-
Μπήκε πρόγραμμα REVO με 300€ 145ps 32,5kg ροπής (λένε!) . Δεν το χάρηκα ακόμα καθώς έκανα πολύ λίγα χιλιόμετρα, αλλά μου φαίνεται οτι βελτιώθηκε στα χαμηλά - εκεί που ήταν ενοχλητικό μέσα στη πόλη και ήθελε συχνό κατέβασμα σε 2α ή 1η.
Μέσα στο σ/κ θα επανέλθω με εντυπώσεις, αν και θέλει αρκετά χιλιόμετρα για να γίνει το adaption μου είπαν .
-
Δυνατός παίχτης. Καλή εταιρία
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μπήκε πρόγραμμα REVO με 300€ 145ps 32,5kg ροπής (λένε!) . Δεν το χάρηκα ακόμα καθώς έκανα πολύ λίγα χιλιόμετρα, αλλά μου φαίνεται οτι βελτιώθηκε στα χαμηλά - εκεί που ήταν ενοχλητικό μέσα στη πόλη και ήθελε συχνό κατέβασμα σε 2α ή 1η.Μέσα στο σ/κ θα επανέλθω με εντυπώσεις, αν και θέλει αρκετά χιλιόμετρα για να γίνει το adaption μου είπαν .
Ποιον κινητήρα έχεις;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μπήκε πρόγραμμα REVO με 300€ 145ps 32,5kg ροπής (λένε!) . Δεν το χάρηκα ακόμα καθώς έκανα πολύ λίγα χιλιόμετρα, αλλά μου φαίνεται οτι βελτιώθηκε στα χαμηλά - εκεί που ήταν ενοχλητικό μέσα στη πόλη και ήθελε συχνό κατέβασμα σε 2α ή 1η.
Μέσα στο σ/κ θα επανέλθω με εντυπώσεις, αν και θέλει αρκετά χιλιόμετρα για να γίνει το adaption μου είπαν .
Ποιον κινητήρα έχεις;
Tdi
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάζευα σήμερα ένα r-line.
Το αυτοκίνητο μεταμορφώνεται απίστευτα εμφανισιακά. Μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Για μένα R-Line = Λευκό
Advance ΟΧΙ λευκό γιατί δε μου αρέσει η έντονη αντίθεση με τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά.
@ SPI_duster 1.6 tdi 115ps
-
Εμένα πάντως το Tiguan (το νέο, όχι το ποηγούμενο) μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά, ακόμα και στις 'απλές' εκδόσεις. Όταν το είδα και το οδήγησα, την εμφάνιση την προσμέτρησα στα θετικά του αυτοκινήτου.
-
SUV και R-Line ή ST Line στην Ford δεν το καταλαβαίνω....
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ποιον κινητήρα έχεις;
Tdi
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά βελτιωση μου ακούγεται. Με την εγγύηση ειναι οκ ή έχει παρέλθει και δεν υπάρχει πρόβλημα;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εμένα πάντως το Tiguan (το νέο, όχι το ποηγούμενο) μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά, ακόμα και στις 'απλές' εκδόσεις. Όταν το είδα και το οδήγησα, την εμφάνιση την προσμέτρησα στα θετικά του αυτοκινήτου.Εκτός του λευκού μου αρέσει πολύ και σε ενα ανθρακι που το ειδα αλλά και σε ενα κεραμιδί.
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
SUV και R-Line ή ST Line στην Ford δεν το καταλαβαίνω....Την ίδια άποψη εχω κι εγω. Τι νόημα έχει να στηνεις ενα οχημα της κατηγοριας ώστε να προσπαθεί να βγάζει χαρακτηρα πίστας;
-
Με την εγγύηση ειναι οκ ή έχει παρέλθει και δεν υπάρχει πρόβλημα;
ειναι αρκετα καινουριο μοντελο για να εχει ληξει η εγγυηση
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
SUV και R-Line ή ST Line στην Ford δεν το καταλαβαίνω....μπορει να μην τα κανει σκληροτραχηλα suv παντως τα ομορφαινουν πολυ και τα δυο οι σπορ line γραμμες τους
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Την ίδια άποψη εχω κι εγω. Τι νόημα έχει να στηνεις ενα οχημα της κατηγοριας ώστε να προσπαθεί να βγάζει χαρακτηρα πίστας;
+1000
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Την ίδια άποψη εχω κι εγω. Τι νόημα έχει να στηνεις ενα οχημα της κατηγοριας ώστε να προσπαθεί να βγάζει χαρακτηρα πίστας;
+1000
πολυ σωστο αυτο! αλλα αφου ετσι και αλλιως αφου σου δινει την δυνατοτητα να το παρεις δικινητο ηδη εχει χαθει εστω και αυτο το μονο πραγμα που θυμιζει τζιπ
αρα τουλαχιστον στο φαινεσθαι ειναι τουμπανα -
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
+1000
πολυ σωστο αυτο! αλλα αφου ετσι και αλλιως αφου σου δινει την δυνατοτητα να το παρεις δικινητο ηδη εχει χαθει εστω και αυτο το μονο πραγμα που θυμιζει τζιπ
αρα τουλαχιστον στο φαινεσθαι ειναι τουμπαναΤο είπες πολυ σωςτα . 'Το μονο πράγμα που θυμίζει...'... Κ μαλλον αυτο εκφράζει μια νεα μεγαλη κατηγορία αγοραστών -με την οποία βεβαια εγω δεν συμφωνω με τπτ αλλα η πραγματικότητα ειναι οτι ειναι υπαρκτή κ μεγαλη.
Κάποτε δεν διανοουνταν οι εταιρειες να βγάλουν δικινητο SUV. Τωρα ψάχνουμε με το κυαλι ποια ειναι 4κινητα...
-
Έχω ακόμα 1 χρόνο εγγύηση, το τι γίνεται με την εγγύηση ελπίζω να μη χρειαστεί να το μάθω
Το αυτοκίνητο έχει γίνει ακριβώς όπως το ήθελα. Το βασικό μου πρόβλημα προερχόμενος από golf v tsi 122 που τραβούσε από το ρελαντί ήταν οτι μέσα στη πόλη ήθελε συνέχεια κατεβάσματα ενώ τώρα στρίβεις ή περνάς κυκλικό κόμβο και με 3η
Ψηλότερα σε κολλάει στο κάθισμα !
-
Εμενα μ ειχαν προτεινει να το κανουν με κανα 700 στην αντιπροσωπεια οταν ειχα παρει για test drive το 1.6 tdi.θα εφτανε τα 150 ps..ετσι δε θα χανοταν η εγγυηση αν το αγοραζα..
Βασικα η απαραδεκτη αποδοση στα χαμηλα ηταν αυτο που με απετρεψε απο το να το παρω...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
+1000
αρα τουλαχιστον στο φαινεσθαι ειναι τουμπαναΤο είπες πολυ σωςτα . 'Το μονο πράγμα που θυμίζει...'... Κ μαλλον αυτο εκφράζει μια νεα μεγαλη κατηγορία αγοραστών -με την οποία βεβαια εγω δεν συμφωνω με τπτ αλλα η πραγματικότητα ειναι οτι ειναι υπαρκτή κ μεγαλη.
Κάποτε δεν διανοουνταν οι εταιρειες να βγάλουν δικινητο SUV. Τωρα ψάχνουμε με το κυαλι ποια ειναι 4κινητα...
συμφωνω και εγω απολυτα μαζι σου
ουτε εγω δεν ηθελα να διανοηθω suv χωρις τετρακινηση...αλλα οι καταστασεις και βασικα η χωρα που ζουμε μας αναγκαζει να κανουμε παραχωρησεις στα παντα!αλλοι απο συμβιβασμο αλλοι επειδη δεν την εχουν αναγκη καταλληξαμε στο συμπερασμα που αναφερεις! -
Καλημερα σας.
Μηπως μπορει να μου πεις καποιος τι καταναλωσεις εχει μεσα στην πολη(συνθηκες κινησης κτλ) και σε ταξιδι, με το 1.6tdi αλλα και με το 1.4tsi 125 & 150;
Το 1.6tdi ανταποκρινεται σε ταξιδι φορτωμενο κτλ ή τα βρισκει δυσκολα;Ευχαριστω εκ των προτερων.
VW Tiguan 2016