-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολο το καλο σαπακι θα εκτεθει... [emoji1]
Προβλεπω τρομερα και εντυπωσιακα περιπτερα απο τους γνωστες απατεωνες.Ειναι εντελως δίπλα μου και ειλικρινά αν βρω 1 ώρα τουλάχιστον θα παω να γελάσω ! Αν θέλει και κανας άλλος απο εδώ κερνάω και καφεδάκι στο mall
-
Παίδες εχει κανείς ακούσει ή εχει προσωπική εμπειρία για συναλλαγή με τον Λευτέρη Κοντεσίδη ο οποίος έχει μάντρα με μεταχειρισμένα στη σταυρούπολη θεσσαλονίκης πάνω στη λαγκαδά λίγο μετά το ψυχιατρείο;
Σκέφτομαι να αγοράσω το https://www.car.gr/10845843-toyota-yari ... full-extra από αυτόν.
Πήγα χθες το είδα από κοντά. Παρα το οτι η αγγελία λέει ιδιώτης είναι μάντρα τελικά. Επίσης δεν έχει βιβλίο σέρβις. Γύρω γυρω είναι όλο βαμμένο αλλα λεει οτι δεν είναι στουκαρισμένο. Επίσης λεει οτι μπορουμε να το παρουμε να το πάμε για έλεγχο σε μηχανικό της επιλογής μας. -
Κάνε μια σύγκριση με ένα παρόμοιο ή δες το από κοντά, μπορεί να κάνει και δόσεις αυτός!
Σ' αυτό του λινκ πόρτα συνοδηγού και αρμοί του καπό μπροστά μάλλον έχουν θέμα -
Αυτό στις φώτο έχει σίγουρα (κοβω το πουλί μου) βαμμένα κομμάτια.
Καπό, πόρτα προφυλακτήρες.
Βέβαια μπορεί να είναι από μαλακιοχτυπηματα.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
!η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων / μοτό και ανταλλακτικών στο ΟΑΚΑ, έπεσα τυχαία στην είδηση
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Κάνε μια σύγκριση με ένα παρόμοιο ή δες το από κοντά, μπορεί να κάνει και δόσεις αυτός!Τον ξέρεις αυτόν; Έχει συστάσεις;
Τι εννοεί οτι δεν φέρει ευθύνη για τυπογραφικά λάθη; Μπορεί τα 115.000 χλμ να είναι στην πραγματικότητα 215.000 χλμ;
Ενώ λέει οτι αγοράζει αυτοκίνητα μόνο αν εχουν βιβλίο, το συγκεκριμμένο δεν φαίνεται να έχει. -
Δεν σου πρότεινα τον συγκεκριμένο, επειδή είχες φρέσκια εικόνα από αυτό που είδες από κοντά για να κάνεις μια πρώτη σύγκριση το έβαλα (έχει καλές κριτικές παρεμπιπτόντως στο fb).
Αν αποφασίσεις να τον επισκεφτείς τον ρωτάς ότι απορίες έχεις. -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Δεν σου πρότεινα τον συγκεκριμένο, επειδή είχες φρέσκια εικόνα από αυτό που είδες από κοντά για να κάνεις μια πρώτη σύγκριση το έβαλα (έχει καλές κριτικές παρεμπιπτόντως στο fb).
Αν αποφασίσεις να τον επισκεφτείς τον ρωτάς ότι απορίες έχεις.Το κατάλαβα φίλε μου. Απλά έλεγα μήπως έχεις και προσωπική εμπειρία. θΑ το τσεκάρω. Thanks.
-
Ο χρήστης Θερσίτης έγραψε:
Κάνε μια σύγκριση με ένα παρόμοιο ή δες το από κοντά, μπορεί να κάνει και δόσεις αυτός!
Τον ξέρεις αυτόν; Έχει συστάσεις;
Τι εννοεί οτι δεν φέρει ευθύνη για τυπογραφικά λάθη; Μπορεί τα 115.000 χλμ να είναι στην πραγματικότητα 215.000 χλμ;
Ενώ λέει οτι αγοράζει αυτοκίνητα μόνο αν εχουν βιβλίο, το συγκεκριμμένο δεν φαίνεται να έχει.Tα χιλιόμετρα, ο εξοπλισμός. Αντί για φουλ έξτρα το βρίσκεις με τα μισά από όσα έχει τσεκαρισμένα. Δεν ξέρω αν τόσα αυτοκίνητα που πουλάει, έχουν όλα book service. Άντε να είναι μέσα στην εγγύηση μπορεί να έχουν. Αλλά 10ετίας αυτοκίνητο, πόσοι το έχουν με book service....Πάω παίρνω ένα σημειωματάριο, γράφω στα πόσα χιλιόμετρα έκανα αλλαγές σε διάφορα ανταλλακτικά - αναλώσιμα και το λέω.....book service. Αν θέλουν βάζω και δικές μου σφραγίδες...
-
https://www.car.gr/10845843-toyota-yaris-1-3-face-lift-full-extra -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
https://www.car.gr/10845843-toyota-yaris-1-3-face-lift-full-extra
Πολύ πιθανο
-
Καλημέρα,
έχει κανείς εμπειρία ή και άποψη για την Capital rent a car, Βροχίδης, στη Συγγρού;
Έχω βρει ένα ενδιαφέρον Φόκους του 2008. -
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για AUTO TROVAS και ΜΙΧ. Ι ΚΟΝΤΟΡΟΥΣΗΣ
Επίσης ξέρω ότι για να αγοράσω αμάξι θα πρέπει να το περάσω από έλεγχο από ένα μηχανικό.
Παρ όλα αυτά λόγω του ότι έχω λίγο καιρό στην Αθήνα και δεν γνωρίζω κάποιον μηχανικό πως θα μπορούσα να βρω κάποιον και να του πω 'θέλω να μου ελέγξεις αυτό το αμάξι. Η μια λύση είναι να το πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία αλλά δεν δεχονται όλες δυστυχώς και εκτός αυτού αρκετοί ιδιώτες/μαντράδες δεν είναι πρόθυμοι να φέρουν το αυτοκίνητο τους για έλεγχο λόγω αποστάσεως (που να το φέρει ο άλλος απο το περιστέρι στο κορωπί)Βάσει εμπειρίας τι προτείνετε να κάνω στην προκειμένη; Δοκίμασα να πάρω σε συνεργεία περιοχής και να τους πω ότι έλω να φέρω ένα αυτοκίνητο για έλεγχο αλλά οι περισσότεροι αρνήθηκαν ή μου ζητούσαν 50€ για τον 'κοπο'. Φαντάζεστε δεν είναι εύκολο να δίνω 50€ για κάθε αμάξι που ελέγχω καθώς αρκετά είναι σκάρτα και θα μοιράζω 50αρια αβέρτα, επίσης φοιτητής είμαι όχι μεγιστάνας να τα πετάω έτσι απλά.
Ξέρω ακριβώς τι θέλω σε προδιαγραφές το εχω ψάξει το θέμα εξονυχιστικά παρ' όλα αυτά δεν θέλω να πάρω αμάξι χωρίς έλεγχο διότι θα είναι σαν να παίρνω γουρούνι στο σακί. Θα ήθελα γνώμε άμεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Βρίσκεις ένα συνεργείο κοντά στον έμπορο (εάν είναι εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο, ακόμα καλύτερα) και το πάς εκεί. Εάν αρνηθεί ο έμπορος, μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει.
-
Στέλνεις μηχανικό από μια εταιρεία όπως η spotmechanic (υπάρχει άλλη μια) να πάει στον έμπορο να το ελέγξει.
Εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αυτό έχει κόστος.
-
-
Ο χρήστης thanosbab έγραψε:
Καλησπέρα,Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για AUTO TROVAS και ΜΙΧ. Ι ΚΟΝΤΟΡΟΥΣΗΣ
Επίσης ξέρω ότι για να αγοράσω αμάξι θα πρέπει να το περάσω από έλεγχο από ένα μηχανικό.
Παρ όλα αυτά λόγω του ότι έχω λίγο καιρό στην Αθήνα και δεν γνωρίζω κάποιον μηχανικό πως θα μπορούσα να βρω κάποιον και να του πω 'θέλω να μου ελέγξεις αυτό το αμάξι. Η μια λύση είναι να το πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία αλλά δεν δεχονται όλες δυστυχώς και εκτός αυτού αρκετοί ιδιώτες/μαντράδες δεν είναι πρόθυμοι να φέρουν το αυτοκίνητο τους για έλεγχο λόγω αποστάσεως (που να το φέρει ο άλλος απο το περιστέρι στο κορωπί)Βάσει εμπειρίας τι προτείνετε να κάνω στην προκειμένη; Δοκίμασα να πάρω σε συνεργεία περιοχής και να τους πω ότι έλω να φέρω ένα αυτοκίνητο για έλεγχο αλλά οι περισσότεροι αρνήθηκαν ή μου ζητούσαν 50€ για τον 'κοπο'. Φαντάζεστε δεν είναι εύκολο να δίνω 50€ για κάθε αμάξι που ελέγχω καθώς αρκετά είναι σκάρτα και θα μοιράζω 50αρια αβέρτα, επίσης φοιτητής είμαι όχι μεγιστάνας να τα πετάω έτσι απλά.
Ξέρω ακριβώς τι θέλω σε προδιαγραφές το εχω ψάξει το θέμα εξονυχιστικά παρ' όλα αυτά δεν θέλω να πάρω αμάξι χωρίς έλεγχο διότι θα είναι σαν να παίρνω γουρούνι στο σακί. Θα ήθελα γνώμε άμεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
H πιο σίγουρη λύση είναι αντιπροσωπεία, αλλά όντως είναι θέμα το πως θα μετακινηθεί το όχημα. Επίσης προφανώς θα σου ζητήσουν κάποια αμοιβή για τον έλεγχο του οχήματος, τα 50€ είναι περίπου ο μέσος όρος. Παρομοίως, δεν είναι υποχρεωμένος ο πωλητής (ιδιώτης ή έμπορος) να το φέρει/στείλει στην άλλη άκρη της Αθήνας, άρα εσύ θα πρέπει να κανονίσεις τον έλεγχο όσο πιο κοντά γίνεται. Τέλος, το πόσα αυτοκίνητα θα πας για έλεγχο εξαρτάται από την έρευνα που θα κάνεις εσύ ο ίδιος.
Άρα: κάνε έρευνα, κατέληξε σε 2,3, το πολύ 4 οχήματα, πήγαινε δες τα από κοντά, κάνε ένα test-drive για να καταλάβεις εσύ ο ίδιος αν και τι προβλήματα υπάρχουν, και τα 1-2 που θα καταλήξεις ως πιθανές αγορές, κανόνισε να τα πας για έλεγχο.
-
Μπα, με όλα αυτά που διάβασα και είδα δεν προτίθεμαι πλέον να πάρω από μάντρα ούτε ζάντα.
Άρχισα να ψάχνω μόνο από ιδιωτη και σας προσκαλώ στο καινούριο νήμα που άνοιξα:
viewtopic.php?f=15&t=60386 -
Ο χρήστης gns έγραψε:
Καλημέρα στην παρεα. Την τετάρτη ανεβαίνω Θεσσαλονίκη με ενα συγγενή μου που ψάχνει για αμάξι μεχρι 7000 € μοντ 9-10 ετών. Δεν έχω καμμιά εικόνα για την αγορά της Θεσσαλονίκης. Αλλά την Πέμπτη θα ξέρω σίγουρα πολλά περισσότερα και θα τα μοιραστώ εδώ μαζί σας. Πιστεύω θα έχουμε πολλα να πούμε. Το μόνο που μας κανει να πάμε με αρνητική διάθεση είναι ο κακος καιρος και η βροχή που δεν θα μας αφήσει να το ευχαριστηθουμε.Τελικά τι έγινε φίλε με το ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη;
-
Καλημέρα στην παρεα. Την τετάρτη ανεβαίνω Θεσσαλονίκη με ενα συγγενή μου που ψάχνει για αμάξι μεχρι 7000 € μοντ 9-10 ετών. Δεν έχω καμμιά εικόνα για την αγορά της Θεσσαλονίκης. Αλλά την Πέμπτη θα ξέρω σίγουρα πολλά περισσότερα και θα τα μοιραστώ εδώ μαζί σας. Πιστεύω θα έχουμε πολλα να πούμε. Το μόνο που μας κανει να πάμε με αρνητική διάθεση είναι ο κακος καιρος και η βροχή που δεν θα μας αφήσει να το ευχαριστηθουμε.
Τελικά τι έγινε φίλε με το ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη;
Ολα καλά φίλε μου. Είμασταν τυχεροί και από τα 10 σχεδόν αυτοκινητα που προλάβαμε να δουμε (από τα 15 της λίστας) τελικά κλείσαμε το καλύτερο και από ιδιώτη ! Ο καιρός ήταν τέλειος αλλά η επιστροφή στο Βόλο έγινε σε 2.5 ώρες λόγω της καταιγίδας που κτυπήσε τότε την Θεσσαλονίκη. Η γενική εικόνα από τις μάντρες που είδαμε είναι επιεικως απαράδεκτη. Πολύ λιζινγκ, πολύ εισαγωγής χωρίς βιβλίο σέρβις και φυσικά γυρισμένα πολλά χλμ πίσω. Πολύ τρακαρισμένο και πρόχειρο-φτιαγμενο αυτοκίνητο ακόμη και σε επίσημη αντιπροσωπεία. Η λαρυγγίτιδα του μικρού και οι απανωτές ιώσεις δεν με αφήνουν να έχω πρόσβαση σε μέιλ και φόρουμ γι αυτό και η απουσία απάντησης μου. Την κατανόηση σου φίλε μου. Εσύ τι εκανες τελικά ? Βρήκες κάτι τις προκοπης ? Δεν ψάχνεις σε ιδιώτη μήπως και βρεις κάτι πιο καλό και ας είναι και λίγο πιο ακριβό ? Σου εύχομαι καλή δύναμη και σύντομα να βρεις κάτι καλό. Καλημέρα και καλό μηνα.
-
Μπα, με όλα αυτά που διάβασα και είδα δεν προτίθεμαι πλέον να πάρω από μάντρα ούτε ζάντα.
Άρχισα να ψάχνω μόνο από ιδιωτη και σας προσκαλώ στο καινούριο νήμα που άνοιξα:
viewtopic.php?f=15&t=60386Τώρα είδα τι είχες γράψει πιο πάνω.ιδιωτης υπομονή και λίγα ευρωπουλα παραπάνω και θα βρεις σίγουρα κάτι καλύτερο από τα ριμαδια των μαντραδων......
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Σου εύχομαι καλή δύναμη και σύντομα να βρεις κάτι καλό. Καλημέρα και καλό μηνα.Ευχαριστώ φίλε. Καλό μήνα.
Τί πήρες τελκά;
Έμποροι μεταχειρισμένων