψηφίσει 1 φορά μόνο Ν.Δ για να αλλάξει η πράσινη λαίλαπα.
Δεν έκανε αυτά που έπρεπε και δεν ξαναψήφισα.Σαμαρά δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω.-
Λέγε τα παραμυθάκια σου λοιπόν μπας και πείσεις κανέναν.
Αν γίνουν 2η φορά εκλογές νομίζω θα είναι με απλή αναλογική.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Νομίζω ότι είναι αστείο να περιμένουμε από κάποιον που πιστεύει στην κομουνιστική ιδεολογία να 'ζει' και να συμπεριφέρεται σαν κομουνιστής.
φυσικά όπως λέει κι ένας θειος μου όταν σχολιάζει...αριστερούς.... ...'άλλο η ιδεολογία, άλλο η τσέπη...άλλο τι πουλάς, άλλο τι αγοράζεις...είδες ποτέ να τρώω αυτά που πουλάω; ΠΟΤΕ' (έχει καφενείο )
Αυτά όμως που λέει ο θείος σου δεν έχουν σχέση με τις ιδεολογίες αλλά την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα των ανθρώπων.
Και σίγουρα όλοι όσοι πιστεύουν σε κάποια ιδεολογία δεν είναι και ίδιοι σαν άνθρωποι.Είναι μέγα λάθος να προσπαθούμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο σακί, ειδικά ανθρώπους που ούτε πολιτεύονται ούτε είναι επιφανείς/δημόσια πρόσωπα που μπορεί να προκαλέσουν την κοινή γνώμη με τη στάση ζωής τους.
-
Ούτε ο kacey δεν τα έλεγε αυτά.
Βασικές γνώσεις πολιτικής οικονομίας χρειάζονται για να καταλάβεις ότι σε ένα κοινωνικό-πολιτικό-οικονομικό σύστημα που όλα κινούνται από την ατομική ιδιοκτησία δεν μπορείς να εφαρμόσεις κάτι που την αρνείται.Πολύ μπακαλίστικη απάντηση, αλλά βλέπεις στέλνω από κινητό
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αυτή είναι μια βολική δικαιολογία, ώστε να πουλάνε φούμαρα, όπως π.χ η Παπαρήγα που όταν την ρώτησαν, γιατί πάνε τα παιδιά της σε ιδιωτικό σχολείο, απάντησε «δεν έχω που να τ'αφήσω/δεν με βόλευε το δημόσιο».
-
Τώρα γίνεται χαμός στην χώρα και κατηγορείτε ο ένας τον άλλον ενώ είμαστε όλοι θύματα των πολιτικών που άσκησαν και ασκούν εξουσία και των πολιτικών που εφάρμοσαν .
Το πολιτικό σύστημα μέσω άρθρων ΑΡΔ δείχνει τον φόβο του που ο κόσμος στις δημοσκοπήσεις δείχνει εμπιστοσύνη μόνο σε στρατό εκκλησία και αστυνομία . Λέει ένας ΑΡΔ ότι αυτά τα ευρήματα ήταν πριν την χούντα , αλλά ευτυχώς τώρα δεν έχουμε τέτοια περίπτωση . Δεν τον νοιάζει πως το πολιτικό σύστημα γύρισε στο 1967 τότε που τους έλεγαν φαύλους , αλλά τον νοιάζει που ο κόσμος δεν τσιμπάει στον νέο δικομματισμό .
Από την άλλη μεριά τους κάνει εντύπωση που οι πασόκοι δεν γυρίζουν στο πασοκ , αλλά μένουν σε νδ και σύριζα . Μα γιατί να γυρίσουν . Οι περισσότεροι ντρέπονται που υπήρξαν πασοκ μέσα τους , αλλά ψάχνουν δικαιολογίες όταν μιλάνε με τρίτους .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμ για αυτό λέω ότι πρέπει η ΝΔ να διασπασθεί το συντομότερο δυνατό.
Διαφορετικά βλέπω και τον Κουβέλη να πηγαίνει σε αυτό το μόρφωμα...Ανακοινώθηκε και επισήμως: Στη Νέα Δημοκρατία η Κατερίνα Μάρκου
...
http://www.protothema.gr/politics/artic ... na-markou/Κρίμα. Πολύ κρίμα... Δεν τον πρόλαβε ο Κούλης αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής...
Ο Αλέξης κινείται γρήγορα στις μεταγραφικές περιόδους.
Μου θυμίζει τον διαλυμένο Παναθηναϊκό.
Ότι είναι δωρεάν και παίζει αδιαμαρτύρητα σε κάθε θέση το δεχόμαστε ασυζητητί... -
Μπαρμπά Φώτη ήρθε η ώρα της αναγνώρισης...
Μπορεί να βρέθηκες κατώτερος των περιστάσεων όταν έπρεπε και εμφανιζόσουν σαν ο ηγέτης την υπεύθυνης αριστεράς, αλλά τελικά εξαργύρωσες το ρουσφέτι της μη εκλογής ΠΤΔ.Γελάει ο κόσμος...
-
Θίασος γελοίων...
-
Σατανάς
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
φίλε ο κομμουνιστής σου πουλάει κομμουνισμό αλλά ποτέ δεν αγοράζει κομμουνισμό
δηλαδή αν τον ρωτήσεις γιατί δεν εφαρμόζεις κάτι έστω το παραμικρό από όσα διακυρήσσει ο κομμουνισμός θα σου πει 'μα μέσα στον καπιταλισμό δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε κομμουνισμό'
π.χ από την προηγούμενη σελίδα:Κομμουνιστής είσαι όταν ζεις και υποστηρίζεις ένα Σοσιαλιστικό-Κομμουνιστικό σύστημα διάρθρωσης της κοινωνίας και οικονομίας. Δεν είναι τρόπος ζωής μέσα σε ένα άλλο σύστημα. Όπως δεν μπορείς να ζήσεις 'καπιταλιστικά' σε κομμουνιστική χώρα ακόμα και αν το ήθελες.
P@ulet@ έγραψε:
Storm, εγώ το βλέπω διαφορετικά. Πιστεύω ότι η πολιτική ιδεολογία (οποία και να είναι αυτή) είναι τόσο κομβική που πρέπει να υποστηρίζεται από τον τρόπο ζωής. Είναι σαν την θρησκεία ένα πράγμα.Όχι βέβαια, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γίνεται. Πως να ζήσει κάποιος 'κομμουνιστικά' σε καπιταλιστικό περιβάλλον;
ε κάπου εκεί τελειώνει η 'κουβέντα'...αφού 'δεν γίνεται' συμφωνώ...
οι ίδιοι βάζουν τον εαυτό τους στο ίδιο σακί δεν χρειάζεται να τους βάλω εγώ
edit mod
-
-
Πάντως ότι και να λέτε , ο Αλεξομαδούρο έχει την αίσθηση του χιούμορ ... Σας τρολλάρει κανονικά...
Δεν ξέρω αν έχει βρεττανικό χιούμορ , το οποίο διδάχθηκε από τον απόφοιτο το Ιτον , αλλά πάντως το διασκεδάζει ...
Ασε που πλέον στο ΥΠΑΜ έχουμε το ΚΚ στην ηγεσία του .
Καμμένος - Κουβέλης .
Από την άλλη έχετε φαγωθεί με τον Δία και τα αμάξια του .
Αφήστε τον βρε τον άνθρωπο . Αμα ήταν πολιτικός να τον κράζαμε .
Εδώ ο Τσουκαλάς που πήρε 1.000.000 από την Τράπεζα που δούλευε σαν αμοιβή , είναι κομμουνιστής...
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
...Αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, οι χαρακτηρισμοί είναι, κλασικά, το...'επιχείρημά' σας.
Κλασικά πράματα, παλιά και χιλιοειδωμένα.
ΔημοκράτεςI see what you did there
Παιδιά τα έχουμε ξαναχιλιοματαπεί, έννοιες όπως δημοκρατία, εκλογές, αξιοκρατία, δικαιώματα (ανθρώπινα, πολιτικά, οικονομικά, ότι θέτε), αυτοπροσδιορισμός, προσωπικός μόχθος, επιθυμίες κλπ, εξ'ορισμού απλά δεν υφίστανται στα κομμουνιστικά καθεστώτα, όπως δεν υφίστανται σε κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει και καμία βάση -λογικής- συζήτησης, είναι σαν να λες στο Στάλιν ή στο Μαο ή στον Κιμ για διενέργεια εκλογών
Άρα γιατί σε thread με τίτλο 'Εκλογές' συνεχίζουμε να συζητάμε για κομμουνιστικές αμπελοφιλοσοφίες ?
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Παιδιά τα έχουμε ξαναχιλιοματαπεί, έννοιες όπως δημοκρατία, εκλογές, αξιοκρατία, δικαιώματα (ανθρώπινα, πολιτικά, οικονομικά, ότι θέτε), αυτοπροσδιορισμός, προσωπικός μόχθος, επιθυμίες κλπ, εξ'ορισμού απλά δεν υφίστανται στα κομμουνιστικά καθεστώτα, όπως δεν υφίστανται σε κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς:Ενω τωρα τα εχουμε.
Οτι να ναι.....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ