Ο χρήστης meco έγραψε:
...Ειδικά RΑV και Outlander που τα οδήγησα πρόσφατα έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Έχουν αίσθηση επιβατικού στην άσφαλτο και όταν είναι να γλυστρίσουν γλυστράνε με 4 και χωρίς μούτρα. Ειδικά το Outlander έχει εξαιρετικό στήσιμο...
Γιατι δεν πουλαει ομως το Outlander??Το πηρα Αυγουστο 2003 μολις ειχε κυκλοφορησει.Απο τοτε(σχεδον μετα απο 2 χρονια),εχουν πουληθει αλλα 2 στην Βεροια.Μια πολη σε προποδες βουνου,με 2-3 χιονοδρομικα γυρω της,με πολλες διαδρομες σε χωμα κτλ.Δηλ ειναι στο target group των SUV.Να πωλουνται 2 το χρονο σε νησι θα το καταλαβαινα...
Μετα απο 2 χρονια,εχω να παρατηρησω πως δεν τριζει τιποτα μα τιποτα,απο service δεν θυμαμαι αν εχω παει...(α ναι,εκανα μια αλλαγη λαδιων-στα 40000 χλμ. αλλαζουν μπουζι!!!!ακομα εχω καιρο!!),οσες φορες(τακτικος χιονοδρομος-επισκεπτης βουνων το χειμωνα) χρειαστηκα την 4κινηση(3 διαφορικα) του με εβγαλε(χιονι-παγο κυριως)και στα ταξιδια συμπεριφερεται ως επιβατικο(οσο αυτο γινεται)κυριως λογω της χαμηλης διαδρομης στην αναρτηση που δεν το αφηνει να γερνει.(στο χωμα δεν ειναι και πολυ καλο αυτο ομως-η χαμηλη διαδρομη).Χωρους εχει απλετους!!!εκτος απο το χωρο αποσκευων που ειναι οντως σχετικα περιορισμενος.Για τους επιβατες ομως ειναι μια χαρα.Μαρεσει πολυ που και η κλιση της πλατης των πισω καθισματων ρυθμιζεται.Ενα αρνητικο ειναι οτι με πληρες φορτιο(4 ατομα και αποσκευες)σε ανηφορες θα ψιλοζοριστει.Ηθελε λιγο πιο δυνατο κινητηρα.