-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Μόνο η ψησταριά λείπει, ίσως τη βάλουν στο επόμενο μοντέλοΤο οποίο και προβλέπεται να γίνει best seller στο φόρουμ...
-
Σχετικά με σύγκριση νέου CRV - Outlander, προχθές στην (κοινή) αντιπροσωπεία, οι πωλητές ήταν κατηγορηματικοί ότι το δεύτερο, στην πράξη, έχει καλύτερη τετρακίνηση. Απλά, το Honda έχει πολύ μεγαλύτερους χώρους.
ΥΓ: Έπαθα πλάκα με το πτυσσόμενο τραπέζι και την τεράστια πλαστική λεκάνη στο δάπεδο του χώρου αποσκευών του CRV!!! Μόνο η ψησταριά λείπει, ίσως τη βάλουν στο επόμενο μοντέλοΚοίταξε επειδή οδήγησα το outlander σε διαβεβαιώ ότι έπαθα πλάκα. Το αυτοκίνητο είναι στο δρομο σαν επιβατικό. Πολύ καλό τιμόνι (καλύτερο από RAV και forester), σε πολύ κλειστές στροφές αντί να υποστρέψει υπερστρέφει.
Γενικά πέρα από SUV προσφέρεται και για αρκετά χαμόγελα. Να ήταν και πιο γρήγορο δεν ήθελες κάτι περισσότερο.
Το CRV είναι καλό για οικογενειάρχες (καλύτεροι χώροι έξυπνη διαρύθμιση, θήκες κ.λ.π.) από εκεί και μετά, μόνο πιο γρήγορο είναι... -
πάντως είναι γεγονός ότι το καινούριο ραβ4 εχει χειρότερο τιμόνι από το προηγούμενο.Πολύ ελαφρύ ρε παιδί μου..Εχει πολλά gadgetakia ομως και λίγο καλύτερους χώρους και φυσικά είναι πιο γρήγορο μετά τα 120.
-
Και τώρα, ΤΟ απίστευτο!!!
Εαν θελήσει κάποιος να βάλει δερμάτινο σαλόνι σε CRV αλλά και RAV, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό δεν έρχεται μαμίσιο άλλα το ράβουν και το περνάνε στην Αθήνα!!!
Και ναι μεν το σαλόνι του RAV είναι αρκετά προσεγμένο και σφιχτοραμμένο, αλλά αυτό του CRV είναι μόνο για ανέκδοτα! Επιεικώς απαράδεκτο!!! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
ευτυχως ο ανθρωπος εχει χρημα και σκφτεται να το αλλαξει και να παρει το XC 90
Aν και καθυστερημένη η απάντησή μου πες στον φίλο σου ότι πάει από το κακό στο χειρότερο...
Είναι κρίμα, να κυκλοφορούν αυτοκίνητα όπως το RAV το outlander και το fοrester και ο κόσμος να επιλέγει κουβάδες...γιατι to λες αυτο meco?δεν ειναι καλο το 90?που το στηριζεις αυτο?ρωταω γιατι ειλικρινα απο suv δεν ξερω περισσοτερα απο τα απολυτως απαραιτητα
παντως απογοητευτηκε πολυ με το tribute -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
γιατι to λες αυτο meco?δεν ειναι καλο το 90?που το στηριζεις αυτο?ρωταω γιατι ειλικρινα απο suv δεν ξερω περισσοτερα απο τα απολυτως απαραιτητα
παντως απογοητευτηκε πολυ με το tributeΔεν είναι 'βλακεία' να δίνεις τόσα λεφτά για ένα SUV και αυτό να μην έχει καν τρία διαφορικά? Δε λέω είναι 'μουράτο' το Volvo άνετο μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα, είναι ένα βαρετό αυτοκίνητο που είναι καλό μόνο για να σε μεταφέρει. Από εκεί και μετά να θέλουμε να το διασκεδάζουμε και λίγο (ακόμα και με SUV) στην άσφαλτο ή στο χώμα, υπάρχουν πολύ καλύτερες και φθηνότερες επιλογές...
Και μπορεί το forester να μην του αρέσει για πες του όμως να κοιτάξει και το τριλιτρο outback... Πολύ καλές επιδόσεις(0-100 se 8,++sec, τελική 224km/h), 20cm απόσταση από το έδαφος και είναι και όμορφο αυτοκίνητο με πολύ καλοφταγμένο και πολυτελές εσωτερικό. -
Στη Volvo που ρώτησα για το XC70, μου είπαν ότι έχει μόνιμη τετρακίνηση.
- Δηλαδή, τους ρωτάω, τρία διαφορικά;
- Εεε, ναι, μου λένε.
Μου δίνουν το φυλλάδιο, το ανοίγω:
'Αν κινείστε με σταθερή ταχύτητα σε ευθύ και στεγνό δρόμο, το Volvo XC 70 κινείται βασικά με μπροστινή κίνηση, για ιδανική ευστάθεια και οικονομία καυσίμου...'
Κοιτώ πιο πάνω '...σύστημα τετρακίνησης Haldex...'
Γιατί δε διαβάζουν λίγο ρε γαμώτό;
-
Ματα-ξανα-υπενθυμίζω για όσους νέους που δεν ξέρουν ή γέρους που ξάχασαν ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ αυτοκινήτων με 2 και 3 διαφορικά... Δεν μιλάμε για τελικές και επιταχύνσεις αλλά εκεί που μετράει δηλαδή στο ζύγισμα και σε καταστάσεις χαμηλής πρόσφυσης.... αλήθεια εσείς γιατί θέλατε να πάρετε τετρακίνητο??
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
...Ειδικά RΑV και Outlander που τα οδήγησα πρόσφατα έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Έχουν αίσθηση επιβατικού στην άσφαλτο και όταν είναι να γλυστρίσουν γλυστράνε με 4 και χωρίς μούτρα. Ειδικά το Outlander έχει εξαιρετικό στήσιμο...Γιατι δεν πουλαει ομως το Outlander??Το πηρα Αυγουστο 2003 μολις ειχε κυκλοφορησει.Απο τοτε(σχεδον μετα απο 2 χρονια),εχουν πουληθει αλλα 2 στην Βεροια.Μια πολη σε προποδες βουνου,με 2-3 χιονοδρομικα γυρω της,με πολλες διαδρομες σε χωμα κτλ.Δηλ ειναι στο target group των SUV.Να πωλουνται 2 το χρονο σε νησι θα το καταλαβαινα...
Μετα απο 2 χρονια,εχω να παρατηρησω πως δεν τριζει τιποτα μα τιποτα,απο service δεν θυμαμαι αν εχω παει...(α ναι,εκανα μια αλλαγη λαδιων-στα 40000 χλμ. αλλαζουν μπουζι!!!!ακομα εχω καιρο!!),οσες φορες(τακτικος χιονοδρομος-επισκεπτης βουνων το χειμωνα) χρειαστηκα την 4κινηση(3 διαφορικα) του με εβγαλε(χιονι-παγο κυριως)και στα ταξιδια συμπεριφερεται ως επιβατικο(οσο αυτο γινεται)κυριως λογω της χαμηλης διαδρομης στην αναρτηση που δεν το αφηνει να γερνει.(στο χωμα δεν ειναι και πολυ καλο αυτο ομως-η χαμηλη διαδρομη).Χωρους εχει απλετους!!!εκτος απο το χωρο αποσκευων που ειναι οντως σχετικα περιορισμενος.Για τους επιβατες ομως ειναι μια χαρα.Μαρεσει πολυ που και η κλιση της πλατης των πισω καθισματων ρυθμιζεται.Ενα αρνητικο ειναι οτι με πληρες φορτιο(4 ατομα και αποσκευες)σε ανηφορες θα ψιλοζοριστει.Ηθελε λιγο πιο δυνατο κινητηρα.
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Γιατι δεν πουλαει ομως το Outlander??Το πηρα Αυγουστο 2003 μολις ειχε κυκλοφορησει.Απο τοτε(σχεδον μετα απο 2 χρονια),εχουν πουληθει αλλα 2 στην Βεροια.Μια πολη σε προποδες βουνου,με 2-3 χιονοδρομικα γυρω της,με πολλες διαδρομες σε χωμα κτλ.Δηλ ειναι στο target group των SUV.Να πωλουνται 2 το χρονο σε νησι θα το καταλαβαινα...Μετα απο 2 χρονια,εχω να παρατηρησω πως δεν τριζει τιποτα μα τιποτα,απο service δεν θυμαμαι αν εχω παει...(α ναι,εκανα μια αλλαγη λαδιων-στα 40000 χλμ. αλλαζουν μπουζι!!!!ακομα εχω καιρο!!),οσες φορες(τακτικος χιονοδρομος-επισκεπτης βουνων το χειμωνα) χρειαστηκα την 4κινηση(3 διαφορικα) του με εβγαλε(χιονι-παγο κυριως)και στα ταξιδια συμπεριφερεται ως επιβατικο(οσο αυτο γινεται)κυριως λογω της χαμηλης διαδρομης στην αναρτηση που δεν το αφηνει να γερνει.(στο χωμα δεν ειναι και πολυ καλο αυτο ομως-η χαμηλη διαδρομη).Χωρους εχει απλετους!!!εκτος απο το χωρο αποσκευων που ειναι οντως σχετικα περιορισμενος.Για τους επιβατες ομως ειναι μια χαρα.Μαρεσει πολυ που και η κλιση της πλατης των πισω καθισματων ρυθμιζεται.Ενα αρνητικο ειναι οτι με πληρες φορτιο(4 ατομα και αποσκευες)σε ανηφορες θα ψιλοζοριστει.Ηθελε λιγο πιο δυνατο κινητηρα.
Δεν πουλάει γιατί δεν είναι τόσο όμορφο όσο το RAV και τόσο μπροστά σε τεχνολογία τετρακίνησης όσο το forester. Επίσης είναι και αυτό που λες ότι θα χρειαζόταν ένας πιο γρήγορος κινητήρας.
Tώρα ελπίζουν ότι με το άτοκο χρηματοδοτικο πρόγραμμα θα πουλήσουν. Αν αποφασίσουν να εισάγουν και το turbo με άτοκο διακανονισμό, θα πουλήσουν ακόμα περισσότερο, γιατί το Outlander είναι πιο ωραίο από το forester... -
Και τώρα, ΤΟ απίστευτο!!!Εαν θελήσει κάποιος να βάλει δερμάτινο σαλόνι σε CRV αλλά και RAV, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό δεν έρχεται μαμίσιο άλλα το ράβουν και το περνάνε στην Αθήνα!!!
Και ναι μεν το σαλόνι του RAV είναι αρκετά προσεγμένο και σφιχτοραμμένο, αλλά αυτό του CRV είναι μόνο για ανέκδοτα! Επιεικώς απαράδεκτο!!!Δεν το ξερες??????
Γίνεται και σε άλλες μάρκες!!!!!!! Στην Toyota πχ στο Land Cruiser αν θες το luxury με την αερανάρτηση και τα ηλεκτρονικά αλλά χωρίς δέρμα μπορεί να τους πιέσεις λίγο και να στο φερουν με ταπετσαρία!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και τώρα, ΤΟ απίστευτο!!!
Εαν θελήσει κάποιος να βάλει δερμάτινο σαλόνι σε CRV αλλά και RAV, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό δεν έρχεται μαμίσιο άλλα το ράβουν και το περνάνε στην Αθήνα!!!
Και ναι μεν το σαλόνι του RAV είναι αρκετά προσεγμένο και σφιχτοραμμένο, αλλά αυτό του CRV είναι μόνο για ανέκδοτα! Επιεικώς απαράδεκτο!!!Δεν το ξερες??????
Γίνεται και σε άλλες μάρκες!!!!!!! Στην Toyota πχ στο Land Cruiser αν θες το luxury με την αερανάρτηση και τα ηλεκτρονικά αλλά χωρίς δέρμα μπορεί να τους πιέσεις λίγο και να στο φερουν με ταπετσαρία!!!!!Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα και μάλιστα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, κακή βεβαίως...
-
Ολες οι κομπανιες ραβουν τα δερματακια εδω πλην των ακριβων βαυαρων audi,bmw και μερκεντεε...
Τα υπολοιπα αστα ειναι τυπου ΚΟΝΟΛΥ...ΒΟΥΒΑΛΟΝΟΛΥ...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ολες οι κομπανιες ραβουν τα δερματακια εδω πλην των ακριβων βαυαρων audi,bmw και μερκεντεε...Τα υπολοιπα αστα ειναι τυπου ΚΟΝΟΛΥ...ΒΟΥΒΑΛΟΝΟΛΥ...
Ξερεις κατι συγκεκριμενο?? Σκευτομουν να παω στην ανωτερω εταιρεια για το δικό μου
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ολες οι κομπανιες ραβουν τα δερματακια εδω πλην των ακριβων βαυαρων audi,bmw και μερκεντεε...Τα υπολοιπα αστα ειναι τυπου ΚΟΝΟΛΥ...ΒΟΥΒΑΛΟΝΟΛΥ...
Ξερεις κατι συγκεκριμενο?? Σκευτομουν να παω στην ανωτερω εταιρεια για το δικό μου
-
Και εγώ την Kωνο/λη σκεφτόμουν.
Δεν κάνουν καλή δουλεία ?????????
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Και εγώ την Kωνο/λη σκεφτόμουν.Δεν κάνουν καλή δουλεία ?????????
ΚΟΝΟΛΥ είναι το δερμάτινο σαλόνι στο RAV4 και όπως προανέφερα φαίνεται πολύ καλοδουλεμένο. Δεν κατάλαβα κάποιο ψεγάδι.
-
Τι γράψατε εδω ρε παιδιά! Μου πήρε τρείς μέρες να τα διαβάσω όλα.
Επειδή ψάχνω κι εγώ εδώ και πολύ καιρό, θα ήθελα να προσθέσω ακόμη έναν παράγοντα στην αγορά αυτοκινήτου: Τη 'συγκυρία'.
Πιστεύω ακράδαντα οτι η επιλογή μας εξαρτάται άμεσα απο τη χρονική στιγμή της αγοράςΓιατι δεν πουλαει ομως το Outlander??Το πηρα Αυγουστο 2003 μολις ειχε κυκλοφορησει.Απο τοτε(σχεδον μετα απο 2 χρονια),εχουν πουληθει αλλα 2 στην Βεροια.Μια πολη σε προποδες βουνου,με 2-3 χιονοδρομικα γυρω της,με πολλες διαδρομες σε χωμα κτλ.Δηλ ειναι στο target group των SUV.Να πωλουνται 2 το χρονο σε νησι θα το καταλαβαινα...
Μετα απο 2 χρονια,εχω να παρατηρησω πως δεν τριζει τιποτα μα τιποτα,απο service δεν θυμαμαι αν εχω παει...(α ναι,εκανα μια αλλαγη λαδιων-στα 40000 χλμ. αλλαζουν μπουζι!!!!ακομα εχω καιρο!!),οσες φορες(τακτικος χιονοδρομος-επισκεπτης βουνων το χειμωνα) χρειαστηκα την 4κινηση(3 διαφορικα) του με εβγαλε(χιονι-παγο κυριως)και στα ταξιδια συμπεριφερεται ως επιβατικο(οσο αυτο γινεται)κυριως λογω της χαμηλης διαδρομης στην αναρτηση που δεν το αφηνει να γερνει.(στο χωμα δεν ειναι και πολυ καλο αυτο ομως-η χαμηλη διαδρομη).Χωρους εχει απλετους!!!εκτος απο το χωρο αποσκευων που ειναι οντως σχετικα περιορισμενος.Για τους επιβατες ομως ειναι μια χαρα.Μαρεσει πολυ που και η κλιση της πλατης των πισω καθισματων ρυθμιζεται.Ενα αρνητικο ειναι οτι με πληρες φορτιο(4 ατομα και αποσκευες)σε ανηφορες θα ψιλοζοριστει.Ηθελε λιγο πιο δυνατο κινητηρα.
Θα ήθελα να πω στο φίλο anemar οτι και το Focus τον πρώτο καιρό δεν πούλαγε και τα τελευταία χρόνια ήταν Βest Seller. Εγώ το Outlander το απέριψα αρχικά λόγω πολύ μικρού χώρου αποσκευών (δυο παιδιά), αλλά και αδύναμου κινητήρα. Τώρα που έσχεται το Turbo, αν η τιμή κρατηθεί στα επίπεδα Subaru παίρνω μια μπαγαζιέρα οροφής και έφυγα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τι γράψατε εδω ρε παιδιά! Μου πήρε τρείς μέρες να τα διαβάσω όλα.
Επειδή ψάχνω κι εγώ εδώ και πολύ καιρό, θα ήθελα να προσθέσω ακόμη έναν παράγοντα στην αγορά αυτοκινήτου: Τη 'συγκυρία'.
Πιστεύω ακράδαντα οτι η επιλογή μας εξαρτάται άμεσα απο τη χρονική στιγμή της αγοράςΓιατι δεν πουλαει ομως το Outlander??Το πηρα Αυγουστο 2003 μολις ειχε κυκλοφορησει.Απο τοτε(σχεδον μετα απο 2 χρονια),εχουν πουληθει αλλα 2 στην Βεροια.Μια πολη σε προποδες βουνου,με 2-3 χιονοδρομικα γυρω της,με πολλες διαδρομες σε χωμα κτλ.Δηλ ειναι στο target group των SUV.Να πωλουνται 2 το χρονο σε νησι θα το καταλαβαινα...
Θα ήθελα να πω στο φίλο anemar οτι και το Focus τον πρώτο καιρό δεν πούλαγε και τα τελευταία χρόνια ήταν Βest Seller. Εγώ το Outlander το απέριψα αρχικά λόγω πολύ μικρού χώρου αποσκευών (δυο παιδιά), αλλά και αδύναμου κινητήρα. Τώρα που έσχεται το Turbo, αν η τιμή κρατηθεί στα επίπεδα Subaru παίρνω μια μπαγαζιέρα οροφής και έφυγα
> > ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΑΟΥΤ ΛΑΝΤΕΡ ΕΒΟ 2ΛΙΤΡΟ ΜΕ 225ΑΛΟΓΑ!!!
-
Και τώρα, ΤΟ απίστευτο!!!Εαν θελήσει κάποιος να βάλει δερμάτινο σαλόνι σε CRV αλλά και RAV, πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό δεν έρχεται μαμίσιο άλλα το ράβουν και το περνάνε στην Αθήνα!!!
Και ναι μεν το σαλόνι του RAV είναι αρκετά προσεγμένο και σφιχτοραμμένο, αλλά αυτό του CRV είναι μόνο για ανέκδοτα! Επιεικώς απαράδεκτο!!!Εγω νόμιζα ότι μου ειχαν πει ότι ειναι και καλης μάρκας....
Μια χαρά μου φάνηκε.... Γιατι το λες αυτό? Εχει παρει κανενας γνωστός σου? Ειναι σίγουρα της αντιπροσωπείας ή του ντηλερ δώρο?
Αγορά SUV!