-
Τελικά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έχει αλλάξει όλο το πολιτικό σκηνικό . Ο Σύριζα θα κλείσει το θέμα και θα πάρει και το κόστος και τελικά θα έχουμε άλλο σκηνικό μέχρι τις εκλογές ιδιαίτερα αν αυτές αργήσουν και παραμείνει η απλή αναλογική σαν εκλογικός νόμος από τις μεθεπόμενες εκλογές . Γιατί αν δεν κάνουμε κυβέρνηση μετά τις εκλογές θα έχουμε πολύ διαφορετικά πράγματα .
Ο Κούλης παραμένει νερό . Αχρωμος , άγευστος και άοσμος ... Δεν τραβάει καθόλου , δεν μπορεί να εμπνεύσει , φοβάται τον ίσκιο του . Η μόνη του επιλογή θα ήταν να ξεκαθαρίσει ότι θέλει αυτοδυναμία γιατί οι κυβερνήσεις συνεργασίας από το 12 και μετά ήταν προβληματικές και δεν μπόρεσαν να μας βγάλουν γρήγορα από την κρίση γιατί είχαμε παλινωδίες και ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία θα μείνει στην αντιπολίτευση , η θα βάλουν τεχνοκρατική κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα τηρηθεί μέχρι κεραίας . Ταυτόχρονα έχουμε και την προεδρική εκλογή του 2020 που εκ των πραγμάτων θα παίξει τον ρόλο της . Εκτός αν συμφωνήσουν αυτή η βουλή να επανεκλέξει τον Πάκη άμα φτάσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 19 .
Εννοείται ότι σε περίπτωση απλής αναλογικής θα έχουμε τουλάχιστον 2 κόμματα δεξιότερα της ΧΑ κάτι που ίσως χρειάζεται ώστε να πάμε σε λογικής των χωρών του Βίζεγκραντ και ταυτόχρονα να συρρικνωθεί η ΧΑ αφού το παρελθόν των στελεχών της δημιουργεί θέματα .
Το θέμα είναι πόσο θα πάρουν αυτά κόμματα βλέποντας πόσο παίρνει συνολικά η δεξιά στην Κεντρική Ευρώπη .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτό που λέει ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ότι ο μόνος τρόπος να τους απαγορεύσεις να χρησιμοποιήσουν κάποιο όνομα είναι να τους καταλάβεις δια τον όπλων ή έστω να τους υποχρεώσεις με ήττα σε πόλεμο γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει. Δεν λέει κάτι παράλογο.
Άρα πάμε για πόλεμο;
Εκτός αν θεωρείς λογικό για άλλη μία φορά η αριστερή κυβέρνηση να δεχτεί αυτό που θα της πούνε οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί και το ΝΑΤΟ, να υποκύψουν και να δεχτούν την ονομασία που θα τους σερβίρουν παρόλο που ο λαός θα έχει αντίθετη άποψη.
Προσοχή! Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρουν όποια, μα όποια ονομασία θέλουν. Ας ονομασθούν και Μέγας Αλέξανδρος ή και Ηπειρωτική Κρήτη ή και Δερβερνάκια ή και Νέα Ελλάδα ή και Νέα Βενεζουελλάδα αν είναι τόσο βιτσιόζοι.
Εγώ όμως είμαι μειοψηφία και αν η πλειοψηφία θέλει κάτι άλλο, θα το δεχτώ και θα το σεβαστώ. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τελικά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έχει αλλάξει όλο το πολιτικό σκηνικό . Ο Σύριζα θα κλείσει το θέμα και θα πάρει και το κόστος και τελικά θα έχουμε άλλο σκηνικό μέχρι τις εκλογές ιδιαίτερα αν αυτές αργήσουν και παραμείνει η απλή αναλογική σαν εκλογικός νόμος από τις μεθεπόμενες εκλογές . Γιατί αν δεν κάνουμε κυβέρνηση μετά τις εκλογές θα έχουμε πολύ διαφορετικά πράγματα .Ο Κούλης παραμένει νερό . Αχρωμος , άγευστος και άοσμος ... Δεν τραβάει καθόλου , δεν μπορεί να εμπνεύσει , φοβάται τον ίσκιο του . Η μόνη του επιλογή θα ήταν να ξεκαθαρίσει ότι θέλει αυτοδυναμία γιατί οι κυβερνήσεις συνεργασίας από το 12 και μετά ήταν προβληματικές και δεν μπόρεσαν να μας βγάλουν γρήγορα από την κρίση γιατί είχαμε παλινωδίες και ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία θα μείνει στην αντιπολίτευση , η θα βάλουν τεχνοκρατική κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα τηρηθεί μέχρι κεραίας . Ταυτόχρονα έχουμε και την προεδρική εκλογή του 2020 που εκ των πραγμάτων θα παίξει τον ρόλο της . Εκτός αν συμφωνήσουν αυτή η βουλή να επανεκλέξει τον Πάκη άμα φτάσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 19 .
Εννοείται ότι σε περίπτωση απλής αναλογικής θα έχουμε τουλάχιστον 2 κόμματα δεξιότερα της ΧΑ κάτι που ίσως χρειάζεται ώστε να πάμε σε λογικής των χωρών του Βίζεγκραντ και ταυτόχρονα να συρρικνωθεί η ΧΑ αφού το παρελθόν των στελεχών της δημιουργεί θέματα .
Το θέμα είναι πόσο θα πάρουν αυτά κόμματα βλέποντας πόσο παίρνει συνολικά η δεξιά στην Κεντρική Ευρώπη .
Αν δεν ενεργοποιηθεί κάποιος π.χ. σαν τον Φράγκο στις επόμενες εκλογές τότε το παιχνίδι έχει χαθεί δια παντός.
Η Ελλάδα πάει για διαμελισμό/διάλυση. Είναι η φυσική κατάληξη και μάλλον αυτό επιθυμούν ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ αλλά και αρκετές πολιτικές δυνάμεις εντός της χώρας. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ όμως είμαι μειοψηφία και αν η πλειοψηφία θέλει κάτι άλλο, θα το δεχτώ και θα το σεβαστώ.Σωστά!
Το κλειδί όμως, ειδικά σε τέτοιες λεπτές καταστάσεις εξωτερικής πολιτικής, είναι ο κόσμος να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες, τα υπέρ και τα κατά και το πιο βασικό, **τις συνέπειες **της όποιας απόφασης. Το να λέμε 'δεν θέλουμε το Μακεδονία, γιατί η Μακεδονία είναι Ελληνική' δεν έχει κανένα νόημα και καμία λογική βάση για να ληφθούν τόσο σοβαρές αποφάσεις.
-
Ο λαός δηλ. οι πολίτες είναι αδύνατον να έχουν ένα κοινό τρόπο σκέψης ή άποψης. Ούτε φυσικά μπορεί ο κάθε πολίτης να γνωρίζει τα πάντα σε όλα τα θέματα. Ειδικά όταν υπάρχει μυστικοπάθεια σε σοβαρά θέματα από την πολιτική εξουσία.
Αν η πλειοψηφία του συγκεκριμένου λαού δεν θέλει κάτι ή αντιδρά σε κάποια σοβαρή απόφαση θα πρέπει να γίνει δεκτή από τους αριστερούς.
Τόσο, μα τόσο απλά.
Άλλωστε οι αριστεροί είναι καθηγητές στα μαθήματα αντιδράσεων, εμπαναστάσεων και στους λαϊκούς ξεσηκωμούς.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει (με το ζόρι) οι πολίτες πριν από το 2015 να είναι διαφορετικοί με τους πολίτες μετά το 2015. -
Δεν διαφωνώ σε όσα γράφεις Νίκο. Επίσης, ποτέ δεν είπα ότι οι πολίτες πρέπει να είναι διαφορετικοί πριν και μετά το 2015.
Το σχόλιό μου είναι πιο γενικό και λέω απλά ότι δεν το βρίσκω σωστό να αποφασίζουν οι πολίτες, όταν δεν έχουν διαθέσιμα όλα τα δεδομένα και πολύ περισσότερο όταν δεν γνωρίζουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους. Για παράδειγμα, σήμερα αντιδρούν αρκετοί στο όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτό. Εάν βγεί ο Πρωθυπουργός (όποιος είναι) και πεί: 'Εάν ασκήσουμε βέτο για το όνομα, θα πάμε σε πόλεμο και θα επιστρατευτούν όλοι όσοι είναι κάτω από 50 ετών και σίγουρα θα έχουμε απώλειες'. Εάν και τότε υ συμμετοχή στο συλλαλητήριο (ή στο δημοψήφισμα) είναι αντίστοιχα μεγάλη (πολύ αμφιβάλω!), ναι να γίνει ό,τι πεί ο λαός.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
σήμερα αντιδρούν αρκετοί στο όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτό.Τι σημαίνει αυτό;
Τόσο δουλική έχει γίνει η Ελλάδα που πλέον οι πολίτες της πρέπει να είναι υποταγμένοι στην (αριστερή) σφαλιάρα;υ.γ. για τον Βενεζουελάγνο δεν θα πω κάτι. Από αυτόν όλα τα περιμένω.
-
Οι πολίτες (αν είναι πολίτες) πρέπει να έχουν άποψη επί των θεμάτων της πολιτείας. Δεν σημαίνει αυτό ότι αυτοί θα αποφασίσουν, αποφασίζουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί τους που ξέρουν καλύτερα . Να θυμηθώ το περίφημο δημοψήφισμα ; Ευτυχώς ή δυστυχώς η δημοκρατία πρρϋποθέτει ότι και θα συμμετέχουν στα κοινά και θα επηρεάζουν τις αποφάσεις, είτε είναι διάνοιες είτε είναι ανόητοι, και ανεξάρτητα του τι γνωρίζουν. Κανείς δεν εγγυάται ότι η άποψη του λαού είναι η πιο καλή για τη χώρα και τον ίδιο, τελικά. Αλλά αυτό είναι η δημοκρατία. Όταν αρχίζουμε και λέμε ότι ο λαός δεν ξέρει, δεν έχει τις γνώσεις/πληροφορίες κ.λπ πηγαίνουμε σε άλλα πολιτεύματα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι σημαίνει αυτό;
Τόσο δουλική έχει γίνει η Ελλάδα που πλέον οι πολίτες της πρέπει να είναι υποταγμένοι στην (αριστερή) σφαλιάρα;Σημαίνει ότι:
- Το όνομα Μακεδονία το έχει το FYROM εδώ και 25 χρόνια
- Γνωρίζουμε (εγώ δεν γνωρίζω το λέω) τι ακριβώς επιπτώσεις θα έχει αυτό? Θετικές, αρνητικές? Πέρα από το εθνικό μας φρόνημα, τι ακριβώς σημαίνει για εμάς, εάν τα Σκόπια αποκτήσουν στο όνομά τους και την λέξη Μακεδονία?
Προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται πολύ ντόρος για το τίποτα και επίσης όπως έγραψα και πριν μερικές ημέρες, όλο αυτό γίνεται επίτηδες, ώστε οι πολίτες να μην ασχολούνται με τα σοβαρά θέματα όπως η ψήφιση για τα 88 προ απαιτούμενα.
-
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ξέρει ο κάθε πολίτης. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν η πλειοψηφία εξοργίζεται και θυμώνει με κάποιες αποφάσεις σε σημείο να διοργανώνονται συλλαλητήρια, αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα πολύ ποιο σοβαρά.
Το θέμα της ΦΥΡΟΜ δεν είναι χθεσινό, ούτε προχθεσινό. Ξεκινά από πολύ παλιά. Αλλά όταν το φέρνει ξαφνικά στο προσκήνιο μία πολιτική εξουσία (συγκεκριμένης ιδεολογικής ταυτότητας και κουλτούρας) που τρία χρόνια τώρα μόνο ήττες μετράει, όσο να' ναι αυτό προδιαθέτει αρνητικά και δημιουργεί και πονηρές σκέψεις. Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι.
Και όπως γράφεις και εσύ εν' καιρώ οικονομικής κρίσης και πολλών άλλων προβλημάτων, το θέμα της ΦΥΡΟΜ δεν θα έπρεπε να είχε έρθει στην επιφάνεια ξανά. Αυτοί που το έφεραν για κάποιο λόγο το έκαναν.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τι σημαίνει αυτό;
Τόσο δουλική έχει γίνει η Ελλάδα που πλέον οι πολίτες της πρέπει να είναι υποταγμένοι στην (αριστερή) σφαλιάρα;Σημαίνει ότι:
- Γνωρίζουμε (εγώ δεν γνωρίζω το λέω) τι ακριβώς επιπτώσεις θα έχει αυτό? Θετικές, αρνητικές? Πέρα από το εθνικό μας φρόνημα, τι ακριβώς σημαίνει για εμάς, εάν τα Σκόπια αποκτήσουν στο όνομά τους και την λέξη Μακεδονία?
Προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται πολύ ντόρος για το τίποτα και επίσης όπως έγραψα και πριν μερικές ημέρες, όλο αυτό γίνεται επίτηδες, ώστε οι πολίτες να μην ασχολούνται με τα σοβαρά θέματα όπως η ψήφιση για τα 88 προ απαιτούμενα.
Φάνη δεν χρειάζεται να φανταστούμε ούτε να υποθέσουμε τίποτα. Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν χάρτες (οι περισσότεροι από τους ίδιους τους σκοπιανούς) που δείχνουν μια ενιαία 'Μακεδονία', μαζί με σχόλια του στυλ 'η νέα Μακεδονία θα είναι ίδια με την παλιά Μακεδονία' (υπονοώντας ότι τα γεωγραφικά όρια της περιοχής θα συμπέσουν με τα γεωγραφικά της χώρας τους). Οπότε ότι αν λέει το Σύνταγμά τους ή ακόμα και οι πολιτικοί τους, όλοι γνωρίζουμε από αυτά που λένε οι ίδιοι οι σκοπιανοί, ποια είναι τα, ας πούμε, ενδόμυχα 'θέλω' τους (αν και δεν τα έχουν κρατήσει και τόσο κρυφά).
Ίδια ιστορία ακριβώς και με την Αλβανία (και την 'Μεγάλη Αλβανία'), που επίσης επιδιώκουν κάποιοι (λίγοι ? πολλοί ? όλοι ?) οι αλβανοί. Και για να μην μπερδευόμαστε -και- εδώ, η 'Μεγάλη Αλβανία' από ότι λένε οι ίδιοι οι Αλβανοί, φτάνει σχεδόν μέχρι το Μεσολόγγι.
Και φυσικά έχεις τους Τούρκους να πιέζουν συνεχώς, πάντα και παντού, για την Θράκη και τις 'μειονότητες', την γλώσσα, το δίκαιο κλπ της περιοχής.
Δεν είπαμε να ζωστούμε φυσεκλίκια και να βγούμε στους δρόμους για τα σύνορα, αλλά γνώση της πραγματικότητας και το να μην αγνοούμε τα δεδομένα, είναι πάντα μια καλή αρχή στο να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει, και να είσαι σε θέση να προετοιμάσεις τις αντιδράσεις σου. Κάτι που ΠΟΛΥ αμφιβάλλω ότι είναι σε θέση (ή ακόμα και αν ΘΕΛΟΥΝ) να πράξουν οι αριστεροσυριζοκομμουνισταί που παριστάνουν την κυβέρνηση της Ελλάδος.
-
Εντελώς kinder έκπληξη η κατάσταση.....
Κάθε μέρα και άλλη μια μακακία...http://www.protothema.gr/politics/artic ... a-sholeia/
-
Τελικά πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά που θα φάνε για να επιμένουν τόσο οι αριστεροί και τα αριστεροκάναλα για να λυθεί το θέμα της ΦΥΡΟΜ. Φαγώθηκαν να λυθεί τώρα.
Η προπαγάνδα έχει ξεφύγει εντελώς.
Τώρα προσπαθούν να πείσουν ότι το όνομα θα είναι στα σλαβικά και δεν θα λέγεται Μακεδονία, αλλά Μακεδόντια... και Μακετερηδόνες...Είναι τόσο μπετόβλακες που νομίζουν ότι οι υπόλοιπες χώρες θα τους λένε στα Σλάβικα... ενώ όλος ο πλανήτης ξέρει την λέξη Macedonia σαν γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας...
Εμ, για αυτό βρωμάει όλο το θέμα. Γιατί αν ήταν ειλικρινείς θα έβγαιναν και θα έλεγαν κατάμουτρα στον λαό γιατί πρέπει να αλλάξει ΤΩΡΑ το θέμα της ΦΥΡΟΜ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτό που λέει ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ότι ο μόνος τρόπος να τους απαγορεύσεις να χρησιμοποιήσουν κάποιο όνομα είναι να τους καταλάβεις δια τον όπλων ή έστω να τους υποχρεώσεις με ήττα σε πόλεμο γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει. Δεν λέει κάτι παράλογο.
Άρα πάμε για πόλεμο;
Εκτός αν θεωρείς λογικό για άλλη μία φορά η αριστερή κυβέρνηση να δεχτεί αυτό που θα της πούνε οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί και το ΝΑΤΟ, να υποκύψουν και να δεχτούν την ονομασία που θα τους σερβίρουν παρόλο που ο λαός θα έχει αντίθετη άποψη.
Προσοχή! Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρουν όποια, μα όποια ονομασία θέλουν. Ας ονομασθούν και Μέγας Αλέξανδρος ή και Ηπειρωτική Κρήτη ή και Δερβερνάκια ή και Νέα Ελλάδα ή και Νέα Βενεζουελλάδα αν είναι τόσο βιτσιόζοι.
Εγώ όμως είμαι μειοψηφία και αν η πλειοψηφία θέλει κάτι άλλο, θα το δεχτώ και θα το σεβαστώ.Μπα, σε λύση μάλλον πάμε με όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
όλοι γνωρίζουμε από αυτά που λένε οι ίδιοι οι σκοπιανοί, ποια είναι τα, ας πούμε, ενδόμυχα 'θέλω' τους (αν και δεν τα έχουν κρατήσει και τόσο κρυφά).Ίδια ιστορία ακριβώς και με την Αλβανία (και την 'Μεγάλη Αλβανία'), που επίσης επιδιώκουν κάποιοι (λίγοι ? πολλοί ? όλοι ?) οι αλβανοί. Και για να μην μπερδευόμαστε -και- εδώ, η 'Μεγάλη Αλβανία' από ότι λένε οι ίδιοι οι Αλβανοί, φτάνει σχεδόν μέχρι το Μεσολόγγι.
Κοίτα, εθνικιστές-φασίστες έχουν όλες οι χώρες. Και οι δικοί μας πίθηκες χάρτες με την Κων/πολη ζωγραφίζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την πλειοψηφία των λαών ούτε οι από εκεί φασίστες, ούτε οι από εδώ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπα, σε λύση μάλλον πάμε με όνομα που θα περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία.
Προσωπικά αυτό θέλω να συμβεί.
Γιατί όμως;
Γιατί θέλω να δω τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές και τι θα αποφασίσουν οι σανοφάγοι για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το ρόλο της αριστεράς στην Ελλάδα. Επιτέλους οι μάσκες πέφτουν.Και αν βρεθούν και άλλοι βουλευτές στη βουλή που ψηφίσουν αυτή τη λύση (π.χ. ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΔΗΜΑΡ) είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με τα κόμματά τους.
Για ΚΚΕ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα κάνει. Θα μου προκαλέσει όμως εντύπωση αν συνταχθεί με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, λοιπούς νεοφιλελεύθερους, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ.
Για ΧΑ δεν το συζητώ. Αυτοί ήδη συμπεριφέρονται σαν τους γορίλες που τους κρατάνε με το ζόρι στα κλουβιά τους.
Λεβέντης είναι κατά.Αλλά!Αλλά! Εγώ έχω και μία υποψία ότι ο Αλεξομαδούρος θα κάνει πίσω. Θα κάνει (άλλη μία) κωλοτούμπα και θα το παίξει και αυτός Μακεδονομάχος.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Τι σημαίνει αυτό;
Φάνη δεν χρειάζεται να φανταστούμε ούτε να υποθέσουμε τίποτα. Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν χάρτες (οι περισσότεροι από τους ίδιους τους σκοπιανούς) που δείχνουν μια ενιαία 'Μακεδονία', μαζί με σχόλια του στυλ 'η νέα Μακεδονία θα είναι ίδια με την παλιά Μακεδονία' (υπονοώντας ότι τα γεωγραφικά όρια της περιοχής θα συμπέσουν με τα γεωγραφικά της χώρας τους). Οπότε ότι αν λέει το Σύνταγμά τους ή ακόμα και οι πολιτικοί τους, όλοι γνωρίζουμε από αυτά που λένε οι ίδιοι οι σκοπιανοί, ποια είναι τα, ας πούμε, ενδόμυχα 'θέλω' τους (αν και δεν τα έχουν κρατήσει και τόσο κρυφά).
Ίδια ιστορία ακριβώς και με την Αλβανία (και την 'Μεγάλη Αλβανία'), που επίσης επιδιώκουν κάποιοι (λίγοι ? πολλοί ? όλοι ?) οι αλβανοί. Και για να μην μπερδευόμαστε -και- εδώ, η 'Μεγάλη Αλβανία' από ότι λένε οι ίδιοι οι Αλβανοί, φτάνει σχεδόν μέχρι το Μεσολόγγι.
Και φυσικά έχεις τους Τούρκους να πιέζουν συνεχώς, πάντα και παντού, για την Θράκη και τις 'μειονότητες', την γλώσσα, το δίκαιο κλπ της περιοχής.
Δεν είπαμε να ζωστούμε φυσεκλίκια και να βγούμε στους δρόμους για τα σύνορα, αλλά γνώση της πραγματικότητας και το να μην αγνοούμε τα δεδομένα, είναι πάντα μια καλή αρχή στο να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει, και να είσαι σε θέση να προετοιμάσεις τις αντιδράσεις σου. Κάτι που ΠΟΛΥ αμφιβάλλω ότι είναι σε θέση (ή ακόμα και αν ΘΕΛΟΥΝ) να πράξουν οι αριστεροσυριζοκομμουνισταί που παριστάνουν την κυβέρνηση της Ελλάδος.
+1000 σε όλα. Να σημειώσω πως συχνά πολλά πράγματα γίνονται είτε το θέλουμε είτε όχι. Οι λαοί έχουν κυρίως ρόλο κομπάρσου και λίγο μετέχουν στις αποφάσεις ειδικά όταν προέρχονται από ισχυρούς.
-
Ξεσηκώθηκε το σύμπαν ξαφνικά να μπει η ΦΥΡΟΜ στο ΝΑΤΟ.
Η Ελλάδα έχει ασκήσει βέτο και τώρα μάλλον της επιβάλλουν να δεχτεί την όποια λύση.Δεν ξεσηκώθηκε όμως κανένα σύμπαν που και η Αυστρία θέλει να μπει στο ΝΑΤΟ αλλά η Τουρκία μπλοκάρει κάθε προσπάθεια ένταξης. Αλλά ποιος θα τα βάλει με την Τουρκία;
http://www.naftemporiki.gr/story/123941 ... in-austria
Από την μία η Αυστρία, σοβαρό κράτος χωρίς προβλήματα που προσφέρει τόσα χρόνια κάποια πράγματα στην ΕΕ και από την άλλη μία 'χώρα' με όνομα ΦΥΡΟΜ που περιμένει πως και πως χρήματα (από τους διεθνείς τοκογλύφους) για να έχει λόγο ύπαρξης.
-
Νίκο την πουτ@ν@ όλοι οι νταβάδες την θέλουν. Την ορκισμένη κυρία τι να την κάνουν;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξεσηκώθηκε το σύμπαν ξαφνικά να μπει η ΦΥΡΟΜ στο ΝΑΤΟ.
Η Ελλάδα έχει ασκήσει βέτο και τώρα μάλλον της επιβάλλουν να δεχτεί την όποια λύση.Δεν ξεσηκώθηκε όμως κανένα σύμπαν που και η Αυστρία θέλει να μπει στο ΝΑΤΟ αλλά η Τουρκία μπλοκάρει κάθε προσπάθεια ένταξης. Αλλά ποιος θα τα βάλει με την Τουρκία;
http://www.naftemporiki.gr/story/123941 ... in-austria
Από την μία η Αυστρία, σοβαρό κράτος χωρίς προβλήματα που προσφέρει τόσα χρόνια κάποια πράγματα στην ΕΕ και από την άλλη μία 'χώρα' με όνομα ΦΥΡΟΜ που περιμένει πως και πως χρήματα (από τους διεθνείς τοκογλύφους) για να έχει λόγο ύπαρξης.
+1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ