-
καταλαβα τι εννοεις.
Εχω την εντυπωση οτι αυτο που λες ισχυει αν πας σε συνεργειο που ειναι συμβεβλημενο με την ασφαλιστικη σου.
Πας, φτιαχνεις το αυτοκινητο και δεν πληρωνεις τιποτα.Στην δικη μου περιπτωση αυτο το κανει ο ασφαλιστης μου, εχει 2-3 συνεργεια με τα οποια εχει συνενοηθεί, στα οποια μπορεις να πας να φτιαξεις το αυτοκινητο και αυτοι θα πληρωθουν απο την ασφαλιστικη.
για την επιταγη ειμαι σιγουρος γιατι ήταν μεγαλη έκπληξη οταν με πηραν τηλ να παω να την παρω
Επίσης αυτο που μου εκανε εντυπωση στην ΕΡΓΟ ειναι οτι καθε φορα που κανω συμβολαιο με κλοπη, χαλαζι κλπ (μετα απο διακοπη) στελνει πραγματογνώμονα να δει και να φωτογραφισει το αυτοκινητο για να ισχυει η καλυψη -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
καταλαβα τι εννοεις.
Εχω την εντυπωση οτι αυτο που λες ισχυει αν πας σε συνεργειο που ειναι συμβεβλημενο με την ασφαλιστικη σου.
Πας, φτιαχνεις το αυτοκινητο και δεν πληρωνεις τιποτα.Στην δικη μου περιπτωση αυτο το κανει ο ασφαλιστης μου, εχει 2-3 συνεργεια με τα οποια εχει συνενοηθεί, στα οποια μπορεις να πας να φτιαξεις το αυτοκινητο και αυτοι θα πληρωθουν απο την ασφαλιστικη.
για την επιταγη ειμαι σιγουρος γιατι ήταν μεγαλη έκπληξη οταν με πηραν τηλ να παω να την παρω
Επίσης αυτο που μου εκανε εντυπωση στην ΕΡΓΟ ειναι οτι καθε φορα που κανω συμβολαιο με κλοπη, χαλαζι κλπ (μετα απο διακοπη) στελνει πραγματογνώμονα να δει και να φωτογραφισει το αυτοκινητο για να ισχυει η καλυψηΑυτό το τελευταίο μου το έκαναν και εμένα με το νέο αμάξι!
-
Καλημερα σε ολα τα μελη!
Τελικα εκανα ασφαλεια με την anytime 275 ευρω ο χρονος ,φουλ καλυψη
εκτος μικτη ! Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! -
Καλημέρα σε όλους
Έχω ασφάλεια στην Anytime που λήγει στις 17/4 δεν την ανανεώνω επειδή θα αποσύρω το παλιό αυτοκίνητο και περιμένω το νέο που βρίσκεται σε κατάσταση εκτελωνισμού αλλά το πιο πιθανό είναι να το παραλάβω μετά τις 21/4.
Το παλιό πρέπει να το αποσύρω επιτόπου στις 17, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το κρατήσω 2 - 3 μέρες ακόμα με ληγμένη την ασφάλεια; Δεν εννοώ να κυκλοφορήσω και να με πιάσει η τροχαία το κακό εκεί είναι δεδομένο απλά να το έχω σπίτι με τις πινακίδες. -
Ο χρήστης Zithos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Έχω ασφάλεια στην Anytime που λήγει στις 17/4 δεν την ανανεώνω επειδή θα αποσύρω το παλιό αυτοκίνητο και περιμένω το νέο που βρίσκεται σε κατάσταση εκτελωνισμού αλλά το πιο πιθανό είναι να το παραλάβω μετά τις 21/4.
Το παλιό πρέπει να το αποσύρω επιτόπου στις 17, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το κρατήσω 2 - 3 μέρες ακόμα με ληγμένη την ασφάλεια; Δεν εννοώ να κυκλοφορήσω και να με πιάσει η τροχαία το κακό εκεί είναι δεδομένο απλά να το έχω σπίτι με τις πινακίδες.Ρώτα τον ασφαλιστή σου...
Εγώ που έπρεπε να περιμένω περισσότερο μέχρι να έρθει το επόμενο αμάξι έκανα ανανέωση και μετά 'μετέφερα' την ασφάλεια στο νέο αμάξι πληρώνοντας μετά τη διαφορά. Ψάξε το μην βρεθείς με κανένα πρόστιμο... -
Ο χρήστης Zithos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Το παλιό πρέπει να το αποσύρω επιτόπου στις 17, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το κρατήσω 2 - 3 μέρες ακόμα με ληγμένη την ασφάλεια; Δεν εννοώ να κυκλοφορήσω και να με πιάσει η τροχαία το κακό εκεί είναι δεδομένο απλά να το έχω σπίτι με τις πινακίδες.Του πατερα μου το αμαξι , ειχε μεινει απο λαθος 2 μερες ανασφαλιστο και δεν ειχε
καποιο θεμα νομικα. -
Καλημέρα σε όλους
Το παλιό πρέπει να το αποσύρω επιτόπου στις 17, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το κρατήσω 2 - 3 μέρες ακόμα με ληγμένη την ασφάλεια; Δεν εννοώ να κυκλοφορήσω και να με πιάσει η τροχαία το κακό εκεί είναι δεδομένο απλά να το έχω σπίτι με τις πινακίδες.Δεν έχεις κάποιο θέμα, εκτός και αν σε τρακάρει κάποιος. Γενικά πάρε τιμή και από Αλλιανζ www.allianzdirect.gr
-
Γεια σας.
Θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με την ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου,όταν κάποιος πάρει το καινούργιο αυτοκίνητο από τον έμπορο και μέχρι να πάει σπίτι τον σταματήσει η τροχαία ή στην ακραία περίπτωση που τρακάρει με άλλο όχημα. -
Όταν βγει η άδεια του αυτοκινήτου στη στέλνει η αντιπροσωπεία με fax και κάνεις κανονικά ασφάλεια. Μετά πας και παίρνεις. Οτιδήποτε άλλο και είσαι ανασφάλιστος.
-
Kοντά στο 500άρικο ήταν το πρόστιμο χωρίς ασφάλεια. Αν τρακάρεις ανασφάλιστος μου φαίνεται πληρώνεις εσύ ότι ζημία κάνεις υλική ή σωματική.
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Γεια σας.
Θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με την ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου,όταν κάποιος πάρει το καινούργιο αυτοκίνητο από τον έμπορο και μέχρι να πάει σπίτι τον σταματήσει η τροχαία ή στην ακραία περίπτωση που τρακάρει με άλλο όχημα.Μολις χθες παρελαβα το καινουριο.
Ζητησα απο τον πωλητη να μου δωσει προχθες τις πινακιδες και εκανα ηλεκτρονικα την ασφαλεια η οποια ομως εν γνωσει μου θα ξεκινουσε σημερα. Με πηρανε απο την ασφαλιστικη και μονοι τους μου προτεινανε να ξεκινησει απο χθες, οπερ και εγενετο . -
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Kοντά στο 500άρικο ήταν το πρόστιμο χωρίς ασφάλεια. Αν τρακάρεις ανασφάλιστος μου φαίνεται πληρώνεις εσύ ότι ζημία κάνεις υλική ή σωματική.Ανασφάλιστος σε έλεγχο είναι 500€ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 6 μήνες.
Ανασφάλιστος σε ατύχημα είναι 500€ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 2 χρόνια ανεξάρτητα αν έχεις υπαιτιότητα ή όχι για το ατύχημα.Παίζεται αν τις παίρνεις νωρίτερα πίσω αν πληρώσεις το πρόστιμο,ανάλογα με το τμήμα τροχαίας μάλλον που θα σε γράψει.
Και φυσικά υπάρχει και δικαστήριο ,εκεί αν παρουσιάσεις ασφάλεια έστω της επόμενης μέρας μπορεί να γλυτώσεις το επιπλέον πρόστιμο.Η αποζημίωση αν δεν φταις δεν επηρεάζεται με το αν δεν έχεις ασφάλεια,αποζημιώνεσαι κανονικά απο την ασφαλιστική του φταίχτη.Αν φταις την έβαψες.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Kοντά στο 500άρικο ήταν το πρόστιμο χωρίς ασφάλεια. Αν τρακάρεις ανασφάλιστος μου φαίνεται πληρώνεις εσύ ότι ζημία κάνεις υλική ή σωματική.
Ανασφάλιστος σε έλεγχο είναι 500€ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 6 μήνες.
Ανασφάλιστος σε ατύχημα είναι 500€ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 2 χρόνια ανεξάρτητα αν έχεις υπαιτιότητα ή όχι για το ατύχημα.Παίζεται αν τις παίρνεις νωρίτερα πίσω αν πληρώσεις το πρόστιμο,ανάλογα με το τμήμα τροχαίας μάλλον που θα σε γράψει.
Και φυσικά υπάρχει και δικαστήριο ,εκεί αν παρουσιάσεις ασφάλεια έστω της επόμενης μέρας μπορεί να γλυτώσεις το επιπλέον πρόστιμο.Η αποζημίωση αν δεν φταις δεν επηρεάζεται με το αν δεν έχεις ασφάλεια,αποζημιώνεσαι κανονικά απο την ασφαλιστική του φταίχτη.Αν φταις την έβαψες.
Πριν καιρό, μου ξύρισε το αριστερό φτερό ένα όχημα χωρίς πινακίδες.....Ασφάλεια δεν είχε...Με τρόπο ευγενικό του πρότεινα δύο επιλογές. Να μου δώσει εκείνη την στιγμή 150 ευρώ για να βάψω το φτερό (ήθελε όλο βάψιμο το φτερό) ή να καλέσω την τροχαία. Μόλις άκουσε για τροχαία, πήρε τον γιο του τηλ, του έφερε τα χρήματα και τελειώσαμε. Από την άλλη αισθανόμουν μία ενοχή που άφηνα έναν ασυνείδητο να συνεχίσει να κυκλοφορεί....
-
Καλησπέρα σε όλους,
είχα ένα τρακάρισμα όπου η μπροστινή μου χτύπησε με όπισθεν τον μπροστινό προφυλακτήρα.
Η ασφαλιστική (έχουμε την ίδια) της απέδωσε την ευθύνη και την αποδέχθηκε οπότε πήγα στο συνεργείο. Εκεί όμως μου είπαν ότι η απόφαση λέει ότι επιβαρύνομαι το 50% της ζημιάς γιατί είχα από πριν ένα μικρό βαθουλωμα στη γωνία. Σημειώνω ότι από το τρακαρισμα ο προφυλακτήρας εχει σπάσει στη μεση και η ζημιά δε συγκρίνεται.Η εκτίμηση κόστους για ανταλλακτικό και βαφή είναι στα 800 ευρώ.
πώς μου προτείνετε να κινηθώ;
Ευχαριστώ πολύ
-
Απο όσο ξερω η ασφαλιστική σε αυτή την περίπτωση καλείται να σου φέρει τον προφυλακτήρα στην κατάσταση που ήταν πριν το ατύχημα.
Απο τη στιγμή που θα σου βάλει νεο προφυλακτήρα ο οποίος δε θα εχει το βαθούλωμα που είχες πριν, το να σε αποζημιώσει 100% θεωρείται στη λογική των ασφαλιστικών 'πλουτισμός' γιατι σου δίνει κατι καλύτερο απο αυτο που είχες προ του ατυχήματος.
Το ποσοστό συμμετοχής ειναι κατι που πρέπει να διαπραγματευτεις μαζι τους μήπως και πετύχεις κατι καλύτερο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Βασικά θα πρέπει να γίνει μια εκτίμηση του προηγούμενου χτυπήματος ώστε να αφαιρεθεί από το 100% της αποζημίωσης που σίγουρα είναι πολύ λιγότερο από το 50%.
-
Ποιο ασφαλιστικη ειναι αυτη που εχει τετοια συμπεριφορα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιο ασφαλιστικη ειναι αυτη που εχει τετοια συμπεριφορα?Ας επικοινωνήσει με την http://www.arag.gr/gr/ για συμβουλή-βοήθεια μήπως γίνει πιο συνεργάσιμη η ασφαλιστική!
-
Έχω τις εξής 3 επιλογές για το καινούριο μου αυτοκίνητο:
- Allianz
- Ευρωπαϊκή Πίστη
- Anytime (Interamerican)
Ποια μου προτείνετε και γιατί;
-
Τη πιο φτηνη
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ