-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ο Δίας μιλάει για το ποσοστό ΔΥ στον πληθυσμό ξεχνώντας τους τύπους με κρατικές συμβάσεις μονιμότητας σε ΔΕΚΟ , Τράπεζες , Δήμους και διάφορους Οργανισμούς , συχνά αναπόγραφους . Ο προυπολογισμός δίνει περί τα 11 δις για μισθούς ΔΥ . Ας κρίνουμε λοιπόν τα ποσοστά και ας δούμε τι λεφτά παίρνουν .Μαζί με τους Δήμους όσα είπα. Οι περισσότερες ΔΕΚΟ έγιναν ιδιωτικές. Τι όχι; Δεν είναι Cosmote Ανώνυμη τώρα; Ο ΟΠΑΠ; (κερδοφόρα επιχείρηση που πουλήσαμε... )
Η Κίνα δεν έχει κομουνιστική οικονομία. Για αυτό άλλωστε και ανθεί αντί να μαραζώνει.
Ειλικρινά τα θες και τα λες; Δουλεύουν σαν σκλάβοι και στην κυριολεξία πεθαίνουν ή αυτοκτονούν στην κάθε Foxcon για μερικά δολάρια την ημέρα και εσύ αυτό το λες άνθηση;
Ειλικρινά αυτός ο τρόπος σκέψης με τρομάζει.
Εμένα με τρομάζει η πτώση 25% του ΑΕΠ, η μεγαλύτερη μεταπολεμικά σε Δυτικό Κράτος σε περίοδο ειρήνης, αλλά ΟΚ... εσένα σε φοβίζουν οι κακοί Κομμουνισταί που δεν σου έκανα και τίποτα απολύτως στην τελική...
-
Συγνώμη Δία, αλλά αν δεν τρολάρεις, πρέπει να το ψάξεις. Κανένα έγκλημα δεν δικαιολογείται και για κανέναν αγώνα. Και αν εγώ θεωρήσω ότι 'κάνω αγώνα' και σου καρφώσω μια σφαίρα στο κούτελο δεν θα τρέχει τίποτα,έτσι? Ωραιότατη λογική!!! Και ας θεωρήσουμε ότι τον ταγματασφαλίτη καλά τον έκαναν. Ο γιδοβοσκός παππούς μου σε ένα ορεινό χωριό στο πουθενά,τι έφταιγε να του κάψει το σπίτι ο εκδοροσφαγέας?
-
Στον ΟΤΕ ακόμα υπάρχουν οι παλιές συμβάσεις της μονιμότητας . Βέβαια μειώνονται γιατί μόλις φτάαουν στα 50-55 βγαίνουν στην σύνταξη και γελάνε με εμάς που θα φτάσουμε κοντά στα 70 για να πάρουμε ούτε τα μισά από όσα παίρνουν ...
Καλό το παραμυθάκι σου αλλά δεν είχε Μπάμπουσκα...
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Συγνώμη Δία, αλλά αν δεν τρολάρεις, πρέπει να το ψάξεις. Κανένα έγκλημα δεν δικαιολογείται και για κανέναν αγώνα. Και αν εγώ θεωρήσω ότι 'κάνω αγώνα' και σου καρφώσω μια σφαίρα στο κούτελο δεν θα τρέχει τίποτα,έτσι? Ωραιότατη λογική!!! Και ας θεωρήσουμε ότι τον ταγματασφαλίτη καλά τον έκαναν. Ο γιδοβοσκός παππούς μου σε ένα ορεινό χωριό στο πουθενά,τι έφταιγε να του κάψει το σπίτι ο εκδοροσφαγέας?Μα ήταν έγκλημα ότι ήταν αστός , ή απλά αφού δεν ήταν μαζί με τους φονιάδες του ΚΚΕ ήταν εναντίον τους .Οπως άλλοι πήγαν να φάνε γιατρούς , δικηγόρους , αξιωματικούς και μάλιστα εξ εφέδρων...
Απλά γιατί δεν ήταν του κόμματος . Μετά που ισχυροποιήθηκε και η άλλη πλευρά βρήκε ηθική δικαίωση από τους φόνους της κατοχής και των αντάρτικων εναντίον απλών πολιτών και έκανε ανάλογα σε αριστερούς .
-
Το ότι ο Realzeus δεν μπορεί να καταλάβει ότι η Κίνα ανθεί και εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βγει από την φτώχεια και τη μιζέρια χάρη στο άνοιγμα της οικονομίας αντί να λιμοκτονούν όπως στα χρόνια του Μάο είναι πραγματικά εκπληκτικό.
Οι παρωπίδες του Περισσού δεν παύουν να με εντυπωσιάζουν.
-
Αν και είμαι ο πρώτος που πρέπει να ακούσω τη συμβουλή μου....ειλικρινά περιμένετε να συζητήσετε σοβαρά για πολιτική και οικονομία με κομμουνιστή ? Η απώλεια επαφής με την πραγματικότητα και τη λογική είναι εκπληκτική, υπάρχει μόνο ότι λέει το βιβλίο -που φυσικά δεν είχε σχέση με τη λογική και την πραγματικότητα πριν από 100 χρόνια, πόσο μάλλον σήμερα
Το τελευταίο 'αστείο' του ΚΚΕ είναι που καταδικάζει τη ΧΑ, ενώ το ίδιο μιλάει για κατάλυση της δημοκρατίας με επανάσταση (δηλαδή βία και δολοφονίες), εξαφάνιση της αστικής τάξης (πάλι με δολοφονίες) και εξίσωση όλων (προφανώς μέσω βίας και 'κρατικοποιήσεων'). Βασικά βρήκαν ευκαιρία να 'καταδικάσουν' κάποιον άλλον που τους παίρνει το ρόλο του δολοφόνου και δικτάτορα.
Κάντε ότι κάνουμε όλοι: τρολάρισμα και χαβαλές με ότι αερολογία λένε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί όπως βλέπεις και εσύ στην ουσία μόνο το ΚΚΕ αντιδρά.
Διότι αυτή είναι η ορίτζιναλ Αριστερά! Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί εξανίσταμαι όταν συγχέεται (με 'αι', δεν δείχνω κανέναν εδώ μέσα) ο Κομμουνισμός με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ κρατώ πολύ μικρό καλάθι.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ πριν μπει στο Μαξίμου, τα είχε κάνει λαμπόγυαλο στη χώρα στο όνομα της αριστεράς και του κομμουνισμού. Και ακόμη τα ίδια θέλουν να κάνουν αλλά 'για το καλό της χώρας αναγκάζονται να...'.Οπότε αν ποτέ αναλάβει το ΚΚΕ το Μαξίμου θα δούμε αν πράγματι είναι η ορίτζιναλ αριστερά και ο ορίτζιναλ κομουνισμός. Μέχρι τότε θα βλέπουμε την κατεδάφιση της αριστεράς και του κομουνισμού από τους Ριζοσπάστες Αριστερούς.
-
Σωστά παραιτήθηκε ο Ζουράρις. Ανεπίτρεπτα τα όσα είπε, πόσος εκχυδαισμός πια;
Από την άλλη, χρειάστηκε να πιάσει στο στόμα του ένας υπουργός δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, για να πιεστεί να παραιτηθεί, τη στιγμή που είχαν έχουν και εξακολουθούν να γίνονται απίστευτης φύσεως έκτροπα, τα οποία μας επηρεάζουν άσχημα στη ζωή μας κι όχι απλά δεν παραιτήθηκε κανείς, αλλά ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε. -
Ο Ζουράρις το έχει χάσει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι του γιατρού!!! Καλά έκανε και τον έκραζε ο Μητσικώστας (και ο Κακαουνάκης φυσικά):
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
...χρειάστηκε να πιάσει στο στόμα του ένας υπουργός δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, για να πιεστεί να παραιτηθεί, τη στιγμή που είχαν έχουν και εξακολουθούν να γίνονται απίστευτης φύσεως έκτροπα, τα οποία μας επηρεάζουν άσχημα στη ζωή μας κι όχι απλά δεν παραιτήθηκε κανείς, αλλά ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε.Ποσο πιο απλα...αλλα αυτοι ειμαστε (ως πλειοψηφια). Μποδοζζζβαιρο τα εχουμε κανει όλα, οποτε 'ιερα και οσια' η κάθε ομαδα και όχι αλλα, πολυ σημαντικοτερα.
-
Παραιτήθηκε από υφυπουργός ... και παρέμεινε 'ψεκασμένος' βουλευτής γιατί πάνω από όλα 'η εξουσία δεν εκχωρείται'...
Μας δουλεύουν ψιλό-γαζί ...
-
Καλημέρα,
όσα πόστ αφορούσαν τις διαφορές μεταξύ πολιτευμάτων έχουν μεταφερθεί εδώ
παρακαλώ το παρόν θέμα να μείνει στα εκλογικά. [mod] -
146 βουλευτές πλέον νομίζω ο Σύριζα . Θα πάρει και άλλους από τον Λεβέντη θα περάσει τους 150 και μετά θα φύγει ο Πάνος και θα κάνει την σωστή δεξιά αντιπολίτευση ώστε να πάρει τους μη μητσοτακικούς από την νδ όταν οι δημοσκοπήσεις δείξουν ότι μειώνεται η ψαλίδα...
-
Μόνο για τη μεγαλοκοπέλλα άκουσα ότι ξεπουλήθηκε (σώωωωωπα), έγινε και κάτι άλλο ?
-
Βγήκε και ένα καλό από το κλείδωμα. Εμφανίστηκαν ξανά κάτι συριζοτρολ, γιατί ήμουν έτοιμος να ρίξω άμπε λαλέ τις τελευταίες ημέρες με το πολλαπλό 'ξύλο' που τρώνε εκεί στην κουμουνδούρου από αριστερά και δεξιά τους.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
146 βουλευτές πλέον νομίζω ο Σύριζα . Θα πάρει και άλλους από τον Λεβέντη θα περάσει τους 150 και μετά θα φύγει ο Πάνος και θα κάνει την σωστή δεξιά αντιπολίτευση ώστε να πάρει τους μη μητσοτακικούς από την νδ όταν οι δημοσκοπήσεις δείξουν ότι μειώνεται η ψαλίδα...Εμένα δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν δούμε και άλλους από άλλα κόμματα να περνούν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αριστεροί έχουν παρεισφρήσει παντού και αναμένουν εντολές από Κουμουνδούρου και Μαξίμου.Αυτά να τα βλέπουν όσοι ψηφοφόροι ανήκουν στη δεξιά και σε συντηρητικές παρατάξεις για να καταλάβουν ότι το παιχνίδι 'είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο'.
-
-
Αυτή πράγματι. Είναι τυπικό δείγμα μίας ριζοσπαστικής αριστερής που ανήκει όμως στο κεντρώο χώρο...
Μα, είναι φωτογραφία αυτή που μου βάλατε…
«Είχα πρόταση, από τον Παπαχριστόπουλο, να πάω στους «Ανεξάρτητους Ελληνες», αλλά εγώ είπα, πως, δεν πάω. Κι όχι επειδή είναι λιγότεροι, αλλά διότι υποστήριξα αυτό που έλεγε ο πρωθυπουργός. Ο προϋπολογισμός ήταν από τους υπουργούς κι από τον πρωθυπουργό, εκεί ήθελα να πάω», είπε απόψε (ενν.χθες βράδυ) στον Ακη Παυλόπουλο (BLUE SKY) η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου -το νέο μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι άτομο που ανήκει στο κεντρώο χώρο, δεν ανήκω στους ΑΝΕΛ», πρόσθεσε.
Ο παρουσιαστής, στη συνέχεια, προσπάθησε εις μάτην να της «κλέψει» δυο κουβέντες παραπάνω για την πολιτική της μετακίνηση, ενώ λίγο πριν κλείσει η τηλεφωνική της επικοινωνία,** η Θεοδώρα, του έκανε παράπονα: «Πάντως δεν μου αρέσει η φωτογραφία που μου βάλατε».
Ο Παυλόπουλος, αφού χαμογέλασε (μάλλον αμήχανα), της απάντησε: Γιατί, δεν είναι καλή?
Η Θεοδώρα, το ξανασκέφτηκε: Καλή είναι.**Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας…
http://www.enimerosi24.gr/170233/μ ... %b1%cf%84/
-
Μετά το 6ο λεπτό ξεκινάει το πάρτυ.
Ο νεοφιλελέ Μπογιόπουλος μας εξηγεί τι εστί ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ πλέον ΣΥΡΙΖΑΙΣΜΟΣ.http://www.real.gr/audiofiles/656496.mp3
Μα τη Παναγία την Τσαμπίκα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ο Αγάπη μόνο. Δεν απέχει πολύ από το επίπεδο των Ζουρλάρηδων
Y.Γ: Μιλάμε για μεγάλη και βορβορώδη ψωλεκτασίαν.
Youtube Video -
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ