-
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ -ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ- ΤΟΥ ΝΙΛ ΠΟΣΤΜΑΝ
Νομίζω ότι ταιριάζει στη περίσταση...
Όταν ένας πληθυσμός ψυχαγωγείται με ασημαντότητες,όταν η πολιτική ζωή επαναπροσδιορίζεται ως συνεχής κύκλος ψυχαγωγίας,όταν μια σοβαρή δημόσια συζήτηση γίνεται ένα είδος νηπιακού λόγου,όταν με λίγα λόγια ένας λαός γίνεται ακροατήριο και οι δημόσιες πράζεις θέαμα επιθεώρησης,τότε ένα έθνος κινδυνεύει.Ο θάνατος του πολιτισμού είναι ένα βέβαιο ενδεχόμενο.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ -ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ- ΤΟΥ ΝΙΛ ΠΟΣΤΜΑΝΝομίζω ότι ταιριάζει στη περίσταση...
Όταν ένας πληθυσμός ψυχαγωγείται με ασημαντότητες,όταν η πολιτική ζωή επαναπροσδιορίζεται ως συνεχής κύκλος ψυχαγωγίας,όταν μια σοβαρή δημόσια συζήτηση γίνεται ένα είδος νηπιακού λόγου,όταν με λίγα λόγια ένας λαός γίνεται ακροατήριο και οι δημόσιες πράζεις θέαμα επιθεώρησης,τότε ένα έθνος κινδυνεύει.Ο θάνατος του πολιτισμού είναι ένα βέβαιο ενδεχόμενο.
Σπουδαίο quote φίλε SAXOGUS2... Thumbs up!!!
-
δεν θα μπορουσε να περιγραφει καλυτερα η σημερινη νεοελληνικη πραγματικοτητα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται η Eurovision να αλλάξει τη ζωή μας. Δεν υπάρχει κανένας που να το πιστεύει αυτό. Χαρήκαμε όμως, γιατί φάνηκε ότι έγινε μια σοβαρή δουλειά εκεί, με ένα τραγούδι που μπορούσε να σταθεί (Η Μαντώ ήταν μερικά χρόνια εκτός εποχής - η soul μπαλλάντα της θα ταίριαζε περισσότερο στο 1987, ενώ για τον Ρακιντζή απλώς δεν έχω λόγια) και με τις κραυγές των ηλιθίων να είναι στο περιθώριο. Επίσης, φάνηκε ότι έγινε καλό lobbying. Αυτό είναι ένα ελπιδοφόρο σημάδι, γιατί χωρίς lobbying σήμερα δεν πας πουθενά. Αυτό που άρεσε στον κόσμο και με τη Eurovision και με το Euro 2004 (που έκανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ της μόδας τη σημαία μας, για την οποίαν οι... 'προοδευτικοί' μας κάνανε να ντρεπόμαστε, γιατί είναι, λέει, σύμβολο 'εθνικισμού και φασισμού') ήταν η σοβαρότητα της δουλειάς που έγινε, η οποία μπορεί να εμπνεύσει κάποιους έστω από εμάς, θέτοντας κάποιο παράδειγμα.Από εκεί και πέρα, ΣΑΦΩΣ και δεν σώζεται η Ελλάδα ούτε με το ποδόσφαιρο ούτε με τη Eurovision. Και συμφωνώ ότι η Eurovision ΔΕΝ αναδεικνύει την ποιότητα στο τραγούδι.
Τόσο απλό είναι το θέμα οσο το περιγράφει ο skullone κατα την ταπεινή μου άποψη.
Μας πείραξε που ο πρωθυπουργός ξόδεψε δυο στιγμές για να συγχαρεί την Παπαρίζου... Ρε πόσο κομπλεξικοί είμαστε... Η Παπαρίζου, είτε το θέλετε είτε όχι, εκεί εκπροσωπούσε τη χώρα μας και την προέβαλε. Με γεια της με χαρά της. Ο πρωθυπουργός της εκεί χώρας έκανε τη βράβευση. Είναι κατώτερος απ'τον δικό μας; Ή είναι κατώτερος ο πρωθυπουργός του Μπαχρέιν ή οποιασδήποτε χώρας φιλοξενεί διοργάνωση F1 και πάει και κάνει την απονομή; Αμάν πια με το κόμπλεξ που μας δέρνει και τον ψευτοελιτισμό μας.
Και εδω σωστός...
Κι αν η μουσική είναι έτσι, είναι προϊόν της κοινωνίας μας.** Αντί λοιπόν να μας πρήζετε, ανασκουμπωθείτε να βελτιώσετε την κοινωνία, στο δικό σας μικρόκοσμο και στον περίγυρό σας με το παράδειγμά σας. Γίνετε εσείς καλύτεροι, να σας ακολουθήσουν κι άλλοι. Εκτός αν γουστάρετε να ωρύεσθε σαν τους παραθυράκηδες.**
Kαι το υπογραμμισμένο κομμάτι σωστό και το bold .....!!! Μόνο που στο δεύτερο, εγω θα χρησιμοποιούσα 1ο πληθυντικό πρόσωπο....
Με την λέξη 'αρλούμπα' υπογράμισα με λίγο άκομψο είναι η αλήθεια τρόπο το πόσο άσχετος και ατυχής είναι κατα την γνώμη μου ο συσχετισμός μιας φιέστας-show καθαρά ψυχαγωγικού χαρακτήρα με το επίπεδο στάθμης της τεχνολογικής εξέλιξης στη χώρα μας. Μια συσχέτιση που κατά την γνώμη μου γίνεται έτσι απλά για να πούμε κάτι δηλαδή.Μήν τυχόν και ταυτιστούμε κι εμείς με την κυρά Μαρία που της άρεσε η γιουροβίζιον!Τι ντροπή που θα ήταν!!
Aτυχέστατος συσχετισμός και ιδου ενα παράδειγμα....
Είναι αδύνατο να μη σχολιάσει κανείς και την αποτελμάτωση στον επιστημονικό-τεχνολογικό τομέα. Τη δαιδαλώδη γραφειοκρατεία, στην οποία κολλάει κάθε επιστημονική έρευνα. Τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος, τη λανθασμένη διαχείριση κονδυλίων από τα Πανεπιστήμια. Αυτά τα λέω, γιατί τα ζω από μέσα. Μπορούμε να ανοίξουμε ένα άλλο τόπικ και να τα συζητήσουμε.
Ρε συ Pai Mei, γιατί μπερδεύεσαι? Τι σχέση εχουν όλα αυτά, τα πολύ σωστά κατα τα άλλα, με το θέμα μας???? Σε παρακαλώ βοήθησέ με να καταλάβω γιατι ή εγω αδυνατώ να κατανοήσω κάποια πράγματα ή εχουμε μπερδέψει τις βούρτσες....Μάλιστα αυτο που μου κάνει εντύπωση, είναι οτι (πολύ σωστά) προτείνεις να ανοιχτεί νέο θέμα προς συζήτηση.Μήπως εχουμε πια καταντήσει σε μόνιμη βάση, να διυλίζουμε τον κώνωπα? Μήπως τείνουμε να καταντήσουμε μίζεροι και δυστυχεις, απωθώντας κάθε ίχνος χαράς και ευτυχίας?Δε λέω να μη μας απασχολούν και να μη μας προβληματίζουν τα σοβαρά θέματα της καθημερινότητας (άλλωστε μέρος αυτών είμαστε ολοι μας και μερος της ζωής μας είναι πολλά απο αυτά ),αλλα γιατι θα πρέπει να γυρίζουμε την πλάτη μας στα ευχάριστα??? Γιατί θα πρέπει να ντρεπόμαστε και να μην αφήνουμε τέτοιου είδους χαρές εκτός των προβλημάτων , να αποτελούν κι αυτές μέρος της καθημερινότητας, **στο βαΘμό βεβαίως που τους αναλογεί **???
Eγω θα πω πάντως μια τελευταία κουβέντα για να μη σας κουράσω άλλο.Μία φράση που για μένα τα λέει όλα και προσπαθώ να την εχω 'σημαία' στη ζωή μου.'Παν μέτρον, άριστον'.Ετσι απλά.....
Οσο για τη συγκεκριμμένη περίπτωση, δε διαπίστωσα καμιά υπερβολή μιας και 2 ή 3 χιλιάδες ή και 5 χιλιάδες άνθρωποι σε μια πλατεία δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα τόσων εκατομμυρίων Ελλήνων.Η συντριπτική πλειοψηφία το χάρηκε αθόρυβα, παρείστικα ή οικογενειακά και εχω την αίσθηση πως αν δε το συντηρούσαν και δε το εκμεταλλέυονταν στο βαθμό που πρόκειται να το κάνουν (μιας και έχει 'ψωμί' η υπόθεση) τα τρισάθλια ΜΜΕ, ο κόσμος θα το ξεχνούσε σε 3 μέρες.
Η υπερβολή για μένα ηταν οι πανηγυρισμοί του Euro (αντιλαμβανόμενος βέβαια τη διαφορά μεγέθους των 2 γεγονότων) αλλα να σου πω και κάτι ??? Μια στα τόσα χρόνια γίνονται τέτοια.....Ποιος δε θέλει τη δόξα ??? Ας τη κατακτούμε ατομικά (όταν και οσοι μπορούμε) και ας την χαιρόμαστε και συλλογικά (όταν αυτή έρχεται).Υ.Γ. Εμένα το μόνο που με απασχολεί είναι να εκμεταλλευτούμε σωστά αυτή την ευκαρία.Το μπαράζ των επιτυχιών και προβολής της χώρας μας ας μη περάσει έτσι.ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ...
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ -ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ- ΤΟΥ ΝΙΛ ΠΟΣΤΜΑΝΝομίζω ότι ταιριάζει στη περίσταση...
Χristos69 αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημά σου.
Εκεί εστίασα κι εγώ.Έγραψα ότι η έκταση των πανηγυρισμών είναι αντιστρόφως ανάλογη της σπουδαιότητας του διαγωνισμού.
Ποιό είναι το θέμα; Ποιός είναι ο συσχετισμός των πανηγυρισμών με την πολιτική κατάσταση;
Θα θεωρούσα το γλέντι μεμονωμένο γεγονός αλλά ήταν κάτι παραπάνω. Ήταν γεγονός πανεθνικό. Σημαίες βγήκαν, κόρνες μας ξεκούφαναν κλπ κλπ...
Ο 'θάνατος του πολιτισμού' δεν είναι απολύτως δόκιμος όρος στην περίπτωσή μας.
Θα το χαρακτήριζα σαν την επικράτηση ενός κράματος ψευδολαικού (καμία σχέση με την γνήσια λαική παράδοση, όπως έχει αναλυθεί από τον Νικ. Πολίτη) στοιχείου αναμεμιγμένου με δυτικίζουσες, ανατολικίζουσες επιδράσεις. Ένας πολιτισμός της μάζας, που αναπαράγει ευκόλως διαδιδόμενα μηνύματα, κατανοητά από ανθρώπους κατώτερης πνευματικής στάθμης, οι οποίοι σπεύδουν να τα υιοθετήσουν.
Αυτό το πολιτισμικό μόρφωμα είναι ένας εξελικτικός αχταρμάς, μία στρεβλή κατεύθυνση του ελληνικού πολιτισμού.
Ας μην εκληφθεί ως ελιτίστικη αυτή η τοποθέτηση.
Bγείτε μία βόλτα έξω.
Τι ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας διασκεδάζει συστηματικά με κοκκίνου και πέγκυ;
(ναι θεωρώ αυτού του είδους τη διασκέδαση κατώτατης υποστάθμης και μπορώ να το εξηγήσω σε όποιον αμφιβάλλει)Δείτε τα αποτελέσματα ερευνών.
Ανησυχητικά μικρό ποσοστό ανάγνωσης βιβλίων, εφημερίδων.
Μεγάλο ποσοστό αναλφάβητων.
Ένα από τα χειρότερα εκπαιδευτικά συστήματα της Ευρώπης.
Και τι σχέση έχουν όλα αυτά, θα αναρωτηθεί ο χρήστος και ο κάθε χρήστος (δεν είναι προσωπικό) με το γλέντι της γιουροβίζιον;
Είναι όπως το έθεσε ο Νιλ Πόστμαν. Μεγαλοποίηση μίας ασημαντότητας.
Και άγνοια μιας 'σημαντικότητας' προσθέτω εγώ, η οποία κάνει την μεγαλοποίηση της ασημαντότητας ακόμα πιο έντονη! -
To θεμα ειναι ομως αλλο. Αυτο που εθεσα εγω.
Να χρησιμοποιησουμε αυτο το 'ασημαντο'. χαζουλικο, οπως θελετε πειτε το, προς εξυπηρετηση του τουρισμου μας, προβολης της χωρας και ειδικα της Μακεδονιας.
Σταγονα στον ωκεανο, αλλα τα παντα ετσι αρχιζουν. Αυτα τα μικρα μπορουμε προς το παρον. Στο φεγγαρι δεν μπορουμε να παμε. Ας χρησιμοποιησουμε καθε διαφημιστικο κολπο, και εαν η Eurovision ειναι τετοιο τοτε καλως!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Και τι σχέση έχουν όλα αυτά, θα αναρωτηθεί ο χρήστος και ο κάθε χρήστος (δεν είναι προσωπικό) με το γλέντι της γιουροβίζιον;
Και άγνοια μιας 'σημαντικότητας' προσθέτω εγώ, η οποία κάνει την μεγαλοποίηση της ασημαντότητας ακόμα πιο έντονη!Δεν υπάρχει καμία μεγαλοποίηση στην συγκεκριμένη περίπτωση.Ενα πυροτέχνημα είναι και σε 2-3 μέρες θα ξεχαστεί. Η εμμονή όμως στις σημαντικότητες ειναι που λειτουργεί παραπλανητικά και μεγαλοποιούνται χωρίς λόγο κάποια απλά πράγματα.
Σε αυτή τη παγίδα έχεις πέσει κι εσύ. Όσο για τον κ. Ταχυδρόμο επέτρεψέ μου να τον θεωρώ ως εναν ακόμη υπερβολικό και απόλυτο στις απόψεις του εκφραστή του 'Αμερικανικου ονειρου' και να μην συμμερίζομαι τις απόψεις του. -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Και άγνοια μιας 'σημαντικότητας' προσθέτω εγώ, η οποία κάνει την μεγαλοποίηση της ασημαντότητας ακόμα πιο έντονη!Δεν υπάρχει καμία μεγαλοποίηση στην συγκεκριμένη περίπτωση.Ενα πυροτέχνημα είναι και σε 2-3 μέρες θα ξεχαστεί. Η εμμονή όμως στις σημαντικότητες ειναι που λειτουργεί παραπλανητικά και μεγαλοποιούνται χωρίς λόγο κάποια απλά πράγματα.
Σε αυτή τη παγίδα έχεις πέσει κι εσύ. Όσο για τον κ. Ταχυδρόμο επέτρεψέ μου να τον θεωρώ ως εναν ακόμη υπερβολικό και απόλυτο στις απόψεις του εκφραστή του 'Αμερικανικου ονειρου' και να μην συμμερίζομαι τις απόψεις του.Kαι αφού ξεχαστεί αυτό, κάποιο άλλο γεγονός ήσσονος σημασίας θα μας κάνει να ξαναβγούμε στους δρόμου ρεκάζοντας!
Μπορεί και να έχω πέσει στην παγίδα την οποία λες, αφού όντως έχω μια εμμονή με την πολιτισμική μας υστέρηση, και όντως λυπάμαι να συναντώ όλο και περισσότερους Έλληνες-εκφραστές αυτού του αμαλγάματος πολιτισμού, που περιέγραψα πιο πάνω.
Χθες που γύριζα σπίτι, ήταν δίπλα μου ένα 307 που σειόταν ολόκληρο.
Σίγουρα δεν ήταν θέμα μόνο πεσμένων αμορτισέρ. Το 307 θα ήταν απείρως πιο σταθερό, αν οι τρεις χοντρές μέσα έμεναν ήρεμα στις θέσεις τους και δεν κοπανιόντουσαν αφιονισμένες, υμνώντας το έπος!!Για να ευθυμήσουμε και λίγο!
-
Είμαι τελικά ο μόνος εδώ μέσα που συνειδητοποιεί ότι με τις κραυγές περί της ασημαντότητας της επιτυχίας στη Eurovision τελικά εδόθη πολύ μεγαλύτερη σημασία στο γεγονός αυτό απ'όση πραγματικά είχε;
-
-
400.000 ευρώ κέρδος η ΕΡΤ ΜΕΙΟΝ 500.000 χορηγία του υπουργείου τουρισμού, πάλι μέσα μπήκαμε...
-
Εδώ οι Raining Pleasure έδωσαν τραγούδι για διαφήμιση στην Cosmote, στη Eurovision θα κολλήσουν;
-
Και, ναι, δώσαμε υπερβολική σημασία στην Ευρω-βυζο-νίκη. Είδατε τους τίτλους των 'μεσημεριανάδικων' χθες; Με το απίστευτο 'οι βαλτικές χώρες υπονομεύουν την ελλάδα'; Που να είχαμε και σύνορα μαζί τους!
-
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δηλαδή ή το ένα ή το άλλο? Όποιος δεν είδε είναι και κουλτουριάρης? (με την κακή έννοια που υπονοείς)
Eγώ δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι, οπότε δεν τίθετε θέμα. Την ώρα του διαγωνισμού άκουγα το Cafe del' Art vol.4 του Μαυρουδή και μου χτύπησε και την πόρτα η γειτόνισσα να ρωτήσει τι είναι αυτή η ωραία μουσική που ακούω!
και σου άρεσε το συγκεκριμένο cd;;;εγώ προσπάθησα να το ακούσω ολόκληρο και δεν τα κατάφερα,IMHO απαράδεκτη εκτέλεση κομματιών και απο του δυο ερμηνευτές μάλλον απευθύνεται σε μη γνώστες της κιθάρας.Ωραία επιλογή κομματιών αλλα πολύ αρπαχτή μου ακουστηκε ασε που ποτέ δεν μπόρεσα να ακούσω τον κ. Μαυρουδή είναι κάτι σαν τον Κοτσιρα σε κιθάρα...sorry για το off topic αλλα δεν αντεξα
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
2. Εδώ οι Raining Pleasure έδωσαν τραγούδι για διαφήμιση στην Cosmote, στη Eurovision θα κολλήσουν;Εδώ παίξαν live στο Fame Story... Και σε πρόσφατη συνέντευξή τους το παίζαν 'υπεράνω'
Εδώ διαμαρτύρεται ο πάντα συνεπής Δ. Σαββόπουλος (χαιρετίσματα στον Βαρβιτσιώτη και την Καλομοίρα) για το χαμηλό επίπεδο της Γιουροβίζιον.
Τελικά οι καλλιτέχνες και οι 'καλλιτέχνες' μετακινούν την γραμμή του ποιοτικού ανάλογα με τις τρέχουσες επιχειρ... συγγνώμη καλιτεχνικές επιλογές τους.
-
Παλι καναμε την τριχα.... τριχιά εδω μεσα.
Μεινετε σε απλη θεωρηση των πραγματων περι eurovision οπως αρμοζει, και αφηστε τα μεγαλα λογια και τους συμψιφισμους με αλλα σοβαροτερα πραγματα.
Ουτε χασαμε τιποτα , ουτε κερδισαμε τα παντα... ψυχραιμια.
-
Δέκα ζητάδες, τρία περιπολικά και εκατό άνδρες δύναμη για να πάει η Παπαρίζου από το αεροδρόμιο στην ΕΡΤ!!!!!!!!
Καλά πάμε!!!!!!!!
Πλήρωνε ταλαίπωρε Ελληνα!!!!!!!
By the way δείτε κανα ισολογισμό της ΕΡΤ...... καλό μαγαζάκι και αυτό!!!!!!!!Το τραγούδι το ξέρουν τα παιδάκι αν τους πουν στο σχολείο ποιος ήταν ο Σεφέρης αν ξέρουν ποιος έχει πάρει Νομπελ θα σου λένε η Παπαρίζου σε λίγο!!!!!
Ρε λέτε να την κάνουν και Ανθυποσμηναγό?????
-
Στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ ο τελικός της Eurovision 2006, χωρητικότητας 20.000 ατόμων...(εκ των έσω )
Τα ξενοδοχεία ήδη έχουν αρχίσει να αρνούντε κρατήσεις group για την περίοδο 14-21 Μαίου 2006... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
- Εδώ οι Raining Pleasure έδωσαν τραγούδι για διαφήμιση στην Cosmote, στη Eurovision θα κολλήσουν;
Εδώ παίξαν live στο Fame Story... Και σε πρόσφατη συνέντευξή τους το παίζαν** 'υπεράνω'**
Αμφιβάλλεις ότι είναι;
ίσα ίσα, πιστεύω ότι οι R.P. είναι οι λιγότερο κολληματίες από όλους στην ελληνική 'alternative' σκηνή. Και μακάρι να κάνουν ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα προς τα έξω, γιατί εδώ μέσα δεν έχουν και μεγάλες προοπτικές.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εδώ παίξαν live στο Fame Story... Και σε πρόσφατη συνέντευξή τους το παίζαν** 'υπεράνω'**[quote:13i5t8oc]
Αμφιβάλλεις ότι είναι;
ίσα ίσα, πιστεύω ότι οι R.P. είναι οι λιγότερο κολληματίες από όλους στην ελληνική 'alternative' σκηνή. Και μακάρι να κάνουν ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα προς τα έξω, γιατί εδώ μέσα δεν έχουν και μεγάλες προοπτικές.
Κατ'αρχήν τους RP τους λατρεύω! Το τελευταίο τους CD πιστεύω θα το επαινούσε ο ιδιος ο Χατζιδάκις αν ζούσε. Ομως πρεπει κάποιος να διαλέξει αν θα είναι εκτός των μηχανισμών του συστήματος για να έχει και την πολυτέλεια να το κριτικάρει ή να αποτελεί συνειδητά μέρος του και να κάνει την πάπια. Γνώμη μου είναι οτι δεν είναι και ότι καλύτερο να κρατάς μια απόσταση από κάποια πράγματα και όταν κρίνεις οτι σε εξυπηρετούν να πατας το pause, να μπαίνεις κι εσύ μεσα στον χορό και μετά να συνεχίζεις απ'έξω να σνομπάρεις τους 'βολεμένους' λες και το βόλεμα μετριεται με το κιλό
Δικαίωμά τους βέβαια τα παιδιά να κάνουν τις επιλογές τους (μήπως οι δικές μου οι επιλογές ποιές είναι δηλαδή;) -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εδώ διαμαρτύρεται ο πάντα συνεπής Δ. Σαββόπουλος (χαιρετίσματα στον Βαρβιτσιώτη και την Καλομοίρα) για το χαμηλό επίπεδο της Γιουροβίζιον.
Τελικά οι καλλιτέχνες και οι 'καλλιτέχνες' μετακινούν την γραμμή του ποιοτικού ανάλογα με τις τρέχουσες επιχειρ... συγγνώμη καλιτεχνικές επιλογές τους.
Οι Σαββοπουλαίοι και οι ΝΤΑΛΑϊ ΛΑΡΑ(όπως λέει ο Πανούσης) είναι αυτοί που δεν πρέπει να ομιλούν.
Όταν δεν είναι μέσα στη μάσα βγάζουν χολή ενώ σε αντίθετες περιπτώσεις στηρίζουν τους 'θεσμούς'(βλ.βραβεία ΑΓΡΙΩΝ')Και να φανταστεί κανείς πως κάποτε αυτός ο δημιουργός τραγούδαγε τους παρακάτω στίχους
'Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας,
είναι πολύ ζαχαρωμένα,ταιριάζουν σε σοκολατόπαιδα,
μα δεν ταιριάζουνε σε μένα' -
Οποιος εχει παντως ενα ιχνος τεστοστερονης μεσα του δεν μπορει παρα να υποκλιθει!
Χαλαλι Ελενα οι 100 Ζηταδες και κλειστο και το Ελ. Βενιζελος για παρτη σου!
Οχι που κατι βουλευταδες αξιζουν περισσοτερο δηλαδη που τους πληρωνουμε χρονια για να μας ντροπιαζουν, η τιποτα 'κρατικοι' σκηνοθετες και 'εντεχνοι' τριχομπουρδες μας εκπολιτισαν! -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Είδατε τους τίτλους των 'μεσημεριανάδικων' χθες; Με το απίστευτο 'οι βαλτικές χώρες υπονομεύουν την ελλάδα';Κορυφαίο!!!! Έπρεπε να πάει στα ανέκδοτα...
Eurovision....να γινει στην Θεσσαλονικη!!!