Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Σχετικά με το drive δεν αναρέρομαι σε συγκριτικά αλλά σε δοκιμές.. Συγκριτικά του drive δεν εχω δει για να έχω άποψη.. Στο ιντερνετικό τους site πολύ σπάνια βάζουν συγκριτικά.. Στο περιοδικό δεν ξέρω τι βάζουν ..
Άρα πως μπορείς να το κρίνεις; Στο Drive πάντα κερδίζει το πιο οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο στα συγκριτικά.
Στην συζήτηση για τα πλαστικά δεν θα μπω καν. Εντελώς βαρετή...
Δἰα ξέρουμε έχεις ζήσει εκεί και έχεις αποκτήσει καποφτίδικη νοοτροπία . Το ανέφερα το παράδειγμα γιατί το δικό τους αμάξι εκείνη την εποχή ήταν τριμπούρδελο . Χειρότερο από όλα τα άλλα ευρωπαικά . Γερμανικά , γαλλικά , ιταλικά .
Αλλά αυτοί το θεωρούσαν σημαντικό απλά επειδή ήταν εγγλέζικο . Σαν να λέγαμε εμείς ότι όλα ήταν χειρότερα από το πόνυ και το φάρμα
Δεν είχε κάποια σύγκριση με τα σημερινά . Διασκεδάζω που προσπαθείτε με φτηνά επιχειρήματα να απαξιώσετε την πρόταση μου . Και βέβαια Διούλη οι χαρακτηρισμοί πάνε και έρχονται .
Για την Αλπίν τι να πουν ? Δεν βγάζουν κάτι ανάλογο και το παίζουν υπεράνω...
Πες λοιπόν στα παιδιά που τα ξέρεις ότι το άρθρο για το αιρκρός απλά τους μεγαλώνει και άλλο την αναξιοπιστία τους . Πιθανότατα να μην τους νοιάζει τίποτα άλλο από τα non papers ...
Για την Φερράρι απλά θα μου φαινόταν και θα ήταν στενή για μένα . Και ναι αν μου περίσσευαν 300 χιλιάρικα δεν θα τα έβαζα σε ένα αμάξι που δεν θα μπορούσα να το ευχαριστηθώ στο δρόμο , αλλά ίσως σε ένα trawler ή κάτι ανάλογο .
Για τα υπόλοιπα σου απάντησε ο φίλος που τα παρακολουθεί περισσότερο τα πιτσιρίκια που κρίνουν τα πάντα , αλλά τα λένε όπως θέλουν .
Τα Rover είχαν και επιδόσεις και έστριβαν και είχαν και πολυτέλεια. Όντως έβγαζαν όμως προβλήματα, αλλά υπήρχαν πολύ πιο επικίνδυνα αυτοκίνητα. Κάτι Κορεάτικοι πεζοδρομιοκυνηγοί για παράδειγμα που όμως δεν χαλούσαν. Κακώς φυσικά γιατί αν χαλούσαν μπορεί να σωνόταν κανένας άνθρωπος... Ή κάτι ψόφια Golf... Και φυσικά οι Άγγλοι θα επικεντρωθούν στα δικά τους αυτοκίνητα, όπως κάνουν όλοι οι λαοί. Δεν τα βγάζουν όμως με το ζόρι ανώτερα!
Ποια είναι η πρότασή σου και ποιος χρησιμοποιεί φτηνά επιχειρήματα; Αν πρόσεξες δεν έκανα κανένα σχόλιο για το Aircross γιατί δεν γνωρίζω κάτι για αυτό καθώς μου είναι παντελώς αδιάφορη αυτή η κατηγορία αυτοκινήτων και δεν την παρακολουθώ!!! Αν όμως έγραψε κάτι κάποιος άνθρωπος που γνωρίζω και εμπιστεύομαι είμαι σίγουρος ότι έχει δίκιο. Από εκεί και πέρα κανείς άλλος, παρά μόνον εσύ, δεν υπερασπίζεται τυφλά κάποια χώρα κατασκευής αυτοκινήτων. Δεν δέχεσαι καμία κριτική για οτιδήποτε γαλλικό (ακόμα και τέτοια κουβαδάκια), θαρρείς και σε έθεσε ο Ολάντ τοποτηρητή της γαλλικής αυτοκίνησης στο φόρουμ... Όλοι οι άλλοι γράφουμε δημόσια κριτική ακόμα και για τα δικά μας αυτοκίνητα. Και στην τελική για ένα ψηλωμένο κουβαδάκι με ρόδες μιλάμε, σιγά το σοβαρό αυτοκίνητο που θα κάτσουμε να ασχοληθούμε κιόλας!
Δεν έχουν οι Άγγλοι ανταγωνιστή της Alpine? Μια εταιρεία που ονομάζεται Lotus την έχεις ακουστα;
Η 812 κάνει 300+ στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα να υπολογίζεις κοντά 600...
Βέβαια εσύ θα προτιμούσες τράτα όπως λες...