-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι θα ακούσουμε καλά νέα από το ateca......Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Γιατι το λες αυτο;ξερεις κατι;
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι θα ακούσουμε καλά νέα από το ateca......Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μάλλον θα ακούσουμε τόσο σύντομα νέα του όσο και από τους Αζτέκους.
-
Finita la musica passata la festa.
Οποίος πρόλαβε τον Κύριο είδε.Τυχεροί όσοι προλάβατε και το αγοράσατε κοψοχρονια
Το αν είμαστε τυχεροί ή θα τα πληρώσουμε σε συνεργεία θα φανεί στα επόμενα λίγα χρόνια.
Κάτι σαν πειραματική δοκιμή είναι η αγορά καινούργιου μοντέλου.Πάντως μέχρι στιγμής (κοντεύω 6μηνο) ναι, είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά που έκανα.
Η αύξηση τιμής νομίζω θα το χαντακώσει στην Ελλάδα. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δυστυχώς άλλαξε η τιμή του Kodiaq. Επιβεβαίωσα με Καρεντα ότι ξεκινάει πλέον από 24.900 χωρίς καμία αλλαγή στον εξοπλισμό! Και με παραδόσεις από Μάιο.
Finita la musica passata la festa.
Οποίος πρόλαβε τον Κύριο είδε.Τυχεροί όσοι προλάβατε και το αγοράσατε κοψοχρονια
Ίδιος εξοπλισμός σημαίνει ίδια ΛΤΠΦ, εφόσον δεν άλλαξαν την τιμολόγηση του εξοπλισμού από το εργοστάσιο. Αφού τα 3Κ€ από τα 22Κ μέχρι τα 25Κ€ κατά 99% είναι φόροι, αυτό σημαίνει ότι άλλαξε η ΛΤΠΦ και ανέβηκε κλίμακα, άρα άλλαξε όλη η τιμολόγηση από τα κεντρικά. Αυτό σημαίνει αλλαγή πολιτικής στη τιμολόγηση, προφανώς για να ξεχωρίσουν Karoq και Kodiaq, τόσο ως προϊόντα, όσο και ως προς τιμή και πιθανούς πελάτες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιος θυμάται και μπορεί να συγκρίνει τιμές πριν/μετά και σε 2-3 άλλες χώρες, ή αν αυτό είναι καθαρά Ελληνικό φαινόμενο....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιος θυμάται και μπορεί να συγκρίνει τιμές πριν/μετά και σε 2-3 άλλες χώρες, ή αν αυτό είναι καθαρά Ελληνικό φαινόμενο....Πάντως το Kodiaq των €22.000 στην Γερμανία έχει € 29.830 (!!!), στην Ιταλία 26.970 και στην Γαλλία 25.300 (το Active όμως, αφού το ambition δεν το εισάγουν με τον μικρό κινητήρα).
Άρα είναι ξεκάθαρο ότι η ιμολόγηση στην Ελλάδα ήταν η χαμηλότερη της Ευρώπης (μάλλον), καθαρά για εμπορικούς λόγους και λογικό είναι να έρθει σιγά σιγά στα Ευρωπαϊκά πλαίσια.
-
Έχουν γίνει αυξήσεις στο Κodiaq , αν δεν κάνω λάθος σε διάφορες χώρες, περί τα 400, 600 ή και παραπάνω
από το Φθινόπωρο. Υυμάμαι ότι η αύξηση ήταν ενιαία για όλες τις εκδόσεις.
Όποιος έχει παλιά pdf τιμοκαταλόγων Γαλλίας, Γερμανιάς, Ιταλίας κ.λ.π. μπορεί να το τσεκάρει...
Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ, μάλλον κράτησε τιμές όσο μπορούσε....ΥΓ. Οι τιμές πάντως με άλλες χώρες δεν πρέπει να συγκρίνονται μεταξύ των εκδόσεων καθώς τα Γερμανικά Style ή Αmbtion, για παράδειγμα, έχουν διαφορετικό εξοπλισμό από το Ελληνικά...
-
OK, άρα ήταν στρατηγική market penetration και price discrimination ειδικά για την Ελλάδα, ας πούμε λογικό, και φυσικά όντως τυχεροί όσοι πρόλαβαν αυτή την 'ειδική τιμή'
-
Και πάλι φτηνότερο από ευρωπη
-
Αν όντως είναι αληθινά τα σενάρια που ακούγονται δεν μιλάμε για μια απλή αύξηση αλλά για άλμα. 15% παραπάνω θα κοστίζει το 1.4 tsi. Στην έκθεση αυτοκινήτου τον Οκτώβριο όλοι οι πωλητές έκαναν λόγο για αύξηση περίπου 800 ευρώ. Στα 25.000 σαφώς δεν θα είναι η ευκαιρία που ήταν πριν και σίγουρα θα χαθούν πωλήσεις. Πλέον φαίνονται σαν πιο λογικές επιλογές η 1.4 tsi 150 4x4 (27.900) και η 2.0 tdi 150 4x2 dsg (27.700). Εκτός και αν αυξηθούν οι τιμές σε όλη την γκάμα.
-
Η 2.0 TDI dsg πάντα ήταν η πιο vfm επιλογή για αυτό το αμάξι για μένα
-
Έχω σχολιάσει και στο forum των Crossover, πως μου κάνανε πολύ καλή προσφορά για το ateca 1.6 TDI το οποίο και αγόρασα πριν 1 βδομάδα.
Οπότε ίσως ο όμιλος το στοχεύσει, γιατί οι πωλήσεις του στην Ελλάδα είναι τραγικά χαμηλές.
Μάλλον ο φίλος που έγραψε πως διαισθάνεται καλά νέα από το ateca, έχει δίκιο...
Θα δείξει... -
Απλώς ο όμιλος έχει δώσει άλλου το Ατέκα και άλλου όλα τα υπόλοιπα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Στην έκθεση αυτοκινήτου τον Οκτώβριο όλοι οι πωλητές έκαναν λόγο για αύξηση περίπου 800 ευρώ.Μήπως η αύξηση που έλεγαν ήταν στη τιμή προ φόρων?
Κάτι μου λέει ότι θα ακούσουμε καλά νέα από το ateca......
Στο site της seat έχουν ανέβει οι καινούριοι τιμοκατάλογοι (5/2/18), όπου οι τιμές για το ateca είναι ίδιες. Τώρα αν τρέχει κάποια προσφορά -1500, προσωπικά δεν το γνωρίζω..
-
Ισχύει πάντως για το KODIAQ και επίσημα. Η αύξηση δεν υπάρχει ακόμα στον τιμοκατάλογο αλλά ήδη αναγράφεται στο site της KARENTA. ('Νέο Škoda Kodiaq. Ανακαλύψτε τον Κόσμο Ξανά. Από 24.900€')
-
Τι είναι τα φλας άνεσης ???
-
Όταν απλά το ακουμπάς αναβει τρεις φορες
-
Βρήκα αυτό ...
https://www.aliexpress.com/item/Ownice- ... autifyAB=0
https://www.aliexpress.com/item/3G-4G-W ... 38620.html
Γνώμες ?
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Βρήκα αυτό ...https://www.aliexpress.com/item/Ownice- ... autifyAB=0
https://www.aliexpress.com/item/3G-4G-W ... 38620.html
Γνώμες ?
Το πρώτο, λογικά με 2gb ram και οχταπύρινο επεξεργαστή δεν θα μασάει πουθενά. Κερασάκι στην τούρτα που έχει και θέση για sim κάρτα για 4G αντί να πρέπει να πάρεις και ένα WIFI dongle (αυτό αν έχεις μια δεύτερη sim μονο για data αλλιώς μια χαρά κανείς hotspot και μέσω του κινητού σου κατευθείαν με το που μπαίνεις στο αυτοκίνητο)
Μην το τσιγκουνευτείς ,το δεύτερο αν και δεν μπορώ να δω ακριβώς τα χαρακτηριστικά του δεν θα αξίζει.
Επειδή όλα αυτά τα κινέζικα είναι ίδια εσωτερικά , εγώ περισυ αγόρασα για το golf ένα με 1gb ram και παλιό επεξεργαστή πριν έρθουν τα νέα με περισσότερη ram και νέο επεξεργαστή και δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα 3 απαιτητικές εφαρμογές ταυτόχρονα ( Spotify , Maps , Torque) . Για μουσική , Bluetooth και navigation μόνο είναι άριστο αλλά ως εκεί. Θα παραγγείλω άμεσα καινούργιο.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Θυμάμαι ότι κάποιος είχε παραγγείλει τα νικελακια στα πλαίσια των παραθύρων.
Ήρθαν, τα έβαλε κάθονται καλά; Φωτό υπάρχουν ; Βλέπω κάτι αντίστοιχο για την Χ1 και δεν ξέρω αν θα γίνεται δουλειά !
Ευχαριστώ -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....
Πιο αναλυτική παρουσίαση δεν έχω δει :
http://www.team-bhp.com/forum/official- ... ost4329027
Skoda Kodiaq