-
Οταν εκανα την παραγγελια μου ειχαν αναφερει οτι εαν η προσφορα επαιρνε παραταση ( που πηρε τελικα) η εκπτωση θα ισχυε κανονικα. Τωρα εαν μου τα γυρισουν τι να πω.......
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Χαχα..το αμάξι είναι..γεννημένο για ταξίδια! Ελπίζω να καταφέρω να κάνω δεύτερη φορά το Αλπικό όνειρο με το Χ1 (Ιταλία-Ελβετία-Αυστρία).
Κάποτε το είχα κάνει μόνος με μια ΧΤΖ 750 Super Tenere. Τώρα πλέον θα γίνει οικογενειακώς και με την γερμανίδα στον δρόμο!Γειά σου ρε d_am άρχοντα με τα τούνελ σου! Με το καλό σου εύχομαι να τη βγάλεις και εκτός συνόρων! Έχω κάνει και εγώ 3 φορές eurotrip με Mercedes παλιότερα και δεν σου κρύβω οτι ανυπομονώ να το κάνω και με τη Μπέμπα! Πολλά πολλά χλμ και απόλαυση στο έπακρο, ειδικά εκεί στα τρελά τούνελ της Αυστρίας και Ελβετίας κλπ, Μόντε Κάρλο και eurotunnel στη Μάγχη προς Αγγλία... Άχχχ τί μου θύμισες γαμώ την κρίση μας...
Ποτέ πρόλαβες βρε και έκανες 1000 χλμ ; (η φωτό είναι από τη σήραγγα στην Κατερίνη; )
Παντως και εσυ και ο Βασίλης βαλτοι ειστε και μου μόστραρετε το navi συνέχεια και μου βάζετε ιδέες !!!
Δεν θέλω να μου βάλουν χέρι σε καινούργιο αμάξι γαμωτο αλλά δεν θα με χάλαγε το navi!Στέφανε θα συνεχίσουμε να σου βάζουμε αλάτι στην πληγή! Χαχαχαα!!! Αύριο πρωί βλέπω μάλλον να πετάγομαι Χαλκίδα οικογενειακό ταξιδάκι και το βράδυ αργά (μετά το ΟΑΚΑ ) θα ανεβάσω φωτο με γέφυρα Χαλκίδας και ασφαλώς navi... Καλές βόλτες αύριο σε όλους! Και καλό μας μήνα!
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Οταν εκανα την παραγγελια μου ειχαν αναφερει οτι εαν η προσφορα επαιρνε παραταση ( που πηρε τελικα) η εκπτωση θα ισχυε κανονικα. Τωρα εαν μου τα γυρισουν τι να πω.......
Sent from my iPad using TapatalkΜακάρι να είναι έτσι τότε !
Ίσως αυτό να εννοούσε και ο πωλητής μου όταν μου είχε πει ότι προσπαθούσαν να συνεχίσουν κάποια προσφορά ενόψει της αύξησης της τιμής του αμαξιού! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ποτέ πρόλαβες βρε και έκανες 1000 χλμ ; (η φωτό είναι από τη σήραγγα στην Κατερίνη; )
Παντως και εσυ και ο Βασίλης βαλτοι ειστε και μου μόστραρετε το navi συνέχεια και μου βάζετε ιδέες !!!
Δεν θέλω να μου βάλουν χέρι σε καινούργιο αμάξι γαμωτο αλλά δεν θα με χάλαγε το navi!Και εμένα δεν θα μου άρεσε να μου ξηλώσουν ολοκαίνουργιο αμάξι, αλλά
- Μιλάμε για τοποθέτηση σε αντιπροσωπεία η οποία λογικά έχει την απαιτούμενη εμπειρία.
- Στο VW που μας το είχε ξηλώσει το ταμπλό μάστορας (της κακιάς ώρας) για να περάσει τον συναγερμό, δεν εμφανίστηκε ο παραμικρός τριγμός. Έχουν τόσα ηχομονωτικά αυτά τα αμάξια (VW, BMW, κλπ) που θεωρώ απίθανο να μην κάτσει κάτι καλά στην επανατοποθέτηση και να τρίζει για παράδειγμα.
Αν νιώθεις ότι θα σου φανεί χρήσιμο το navi, τότε λέω να μην το φοβηθείς και να προχωρήσεις με την τοποθέτηση.
ΥΓ. Το συγκεκριμένο navi έχει και πληροφορίες για την κίνηση όπως το Google Maps;
-
Όχι δεν έχει και είναι και αυτός ένας λόγος που το σκέφτομαι ακόμα. Αυτό με την κίνηση των gmaps είναι πραγματικά φοβερό και απίστευτα ακριβές. Δεν ξέρω πως το πετυχαίνουν, μάλλον μας παρακολουθούν πιο πολύ από όσο φανταζόμαστε
-
Από την στιγμή που το 80% των κινητών έχουν Android και όλα τα κινητά πλέον διαθέτουν gps και τα κουβαλάμε πάντα μαζί μας, δεν τους είναι δύσκολο να συλλέξουν τα δεδομένα και προσφέρουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες κίνησης.
-
Συγχαρητήρια στον Emperor για την ανακάλυψη με τα μωρομάντηλα. Βρήκα χρόνο σήμερα να καθαρίσω το QQ και πράγματι με τα μωρομάντηλα τα μυγάκια φεύγουν στο λεπτό
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Συγχαρητήρια στον Emperor για την ανακάλυψη με τα μωρομάντηλα. Βρήκα χρόνο σήμερα να καθαρίσω το QQ και πράγματι με τα μωρομάντηλα τα μυγάκια φεύγουν στο λεπτόΑπλά θέλουν σύντομα axel! όσο πιο πολύ μένουν τόσο πιο δύσκολα φεύγουν...
-
Όχι δεν έχει και είναι και αυτός ένας λόγος που το σκέφτομαι ακόμα. Αυτό με την κίνηση των gmaps είναι πραγματικά φοβερό και απίστευτα ακριβές. Δεν ξέρω πως το πετυχαίνουν, μάλλον μας παρακολουθούν πιο πολύ από όσο φανταζόμαστεΚαι να ήταν μόνο η κίνηση πάει και έρχεται. Εδώ έχει βρει τις συνήθειες σου και σου κάνει αυθαίρετες προτάσεις. Υπάρχει παρκινγκ εκεί, χωρις να το έχεις ενεργοποιήσει να σου προτείνει την καταλληλότερη διαδρομή.
Δεν θα είναι μακρυά η ημέρα που θα χωρίζουν ζευγάρια καθώς το gmaps θα σου δίνει αυθαίρετα την διαδρομή για το σπιτι της γκόμενας ή του κοντινότερου ιδρύματος της Αφροδίτης με γαργαλιστικές λεπτομέριες.
-
Δεν θέλω να μου βάλουν χέρι σε καινούργιο αμάξι γαμωτο αλλά δεν θα με χάλαγε το navi!
Ice αν μπορείς μην το σκέφτεσαι, βάλτο.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση και είναι μεγάλη ευκολία, με ένα κουμπάκι έχεις το navi για όλη την Ευρώπη χωρίς αλχημείες …
Το θέμα είναι περισσότερο ψυχολογικό, αλλά στη BMW ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με καινούριο αυτοκίνητο και δεν κάνουν ταρζανιές. -
Iceman7 ψήσου γιατι είναι πολύ καλό το navi...
Χαλκίδα λέγαμε, Σαλαμύκονος προέκυψε!
click image upload...η ρουφιάνα η σκόνη που κολλάει με το καλημέρα στο διακοσμητικό του ταμπλώ πάντως με έχει ξενερώσει...
Με ενα πανί στο χέρι είμαι... -
Swiffer πολύ καλύτερο και δεν γρατσουναει το piano black διακοσμητικό.
Ψήνομαι μεν για το navi αλλά μεγάλη χρήση δεν κάνω. -
Swiffer πολύ καλύτερο και δεν γρατσουναει το piano black διακοσμητικό.
Ψήνομαι μεν για το navi αλλά μεγάλη χρήση δεν κάνω....θα το δοκιμάσω αύριο κιόλας το swiffer να δώ!
Για το navi σε πειράζω επειδή σε εντόπισα ζεστό! -
Καλησπέρα σε όλους!! Δεν ειμαι κάτοχος X1, εχω το active tourer με τον κινητήρα 1.5 diesel. Έχοντας διαβάσει όλες τις απαντήσεις στο θεμα θα ήθελα να προσθέσω τις εντυπώσεις από τον κινητήρα, έχοντας κάνει αρκετά χιλιόμετρα. Καταρχάς το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήτανε ενα volvo s40 1.8 με 125 αλογα. Στην αρχή ήμουν διστακτικός και εγώ για το αν θα 'κανει' ο κινητηρας για το συγκεκριμένο βαρος. Λοιπον, ο κινητηρας κινει ευκολα το συγκεκριμένο αυτοκινητο. Μπορεις για πλακα να κανεις αθορυβο ταξιδι με 140-170, απο 2500 μέχρι 3000 στροφές. Το αυτόματο συνεργάζεται πολύ καλή καλα και πλέον δεν το αλλάζω για κανένα χειροκίνητο. Καταναλωση 6.4 μέσα στην Αθήνα χωρίς το eco - pro, σε ταξιδι λίγο μικροτερη. Ανεβάζω και μια φωτογραφια στην εθνική οδο στην ευθεία στο Σείριος.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ σταθερό με 200+ και ένα χέρι στο τιμόνι! Ή μήπως είναι χωρίς χέρια;
-
Αριστερη λωριδα, 200+ και κινητο στο χερι.
Απιστευτα skills!!! Ε κι αν μετα γινει θεμα του Ιαβερη και topic με rips κλαϊν......
(Τρομερα στενος πινακας οργανων!!)
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το active tourer το δίνουν και αυτόματο με το μικρό diesel ;
-
Το active tourer το δίνουν και αυτόματο με το μικρό diesel ;γιατι οχι? εδω δινουν τον μικρο ντηζελ με το 8αρι στην 1 σειρα.
-
Dimis ωραίος, αλλά για το καλό σας, μην ρισκάρεις τέτοιες φωτό.
Προσωπικά, δίνω το κινητό στην σύζυγο που είναι δίπλα ή πίσω και κάνει το κλικ.iceman, το active έρχεται όντως με το αυτόματο και steptronic μάλιστα!
Γιατί όχι ρε φίλε και στην Χ1..? (γαμώτο, το μοναδικό μου παράπονο για την Χ1). -
Έχει πάρει παράταση η προσφορά όντως. Την Πέμπτη με πήραν τηλέφωνο από τον Σπανό να με ενημερώσουν για την προσφορά στην Χ1 τόσο σε κάποια ετοιμοπαράδοτα που έχουν όσο και σε αρκετά Χ1 που αναμένουν μετά το Πάσχα. Τους 'γείωσα' ευγενικά!!
BMW X1 2016