-
Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΑ!!
Με υγεία και ευτυχία για σένα και όσους αγαπάς!!
Πολύχρονος Νικόλα!! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΑ!!
Με υγεία και ευτυχία για σένα και όσους αγαπάς!!
Πολύχρονος Νικόλα!!Ευχαριστω ρε αυτοκρατορα! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου
-
Κι από μένα χρόνια πολλα και καλά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ένας χρόνος με το Honda CRV και 19.000 στο κοντερ...
Πραγματικα χαιρομαι οταν διαβαζω ποστ με την περιγραφικοτητα σου και η επιλογη σου αποδεικνυεται αριστη. Βλεπω να κανεις χιλιαδες χλμ
Χρόνια πολλά αδερφέ με υγεία. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος επιλογές. Θα πρέπει να απολαμβάνεις οτι σου χαρίζει η ζωη και οτι επιλέγεις να ζεις
by the way το πρώτο μου nick στον ψηφιακό κόσμο ήταν golfmaniac. Οι μεγάλοι έρωτες γίνονται εύκολα μίσος.
-
-4000 to 4Χ4 160ps στα 32.000 στην elegance με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, 5 χρόνια δωρεαν service.
Όσο έπαιρνες πέρισυ το δικίνητο 120 ps στην ίδια έκδοση.
-
Μοντέλο του 2015 Γιώργο ; Ποτε αλλάζει μοντέλο ;
Αν αλλάζει σύντομα είναι μεν καλές τιμές αλλά ξεστοκαρισματος. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν αλλάζει σύντομα είναι μεν καλές τιμές αλλά ξεστοκαρισματος.Το καινούργιο μοντέλο αναμένεται ανα πάσα στιγμή να εμφανιστεί.
Σίγουρα 1.5 (192 PS), 2.0 υβριδικό (252 PS) και ίσως κάποιος diesel 160psΣτα 32 το τετρακίνητο είναι καλή τιμή, όσο έπρεπε να κάνει από την αρχή. Τόσο το αγόρασε φίλος 7/2015 στα capital controls πάνω.
-
Πολύ καλή τιμή τα 32 χιλιάρικα για την συγκεκριμένη έκδοση και ας είναι προς αντικατάσταση το μοντέλο. Πολύ τίμια πρόταση!
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Αν αλλάζει σύντομα είναι μεν καλές τιμές αλλά ξεστοκαρισματος.Το καινούργιο μοντέλο αναμένεται ανα πάσα στιγμή να εμφανιστεί.
Σίγουρα 1.5 (192 PS), 2.0 υβριδικό (252 PS) και ίσως κάποιος diesel 160psΣτα 32 το τετρακίνητο είναι καλή τιμή, όσο έπρεπε να κάνει από την αρχή. Τόσο το αγόρασε φίλος 7/2015 στα capital controls πάνω.
ρε συ τζωρτζ, εχει και η ελ-τζι προσφορα στα στεγνωτήρια...και εχει και καλυτερο αντιπροσωπο...
-
Όταν ξεπερνάς τα 40 και κοζάρεις πιπίνια και μιλφακια , ο αφυγραντήρας είναι το απαραιτητο αξεσουάρ.
Το στεγνωτήριο είναι άλλη ιστορία.
-
Όταν ξεπερνάς τα 40 και κοζάρεις πιπίνια και μιλφακια , ο αφυγραντήρας είναι το απαραιτητο αξεσουάρ.Το στεγνωτήριο είναι άλλη ιστορία.
ειδέ: μελλίσα η μονέτ... αλλα μην δεις αυτη, δες την αλλη
R.S.
Μπέρτραντ Ράσελ -
Τέχνη.
Εγω έχω ονείρωξη με την Μελάνια την πλανητάρχισσα. Περιμένω με αγωνία πότε θα στριμώξουν τον Ντόλαντ για να μπει στο παιχνίδι.
-
καλησπερα εχει κανει καποιος σερβις προσφατα; εδω και 2 εβδομαδες θελω να κανω σερβις και μου λενε πως δεν υπαρχουν τα λαδια της honda ωστε να μπορεσω να το κανω.
-
Ελεος ο Σ...
Έκσνα τελος Νοεμβρη.
συνθετικό 5w-30 είναι ακριβώς στις προδιαγρσφές της Honda. Απαίτησε την αλλαγή ειδικά έαν έχεις πάνω απο 15.000 χλμ από την προηγούμενη.
-
εβαλες το αυθεντικο της honda η αλλο με τις ιδιες ιξωδες; δεν εχω ξεπερασει τις 15.000χλμ αλλα εχει περασει ο χρονος κια το service reminder γραφει -2. χθες τους εστειλα μαιλ και περιμενω απαντηση
-
Ο χρήστης christoforos έγραψε:
εβαλες το αυθεντικο της honda η αλλο με τις ιδιες ιξωδες; δεν εχω ξεπερασει τις 15.000χλμ αλλα εχει περασει ο χρονος κια το service reminder γραφει -2. χθες τους εστειλα μαιλ και περιμενω απαντησηO S. βάζει το honda oil. Μην φανταστείς οτι είναι κάτι ιδιαίτερο, oem εμπορικό λάδι με τα σήματα της honda. Παρε τηλ γιατί λόγω εορτών μπορεί να καθυστερήσουν πολύ.
-
Ο χρήστης christoforos έγραψε:
καλησπερα εχει κανει καποιος σερβις προσφατα; εδω και 2 εβδομαδες θελω να κανω σερβις και μου λενε πως δεν υπαρχουν τα λαδια της honda ωστε να μπορεσω να το κανω.Ε και ; πήγαινε με τα δικά σου λάδια... πάρε κάνα motul να γουστάρεις...
-
Σε κάθε περίπτωση επέλεξε λάδια με τις αντίστοιχες προδιαγραφές και 'πάνε' να στ' αλλάξουν.
-
Όλα τα CRV έχουν δωρεαν service για πέντε χρόνια άρα θα πρέπει να έαν δεν έχει honda oil ο Σ να σε αλλάξει με συνθετικό 0w-30 ή 5w-30.
To πιο από τα δυο εξαρτάται απο τις δικές σου συνθήκες. (εκκίνηση σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες --> 0w-30,)
-
Όλα τα CRV έχουν δωρεαν service για πέντε χρόνια άρα θα πρέπει να έαν δεν έχει honda oil ο Σ να σε αλλάξει με συνθετικό 0w-30 ή 5w-30.To πιο από τα δυο εξαρτάται απο τις δικές σου συνθήκες. (εκκίνηση σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες --> 0w-30,)
Α μάλιστα... έτσι εξηγούνται όλα... υπομονή φίλε... τελικά έχουν δίκιο για τον Σ...
Honda CR-V 2015