-
Ο μαλακας που την ανεχεται και δε την εχει στρωσει φταιει
-
Θηλυκό αιγοπρόβατo χθες, κ ενώ βρισκόμουν στο ύψος των νησίδων που χωρίζουν τα δύο ρεύματα της Ιωάννου Φωκά, ενόσω περίμενα να περάσει ο διερχόμενος εκ των δεξιών μου κ ευρισκόμενος σε δρόμο προτεραιότητας οδηγός, μου έκανε νόημα με κόρνα, φώτα και χέρια να περάσω! Ούτε που της πέρασε της θείας από το μυαλό ότι έρχεται άλλο όχημα και ότι ΔΕΝ έχουμε προτεραιότητα. Ε την άφησα να περάσει κ μετά την πήγα καροτσάκι με παναγιες, κορναρισματα κ απειλές για αστυνομία. Τρόμαξε τόσο που αμφιβάλλω αν θα ξαναπιάσει τιμόνι. Άιντε με το κάθε βλήμα που γράφει τον ΚΟΚ στα @@ του.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποσο θα τραβηξει ακομα αυτη η ιστορια με το κατακαημενο το κοκκινο φαναρι? Τις προαλλες ημουν με την κορη μου (5 χρονων) και περνουσαμε την Αργυρουπολεως, παντα απο διαβαση με φαναρι και παντα με πρασινο για πεζους (για να παιρνει και σωστα μαθηματα η μικρη). Εχει αναψει το πρασινο για τους πεζους για τη μια πλευρα του δρομου, ειμαστε στη μεσαια λωριδα και περιμενουμε το πρασινο παλι. Αναβει το πρασινο για τους πεζους, περνανε 2 αυτοκινητα με κοκκινο (τους εχω δει και λεω κατσε μη μας παρουν παραμαζωμα) και ξεκιναω να κατεβω το πεζοδρομιο. Εκεινη τη στιγμη επιταχυνει μια καρια και περναει με πολυ βαθυ κοκκινο!!! και παραλιγο να μας παρει παραμαζωμα. Το τι της εσουρα δε λεγεται αλλα και παλι τπτ δεν επαθε.
-
Γιατι ποιος θα τους κανει τι; Και που περνανε με κοκκινο και που σφαζουν στοπ και που οδηγουν σα ζωα, τι θα παθουν;
Εχει δει ποτε κανεις εδω μεσα καποιο ζωο να τρωει κληση επειδη εκανε παραβαση οδικων κανονων;
Οι τροχαιοι ελεγχοι στην Αθηνα (καλα για να μη μιλησω για επαρχια) ειναι κατι αστειοτητες με προγραμματισμενα μπλοκα που ψαχνουν πολυ χοντρες καταστασεις τυπου κλεμενο αμαξι, πιτα πιωμενος οδηγος ή 100χλμ/ώρα πάνω από το όριο κλπ.
Κατα τ'άλλα στον ελληνικό δρομο μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις χωρίς επιπτώσεις. Για να φας κλήση πρέπει να σ έχει βάλει στο μάτι ο θεός ο ίδιος. Τα ίδια τα περιπολικά σφάζουν κόκκινα Κανείς δεν ασχολείται με τίποτα.
-
Για να λυθεί το πρόβλημα με το κόκκινο υπάρχει 1 λύση. Αλλαγή φαναριών σε 'mode' Ρωσίας. Εκεί τα φανάρια ανάβουν ταυτόχρονα πρασινο-κόκκινο, άσε που έχουν και το πορτοκαλί πριν το πράσινο και ξέρεις ότι θα ανάψει από πριν. Τους πρώτους 1-2 μήνες θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη. Μετά θα στρώσουν όσοι έχουν απομείνει.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Για να λυθεί το πρόβλημα με το κόκκινο υπάρχει 1 λύση. Αλλαγή φαναριών σε 'mode' Ρωσίας. Εκεί τα φανάρια ανάβουν ταυτόχρονα πρασινο-κόκκινο, άσε που έχουν και το πορτοκαλί πριν το πράσινο και ξέρεις ότι θα ανάψει από πριν. Τους πρώτους 1-2 μήνες θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη. Μετά θα στρώσουν όσοι έχουν απομείνει.Διαφωνω φιλε μου. Αυτος ο τροπος το μονο που θα επιφερει ειναι περισσοτερα ατυχηματα, ξυλο κλπ.
Επειδη ειμαστε πολυ ζωα για να γινει αλλιως θα ελεγα οτι ο μονος τροπος ειναι καμερες σε καθε φαναρι. Περνας με κοκκινο παλικαρα μου? Παρε μια κλησαρα σπιτι, φερε διπλωμα και αδεια και τα ξαναλεμε σε 1 εξαμηνο. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Στη δευτερη φορα δε, για 1 χρονο. Καμια επιεικια στην κληση δε!!!! Σου λεω εκει για ποτε κοβουνε οι Ελληναραδες ολες τις κουταμαρες στα φαναρια τουλαχιστον!!! -
Στο Λονδινο αρκετα φαναρια εχουν καμερα πανω που φωτογραφιζει τα αυτοκινητα που περνανε με κοκκινο και στελνει κληση 300αρου με τη μια. Αν σπασεις καμερα τρως 50 χιλιαρικα προστιμο και 3 χρονια φυλακη.
Στο Βερολινο στα σημεια που υπαρχει παρκομετρο κανει διαρκως κυκλους οχημα με αυτοματη καμερα που διαβαζει πινακιδες και στελνει κληση σε οποιο παρκαρισμενο δεν εχει κανει register εισιτήριο.
Στην Ελλάδα αν γινόταν κάτι απ αυτά
- θα χάνονταν απίστευτα λεφτά σε μίζες για να παρουμε τον εξοπλισμο
- θα έσπαγαν τα φανάρια/κάμερες 100 φορές οι συντροφοι αγωνιστες
- ο οδηγός του αμαξιου με την καμερα θα βρισκοταν μαζι με το τσαμπα οχημα στο πορτο ραφτη να πινει καφε παραλια 11 το πρωι
Για να βρειτε πνευματικη ηρεμια θα σας ελεγα να ξεχασετε οτιδηποτε ελπιδα και ιδεα εχετε για βελτιωση, να αποδεχτειτε οτι εδω δεν παιζει τιποτα και να προσπαθησετε απλα να επιβιωσετε οπως γινεται.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Στο Λονδινο αρκετα φαναρια εχουν καμερα πανω που φωτογραφιζει τα αυτοκινητα που περνανε με κοκκινο και στελνει κληση 300αρου με τη μια. Αν σπασεις καμερα τρως 50 χιλιαρικα προστιμο και 3 χρονια φυλακη.Στο Βερολινο στα σημεια που υπαρχει παρκομετρο κανει διαρκως κυκλους οχημα με αυτοματη καμερα που διαβαζει πινακιδες και στελνει κληση σε οποιο παρκαρισμενο δεν εχει κανει register εισιτήριο.
Στην Ελλάδα αν γινόταν κάτι απ αυτά
- θα χάνονταν απίστευτα λεφτά σε μίζες για να παρουμε τον εξοπλισμο
- θα έσπαγαν τα φανάρια/κάμερες 100 φορές οι συντροφοι αγωνιστες
- ο οδηγός του αμαξιου με την καμερα θα βρισκοταν μαζι με το τσαμπα οχημα στο πορτο ραφτη να πινει καφε παραλια 11 το πρωι
Για να βρειτε πνευματικη ηρεμια θα σας ελεγα να ξεχασετε οτιδηποτε ελπιδα και ιδεα εχετε για βελτιωση, να αποδεχτειτε οτι εδω δεν παιζει τιποτα και να προσπαθησετε απλα να επιβιωσετε οπως γινεται.
Μα με αυτην την λογικη γιατι δεν εχουν σπασει ολες τις καμερες κυκλοφοριας?
Αν οι cams ειναι online και με το που πλησιασει ο αλλος για να την σπασει εχεις και φωτο στα κεντρικα, δε νομιζω να τολμησουν και πολλα. Σε ποσα φαναρια πια θα πανε με αεροβολο? Κι αν αστοχησουν (αφου για να μην τους πιασει η cam θα ριχνουν απο μακρια) και πετυχουν κανεναν? Δεν το βλεπω τοσο ευκολο το σπασιμο.
Το οτι θα πεσει μιζα ναι οκ.
Το 3 δεν το καταλαβα. -
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Μα με αυτην την λογικη γιατι δεν εχουν σπασει ολες τις καμερες κυκλοφοριας?
Αν οι cams ειναι online και με το που πλησιασει ο αλλος για να την σπασει εχεις και φωτο στα κεντρικα, δε νομιζω να τολμησουν και πολλα. Σε ποσα φαναρια πια θα πανε με αεροβολο? Κι αν αστοχησουν (αφου για να μην τους πιασει η cam θα ριχνουν απο μακρια) και πετυχουν κανεναν? Δεν το βλεπω τοσο ευκολο το σπασιμο.
Το οτι θα πεσει μιζα ναι οκ.
Το 3 δεν το καταλαβα.Εδω εκαψαν ανθρωπους μεσα σε τραπεζα και δε τους βρηκαν ποτε, δε μπορουν να σπασουν μια καμερα;
Για το 3 μαλλον δεν εχει χρειαστει να συνεργαστεις πολυ με δημοσιες υπηρεσιες, οποτε εισαι τυχερος - καλυτερα που δεν ξερεις
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Εδω εκαψαν ανθρωπους μεσα σε τραπεζα και δε τους βρηκαν ποτε, δε μπορουν να σπασουν μια καμερα;
Για το 3 μαλλον δεν εχει χρειαστει να συνεργαστεις πολυ με δημοσιες υπηρεσιες, οποτε εισαι τυχερος - καλυτερα που δεν ξερεις
Μακρια και αγαπημενοι (οσο μπορει να ειναι αγαπημενοι εκει μεσα ) φιλαρακι !
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Τους πρώτους 1-2 μήνες θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη. Μετά θα στρώσουν όσοι έχουν απομείνει. -
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... is-porsche
Δεν χωράνε σχόλια για τους ορεσιβιους -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/apistefto-prospa8isan-na-paraplanisoun-stin-kriti-tous-an8ropous-tis-porsche
Δεν χωράνε σχόλια για τους ορεσιβιουςΠαίζει να είναι και τίποτα «μαγκιόρικα» μαλακιστήρια...
Ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό το τόπο (κολλάει και στην συζήτηση περί κόκκινου που παρεμπιπτόντως βάζω και εμένα μέσα στα ζώα, αφού περνάω υποτίθεται «ασφαλή« κόκκινα, κάτι που δεν θα έκανα αν μου έκοβαν τον κώλο) είναι πια δεδομένο...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/apistefto-prospa8isan-na-paraplanisoun-stin-kriti-tous-an8ropous-tis-porsche
Δεν χωράνε σχόλια για τους ορεσιβιουςΒρε μηπως ο δρομος περνουσε κοντα απο κανενα ... χωραφακι τυπου Ζωνιανων?
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Δεν χωράνε σχόλια για τους ορεσιβιουςΒρε μηπως ο δρομος περνουσε κοντα απο κανενα ... χωραφακι τυπου Ζωνιανων?
Χμμμμ!!!!
-
Σημερα εκανα το ταξιδι Αθηνα - Θεσσαλονικη.Δεν θα μιλησω για την κοροιδια των διοδιων...απλα δεν υπαρχει.Θα μιλησω ομως για εμας τους ελληναρες οδηγους που με καταρακτωδες βροχη δεν ειχαν 4 στους 5 τα φωτα αναμμενα.Γιατι ρε παιδια πληρωνετε ρευμα? Εσεις βλεπετε ωραια, εγω σας βλεπω? Το ιδιο και τα πρωινα και οταν νυχτωνει(καποιοι μαγκες φορανε και γυαλια ηλιου στο σκοταδι). Οπως και το αλλο να πηγαινουμε με 130-140 μεσα στα τουνελ.Επιτελους πρεπει να σοβαρευτουμε λιγο.....
-
Αυτό το θέμα με τα φώτα το συναντώ κι εγώ. Πραγματικά πόσος σταρχιδισμός.
-
Κάποιοι νομίζουν ότι με τα led φώτα μπροστα,ότι τους βλέπουν και οι από πίσω!!!
Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι είναι σχετικά νέοι/ες οδηγοί και δεν παραδειγματιζονται από τους λίγους που βλέπουν με τα φώτα αναμμένα -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτό το θέμα με τα φώτα το συναντώ κι εγώ. Πραγματικά πόσος σταρχιδισμός.Το έχω παρατηρήσει και εγώ και δεν είναι και λίγοι εκείνοι που έχουν καμμένες λάμπες και όχι μόνο επιβατικά αμάξια. Ακόμα και σε λεωφορεία το βλέπω αυτό το πράγμα. Αν δεν υπάρχει αστυνόμευση, λογικό είναι
-
Γενικα η συντηρηση του αυτοκινητου εχει παραμεληθει, βλεπω παρα πολλα με καμενες λαμπες πλεον. Ακομα χειροτερα φοβαμαι οτι κανεις δε δινει σημασια πλεον σε τμηματα οπως λαστιχα-αναρτηση, κατι που τους κανει κινουμενους χαρους ακομα και σε απλες συγκυριες. Προσφατα ετυχα σε τρακαρισμα με ενα Getz που επεσε πισω απο ταξι επειδη δε μπορεσε να φρεναρει εγκαιρα, ο τυπος με το Getz ειχε πανω απο 150.000χλμ με την ιδια αναρτηση, λαστιχα του 2012 και ποιος ξερει τι τακακια και δισκους.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]