-
Γιατί;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στο MyMarket Χαλανδρίου (Λεωφ. Πεντέλης).
Δεν θα αναφερθώ στην έλλειψη γνωστών προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες, ούτε στο μποϊκοτάζ που κάνουν σε προϊόντα πολλών κατασκευαστών.Θα αναφερθώ (ξανά) στην απίστευτα χαμηλή ποιότητα στα είδη μαναβικής και φρούτων.
Έχει καταντήσει κωμικοτραγικό και αηδία αυτό που συμβαίνει με αυτή την αλυσίδα.Λάχανο Βιολογικό αυτής της εταιρείας http://www.aiforosgi.com.gr/
2 κιλά λάχανο πήγε κατευθείαν στα σκουπίδια. Από έξω μια χαρά και από μέσα όλο το λάχανο με μαύρα στίγματα, μαύρους σπόρους και αυγά (μάλλον από έντομα).
Πήρα 4 κρεμμύδια και τα 4 στα σκουπίδια. Από μέσα σαπισμένα.Τέτοια περιστατικά κάθε φορά που θα αγοράσω κάτι από τα είδη μαναβική και φρούτων. Κάθε φορά ο σκουπιδοτενεκές μου κάνει πάρτι.
Αύριο θα πάω και θα τα ακούσουν. Βιολογικά προϊόντα για πέταμα! Έλεος!
Καιρός να ξεκινήσω να πηγαίνω στον Σκλαβενίτη που είναι 200 μέτρα ποιο κάτω.
Υπάρχουν και τα μανάβικα.
-
Ας μην ξεκινήσω να γράφω για τους απατεώνες με τα μανάβικα...
Έχω πάει σε όλα της περιοχής μου.
Μακράν ο χειρότερος ο Κατσέλης (Φρουταγορά Χαλανδρίου)... Μέγας κλέφτης!...
2 κιλά αχλάδια Τυρνάβου... 10euro... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γιατί;Γιατι τα φαρμακα δεν κανουν απαραιτητα κακο. Σε λογικες ποσοτητες κανουν και καλο. Φαρμακα περνουμε οταν ειμαστε αρρωστοι και γινομαστε καλα. Τα βιολογικα ειναι σε ενα βαθμο μπαρουφα και μοδα.
Απο αυτο το μαγαζι εχω παρει κρεατα και διαφορα λαχανικα φρουτα κλπ. Η ποιοτητα ειναι παρομοια με αλλα μαγαζια οταν μιλαμε ιδια τιμη προιοντα. Ολοι τους ιδιους προμηθευτες εχουν. Απλα τα κοιτας πριν τα αγορασεις δεν αγοραζεις τυφλα. Πχ τα κρεμμυδια ειναι πολλα σαπια σε ολα τα σουπερ τωρα αφου ιδιοι ειναι οι προμηθευτες το πιανεις αν ειναι μαλακα δεν τα αγοραζεις.
-
Storm,θεωρώ δεδομένο ότι και εμείς ως καταναλωτές οφείλουμε να κάνουμε το προφανές, να αντιδράμε δηλαδή σε τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.Πήγαινε από εκεί και δείξε τους τι χάλι σου πούλησαν για βιολογικό και απαίτησε να σου δώσουν ένα κανονικό βρώσιμο προϊόν.Προσωπικά θα έστελνα mail και φωτογραφίες και στην εταιρεία βιολογικών που τους προμηθεύει.
Όσο για τα μανάβικα και τις τιμές τους,εκεί δεν μπορείς να κάνεις πολλά...αν θέλεις,αγοράζεις...δε σε αναγκάζει κανείς.Εννοείται βέβαια πως και εγώ αν δω 5€/κιλό τα αχλάδια ή κάτι άλλο σχετικό, θα φάει Χ πανηγυρικό και δυσφήμιση παντού. -
αγόρασα φέτα βαρελίσια τρικάλων από τό market in από 7.96 ευρώ προσφορά κάθε τετάρτη κ πέμπτη στά 5.69 ευρώ ,μιλάμε απαίσια σάν νά τρώς λευκό τυρί βουλγαρίας...κυριολεκτικά γιά πέταμα κ μαλακή κ αγευστη κ μέσα σέ ντοματοσαλάτα χαλάει κ την γεύση τής ντομάτας...μάλλον η θά τήν φάνε οι γάτες η καλοκαιριάτικα θά τρώμε τραχανά η μέσα σέ καμιά πίτα ...μέχρι νά τελειώσει...τό 1.5 κιλό πού πήρα...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γιατί;
Γιατι τα φαρμακα δεν κανουν απαραιτητα κακο. Σε λογικες ποσοτητες κανουν και καλο. Φαρμακα περνουμε οταν ειμαστε αρρωστοι και γινομαστε καλα. Τα βιολογικα ειναι σε ενα βαθμο μπαρουφα και μοδα.
Αν εχεις προσβαση σε προιοντα προσωπικης καταναλωσης συγγενη σου σε χωριο ,που ειναι 'αραντιστα' που λενε και στα χωρια μπορεις να καταλαβεις τη χαωτικη γευστικη και ποιοτικη διαφορα υπερ τους. Τη ντοματα κυριολεκτικα τη τρως σα φρουτο. Τη μυριζεις απο αποσταση ενω ειναι στο τραπεζι κομμενη. Και παει λεγωντας σε καθε λαχανικο και φρουτο.
Προσωπικα ερχεται παραγγελια μια στο τοσο με ντενεκε φετα, ντοματες, λωτους και συκα σπανιοτερα και οταν ειναι η εποχη τους, κουτια μελι και φυσικα ελιες και ελαιολαδο παραγωγης της οικογενειας για ολο το χρονο. Δε σου λεω να κανεις το ιδιο αλλα μου κανε τρομερη εντυπωση αυτο που πιστευεις και δεν ισχυει επουδενι.Σκλαβενιτης μονο για ενα σωρο λογους, μη τα ξαναγραφω. Ειναι μπροστα σε πολλους τομεις η αλυσιδα. Και ας ελπισουμε να μεινει ετσι τωρα με το 'ανοιγμα'.. Με προιοντα ετικετας του δεν ειχα ποτε προβλημα ποιοτικο και υγιηνης απειρα χρονια τωρα. Δυστυχως ετυχε Storm και καλα κανεις και τα χωνεις.
-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
αγόρασα φέτα βαρελίσια τρικάλων από τό market in από 7.96 ευρώ προσφορά κάθε τετάρτη κ πέμπτη στά 5.69 ευρώ ,μιλάμε απαίσια σάν νά τρώς λευκό τυρί βουλγαρίας...κυριολεκτικά γιά πέταμα κ μαλακή κ αγευστη κ μέσα σέ ντοματοσαλάτα χαλάει κ την γεύση τής ντομάτας...μάλλον η θά τήν φάνε οι γάτες η καλοκαιριάτικα θά τρώμε τραχανά η μέσα σέ καμιά πίτα ...μέχρι νά τελειώσει...τό 1.5 κιλό πού πήρα...Για αυτό δοκιμάζουμε πριν αγοράσουμε,ειδικά τόσο μεγάλη ποσότητα.
-
Γιατί;
Γιατι τα φαρμακα δεν κανουν απαραιτητα κακο. Σε λογικες ποσοτητες κανουν και καλο. Φαρμακα περνουμε οταν ειμαστε αρρωστοι και γινομαστε καλα. Τα βιολογικα ειναι σε ενα βαθμο μπαρουφα και μοδα.
Απο αυτο το μαγαζι εχω παρει κρεατα και διαφορα λαχανικα φρουτα κλπ. Η ποιοτητα ειναι παρομοια με αλλα μαγαζια οταν μιλαμε ιδια τιμη προιοντα. Ολοι τους ιδιους προμηθευτες εχουν. Απλα τα κοιτας πριν τα αγορασεις δεν αγοραζεις τυφλα. Πχ τα κρεμμυδια ειναι πολλα σαπια σε ολα τα σουπερ τωρα αφου ιδιοι ειναι οι προμηθευτες το πιανεις αν ειναι μαλακα δεν τα αγοραζεις.
Βασικά μόνο λάχανο παίρνω βιολογικό γιατί θεωρούσα ότι τα κανονικά λάχανα θα κρατάνε πολύ φάρμακο στο εσωτερικό τους. Συγκεκριμένα για τα βιολογικά λάχανα δεν μπορείς να τα ελέγξεις γιατί είναι συσκευασμένα, οπότε ότι καταλάβεις από την εξωτερική πλευρά τους.
Storm,θεωρώ δεδομένο ότι και εμείς ως καταναλωτές οφείλουμε να κάνουμε το προφανές, να αντιδράμε δηλαδή σε τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.Πήγαινε από εκεί και δείξε τους τι χάλι σου πούλησαν για βιολογικό και απαίτησε να σου δώσουν ένα κανονικό βρώσιμο προϊόν.Προσωπικά θα έστελνα mail και φωτογραφίες και στην εταιρεία βιολογικών που τους προμηθεύει.
Όσο για τα μανάβικα και τις τιμές τους,εκεί δεν μπορείς να κάνεις πολλά...αν θέλεις,αγοράζεις...δε σε αναγκάζει κανείς.Εννοείται βέβαια πως και εγώ αν δω 5€/κιλό τα αχλάδια ή κάτι άλλο σχετικό, θα φάει Χ πανηγυρικό και δυσφήμιση παντού.Έχω στείλει ήδη email στα κεντρικά.
Τους έχω κάνει πολλά παράπονα στο κατάστημα αλλά δεν βλέπω να συγκινούνται ιδιαίτερα.
Για τους υπαλλήλους δεν έχω να πω κάτι. Αυτοί κάνουν ότι μπορούν. Νέοι σε ηλικία, μικρά κοριτσάκια, άπειρα.
Άλλοι ευθύνονται για αυτά. Αφενός ο υπεύθυνος που δεν ελέγχει το κατάστημά του και φυσικά τα κεντρικά γραφεία.Ο βασικός λόγος που πήγαινα στο συγκεκριμένο MyMarket ήταν ένας.
Δεν θέλω να πηγαίνω σε δύο ή τρία ή τέσσερα σούπερ μάρκετ για να παίρνω από το καθένα κάποια προϊόντα αφού δεν τα βρίσκω όλα σε ένα σούπερ μάρκετ. Ας πούμε ότι βολευόμουν με ένα σούπερ μάρκετ.Νομίζω ότι επίτηδες το κάνουν αυτό. Αναγκάζουν τους πελάτες κάθε μέρα να πηγαίνουν σε διαφορετικό σούπερ μάρκετ να αγοράζουν προϊόντα, οπότε 'γεμίζουν' το καλάθι χωρίς λόγο και πριν το πάρουν πρέφα.
-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
αγόρασα φέτα βαρελίσια τρικάλων από τό market in από 7.96 ευρώ προσφορά κάθε τετάρτη κ πέμπτη στά 5.69 ευρώ ,μιλάμε απαίσια σάν νά τρώς λευκό τυρί βουλγαρίας...κυριολεκτικά γιά πέταμα κ μαλακή κ αγευστη κ μέσα σέ ντοματοσαλάτα χαλάει κ την γεύση τής ντομάτας...μάλλον η θά τήν φάνε οι γάτες η καλοκαιριάτικα θά τρώμε τραχανά η μέσα σέ καμιά πίτα ...μέχρι νά τελειώσει...τό 1.5 κιλό πού πήρα...Άλλο θέμα που πονάει. Τυριά.
Τι να πρωτοπούμε για το θέμα αυτό;
Η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα στο τομέα των τυριών.Άποψή μου;
Αγορά μόνο μικρών ποσοτήτων (μέχρι μισό κιλό) γιατί πλέον τα λευκά τυριά, φέτες κλπ... χαλάνε (κιτρινίζουν) πολύ γρήγορα.Εγώ προσωπικά αγοράζω μόνο συσκευασμένα και ποτέ 'χύμα' γιατί δεν εμπιστεύομαι τα τυριά σε βαρέλια και σε κεφάλια. Ποιος ξέρει πόσο αέρα έχουν πάρει και πόσο καιρό τα έχουν εκτεθειμένα στα ψυγεία, ειδικά κάτι ακριβά τυριά που δεν πουλιούνται με τίποτα.
Το ίδιο φυσικά και με αλλαντικά κλπ... Ποτέ χύμα.
-
Καλή βδομάδα!
Ναι, καταλαβαίνω πώς το σκέφτεσαι.
Προσωπικά ψωνίζω από μεγάλα s.markets(π.χ.Σκλαβενίτης Ιζόλα ή Κερατσινίου,ΑΒ ΙΚΕΑ)τα οποία έχουν πολύ μεγάλη κατανάλωση και δεν προλαβαίνουν να μπαγιατέψουν τα περισσότερα προϊόντα + ότι εκεί υπάρχει ποικιλία για να διαλέξει ο πελάτης αυτό που επιθυμεί.Βέβαια πολύς κόσμος δεν μπορει ή δε θελει να το κάνει αυτό...προτιμά το πιο κοντινό s.market.
Μαναβική-φρούτα συνήθως από λαϊκή αγορά. -
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπαίνουν σε διαδικασία κατασκευαστές προϊόντων και βγάζουν διαφημίσεις συνέχεια στην τηλεόραση όταν τα προϊόντα τους δεν υπάρχουν πουθενά...
Βλέπω π.χ. διαφημιστικά για καφέδες Maxwell και καφέ Maxwell δεν βλέπω πουθενά.
Βλέπω στην τηλεόραση να διαφημίζουν τυριά Όλυμπος και πλέον δεν βρίσκω πουθενά.
Βλέπω ένα τυρί Dirollo cotagge και σε κανένα σούπερ μάρκετ δεν το φέρνουν. Ειδικά στα τυριά η κατάσταση είναι για γέλια.
Το ίδιο για πάρα πολλά προϊόντα.Τα διαφημίζουν χωρίς να υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ. Στέκει αυτό;
-
Εδώ και 35 χρόνια είμαι πιο πολύ χορτοφάγος και πολύ ψαγμένος στα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά κ.λ.π.
Έχω οργώσει όλες τις λαικές και παραδοσιακά καταστήματα και δεν ψωνίζω ΠΟΤΕ από σουπερμάρκετ τρόφιμα κ.λ.π., πλην από κάποια επιλεγμένα καταστήματα.
'Ολα τα τυποποιημένα προϊόντα των σούπερ μάρκετ είναι με συντηρητικά, βελτιωτικά, διογκωτικά, χρωστικά και χημικά, ανάλογα το προΙόν και φυσικά χωρίς καμμιά θρεπτική αξία, παρά μόνο θερμίδες, κορεσμένα λιπαρά κ.λ.π.
Υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάποια προϊόντα, αλλά λίγες και συνήθως όπως γράφω παρακάτω βρίσκεις καλύτερες επιλογές.
Πιάστε στο χέρι σσς ένα οποιοδήποτε κρουασάν, μπισκότο, παγωτό, αναψυκτικό, κ.λ.π. από σουπερμάρκετ και διαβάστε τι συστατικά έχει μέσα.
Έτσι με τα χρόνια παρότι στην πρωτεύουσα είναι δύσκολο, βρίσκω και αγοράζω τα πάντα από παραγωγούς και από μαγαζιά που έχουν παραδοσιακά (όχι βιολογικά), με γεύση και χωρίς χημεία.
Πολλά προβλήματα υγείας έρχονται μακροπρόθεσμα από την διατροφή.
Γι' αυτό θωρακίζουμε τον οργανισμό χωρίς χημείες και φάρμακα.
Όποιος θέλει να με ρωτήσει για προϊόντα ευχαρίστως να του πω κάποια που ξέρω.
Δυστυχώς πολλά προϊόντα είναι άχρηστα έως πολύ βλαβερά , όπως παγωτά, τυποποιημένο αγελαδινό γάλα, αναψυκτικά, πατατάκια, γαριδάκια, αλλαντικά, έτοιμες κατεψυγμένες πίτσες και ζύμες, επιδόρπια, τυποποιημένα τυριά, κονσερβοειδή και ο κατάλογος δεν τελειώνει.
Να επισημάνω ότι έχω περάσει από το στάδιο της κατανάλωσης των πάντων, τυποποιημένων η μη, ευτυχώς νομίζω αποτοξινώθηκα κάπως και μετά από μελέτη, διάβασμα, συμβουλές από ειδικούς κ.λ.π. έχω πάρει καλύτερο δρόμο και σιχαίνομαι πια, όλα αυτά τα άχρηστα συσκευασμένα διαόλια του κέρδους. -
Στο θέμα της φέτας : μετά από δοκιμές έχω καταλήξει σε 1-2 χύμα προέλευσης χαλκιδικής που συνήθως είναι καλές. Και λέω συνήθως γιατί η ποιότητα δεν είναι πάντα το ίδιο καλή, υπάρχουν διακυμάνσεις που πιστεύω οφείλονται στην ωρίμανση. Δηλαδή κάποια τυροκομεία που παράγουν κατα μήνα Χ ποσότητα, όταν αυξηθεί η ζήτηση προωθούν φέτα ανεπαρκώς ωριμασμένη που ΔΕΝ τρώγεται. Την είχα πατήσει προ 5ετίας με φέτα γνωστού παραγωγού από Χαλκιδική η οποία τότε γινόταν γνωστή και σήμερα πωλείται πανάκριβα, επειδή την έπαιρνα 2-3 χρόνια και ήταν άψογη αγόρασα τενεκε και μου βγήκε χάλι.
Η φέτα πρέπει να διατηρείται σε αλμη, αλλιώς κιτρινίζει. Κάποιοι δίνουν άλμη δωρεάν, άλλοι πουλάνε. Όταν δεν χρησιμοποιούσα άλμη κιτρίνιζε...
Όσο για τα τυποποιημένα τυριά : προ 2μήνου αγόρασα συσκευασμένη φέτα, όταν την άνοιξα ήταν καφέ από πάνω, επεστράφη άμεσα και αντικαταστάθηκε χωρίς κουβέντα. Εξάλλου μέχρι τώρα οι τυποποιημένες φέτες που έχω δοκιμάσει είναι αδιάφορες... -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Εδώ και 35 χρόνια είμαι πιο πολύ χορτοφάγος και πολύ ψαγμένος στα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά κ.λ.π.
Έχω οργώσει όλες τις λαικές και παραδοσιακά καταστήματα και δεν ψωνίζω ΠΟΤΕ από σουπερμάρκετ τρόφιμα κ.λ.π., πλην από κάποια επιλεγμένα καταστήματα.
'Ολα τα τυποποιημένα προϊόντα των σούπερ μάρκετ είναι με συντηρητικά, βελτιωτικά, διογκωτικά, χρωστικά και χημικά, ανάλογα το προΙόν και φυσικά χωρίς καμμιά θρεπτική αξία, παρά μόνο θερμίδες, κορεσμένα λιπαρά κ.λ.π.
Υπάρχουν εξαιρέσεις σε κάποια προϊόντα, αλλά λίγες και συνήθως όπως γράφω παρακάτω βρίσκεις καλύτερες επιλογές.
Πιάστε στο χέρι σσς ένα οποιοδήποτε κρουασάν, μπισκότο, παγωτό, αναψυκτικό, κ.λ.π. από σουπερμάρκετ και διαβάστε τι συστατικά έχει μέσα.
Έτσι με τα χρόνια παρότι στην πρωτεύουσα είναι δύσκολο, βρίσκω και αγοράζω τα πάντα από παραγωγούς και από μαγαζιά που έχουν παραδοσιακά (όχι βιολογικά), με γεύση και χωρίς χημεία.
Δυστυχώς πολλά προϊόντα είναι άχρηστα έως πολύ βλαβερά , όπως παγωτά, τυποποιημένο αγελαδινό γάλα, αναψυκτικά, πατατάκια, γαριδάκια, αλλαντικά, έτοιμες κατεψυγμένες πίτσες και ζύμες, επιδόρπια, τυποποιημένα τυριά, κονσερβοειδή και ο κατάλογος δεν τελειώνει.
Να επισημάνω ότι έχω περάσει από το στάδιο της κατανάλωσης των πάντων, τυποποιημένων η μη, ευτυχώς νομίζω αποτοξινώθηκα κάπως και μετά από μελέτη, διάβασμα, συμβουλές από ειδικούς κ.λ.π. έχω πάρει καλύτερο δρόμο και σιχαίνομαι πια, όλα αυτά τα άχρηστα συσκευασμένα διαόλια του κέρδους.Kαλα δεν μας λες και τιποτα καινουριο. Συσκευασμενα και processed food ειναι και ακριβα περα απο οχι καλα τροφιμα. Μια χαρα μπορεις να αγορασεις απο σουπερ μαρκετ κανονικα υλικα οπως φρουτα λαχανικα κρεας αυγα γαλα γιουρτι μακαρονια αλευρι κλπ και να μαγειρεψεις στο σπιτι.
Τυρια και αλλαντικα? ΠΟιος τρωει τετοια πραγματα πια? Τα εχω σταματησει περισσοτερο απο 10 χρονια τωρα.
-
Τυρια και αλλαντικα? ΠΟιος τρωει τετοια πραγματα πια?Όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
-
Πεταμενα λεφτα ειναι τα βιολογικα, ουδεποτε αγοραζα και ποσο μαλλον τωρα που λογω σχολης εχω μαθει και 2 πραγματα παραπανω.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να επισημάνω ότι έχω περάσει από το στάδιο της κατανάλωσης των πάντων, τυποποιημένων η μη, ευτυχώς νομίζω αποτοξινώθηκα κάπως και μετά από μελέτη, διάβασμα, συμβουλές από ειδικούς κ.λ.π. έχω πάρει καλύτερο δρόμο και σιχαίνομαι πια, όλα αυτά τα άχρηστα συσκευασμένα διαόλια του κέρδους.Kαλα δεν μας λες και τιποτα καινουριο. Συσκευασμενα και processed food ειναι και ακριβα περα απο οχι καλα τροφιμα. Μια χαρα μπορεις να αγορασεις απο σουπερ μαρκετ κανονικα υλικα οπως φρουτα λαχανικα κρεας αυγα γαλα γιουρτι μακαρονια αλευρι κλπ και να μαγειρεψεις στο σπιτι.
Τυρια και αλλαντικα? ΠΟιος τρωει τετοια πραγματα πια? Τα εχω σταματησει περισσοτερο απο 10 χρονια τωρα.
Από σούπερ μάρκετ δεν αγοράζουμε φρούτα και λαχανικά, μόνο από παραγωγούς στις λαικές. Γάλα είναι δηλητήριο, γεμάτο βλέννα και ορμόνες, οπότε και τα άπειρα παράγωγά του είναι χάλια, πλην κάποιου κατσικίσιου που υπάρχει σε λίγες ποσότητες σε παραδοσιακά καταστήματα και άμα ψάξει κάποιος βρίσκει και φρέσκο παγωτό από κατσικίσιο γάλα. Αυγά μόνο χωρίς σφραγίδα από γνωστό πάγκο στη λαϊκή, τα άλλα είναι όλα χάλια, τα βιολογικά, χρυσά κ.λ.π. μεγάλη μπίζνα. Γιαούρτι επίσης σε πολύ λίγα καταστήματα στην Αθήνα από επιλεγμένα πρόβειο συνήθως και ελάχιστα τυποποιημένα από μικρούς παραγωγούς, μακαρόνια και αλεύρι, επίσης από καταστήματα με παραδοσιακά, οπότε κόψτε το σούπερ μάρκετ κάνει κακό.
-
Δεν αντεχω την βρωμα και την δυσοδια στις λαικες ειδικα με τις ζεστες στην Αθηνα είναι αφορητα. Γαλα δηλητηριο? Ειχα κοψει το γαλα για χρονια όχι γιατι είναι δηλητηριο (τα παιδια πως το πινουν?) αλλα για τα λιπαρα (λιγο απαχο μονο).
Τεσπα, δεν νομιζω ότι αυτά που προτείνεις είναι πρακτικα. Αν κοψω το σουπερμάρκετ θα ψοφήσω στην πεινα. Κακο δεν κανει, αν επιλεγεις τα ποιο υγειινα φαγητά.
Αυγα από σουπερ αγορασα τελευταια φορα μια χαρα ηταν.
Και τα μικρομάγαζα αν δεν εισαι μπροστα να δεις τι υλικα χρησιμοποιουν και πως τα φτιαχνουν εμπιστοσυνη δεν μπορεις να εχεις αρα αν δεν τον ξερεις καλα είναι μεγαλυτερο ρισκο από το σουπερ μαρκετ περα από το οικονομικο που το κοστος θα είναι πολλαπλασιο.
-
Το θέμα της λαϊκής αγοράς έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα.
Ο κάθε άνθρωπος το θέμα της λαϊκής το βλέπει από τη δική του οπτική γωνία.
Εγώ και αν είχα τη δυνατότητα να πηγαίνω πάλι δεν θα πήγαινα.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου, ολόκληρο μαντράχαλο με το καρότσι μέσα στο χάος της λαϊκής.Οι λαϊκές αγορές εξυπηρετούν συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.
Σούπερμαρκετ