Μιας και ήδη έχω διαπιστώσει ότι το ηχητικό πακέτο των Business και ST-Line είναι ολίγον τι οριακό, σκέφτομαι αν και ποια και τι είδους αναβάθμιση να του κάνω. Προφανώς δεν θέλω να μπλέξω και τόσο πολύ, ούτε να αρχίσω ξηλώματα, καλωδιώσεις, ενισχυτές κλπ, οπότε όπως το βλέπω εγώ, σκέφτομαι να προχωρήσω με αναβάθμιση των ηχείων.
Βάσει χαρακτηριστικών, τα Business και ST-Line έχουν 6 ηχεία, 4 μπροστά και 2 πίσω, άρα υποθέτω ότι είναι διαιρούμενα μπροστά και ομοαξονικά πίσω ? Η πιο λογική κίνηση θα ήταν να μπουν τα ηχεία του Vignale, που τα ονομάζουν 'Sony Premium', τα οποία είναι 9, άρα λογικά θα είναι δύο διαιρούμενα μπροστά + το κεντρικό ηχείο στο ταμπλώ, και δύο διαιρούμενα πίσω ? Σωστά υποθέτω, ξέρει κανείς ? Αλλά και πάλι, sub δεν υπάρχει στα Sony συστήματα που δίνει η Ford ? Και αυτό που πάει, στο χώρο της ρεζέρβας (όπως έχω δει στο αγγλικό forum) ? Και εμείς που έχουμε ρεζέρβα ?
Αυτά που έχω δει στο site της Ford είναι τα ηχεία της Pioneer, και δίνουν και ως επιλογή ένα ενεργό sub
Pioneer Ηχεία TS-H 1703
Pioneer Ηχεία TS-170 Ci
Pioneer Subwoofer TS-WX 110A
Δεν βλέπω όμως τίποτα για κεντρικό ηχείο, τίποτα για διαιρούμενα πίσω, και το sub νομίζω ότι πάει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, το έχει δει κανένας αυτό, να μας πει και πως παίζει ?