-
Αν το φορέσουν στην μακρυά έκδοση του Tiquan τότε λογικά θα μπει και στο Kodiaq. Σε κάθε περίπτωση ο 1.6 με τα 115 ταιριάζει έτσι και αλλιώς πολύ καλύτερα σε μικρότερα σκάφη, όπως το νέο Yeti ή αντίστοιχο του Q2 SUV που περιμένουμε.
-
Βρε είπμε ξεκολάτε απο τα πετρέλαια ειδικά αν δεν κάνετε τα χιλιόμετρα!
Αν τα κάνετε (και δη πάνω από 15Κ το χρονο, δειτε και τα δίλιτρα που δεν έχουν πρόβλημα και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης καλύπτεται από την οικονομια) -
Επίσης βλέπω δε φέρνουν καν την επιλογή 2λιτρου βενζίνης (για όποιον βέβαια πάει σε τέτοια κατηγορία). Νομίζω και στο Tiguan το είχαν κάνει λόγω συντελεστή τέλους ταξινόμησης νομίζω (θα έβγαινε πολύ ακριβό). Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά όσο περισσότερες επιλογές τόσο καλύτερα.
Για να δούμε, το Scout θα το φέρουν;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βρε είπμε ξεκολάτε απο τα πετρέλαια ειδικά αν δεν κάνετε τα χιλιόμετρα!
Αν τα κάνετε (και δη πάνω από 15Κ το χρονο, δειτε και τα δίλιτρα που δεν έχουν πρόβλημα και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης καλύπτεται από την οικονομια)Εγώ με 40000χλμ το χρόνο (επαρχία) δεν έχω άλλη επιλογή...προς το παρόν από το 2010 δουλεύω αυτοκίνητα με diesel (όλα από 2ο χέρι) χωρίς κανένα πρόβλημα....
-
Κάτι άλλο θετικό που βλέπω πάντως είναι ότι στο 1.4 DSG το κιβώτιο είναι υγρού τύπου.
-
Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα το 1.4 125 ps ambition φαινεται πολυ ελκυστικο πακετο. δεν του λειπει τιποτα εχει κλιμα, οθονη 8¨ με smartlink, προβολεις ομιχλης, δερματινο τιμονι και επιλογεα, φιμε κρυσταλλα cruise control και αισθητηρες παρκαρισματος πισω (με τους μπροστα να ειναι προαιρετικοι). Πολυυυυ ολοκληρωμενο πακετο φαινεται με απεραντους χωρους, οικονομικο σχετικα κινητηρα, τιμη μολις 22000ευρω και τελη κυκλοφοριας 167ευρω..Δεν περιμενα τετοια τιμολογηση με αυτον τον εξοπλισμο και υπερτερει σαφως του υποδεεστερου ateca..
-
Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα το 1.4 125 ps ambition φαινεται πολυ ελκυστικο πακετο. δεν του λειπει τιποτα εχει κλιμα, οθονη 8¨ με smartlink, προβολεις ομιχλης, δερματινο τιμονι και επιλογεα, φιμε κρυσταλλα cruise control και αισθητηρες παρκαρισματος πισω (με τους μπροστα να ειναι προαιρετικοι). Πολυυυυ ολοκληρωμενο πακετο φαινεται με απεραντους χωρους, οικονομικο σχετικα κινητηρα, τιμη μολις 22000ευρω και τελη κυκλοφοριας 167ευρω..Δεν περιμενα τετοια τιμολογηση με αυτον τον εξοπλισμο και υπερτερει σαφως του υποδεεστερου ateca..
Για τους ίδους λόγους το έχω βάλει κ εγω στις προς σκέψεις επιλογές μου...Είναι λιγο πιο πάνω απο το Budget μου, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ παραείναι καλή επιλογή για να το αγνοήσω...
Να πούμε μόνο οτι ασχέτως σε ποιά κατηγορία ανήκει τελικά, στο εξωτερικό το συγκρίνουν κυρίως με την μεγαλομεσαία κατηγορία, τύπου X-trail, Sorento, Santa Fe κ.λ.π., οπότε το vfm γίνεται πιο αισθητο...
Για 'αντίπαλος' των Qashqai-Kadjar, Ateca, Sportage - Tuscon, Kuga, S-cross κ.λπ., θα βγει το νέο Yeti...(το οποίο αν αυτο έχει 22.000, ποοοσο θα έχει???)
-
Όταν βγει το Yeti θα μπορούν να τσιμπήσουν την τιμή του Kodiaq για να πάει εκεί που πραγματικά ανήκει, στα μεγαλομεσαία.
-
Ακριβώς!
-
παντως οι τιμες μπορει να ειναι τελειες αλλα εκτος απο το 125 τα αλλα βενζινοκινητα εχουν ακριβα εως πανακριβα τελη κυκλοφοριας.....
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
με προλαβες φιλε axel..
φοβερο review, φοβερο αυτοκινητο με καλη τιμή.
Να συνοψίσω όπως ειπε και ο ΜΑΤ : . -
Επίσης θεωρώ και το 2.0 TDI DSG στα 27,700 καλό VFM
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Επίσης θεωρώ και το 2.0 TDI DSG στα 27,700 καλό VFMΠόσο;;;; ; 36000 έχει το αντίστοιχο tiguan!!!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Επίσης θεωρώ και το 2.0 TDI DSG στα 27,700 καλό VFM
Πόσο;;;; ; 36000 έχει το αντίστοιχο tiguan!!!!
http://www.skoda.gr/SiteCollectionDocum ... anikis.pdf
Και με μόνο 157 τέλη
-
Πάντα τα skoda είχαν και έχουν υψηλό vfm. Στο vag είναι το μόνο τους πρόβλημα ( λάδια, dsg κλπ)
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί που έχουν ακόμη στο μυαλό τους ότι Skoda σημαίνει φτηνό και χαμηλής ποιότητας προϊόν.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί που έχουν ακόμη στο μυαλό τους ότι Skoda σημαίνει φτηνό και χαμηλής ποιότητας προϊόν.Ειναι οι ιδιοι που πληρώνουν τα διπλά για VW ενώ αλλάζει μόνο το σήμα.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα πάντως πολύ μου αρέσει το Kodiaq, άνετα θα το αγόραζα και σαφως το προτιμώ από τα αδελφάκια του! Εαν δεν είχα πάρει το Kuga, πιστευω (φυσικά θελω να το οδηγησω πρωτα) ότι θα ήταν η επόμενη επιλογή μου.
-
Σαν περίπτερο με ρόδες ειναι.
Skoda Kodiaq