-
-
Κοντεύω να χάσω τα λογικά μου... Γυρνάω απ τη δουλειά και για τρισεκατομμυριοστή φορά μου έχει κλείσει αμάξι το γκαράζ παρκάροντας μπροστά. Κλασικά χάνω 10 λεπτά + ρόμπα να ρωτάω τριγύρω στη γειτονιά μέχρι που βρίσκουμε την ιδιοκτήτρια του αμαξιού, (ο θεός να την κάνει) γυναίκα άνω των 60.
Έρχεται να πάρει το αμάξι της και μου λέει 'θα ξαναφύγεις;' υπονοώντας ότι θα το βάλει πάλι μπροστά Της απαντάω σας παρακαλώ κυρία μου μη με κλείνετε, έχει τόσες άδειες θέσεις έξω (καλοκαίρι γαρ). Και μου λέει το θεϊκό 'Ε γιατι δε παρκαρες κι εσυ αλλου τοτε'.
Πρεπει να αλλαξα τρια χρωματα.
Σιγουρα η πιεση χτυπησε 25αρι ακαριαια.
Καταφερα να βρω την ηρεμια και να της απαντησω κατι κοσμιο το οποιο περιελαμβανε 'ελπιζω να κατσετε λιγοτερο απ οσο θα παρει στην αστυνομια να ερθει'.
Ξίνισε και τελικά πάρκαρε λίγο παρακάτω - κλείνοντας γκαραζ αλλουνού
-
Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερη περίοδος να κυκλοφορείς στην Αθήνα με αυτοκίνητο ή δίκυκλο.
Όσα ζώα 'fun to drive' έχουν απομείνει στην Αθήνα, βγάζουν το άχτι τους στους άδειους δρόμους και τρέχουν σαν τους τρελούς είτε είναι λεωφόρος, είτε γειτονιά, είτε εμπορικός δρόμος. Δεν δίνουν σημασία σε τίποτα.Το χειρότερο που ζω από τα τέλη Ιουλίου είναι να μου κολλάνε στην πινακίδα του σκούτερ, ζώα γυναίκες και άντρες που προσπαθούν να με πιέσουν να πατήσω γκάζι και να τρέξω σαν τον παλαβό.
Ούτε τροχαία πουθενά, ούτε αστυνομία, χάλι εντελώς.
Πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.
-
** Οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως!**
http://www.eviazoom.gr/2017/08/video-odigouse-anapoda-stin-ethniki-odo-korinthou-tripoleos.html
-
Ρε λεμε άπαξ και κατέβεις από το αυλάκι, δεν υπάρχει ελπίδα.
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Ρε λεμε άπαξ και κατέβεις από το αυλάκι, δεν υπάρχει ελπίδα.Άστοχο και βλακώδες το σχόλιο, δείχνει το λιγότερο ασχετοσύνη και άγνοια για τα πάντα.
Δυστυχώς, ούτως ή άλλως ελπίδα δεν υπάρχει από πουθενά... -
Χοντροκομμενο σχολιο αλλα με δοση αληθειας. Εχουμε κανει ''θητεια'' Αχαια χρονια...απαλευτη κατασταση ωρες ωρες.
-
Και εγώ έχω κάνει θητεία 35 χρόνια στην Αθήνα με μηχανάκια και αυτοκίνητα. Δεν θέλεις να ξέρεις τι έχω δει.
Αλλά δεν γενικεύω καταστάσεις και ανθρώπους, θα ήταν από μέρους μου το λιγότερο, χαζό...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλά, προφανώς κάνω πλάκα, αλλά οκ. Αν είναι να βγάζουμε έτσι απλά συμπεράσματα, όντως δεν υπάρχει ελπίδα.
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Και εγώ έχω κάνει θητεία 35 χρόνια στην Αθήνα με μηχανάκια και αυτοκίνητα. Δεν θέλεις να ξέρεις τι έχω δει.
Αλλά δεν γενικεύω καταστάσεις και ανθρώπους, θα ήταν από μέρους μου το λιγότερο, χαζό...Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταλαυκιωτης? Γιατι κι εγω καταλαυκιωτης στη καταγωγη αλλα δε κανω ετσι....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καταλαυκιωτης? Γιατι κι εγω καταλαυκιωτης στη καταγωγη αλλα δε κανω ετσι....
Πάντως και εγώ ως καταυλακιωτης βρήκα το σχόλιο ατυχές...
-
-
Παιδιά, οκ, λάθος μου, συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Στο γραπτό λόγο δε φαίνεται εύκολα το χιούμορ, ειδικά αν είναι κακό.
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Καλά, προφανώς κάνω πλάκα, αλλά οκ. Αν είναι να βγάζουμε έτσι απλά συμπεράσματα, όντως δεν υπάρχει ελπίδα.Συγνώμη που δεν κατάλαβα σε ένα γραπτό λόγο, που δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον ότι το σχόλιο ήταν για τη πλάκα!
Πάντως η πλάκα σε σχέση με το γεγονός που ο άλλος πάει αντίθετα στο ρεύμα με κίνδυνο μετωπικής, δεν θα έπρεπε ( κατά τη γνώμη μου) να γίνει. -
Αθηνών-Λαμίας χθες
πανηλίθιο ζώο νο1-> οδηγούσε παλιό accent με 110-120 με το χέρι και το πόδι(!!!) έξω από το παράθυρο.Όταν τον πέρασα και τον κοίταξα,με κοιτούσε με ένα ηλίθιο χαμόγελο μαζί με το συνοδηγό του,προφανώς ήθελαν να δουν αντιδράσεις κόσμου για την ηλιθιότητά τους.
πανηλίθια οικογένεια ζώων νο2 -> στις στροφές της Υλίκης γκαζωμένος 'οικογενειάρχης' με παλιό αυτοκίνητο και στη θέση του συνοδηγού να είναι η γυναίκα του και μια κοπέλα σωματώδης γύρω στα 16-18 να κάθεται στα πόδια της με την πλάτη στο παράθυρο!!!!
κατά τα άλλα η τροχαία ήταν καβαντζωμένη στο γνωστό σημείο στο Κάστρο και σημάδευε για να γράψει κανέναν κακομοίρη που θα έκανε το λάθος να τρέξει στην ατελείωτη μεγάλη ευθεία με πάνω από 130 (ίσως και λιγότερο,νομίζω έχει χαμηλότερο όριο εκεί). -
Μπράβο στα παιδιά, μεγάλη επιτυχία. Ε ρε κάτι πυροβολημενοι. Το πόδι έξω από το παράθυρο ρε φίλε.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
Αθηνών-Λαμίας χθες
πανηλίθιο ζώο νο1-> οδηγούσε παλιό accent με 110-120 με το χέρι και το πόδι(!!!) έξω από το παράθυρο.Όταν τον πέρασα και τον κοίταξα,με κοιτούσε με ένα ηλίθιο χαμόγελο μαζί με το συνοδηγό του,προφανώς ήθελαν να δουν αντιδράσεις κόσμου για την ηλιθιότητά τους.
πανηλίθια οικογένεια ζώων νο2 -> στις στροφές της Υλίκης γκαζωμένος 'οικογενειάρχης' με παλιό αυτοκίνητο και στη θέση του συνοδηγού να είναι η γυναίκα του και μια κοπέλα σωματώδης γύρω στα 16-18 να κάθεται στα πόδια της με την πλάτη στο παράθυρο!!!!
κατά τα άλλα η τροχαία ήταν καβαντζωμένη στο γνωστό σημείο στο Κάστρο και σημάδευε για να γράψει κανέναν κακομοίρη που θα έκανε το λάθος να τρέξει στην ατελείωτη μεγάλη ευθεία με πάνω από 130 (ίσως και λιγότερο,νομίζω έχει χαμηλότερο όριο εκεί).Τα έχουμε γράψει 1000 φορές πως αυτοακυρώνονται οι τροχαίοι λειτουργώντας μόνο εισπρακτικά σε σημεία παγίδες!
-
από Kger » 21 Ιούλ 2017 07:40
Καλημέρα σε όλους.
Καταρχάς να πω ότι δνε έχ ωτην διάθεση να διαπλικτηστώ μαζί τους, από την στιγμή που δεν μπορώ να αποδείξω και τίποτα. Σκέφτομαι απλά να του αφήσω ένα σημείωμα στο παρμπρίζ αλλά και πάλι δνε ξέρω αν έχιε κάποιο νόημα.
Επίσης, να πω πως δεν πιστεύω ότι με χτύπησε επειδή έχω dacia, απλά λέω ότι ίσως ο λόγος που δεν το ένοιαξε να πει ωχ τον χτύπησα να του αφήσω του ανθρώπου ένα σημείωμα να του το φτιάξω, ίσως και λέω ίσως να είναι και αυτός. Και πραγματικά αν ερχόταν και με έβρισκε ή μου άφηνε ένα σημείωμα μπορέι και να μην διεκδικούσα τπτ. Η αδιαφορία με εκνευρίζει περισσότερο παρά η ζημειά και η αλαζονεία του κάθε μ@λ@κα.
Όταν το είδα τσατίστηκα τόσο πολύ που μου ρθε να του κλωτσήσω το αυτοκίνητο αλλά είπα πρώτον άσε μη με πάρει κανά μάτι και τρέχουμε και δεύτερον είανι το αμάξι του τόσο χάλι απου μπορεί να μην το καταλάβαινε κιόλας...
Βρε καλώς τα παιδιά που λένε. Νέο ζώο μου χτύπησε την πόρτα του συνοδηγού, πάλι στο πάρκινγ της δουλειάς, μόνο που αυτή τη φορά δεν ξέρω ποιος το έκανε, γτ δεν είχα παρατηρήσει το αυτοκίνητο στο οποίο πάρκαρα δίπλα και όταν πήγα να πάρω το αμάξι είχε φύγει. Φυσικά ως παθών πάντα αφήνω χώρο όταν παρκάρω με τους διπλανούς μου όσο μπορώ, ειδικά όταν παρκάρω και μόνο από την μία πλευρά υπάρχει κάποιος. Ευτυχώς το σημάδι είναι ελαφρώς λιγότερο βαθύ από το προηγούμενο και με αλοιφή κτλ σουλουπώθηκε κάπως.
-
Ασθενοφόρο χωρίς φάρους περνάει με κόκκινο μεγάλη διασταύρωση για να σταματήσει λίγα μέτρα παρακάτω στην καντίνα.
-
Επείγουσα περίπτωση υπογλυκαιμίας
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]