-
Πολύ μου αρέσουν τα 'ετοιμοπαράδοτα' που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά τα περιμένουν μετά το Πάσχα
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πολύ μου αρέσουν τα 'ετοιμοπαράδοτα' που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά τα περιμένουν μετά το ΠάσχαΈχουν και ετοιμοπαράδοτα (λίγα). Όπως μου είπε στο τηλέφωνο η -ευγενέστατη- κοπέλα 'το όφελος ξεκινάει από τις €2.500 και για κάποια ετοιμοπαράδοτα είναι ακόμα μεγαλύτερο.'
-
Την Πέμπτη με πήραν τηλέφωνο από τον Σπανό να με ενημερώσουν για την προσφορά στην Χ1 τόσο σε κάποια ετοιμοπαράδοτα που έχουν όσο και σε αρκετά Χ1 που αναμένουν μετά το Πάσχα.
Αυτά που περιμένουν μετά το Πάσχα είναι με παλιές ή με νέες τιμές (αυτές που η xline πάει στα 40Κ)?
Αριστερη λωριδα, 200+ και κινητο στο χερι.
ursus μην ρισκάρεις τέτοιες καταστάσεις! Καλό είναι να το χαιρόμαστε το αυτοκίνητο αλλά να γυρίσουμε όλοι ασφαλείς είναι το βασικότερο!
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Αυτά που περιμένουν μετά το Πάσχα είναι με παλιές ή με νέες τιμές (αυτές που η xline πάει στα 40Κ)?Δεν ξέρω (επειδή δεν με ενδιαφέρει, δεν ρώτησα λεπτομέρειες), απλά μου είπε στο τηλέφωνο ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 28/4 και όταν είπα 'δηλαδή μόνο σε ότι έχει μείνει στοκ' μου απάντησε ότι αναμένουν και κάποια αυτοκίνητα μετά το Πάσχα με το όφελος των €2.500 και για λεπτομέρειες να κλείσω ραντεβού με κάποιον πωλητή.
-
Βλέπω όλοι με φωτό και βόλτες μου είστε!
Να περνάτε όλοι όμορφα!
Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι νεώτερο μιας και το Σάββατο λόγω γηπέδου κυκλοφόρησα αναγκαστικά με το 108, ενώ χθες χρώσταγα στον εαυτό μου μια ημέρα 'ρούχλας' (επαθα overdose το προηγούμενο ΣΚ) και την έβγαλα σπίτι με λιώσιμο με σειρές !!Ο χρήστης d_am έγραψε:
Dimis ωραίος, αλλά για το καλό σας, μην ρισκάρεις τέτοιες φωτό.
Προσωπικά, δίνω το κινητό στην σύζυγο που είναι δίπλα ή πίσω και κάνει το κλικ.
iceman, το active έρχεται όντως με το αυτόματο και steptronic μάλιστα!
Γιατί όχι ρε φίλε και στην Χ1..? (γαμώτο, το μοναδικό μου παράπονο για την Χ1).Για 200 δεν ξέρω (είμαι στο στρώσιμο ακόμα) αλλά μέχρι 170 είναι πολύ σταθερό το αμάξι που δεν σου δημιουργεί φόβο να πιάσεις το κινητό... όχι ότι αυτά είναι σωστό να γίνονται
Αν είχε αυτόματο στο μικρό πετρέλαιο ίσως το σκεφτόμουνα γιατί κακά τα ψέματα την οικονομία του diesel δεν την πετυχαίνεις εύκολα στη βενζίνη, αλλά και πάλι εγώ δεν κάνω τοσα χιλιόμετρα για να προβληματιστώ!
Πολύ μου αρέσουν τα 'ετοιμοπαράδοτα' που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά τα περιμένουν μετά το Πάσχα
Έχουν και ετοιμοπαράδοτα (λίγα). Όπως μου είπε στο τηλέφωνο η -ευγενέστατη- κοπέλα 'το όφελος ξεκινάει από τις €2.500 και για κάποια ετοιμοπαράδοτα είναι ακόμα μεγαλύτερο.'
Βρε Φάνη έπρεπε να ρωτήσεις μιας και σε καλεσαν, να ενημερώνουμε το forum!
Σίγουρα κάποια από τα παλιά θα έχουν μείνει, άλλωστε είναι και σχετικά νέες παραγωγές (2017 όλα) ενώ μπορεί να δώσουν την έκπτωση και σε νέα κομμάτια που θα έρθουν τώρα. Προφανώς αν έρθουν xline με τα νέα specs (+led + ηλεκτρική πόρτα πόρτμπαγκάζ, η δέυτερη πλέον στάνταρ και στην advantage) η τιμή, που φτάνει πλέον για αυτόματο sdrive 18i στα 42Κ, θα μπορεί να πέσει άνετα στα 38-37K με το προωθητικό και την έκπτωση του εμπόρου.
Το όφελος από €2500 προφανώς είναι λίγο αυξημένο και με μέρος της έκπτωσης του εμπόρου γιατί η ΒMW αναφέρει για όφελος από €2000, με τυχόν μεγαλύτερα ποσά έκπτωσης να αφορούν μεγαλύτερους κινητήρες και αξίες οχήματος. -
Στέφανε, δεν σου απαντάνε στο τηλέφωνο, όταν ρώτησα για το εάν υπάρχουν ακόμα ετοιμοπαράδοτα ή εάν ισχύει σε παραγγελία, μου είπε να μου κλείσει ραντεβού με πωλητή. Οπότε, δεν θα μπορούσα να μάθω κάτι παραπάνω για να ενημερώσω!
ΥΓ: Λυπάμαι που το λέω, αλλά δυστυχώς η BMW με αυτές τις τιμές σε καινούργια αυτοκίνητα και στο service, μετά από 13 χρόνια με έχασε από πελάτη. Ίσως στο μέλλον, εάν αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική ή εάν ανακάμψει (εδώ γελάμε!!!) η οικονομία μας...ή εάν μετακομίσω στο εξωτερικό!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στέφανε, δεν σου απαντάνε στο τηλέφωνο, όταν ρώτησα για το εάν υπάρχουν ακόμα ετοιμοπαράδοτα ή εάν ισχύει σε παραγγελία, μου είπε να μου κλείσει ραντεβού με πωλητή. Οπότε, δεν θα μπορούσα να μάθω κάτι παραπάνω για να ενημερώσω!
ΥΓ: Λυπάμαι που το λέω, αλλά δυστυχώς η BMW με αυτές τις τιμές σε καινούργια αυτοκίνητα και στο service, μετά από 13 χρόνια με έχασε από πελάτη. Ίσως στο μέλλον, εάν αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική ή εάν ανακάμψει (εδώ γελάμε!!!) η οικονομία μας...ή εάν μετακομίσω στο εξωτερικό!Κατανοητό πλήρως! Ισως να ενοχλήσω το δικό μου πωλητή, αλλά καλό είναι να του στείλουμε και κανα πελατη, μην κανουμε εδώ στο φόρουμ πωλήσεις
Με τις τιμές άδικο επίσης δεν έχεις! Πολλά λεφτά πράγματι! Όσο και καλύτερα του ανταγωνισμού και να ειναι ως αμάξια κάπου το έχουν ξεφτιλίσει! €42Κ για 1,500 βενζίνης έστω και αυτόματο απλά δεν είναι για την Ελλάδα του σήμερα! (να μιλάγαμε για το δίλιτρο έστω, ΟΚ, αλλά εκεί πας άνετα στα 50Κ)
Και εγώ οριακά έδωσα τα 33,5Κ και αυτό επειδή με τα φθηνότερα είχα ήδη καεί και ήθελα να εξασφαλίσω ένα τουλάχιστον επίπεδο ποιότητας και οδήγησης, παραβλέποντας 1-2 εξοπλιστικές ελλείψεις που ειδικά σε τέτοια ποσά τα επιζητάς.
Ωστόσο παραπάνω χρήματα δύσκολα θα έδινα (ακόμα και αν υπήρχουν) γι αυτό και είμαι τόσο επιφυλακτικός μεταξύ άλλων και με το navi, γιατι θεωρώ ότι το αμάξι έχει ταβανιάσει ως αξία! -
δε μπορει με καμια πατεντα να φαινεται η εικονα του κινητου στην οθονη; Αυτο το εχουν καποια αυτοκινητα. Με ενδιαφερει αν βγαλετε ακρη σε mirroring για το f30 που εχω
για τα μυγακια αλλα και για καθαρισμα εδω και χρονια χρησιμοποιω optimum no rince (ΟΝR). Εχω 1,5λιτρο απο coca cola με νερο και ενα καπακι ONR. κανει δεσμο με το χρωμα το συντηρει και πεταει τη βρωμια, ειδικα με τα μυγακια βγαζει με τρομερη ανεση ακομα και τα μηνος ξεραμενα, χωρις να ζοριζει το χρωμα αλλα και το συντηρει
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... ?f=9&t=206
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... 6&start=20 κατω κατω λεω πως το χρησιμοποιω για πιο γρηγορα
https://www.amazon.com/Optimum-NR2010Q- ... B00D8DR0AO -
...επειδή είμαι ψυχαναγκαστικός με τους τριγμούς και ήχους μέσα στο αυτοκίνητο, ψάχνω εδώ και καιρό να δώ ΤΙ είναι αυτό που μου σπάει τα νεύρα στην πίσω μεριά και σήμερα το εντόπισα!
Είναι τα 2 παιδικά καθίσματα sparco που όσο σφιγμένα και να τα έχεις, όλο και κάπου ''χαμογελάνε''...
Τελικά τους έχωσα απο πίσω στην πλάτη κάποια πανάκια για σφήνες και το θέμα εξαφανίστηκε!
Το θέμα είναι οτι τους ήχους τους κάνανε μόνο όταν ήταν κενά (χωρίς baby επιβάτη) και μου πήρε καιρό να το εντοπίσω.
Τέλος καλό, όλα καλά! Δεν μπορούσα να το χωνέψω ρε σείς οτι μπορεί να ήταν απο τη Χ1. -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
...επειδή είμαι ψυχαναγκαστικός με τους τριγμούς και ήχους μέσα στο αυτοκίνητο, ψάχνω εδώ και καιρό να δώ ΤΙ είναι αυτό που μου σπάει τα νεύρα στην πίσω μεριά και σήμερα το εντόπισα!
Είναι τα 2 παιδικά καθίσματα sparco που όσο σφιγμένα και να τα έχεις, όλο και κάπου ''χαμογελάνε''...
Τελικά τους έχωσα απο πίσω στην πλάτη κάποια πανάκια για σφήνες και το θέμα εξαφανίστηκε! [emoji106]
Το θέμα είναι οτι τους ήχους τους κάνανε μόνο όταν ήταν κενά (χωρίς baby επιβάτη) και μου πήρε καιρό να το εντοπίσω.
Τέλος καλό, όλα καλά! Δεν μπορούσα να το χωνέψω ρε σείς οτι μπορεί να ήταν απο τη Χ1.Κλασσική πηγή θορυβων τα παιδικά καθίσματα!
Και στο rav είχα ένα παρόμοιο.
Αντίθετα στο qashqai είχα συντονισμό χωρίς κάθισμα. [emoji14]
Αφού δηλώνεις ψυχαναγκαστικος πάντως θα έπρεπε να πάρεις ένα qq για λίγες μέρες να δοκιμάσεις τα όρια σου [emoji1] [emoji1] [emoji9] -
Στις νέες x1 το connectedDrive είναι στάνταρ. Λίγο που το γκουγκλαρα μπορείς να χρησιμοποιησεις εφαρμογές android. Ξέρει κανένας λεπτομερειες, αν μπορεί απο εκεί να γίνει χρηση μέσω εφαρμογής σαν gps? Εκανα και test drive το 28d m. Ωραίο κομματι..
-
Δεν παίζουν στην Ελλάδα οι εφαρμογές ενω ακομα και να έπαιζαν, αυτές απαιτούν το professional σύστημα. Το μονο που παίζει απο το connected και ειναι στάνταρ παντού ειναι η κλήση για έκτακτη ανάγκη, συνεργείο και απομακρυσμένο reporting.
-
Στην χ1 δεν γίνεται να κάνεις mirroring του κινητού στο infotainment;
-
Όχι.
-
στην bmw.
Θέλουν να τα αρπάξουν και από τα navi,αυτό είναι απληστία.
Βέβαια οποίος παίρνει bmw τα έχει. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στην χ1 δεν γίνεται να κάνεις mirroring του κινητού στο infotainment;Γίνεται με κάτι τέτοιο.
https://www.bimmer-tech.net/shop/bmw-x1-f48/connecteddrive-retrofits
Το θέμα είναι αντε και το παραγγέλνεις, ποιος θα το περάσει?? Θα κάνει καλή δουλειά?? Σε ξένα φόρουμ που διαβάζω το έχουν τοποθετήσει αρκετοί, χωρίς προβλήματα.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
στην bmw.
Θέλουν να τα αρπάξουν και από τα navi,αυτό είναι απληστία.
Βέβαια οποίος παίρνει bmw τα έχει.Υπό αυτές τις προϋποθέσεις κι εγώ θα εβαζα το navi που εγκατέστησαν στην αντιπροσωπεία καποια παιδιά. Αμάξι τόσων χιλιάδων και να χεις βεντούζες δε λεει.
Αλλα πράγματι η σύνδεση κινητού στο infotainment με ταυτόχρονη φόρτιση κιόλας ειναι παρα πολυ βολική και σε γλιτώνει αρκετά €€€ για ανώτερο σύστημα με πλοήγηση.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τις φωνητικές εντολές από το κουμπάκι στο τιμόνι, αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρει κανένας αν είναι στάνταρ ή επιπρόσθετος εξοπλισμός?
-
Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τις φωνητικές εντολές από το κουμπάκι στο τιμόνι, αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρει κανένας αν είναι στάνταρ ή επιπρόσθετος εξοπλισμός?
Καλημέρα!
προσωπικά ενεργοποιώ το siri στο iphone όταν πατήσω παρατεταμένα το κουμπάκι φωνητικών εντολών.
Φυσικά λειτουργεί μόνο στα Αγγλικά. Απο android μεριά φαντάζομαι θα ενεργοποιεί το google assistant.
Σχετικά με τα apps της BMW Connected Drive, προς το παρόν δεν δουλεύουν στην X1. -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Εκανα και test drive το 28d m. Ωραίο κομματι..μήπως 25d?
BMW X1 2016