-
Αφού λέει ότι θα βάλει κ μικρότερους κινητήρες στη συνέχεια...
-
Αποκλείεται να έχει τιμές αντίστοιχες του 60.
Ότι θα μπορείς να φτάσεις εκεί με συνδυασμούς κινητήρα/εξοπλισμού ναι, αλλά οι αντίστοιχες εκδόσεις θα έχουν 15-20k διαφορά.
Ανταγωνιστικές με την Χ1 θα είναι οι τιμές και οι εκδόσεις του.Μένει να φανεί πόσο ενδιαφέρον θα είναι το υβριδικό.
-
Δείτε στο αγγλικό site τις τιμές στα 2λιτρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και στο ιταλικό που μπήκα ξεκινάει απο 44000. Πολύ ακριβό.
Επειδή πάντως βλέπω ότι έχεις μια αγάπη προς τη Volvo, μήπως να δεις κανένα S60/V60 ;
Τα χάζεψα λίγο και ειδικά τα R-desgn είναι :
Είναι πολύ όμορφα, με λυμένα τα όποια θέματα είχαν, καθώς είναι χρόνια στην αγορά και μάλλον τα τελευταία σχετικά προσιτά Volvo που θα μπορούμε να αγοράσουμε στην Ελλάδα και τα δίνουν σε αρκετά καλή τιμή.
Εγώ θα το σκεφτόμουν.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Και στο ιταλικό που μπήκα ξεκινάει απο 44000. Πολύ ακριβό.Επειδή πάντως βλέπω ότι έχεις μια αγάπη προς τη Volvo, μήπως να δεις κανένα S60/V60 ;
Είναι πολύ όμορφα, με λυμένα τα όποια θέματα είχαν, καθώς είναι χρόνια στην αγορά και μάλλον τα τελευταία σχετικά προσιτά Volvo που θα μπορούμε να αγοράσουμε στην Ελλάδα και τα δίνουν σε αρκετά καλή τιμή.
Εγώ θα το σκεφτόμουν.
Πριν απο λίγο εμαθα κατι που ισως ειναι ικανο να με στρεψει στο XC60
Τελικα το ποιο φθηνο διλιτρο compact premium SUV είναι η Jaguar E pace? -
Έβλεπα το video του XC40 και αναρωτιόμουν που έχει χαθει ο gatoz (πες μου οτι το XC40 φέρνει πολύ στο vitara εξωτερικά)
Αντι για το XC60 δες και αυτό
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Έβλεπα το video του XC40 και αναρωτιόμουν που έχει χαθει ο gatoz (πες μου οτι το XC40 φέρνει πολύ στο vitara εξωτερικά)Αντι για το XC60 δες και αυτό
Μπροστά υπέροχο! Μάλιστα στη φωτογραφία μαζί με Χ1, Gla, Q3 μου φάνηκε ίσως κ το ωραιότερο! Σίγουρα εδώ θα ταίριαζε κ το 3008.
Αλλά πίσω δεν μου κάθεται ακόμη... -
Μακρααν χειροτερο απ ολα οσα ανεφερες μου φαινεται αισθητικα το xc40. Σα παιχνιδακι ειναι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μακρααν χειροτερο απ ολα οσα ανεφερες μου φαινεται αισθητικα το xc40. Σα παιχνιδακι ειναι...Η μούρη του; Διαφωνώ.
Μου βγάζει πολύ class...όπως κ το 90άρι
Κ μέσα φαίνεται γαμώ...
Κ έχει κ χαρακτηρα. Δεν αντιγράφει τη μαζα.Ο κώλος από την άλλη δεν μου αρέσει...
-
`Vitara με την μασκα του Volvo.
πού είναι ο gatoz να βγάλει γούστα.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Και στο ιταλικό που μπήκα ξεκινάει απο 44000. Πολύ ακριβό.
Επειδή πάντως βλέπω ότι έχεις μια αγάπη προς τη Volvo, μήπως να δεις κανένα S60/V60 ;
Εγώ θα το σκεφτόμουν.
Πριν απο λίγο εμαθα κατι που ισως ειναι ικανο να με στρεψει στο XC60
Τελικα το ποιο φθηνο διλιτρο compact premium SUV είναι η Jaguar E pace?Αν μιλάς για το νεο xc60 αμαξάρα, αλλα αν θυμαμαι καλα παει πανω απο 50κ , αρα πολυ μακριά απο το budget που έθεσες.
-
Το γούστο είναι υποκειμενικό. Εμένα μόνο το 90 καπως μου αρέσει αλλά αυτά με τις κάθετες μακρόστενες οθόνες μου κακο φαίνονται
-
Και εμένα πάντως από όλα αυτά, το Volvo μου φαίνεται το πιο άσχημο. Περί ορέξεως...
-
Οταν η γυναικες μιλάνε γινεται η μεγαλη ανατροπή.Θεωρει το XC 40 πάρα πολυ ομορφο και νεανικό ,ενω σαν δευτερη επιλόγη βλέπει την X1 και τρίτο το 3008.Μένει να αρχισουμε να τα βλέπουμε και απο κόντα....Θα δειξει
-
Ο γιατρός μας τρολάρει όλους. Έχει γυναίκα και καθέται και γράφει σε φορουμ για την επιλογή του αυτοκινήτου. Γιατρε συγκεντρώσου . Περιμένουμε με αγωνία σε ποιο αυτοκίνητο θα πει το I do η συζυγος
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Ο γιατρός μας τρολάρει όλους. Έχει γυναίκα και καθέται και γράφει σε φορουμ για την επιλογή του αυτοκινήτου. Γιατρε συγκεντρώσου . Περιμένουμε με αγωνία σε ποιο αυτοκίνητο θα πει το I do η συζυγοςΟχι ρε παιδια απλα σιγουρα ειναι σημαντικός ο λόγος της γιατι ποιος ακουει μετα την γκρίνια(και εγω σου έλεγα,κτλ,κτλ )
-
Ένα ωραιο βίντεο παρουσιασης για το XC-40 .Ασχήμο , ειδικα τα πισω παραθυρα εχουν ιδιαιτερα ασχημο κόψιμο. Από την αλλη ομως έχει προσωπικοτητα. Ωραιο εσωτερικό , αρχοντικό. Συνολικά στα ματια μου μέσα έξω το 3008 είναι ομορφοτερο.
-
Eγω παντως το συνηθησα αμεσως το νεο Βολβο XC40. Βεβαια φιλολογικο το ενδιαφερον γιατι ειδα τις τιμες και ειναι κοντα στο Xc60.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Eγω παντως το συνηθησα αμεσως το νεο Βολβο XC40. Βεβαια φιλολογικο το ενδιαφερον γιατι ειδα τις τιμες και ειναι κοντα στο Xc60.Για πες περισσότερα αν θέλεις. Υπάρχουν κάπου οι τιμές του 40;
-
Nαι στα διαφορα σαιτς της Βολβο στον κοσμο, αλλα μονο για το διλιτρο και ειναι μονο 5κ λιγοτερο απο το 60. Αρκετα ακριβο.
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ