Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γιατί;
Γιατι τα φαρμακα δεν κανουν απαραιτητα κακο. Σε λογικες ποσοτητες κανουν και καλο. Φαρμακα περνουμε οταν ειμαστε αρρωστοι και γινομαστε καλα. Τα βιολογικα ειναι σε ενα βαθμο μπαρουφα και μοδα.
Απο αυτο το μαγαζι εχω παρει κρεατα και διαφορα λαχανικα φρουτα κλπ. Η ποιοτητα ειναι παρομοια με αλλα μαγαζια οταν μιλαμε ιδια τιμη προιοντα. Ολοι τους ιδιους προμηθευτες εχουν. Απλα τα κοιτας πριν τα αγορασεις δεν αγοραζεις τυφλα. Πχ τα κρεμμυδια ειναι πολλα σαπια σε ολα τα σουπερ τωρα αφου ιδιοι ειναι οι προμηθευτες το πιανεις αν ειναι μαλακα δεν τα αγοραζεις.
Βασικά μόνο λάχανο παίρνω βιολογικό γιατί θεωρούσα ότι τα κανονικά λάχανα θα κρατάνε πολύ φάρμακο στο εσωτερικό τους. Συγκεκριμένα για τα βιολογικά λάχανα δεν μπορείς να τα ελέγξεις γιατί είναι συσκευασμένα, οπότε ότι καταλάβεις από την εξωτερική πλευρά τους.
Storm,θεωρώ δεδομένο ότι και εμείς ως καταναλωτές οφείλουμε να κάνουμε το προφανές, να αντιδράμε δηλαδή σε τέτοια απαράδεκτα περιστατικά.Πήγαινε από εκεί και δείξε τους τι χάλι σου πούλησαν για βιολογικό και απαίτησε να σου δώσουν ένα κανονικό βρώσιμο προϊόν.Προσωπικά θα έστελνα mail και φωτογραφίες και στην εταιρεία βιολογικών που τους προμηθεύει.
Όσο για τα μανάβικα και τις τιμές τους,εκεί δεν μπορείς να κάνεις πολλά...αν θέλεις,αγοράζεις...δε σε αναγκάζει κανείς.Εννοείται βέβαια πως και εγώ αν δω 5€/κιλό τα αχλάδια ή κάτι άλλο σχετικό, θα φάει Χ πανηγυρικό και δυσφήμιση παντού.
Έχω στείλει ήδη email στα κεντρικά.
Τους έχω κάνει πολλά παράπονα στο κατάστημα αλλά δεν βλέπω να συγκινούνται ιδιαίτερα.
Για τους υπαλλήλους δεν έχω να πω κάτι. Αυτοί κάνουν ότι μπορούν. Νέοι σε ηλικία, μικρά κοριτσάκια, άπειρα.
Άλλοι ευθύνονται για αυτά. Αφενός ο υπεύθυνος που δεν ελέγχει το κατάστημά του και φυσικά τα κεντρικά γραφεία.
Ο βασικός λόγος που πήγαινα στο συγκεκριμένο MyMarket ήταν ένας.
Δεν θέλω να πηγαίνω σε δύο ή τρία ή τέσσερα σούπερ μάρκετ για να παίρνω από το καθένα κάποια προϊόντα αφού δεν τα βρίσκω όλα σε ένα σούπερ μάρκετ. Ας πούμε ότι βολευόμουν με ένα σούπερ μάρκετ.
Νομίζω ότι επίτηδες το κάνουν αυτό. Αναγκάζουν τους πελάτες κάθε μέρα να πηγαίνουν σε διαφορετικό σούπερ μάρκετ να αγοράζουν προϊόντα, οπότε 'γεμίζουν' το καλάθι χωρίς λόγο και πριν το πάρουν πρέφα.