-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
To κόκκινο και το cool white είναι πέρλα. Κάτι σαν μεταλλικό αλλά με συνθετικό υλικό αντί για μέταλλο. Άρα λογικά έχει αντίστοιχο κόστος. Μόνο το superior white πρέπει να είναι απλό.Aκριβώς έτσι,όπως λέει ο Infide1.Μόνο το superior white ως απλό,δεν χρεώνεται (αυτό παρήγγειλα κι εγώ,δεν είχα άλλωστε και πολλές επιλογές απ'τη γραμμή παραγωγής Μαϊου).
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές,αν κι έχει περάσει μόλις το 1/3 της αναμονής...
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Καλορίζικο στους νέους κατόχους.
Εγώ έκλεισα 3 χρόνια και 82.000χλμ με το πετρέλαιο gl+ σε λευκό.
Από περιέργεια...
Ποσο παει σήμερα η αντίστοιχη νέα έκδοση; Τότε έδωσα 19800€ και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Μάλιστα αν είχα το χρήμα θα το πουλούσα για το 4χ4.Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ!
Νομίζω 21480 ευρώ,οπότε κερδισμένος είσαι (αν και το fl ίσως έχει λίγο παραπάνω εξοπλισμό). -
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Και για να ομορφύνει λίγο η αναμονήΠροσωπικά θα προτιμούσα ένα σκληρό test drive παρά τη -χαριτωμένη- κοπέλα. Για να είμαστε πιο κοντά στην πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Και για να ομορφύνει λίγο η αναμονή
Προσωπικά θα προτιμούσα ένα σκληρό test drive παρά τη -χαριτωμένη- κοπέλα. Για να είμαστε πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Σωστός
-
Προσωπικά θα προτιμούσα την χαριτωμένη κοπέλα.
-
Καλοταξιδα τα νεα σας S cross ειτε βενζινη ή ντιζελ.Κανατε πολυ καλη επιλογη....
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προσωπικά θα προτιμούσα την χαριτωμένη κοπέλα.Εννοείται Σπύρο!!!!
-
Πηρα προσφορα για 205 50 17 αλλα και για το 55. Το 55 βγαινει ακριβοτερο κανα 60 η τετραδα . Ο λαστιχας σε ερωτηση για το αν μπορω ξηλωσω το προφιλ και τι θα κερδισω δεν ηταν ενθαρρυντικος κραταει επιφυλαξη για στα περι βελτιωση ανεσης ενω αντιθετα ειναι διστακτικος και για το μεγαλωμα κατα 2 ποντους στην διαμετρο. Τελος μου ειπε οτι το 55 ειναι αρκετα δυσκολοτερο σε διαθεση αν και το εβρισκε.
Ειδα απο κοντα το hankook ventus prime 3 και το toyo proxes cf2 . Το πρωτο ειναι σαφως πιο στιβαρο και ανθεκτικο και σε πελμα και σε πλαινα τα πατησα με το χερι το τογιο ηταν αρκετα μαλακο το χανκουκ σαφως πιο δεμενο. Καμια γνωμη απο τα δυο?
-
Η καρτούλα του gps έφτασε σήμερα.Τώρα μένει να έρθει και το αμάξι..
Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα και ασφάλεια στο δρόμο!
-
Γνωρίζει κανείς αν οι μπάρες Κ2 της Hermes κάνουν για το καινούργιο SCross?
http://www.hermes.com.gr/products1.html#8 -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πηρα προσφορα για 205 50 17 αλλα και για το 55. Το 55 βγαινει ακριβοτερο κανα 60 η τετραδα . Ο λαστιχας σε ερωτηση για το αν μπορω ξηλωσω το προφιλ και τι θα κερδισω δεν ηταν ενθαρρυντικος κραταει επιφυλαξη για στα περι βελτιωση ανεσης ενω αντιθετα ειναι διστακτικος και για το μεγαλωμα κατα 2 ποντους στην διαμετρο. Τελος μου ειπε οτι το 55 ειναι αρκετα δυσκολοτερο σε διαθεση αν και το εβρισκε.Ειδα απο κοντα το hankook ventus prime 3 και το toyo proxes cf2 . Το πρωτο ειναι σαφως πιο στιβαρο και ανθεκτικο και σε πελμα και σε πλαινα τα πατησα με το χερι το τογιο ηταν αρκετα μαλακο το χανκουκ σαφως πιο δεμενο. Καμια γνωμη απο τα δυο?
Χωρις να ειμαι ειδικος εγω δεν θα εβαζα κανενα απο τα 2....Εβαλα τα Goodyear EfficientGrip Performance xl στην μαμα διασταση,εχω κανει 23000 χλμ και ειναι σαν καινουργια.Αθορυβα στην βροχη κορυφη αλλα και στο στεγνο.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Πηρα προσφορα για 205 50 17 αλλα και για το 55. Το 55 βγαινει ακριβοτερο κανα 60 η τετραδα . Ο λαστιχας σε ερωτηση για το αν μπορω ξηλωσω το προφιλ και τι θα κερδισω δεν ηταν ενθαρρυντικος κραταει επιφυλαξη για στα περι βελτιωση ανεσης ενω αντιθετα ειναι διστακτικος και για το μεγαλωμα κατα 2 ποντους στην διαμετρο. Τελος μου ειπε οτι το 55 ειναι αρκετα δυσκολοτερο σε διαθεση αν και το εβρισκε.
Ειδα απο κοντα το hankook ventus prime 3 και το toyo proxes cf2 . Το πρωτο ειναι σαφως πιο στιβαρο και ανθεκτικο και σε πελμα και σε πλαινα τα πατησα με το χερι το τογιο ηταν αρκετα μαλακο το χανκουκ σαφως πιο δεμενο. Καμια γνωμη απο τα δυο?
Χωρις να ειμαι ειδικος εγω δεν θα εβαζα κανενα απο τα 2....Εβαλα τα Goodyear EfficientGrip Performance xl στην μαμα διασταση,εχω κανει 23000 χλμ και ειναι σαν καινουργια.Αθορυβα στην βροχη κορυφη αλλα και στο στεγνο.
Στά 5.000 km έβαλα dunlop blue η fast -δε θυμαμαι- response 205/55/17 και τα έβγαλα στα 67.000. Δεν είχαν λιώσει τέρμα μέχρι τους δείκτες που έχουν. Στα 67.000 km έβαλα τα efficientgrip 205/55/17 xl και τώρα που είμαι στα 117.000 θέλω αλλαγή ψιλοάμεσα. Οι λαστιχάδες μου λένε μικρές διαφορές έχουν όλα να πάω σε φτηνά-σχετικα επειδή τα τρώω γρήγορα. Για Hancook ψήνομαι ή και κανα πιο φτηνό. Έχει δοκιμάσει κανείς τπτ?
-
Αν τα τρως γρήγορα, καλύτερα να πας σε κάτι πιο σκληρό. Bridgestone T001 για παράδειγμα.
-
Από το προφίλ 55 σε σχέση με το μαμά 50 τι διαφορές είδες;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση, θα το ψάξω.
Δύσκολο να κρίνω για διαφορές μετα βεβαιότητας διότι με μαμά το οδήγησα πολύ λίγο... ευχαριστημένος πάντως.
Καλό Πάσχα
-
Από το ψάξιμο που έκανα μάλλον τα αρνητικά της αλλαγής από 50 σε 55 είναι δεδομένα και σίγουρα ενώ τα θετικά είναι λίγο αμφιλεγόμενα. Οπότε μάλλον θα μείνω στο μαμισιο.
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
De gustibus et coloribus non est disputandum φίλε Tkin...
Εγώ απ'την άλλη όμως νομίζω οτι το 50αρι προφίλ ελαστικών (και η μούρη για αρκετούς) ήταν τα μόνα λάθη της suzuki στην κυκλοφορία του scross και τα μόνα σχεδόν που διόρθωσε ουσιαστικά το facelift... -
Ναι αλλά στο fl το λάστιχο είναι 215 55 17 αυτό στην δική μας ζάντα δεν προϋποθέτει αλλαγή ζάντας; εγώ μιλάω για 205 55 17
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ναι αλλά στο fl το λάστιχο είναι 215 55 17 αυτό στην δική μας ζάντα δεν προϋποθέτει αλλαγή ζάντας; εγώ μιλάω για 205 55 17Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Για το προφίλ δεν νομίζω χρειάζεται αλλαγή ζάντας.
SUZUKI SX4 SCROSS