-
Συγνώμη τώρα. Με το panda 190km\h?? Και πίσω σου έρχονταν τα περιπολικά?? Προσοχή το παντάκι καλό χρυσό και άγιο αλλά σε αυτές τις ταχύτητες όση καλή δουλειά και να έχει γίνει από τους μηχανικούς είναι απλά επικίνδυνο. Πάντως φορά εξαιρετικά λάστιχα. Τι ζημιές σου έβγαλε; Σε πόσα χλμ; Είσαι ο πρώτος ιδιοκτήτης του;
-
Εισαγωγης με κατεβασμένα χμ είναι. Είχε 70000 τώρα έχει 140000. Έχει αλλαχτεί καδένα, θερμοστατης, τσιμουχα στροφαλου, Δυναμό, σασμαν, βαλβίδα egr, αισθητήρας στροφαλου, αισθητήρας υψηλής πίεσης common rail 230 ευρο παρακαλω, χάλασε το κλειδί και δεν έπαιρνε μπρος, βουλώσε ο νεροχύτης γιατί έχει μικροσκοπικές τρύπες ανέβηκε του νερό και βραχυκυκλωσε το μοτέρ υαλοκαθαριστηρων, αλλαχτηκε ο αφαλος της μίζας, πίσω ο ηλεκτρικός μηχανισμός που ανοίγεις την πόρτα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Εισαγωγης με κατεβασμένα χμ είναι. Είχε 70000 τώρα έχει 140000. Έχει αλλαχτεί καδένα, θερμοστατης, τσιμουχα στροφαλου, Δυναμό, σασμαν, βαλβίδα egr, αισθητήρας στροφαλου, αισθητήρας υψηλής πίεσης common rail 230 ευρο παρακαλω, χάλασε το κλειδί και δεν έπαιρνε μπρος, βουλώσε ο νεροχύτης γιατί έχει μικροσκοπικές τρύπες ανέβηκε του νερό και βραχυκυκλωσε το μοτέρ υαλοκαθαριστηρων, αλλαχτηκε ο αφαλος της μίζας, πίσω ο ηλεκτρικός μηχανισμός που ανοίγεις την πόρτα.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεριο το παντακι!!!!!
Αληθεια,γιατι πηρες εισαγωγης ενω αφθονουν στη χωρα μας;;;; -
Πριν 4 χρόνια δεν υπήρχαν και πολλά panda diesel στην Ελλάδα. Μόνο 1200 βενζίνης. Είναι και του 2005 μοντέλο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ουτε να το σκεφτεσαι για punto! Μετριο σε ολα και με κακιστη αξιοπιστια........Προσωπικά το Punto είναι το αντίθετο του Panda. Τέρας ...αναξιοπιστίας. Προβλήματα επί προβλημάτων...
Ψάξε για κάτι καλύτερο στον ανταγωνισμό, σίγουρα θα βρείς κάτι.Ωχχχ....
Σαν τι θα βρω με (οριακά) 2.000 ευρώ;Υ.Γ. Το Stilo ήταν/είναι πιο αξιόπιστο;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αρνητικά για εμένα είναι ότι κλειδώνει και ξεκλειδώνει μόνο από την πόρτα του οδηγού και ότι το πορτμπαγκάζ ανοίγει μόνο με κλειδί..
Συμφωνώ 100%...μεγάλα αρνητικά για καθημερινό αυτοκίνητο πόλης. Βέβαια, είναι και ανάλογα με την έκδοση (εμένα είναι η μεσαία) γιατί υπάρχουν και εκδόσεις με τηλεχειρισμό για το κλείδωμα και το πορτ-μπαγκάζ μαζί. Δυστυχώς εγώ δεν το έχω αυτό.
Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το 2007 πήραμε το emotion που είχε επιπλέον, μαζί με τους ηλεκτρικούς καθρέπτες και τον αυτόματο κλιματισμό (και κάποια άλλα μπλιμπλίκια). Με 95000 χλμ πλέον σίγουρα το ξανά έπαιρνα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Αρνητικά για εμένα είναι ότι κλειδώνει και ξεκλειδώνει μόνο από την πόρτα του οδηγού και ότι το πορτμπαγκάζ ανοίγει μόνο με κλειδί..
Συμφωνώ 100%...μεγάλα αρνητικά για καθημερινό αυτοκίνητο πόλης. Βέβαια, είναι και ανάλογα με την έκδοση (εμένα είναι η μεσαία) γιατί υπάρχουν και εκδόσεις με τηλεχειρισμό για το κλείδωμα και το πορτ-μπαγκάζ μαζί. Δυστυχώς εγώ δεν το έχω αυτό.
Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το 2007 πήραμε το emotion που είχε επιπλέον, μαζί με τους ηλεκτρικούς καθρέπτες και τον αυτόματο κλιματισμό (και κάποια άλλα μπλιμπλίκια). Με 95000 χλμ πλέον σίγουρα το ξανά έπαιρνα
Sent from my iPad using Tapatalk
Λίγα αυτοκίνητα θα κυκλοφόρησαν με τον εξοπλισμό σαν του δικού σας αφού οι περισσότερες πωλήσεις έγιναν σε leasing και Rac.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης Barchman έγραψε:
Ουτε να το σκεφτεσαι για punto! Μετριο σε ολα και με κακιστη αξιοπιστια........
Προσωπικά το Punto είναι το αντίθετο του Panda. Τέρας ...αναξιοπιστίας. Προβλήματα επί προβλημάτων...
Ψάξε για κάτι καλύτερο στον ανταγωνισμό, σίγουρα θα βρείς κάτι.Ωχχχ....
Σαν τι θα βρω με (οριακά) 2.000 ευρώ;Υ.Γ. Το Stilo ήταν/είναι πιο αξιόπιστο;
Το περιτυλιγμα αλλαζει!!!
Αν θες κατι πιο αξιοπιστο σε αυτοκινητο 10ετιας+ τοτε κοιτας προς Ιαπωνια/ Κορεα μερια..... -
Εχει stilo 1.6 συναδελφος μου. Ανεβοκατεβαινε Αθηνα-Ζυριχη ,μεχρι Δουβλινο εχει παει Δε χαμπαριαζει τιποτα
-
Βασικά μακριά από κάτι κουβαδάκια του...
όπως atos, matiz, starlet κλπ αξιόπιστα χρέπια -
+oo εως και επικινδυνα αυτοκινητα.
Η περιπτωση του barimagas επισης δε μου λεει τιποτα-αμαξι με κατεβασμενα/αγνωστα χιλιομετρα.
-
Καλησπέρα παιδιά
Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Fiat Punto 1200cc 16V του 2002. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση αλλά ο μηχανικός που το είχε τσεκαρει δεν είχε δει μια σπασμένη βάση μηχανής!! Το πρόβλημα το εντόπισε άλλος μηχανικός και αλλάχτηκε από τον πρώτο χωρίς να πληρώσω. Ένα δύο προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν και θα ήθελα να μου προτείνεται ένα αξιόπιστο συνεργείο για Fiat ωστε να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Σημειωτέον ότι το δικό μου έχει και αυτόματο κιβώτιο CVT.
Προφανώς και δεν μιλάω για εξουσιοδοτημένα εκτός και αν είναι σούπερ αξιόπιστο και ταυτοχρόνως (κάπως) οικονομικό.
Με άλλα λόγια δεν θέλω να με κοροϊδέψουν.
Εγώ μένω στο Ίλιον.
Ευχαριστώ. -
Συγνώμη, από την βιασύνη μου ξέχασα να γράψω ότι ψάχνω για αξιόπιστο συνεργείο για Fiat στην Δυτική Αττική.
Ευχαριστώ -
ψάξε για τον γεροβασιλη Εκεί κοντά σου είναι. Είναι μηχανικός του fiatpandaclub.
-
Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Σήμερα το sei θα αλλάξει τακάκια μπροστά και πίσω... κυλινδράκια και σιαγώνες. Κόστος 100 ευρώ. Μετά από 3 χρόνια θα ασχοληθώ ξανά με το ίδιο θέμα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σήμερα το sei θα αλλάξει τακάκια μπροστά και πίσω... κυλινδράκια και σιαγώνες. Κόστος 100 ευρώ. Μετά από 3 χρόνια θα ασχοληθώ ξανά με το ίδιο θέμα.Γιατί κυλινδράκια;;;έχεις διαρροή;;;
-
Ναι! Διαπίστωσα διαρροή αφού είδα πως είχε 'ανάψει' η ενδεικτική λυχνία για το χειρόφρενο. Στο sei η ίδια λυχνία είναι σχετική και για την στάθμη των υγρών. Τελευταία φορά που άλλαξα κυλινδράκια ήταν πριν από εφτά περίπου χρόνια, αν θυμάμαι καλά.
-
Από το 2015 που πήρα το Panda έχω βάλει λάδια μία φορά Selenia 5W40 και μία φορά Castrol Magnatec 5W40 με προδιαγραφές FIAT. Φουλ συνθετικά και τις δύο φορές.
Σήμερα το συνεργείο πρότεινε αντί για τα πανάκριβα Selenia να βάλω τα Magnetti Marelli Exus που είναι στην μισή τιμή. [http://www.magnetimarelli-checkstar.com/en/show/524/Lubricants and fluids]
Πρότειναν τα Marelli αφενός επειδή κάνω ελάχιστα χιλιόμετρα (2000χλμ/έτος) και αφετέρου είπαν ότι το Panda δεν θα έχει κάποιο θέμα.
Τα Selenia θα μου κόστιζαν 39euro, ενώ τα Magnetti κόστισαν 21euro.Όμως πριν λίγο πήρα πρέφα ότι έβαλα 10W40 ημισυνθετικά.
Αναρωτιέμαι αν θα επηρεαστεί το Panda από αυτή την αλλαγή... -
Λογικά δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα Νίκο. Κάνεις ελάχιστα χιλιόμετρα και επίσης ο κινητήρας είναι πολύ απλός και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα λάδια που έβαλες είναι εντός των προδιαγραφών που θέλει το panda?
FIAT FORUM