-
Φίλε Μανώλη στην Αγγλία χαιρόμουν να πίνω τοπικές lager από βαρέλι!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Εγω το καλοκαιρι την εβγαλα με hellas pills.
Ελαφρως καλυτερη απο την Αλφα και φθηνοτερη.Εγώ με εζα lager......την έχει και σε προσφορά ο Σκλαβενίτης!
Καλη και ελληνική.... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Φίλε Μανώλη στην Αγγλία χαιρόμουν να πίνω τοπικές lager από βαρέλι!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ακριβώς! Άπειρες μικροζυθοποιίες, κάθε χωριό και αποστακτήριο!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εγω το καλοκαιρι την εβγαλα με hellas pills.
Ελαφρως καλυτερη απο την Αλφα και φθηνοτερη.Εγώ με εζα lager......την έχει και σε προσφορά ο Σκλαβενίτης!
Καλη και ελληνική....Πριν λίγο συνοδευσε το γιουβετσι!
Ωραία μπύρα! [emoji106] -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φίλε Μανώλη στην Αγγλία χαιρόμουν να πίνω τοπικές lager από βαρέλι!
Ακριβώς! Άπειρες μικροζυθοποιίες, κάθε χωριό και αποστακτήριο!
Από της 11 αντί για καφέ έπινα pint [emoji56]
-
Δικός μας είσαι!!!
-
ΕΤΣΙ!!!
-
Αργότερα θα το ρίξω σε ελληνική μπυρα!
-
μπαρμαν που να πινει πρωτη φορα ακουω.
καθε ποσες ερχεται κερασμα απο το μαγαζι ; να ξερουμε αν βρεθουμε ροδο .
α ρε αξεχαστες εποχες σφραγιδα στο χερι στην εισοδο και μεσα επινες οσο και οτι ηθελες , τοτε που ηταν αφορολογητο το αλκοολ στα δωδεκανησα . -
Αργότερα θα το ρίξω σε ελληνική μπυρα!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δεν βρήκα καμία απολύτως διαφορά από την αμστελ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Άρα τραγική?
-
-
H ΑΛΦΑ τωρα τελευται βελτιωθηκε και ειναι και φθηνη.
Η Αλφα απλά δεν πίνετε...
2 χρόνια μετά θα συμφωνήσω. Προχθές σε ένα τραπέζι μόνο Α έπαιζαν. Δυστυχία! Από ότι κατάλαβα η ποιότητα της δεν ήταν ούτε τότε καλή.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
H ΑΛΦΑ τωρα τελευται βελτιωθηκε και ειναι και φθηνη.
Η Αλφα απλά δεν πίνετε...
2 χρόνια μετά θα συμφωνήσω. Προχθές σε ένα τραπέζι μόνο Α έπαιζαν. Δυστυχία! Από ότι κατάλαβα η ποιότητα της δεν ήταν ούτε τότε καλή.
Η άλφα δεν εχει ιδιαίτερη γεύση ούτε και επίγευση και βασικά είναι ένα ουδέτερο ποτό τύπου μπυρας με αλκοόλ, nothing less and nothing more!
-
Η άλφα δεν εχει ιδιαίτερη γεύση ούτε και επίγευση και βασικά είναι ένα ουδέτερο ποτό τύπου μπυρας με αλκοόλ, nothing less and nothing more!
- 1.000!! Συμφωνούμε. Και να προσθέσω ότι όλες οι μπύρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (με εξαίρεση την Amstel Pilsner) δεν πίνονται.
-
Φαντάζομαι εννοείς όσες παράγει η ίδια, όχι και όσες εμπορεύεται... Αν και οι Fischer και Heineken δεν είναι και τόσο άσχημες.
-
Η Heineken είναι μια καλή μπύρα αλλά να πω την αλήθεια μου εδώ και χρόνια είμαι από τους φαν της Κάϊζερ. Πρόσφατα δοκίμασα την Εζα η οποία με απογοήτευσε εντελώς ενώ πάλι πρόσφατα δοκίμασα μια Ιταλική, την Moretti rossa σε ανάλογο εστιατόριο και μου άρεσε τα μάλα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φαντάζομαι εννοείς όσες παράγει η ίδια, όχι και όσες εμπορεύεται... Αν και οι Fischer και Heineken δεν είναι και τόσο άσχημες.Ναι Αλέξανδρε. Η Fischer για παράδειγμα (ειδικά η 'πορτοκαλί') είναι πολύ καλή μπύρα.
Εξαιρετικές Ελληνικές μπύρες για εμένα είναι όσες παράγει η ΖΕΟΣ στο Άργος.
-
Η ΕΖΑ από ότι κατάλαβα άλλαξε την συνταγή.
Άλλη γεύση είχε τον Ιούνιο και άλλη τώρα!! Πλέον δε μου αρέσει, ενώ στην αρχή ήταν καλή.
Μιλάω για την lager, οι pilsner γενικώς δε μου αρέσουν.Από μικροζυθοποίες, προτιμώ την 'Fresh Chios Beer' και η Septem έχει ορισμένες καλές ετικέτες
-
Εκτός από τις μπύρες ''κατανάλωσης'' που τις λέω εγώ, ποιες σας αρέσουν;
Οι μοναστηριακές είναι πολύ δυνατές, La Trappe Quadrupel η πιο ωραία μπύρα κατά την άποψή μου!
Αλλά είναι τόσο δυνατή 10% αλκοόλ και αλμυρή τιμή.
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;