-
Ενταξει Γιαννη, αυτο που εφταιγε με τον Γιανη ηταν το στυλ και τα πουκαμισα και οχι αυτα που ελεγε και ο τροπος που νομιζε οτι θα τα κανει ολα πουτανα μεχρι να χορευει η Ευρωπη για παρτη μας. Οτι πεις.
-
Αυτό το πιστεύουν ακόμα οι αριστεροί. Σε όποιο ΜΜΕ εμφανισθούν συνέχεια σε αυτό εστιάζουν. Στην αλλαγή της Ευρώπης, ότι η Ευρώπη αλλάζει, ότι η Ευρώπη γίνεται κάπως αλλιώς, ότι...ότι...ότι...
Και πάνω σε αυτό το 'ότι' έχουν γραμμένη στα @απάρια τους τη χώρα που εκπροσωπούν. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Αλλά τα γίδια που τους πιστεύουν, τους ψήφισαν και ακόμη μιλάνε υπέρ αυτών των αλητήριων.
-
Ιάνη,
αν επιθυμείς απλώς να χαρακτηριστεί ο κούλης από το τηλεοπτικό κοινόν του νήματος μ@λ@κ@ς, δεν είναι δύσκολο.
Οπως σε είπα πρότερα όμως, είναι αυτή η κατάντια του tseaprus - λάουρα και των λοιπών 'μαχητών διασήμων αριστερών (sick - ουχί sic)' που δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης τι είναι καλύτερο για τώρα... Για όταν τελειώσει το σερβάιβορ βλέπωμε... -
Ο Κουλης ειναι μαλακας, θα ειναι λιγοτερο κακος αλλα οχι καλος, η ΝΔ ειναι λαμογια αλλα τουλαχιστον δεν ειναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ή/και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ * σαν τους σημερινους. Και εχει πολλα βαριδια τα οποια δεν θα αφησουν και πολλα καλα να γινουν, αν κυβερνησουν.
Ενταξει τωρα?
*το τι απο τα δυο ή και τα δυο, εξαρταται απο το αν πιστευουν αυτα που λενε, ή απλα ειναι τοσο επαγγελματιες απατεωνες.
-
(το τι δουλεια εχουν τα παρακατω με το τοπικ, ειναι να μας θυμησουν οτι μεχρι το 2014 κατι τετοια τυπακια και οι ακολουθοι τους ηταν οι 'αγανακτισμενοι' πολιτες που 'παλευαν για την αξιοπρεπεια τους' εναντι στη 'φασιστικη και κατοχικη κυβερνηση' των σαμαροβενιζελων...)
Το πανηλιθιο ή καλοπληρωμενο τρολακι που λεγεται Jo Di εβγαλε τη παρακατω τρολια, για να κοροιδεψει αλλη μια φορα τους 'ΜενουμεΕυρωπη'. Αφηνοντας στην ακρη τη παντελως ακυρη συνδεση: δεν καταλαβαινει το ΖΩΟ οτι αν δεν 'ΜενουμεΕυρωπη', δεν θα υπηρχε κανενα ΕΔΑΔ να δωσει δικιο στους μεταναστες και να υποχρεωσει τη χωρα σε αποζημιωση τους...
#2 Το πανηλιθιο ή καλοπληρωμενο τρολακι Jo Di εβγαλε τη παρακατω παπαρια για να εξηγησει σε εμας τα γατακια το πως ο Μαδουρο καταργησε την εκλεγμενη βουλη της χωρας του με αποφαση του δικαστηριου που εκεινος εχει διορισει, 'για το καλο του λαου του'. Το ιδιο δικαστηριο που ακυρωνε ολες τις διαδικασιες για δημοψηφισμα για καθαιρεση του.
Εμ, ετσι ειναι παντα: ολοι οι φασιστοδικτατορες, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και δεξιοι, παντα οτι κανουν το κανουν 'για το καλο του λαου'...Γιατι 'αυτοι ξερουν'.
#ζητω_η_δημοκρατια
#ζητω_τα_δικαιωματα_του_λαουΚαι απο κατω να κανουν like τα ιδια ζωα που εκαναν και στη φωτοσοπαρισμενη φωτογραφια που εδειχνε το Κουλη να καθεται στο ιδιο τραπεζι με τον Χριστοφορακο, φετος το Γεναρη...'Αγανακτισμενοι' πολιτες και αυτοι, που μας κουναγαν το δαχτυλο για τα 'βοθροκαναλα της διαπλοκης' νιωθοντας γατόνια εξυπνοι...
-
Με αφορμή τα τελευταία για τη ΔΕΗ,εμένα μου κάνει εντύπωση πως μόλις είναι να πουληθεί ολόκληρη ή μέρος μιας δημόσιας επιχείρησης-εταιρείας,αμέσως μεταμορφώνεται και βγαίνει μπροστά ο 'κοινωνικός χαρακτήρας της', 'αποτελεί εθνικό πλούτο,φιλέτο', 'θα το πληρώσει ακριβά ο κόσμος','είναι κερδοφόρα' (πως γίνεται να είναι κερδοφόρα,και να΄χει ελείμματα,η μετοχική της αξία να πέφτει συνεχώς,να κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι οι υπάλληλοί της,μου φαίνεται μη λογικό).
Τι κάνανε σχεδόν 40 χρόνια οι ίδιοι οι εργαζόμενοι-ή έστω η πλειοψηφία τους- σ'αυτές τις κρατικές εταιρείες για να τις καταστήσουν ανταγωνιστικές,κερδοφόρες κι υγιείς; Mάλλον τίποτα.Το μόνο που τους απασχολούσε ήταν η ασφάλεια της μονιμότητας,η συνεχής ανευθυνότητα και φυσικά μισθοί,εφ'απαξ,συντάξεις,επιδόματα και δικαιώματα εις βάρος των κορόιδων.
Τώρα ζητάνε και τη συμπαράσταση αυτών των 'κορόιδων' -όπως και πριν λίγα χρόνια για να μην κλείσει η ΕΡΤ (δηλ. να γυρίσουν στις θεσούλες τους κάποιοι),να προσληφθούν καθαρίστριες με μισθούς μεγαλύτερους από ενός ιατρού στο ΕΣΥ κ.τ.λ.- Και τη προσέφεραν τόσα χρόνια;Mια απίστευτη αγένεια,απάθεια και απροθυμία (έχω τηλ. στη ΔΕΗ για επικίνδυνο δέντρο σε καλώδιο δίπλα απ'το σπίτι μου πέρσι τον Ιούλιο και μόνο που δε με επίπληξε ο 'κύριος' στο τηλ.κέντρο κι όταν μετά από 5 μήνες μια μέρα με 10 μποφώρ τον ξαναπήρα, μου απαντά 'ε καλά, τώρα μας τo λέτε που δεν προλαβαίνουμε;',μόνο που δεν μπήκα μέσα στη τηλ.γραμμή να τον αρχίσω στις φάπες).
Επίσης,δεν είδα τον ΟΤΕ να 'ακριβαίνει υπέρογκα για τους καταναλωτές',όταν πέρασε σε μεγάλο ποσοστό σε ιδιώτες.Δεν 'καταστράφηκε τελείως' το λιμάνι,όταν το πήραν οι Κινέζοι και δε νομίζω ότι είναι τόσο 'χάλια'- άλλωστε πόσο περισσότερο να γίνει- η ΤΡΑΙΝΟΣΕ που την πήραν οι Ιταλοί.
Σίγουρα είναι κρίμα και μακάρι να παραμένανε εθνικά,αλλά 4 δεκαετίες το μόνο που ένοιαζε τους πιο πολλούς στο δημόσιο ήταν το προσωπικό βόλεμα κι η μάσα.Το επίπεδο της παιδεία μας,έφθανε ως εκεί,καμιά έννοια για τα παιδιά μας,τα εγγόνια μας και τη χώρα μας.
Για μένα δημόσιο (αλλά κι εκεί με έλεγχο και σωστές αλλαγές) μας έχει απομείνει να κρατήσουμε την υγεία και την παιδεία.
Αυτή την παιδεία που ως προσωπική μου άποψή, κατά 80% ξεκίνησε η υποβάθμιση της το βράδυ της 18 Οκτωβρίου 1981 και ολοκληρώθηκε τα επόμενα χρόνια. -
(ειρωνικο mode on)
σιγα ρε φιλε, σε λιγο θα μας πεις οτι οι συνδικαλιστες δεν νοιαζονται για το καλο της ΔΕΗ, της χωρας και του λαου αλλα για το κλαδο τους και τα προνομια τους....Δεν αναγνωριζεις το τιμιο ΑΓΩΝΑ που εχουν δωσει τοσα χρονια για το καλο ΜΑΣ?
(ειρωνικο mode off).
-
Εγώ πάντως αν ήμουν ο Τσίπρας θα έκανα δημοψήφισμα.....θέλετε να ιδιωτικοποιηθούν όλα ? Το αποτελέσμα θα ήταν 60-40 υπέρ και θα έληγε έτσι απλά και ωραία
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Κι αν έβγαινε 60 κατά;
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κι αν έβγαινε 60 κατά;Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Με τα μυαλά που κουβαλάει πλέον ο κόσμος πιο πιθανό αυτό!
Άλλωστε όνειρο του νεοέλληνα είναι να γίνει ΔΥ καλύτερα κιολας σε ΔΕΚΟ. Είναι το περιβόητο λεφτοδενδρο που λέμε. -
Αν γινόταν δημοψήφισμα, ότι και να έλεγε το εκλογικό σώμα,θα εφαρμόζονταν το αντίθετο. Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι....
-
Μετα την (φαινομενικως ευκολη) υπερασπιση του Κουλη που μαλλον κατι τον βαρ-εσε κατακεφαλα, παμε σε μια ασκηση για δυνατούς λυτες:
0:37
Πώς μπορεσε!;!;!;!;Μαλλον θα φταιει το οτι είναι ένας νέος βουλευτης, που δεν ανήκει σε τζάκι, είναι άφθαρτος, έχει μια πορεία σε επαγγελματικό αθλητισμό-σπουδές, μιλάει μετρημένα, δεν είναι κανένα τσουτσέκι, ούτε κανένας μπαχαλάκιας.
Βασιλακη ΣΗΜΕΡΑ είναι πρωταπριλιά, χθες ηταν απλα Παρασκευη.
Και για να σοβαρευτούμε και λιγο, παει και το ρευμα,γιατι αυτό εχει πραγματικη σημασια και όχι οι τρολιες. Λιγο ή αρκετο τελος παντων από τους τωρινους, ολο το υπολοιπο για την 116525η αξιολογηση του 23928382ου μνημονίου από τους επομενους...
-
Που πάει το ρεύμα;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μαλλον θα φταιει το οτι είναι ένας νέος βουλευτης, που δεν ανήκει σε τζάκι, είναι άφθαρτος, έχει μια πορεία σε επαγγελματικό αθλητισμό-σπουδές, μιλάει μετρημένα, δεν είναι κανένα τσουτσέκι, ούτε κανένας μπαχαλάκιας.
Άκου Γιάννη με τις ειρωνίες σου...
Επειδή βλέπω ότι όλοι κάνετε τα παγώνια με αυτά που ψηφίζει-συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους θεσμούς..., θέλω να δω τι θα γίνει το 2018 του χρόνου το καλοκαίρι ή το 2019 που θα γίνουν εκλογές και ΑΝ η αλλάξει κυβέρνηση, ξαφνικά θα βγείτε όλοι από τις φωλιές σας και θα κατακεραυνώνετε την επόμενη κυβέρνηση που πουλάει την ΔΕΗ με τη συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα δεν μιλάει κανένας σας...
Να σας δω τι θα λέτε τότε, που τώρα μόνο εξυπνάδες ξέρετε να γράφετε και δεν τρέχει τίποτα με τον Αλέξις...
-
Ελπιζω να εμαθες από αυτό το απλο ότι δεν πρεπει να αποθεώνεις κανενα στην πολιτικη, γιατι μπορει να σε ξεφτιλισει...
-
Ποιος να με ξεφτιλίσει;
Εγώ σύγκρινα σε μια συνέντευξη μια συμπεριφορά του Τζανακόπουλου και του Κικίλια.
Σαν πολιτικός ο Κικίλιας είναι ένα μηδενινό...σαν εικόνα που μου βγάζει στην tv, είναι πολύ καλύτερης ''πάστας'' από τον αρχιμπαχαλάκια-κωλοτούμπα-αγενέστατο Τζανακόπουλο. Αυτό είπα και τίποτα παραπάνω...Που ακριβώς ξεφτυλίστηκα; Και ειδικά από εσένα...
Ο Κικίλιας διάβασε μια δήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όσο ξύλινη είναι πάντα μια αντιπολίτευση.
Πες μας όμως τώρα που δεν μιλάς για αυτά που υπογράφει ο Τσίπρας. Όταν και αν ο επόμενος πουλήσει Δεη και Υδροηλεκτρικά(που τα έβαλε ο Τσίπρας στην συμφωνία), ποιον θα βρίζεις;
Ξέρω...πάλι ΝΔ-Πασόκ θα βρίζεις, ακόμα και για αυτά που υπογράφει ο Αλέξης.Το ξέρεις ότι ο Τσίπρας υπέγραψε αυτό; http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 51&catID=1
Η προηγούμενη συμφωνία που είχαν κάνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προέβλεπε μόνο λιγνιτικές μονάδες...Όπως επίσης για το 5600 αφορολόγητο που ομολόγησε σήμερα βουλευτής των ΑΝΕΛ ότι συμφωνήθηκε για το 2019, πάλι τους επόμενους θα βαράτε. Τώρα είστε απασχολημένοι να βαράτε την αντιπολίτευση και όχι αυτούς που κυβερνούν.
Υ.Γ: Θα αρχίσω πάλι να ''πυροβολάω'' μου φαίνεται, μετά εσύ θα πάρεις το δακρύβρεχτο στυλ ότι εκτονώνεις την κατάσταση(φάνηκε στο προηγούμενο post που επί της ουσίας με μνημόνευες) αλλά εγώ είμαι προκλητικός , μετά θα αρχίσουν τα edit από την διαχείριση για βρισιές(πως σου φάνηκε;;;) και το γνωστό γαϊτανάκι...
-
Μη μου εκνευρίζεσαι Κυριακάτικα...
Φυσικα και δεν σε ξεφτιλίζω εγω. Σε κανει ρομπα ο Βασιλάκης και εσενα και τους ομοιους σου που εκει που σας εχουν φυτεψει στο DNA το να βριζετε -ειδικα- τη ΔΕΗ, διαβασε κατι το οποιο αν δεν ειχε μπλε φοντο από πισω και δεν τον ηξερες θα το ελεγε ανετότατα η ΛΑΕ.
Τι εγινε; Από ένας νέος βουλευτης, που δεν ανήκει σε τζάκι, είναι άφθαρτος, έχει μια πορεία σε επαγγελματικό αθλητισμό-σπουδές, μιλάει μετρημένα, δεν είναι κανένα τσουτσέκι, ούτε κανένας μπαχαλάκιας ξαφνου εγινε ΜΗΔΕΝΙΚΟ;
(αποφασισε)Πυροβολας; Τζουφια τα συγκεκριμενα πυρα πλεον, με υπογραφη Κουλη και εκφωνηση Βασιλακη. 'Η μηπως είναι ψευτακοι τελικα και θα κανουν αλλα όταν ερθει η ωρα; (φυσικα και θα κανουν)
Οσο για το edit, (ποσο πενταχρονο πια θεε μου) εννοείται ότι εστειλα pm γιατι εγω δεν εβρισα, τους στιχους ενός τραγουδιου ειπα , μου ειπε ότι θα σου εκανε edit τις μουντζες, - ένα βιντεο του youtube εβαλες - αλλα δεν το εκανε.
Εννοείται ότι δεν ασχοληθηκα και δεν θα ασχοληθω περαιτέρω. Το εχω παρει το μηνυμα, εκτος αν απλα το ξεχασε λογω Σαββατοκυριακου, οποτε πασο. Όπως και να 'χει, ηταν ενα ωραιο δωρακι από τον Βασιλακη το συγκεκριμενο, κριμα ηταν να παει χαμενο.
Καλο υπολοιπο Κυριακης, αμυντικε ψηφοφορε του ΣΥΡΙΖΑ, που μονο αυτος κανει σωστα τα μνημονια. Ε;YΓ: Και φυσικα δεν εχω αναγκη κανενος δακρυβρεχτου στυλ ουτε απέναντι σε σενα, ουτε σε κανενα. Τοσες και τοσες ευκαιριες εδωσα για τα παλια και μονο και εννοείται ότι εκανα λαθος. Ο Kacey πχ παταει ΤΟ ΦΡΕΝΟ καλυτερα. Τελικα εσυ εισαι ο ακραιος. Γραφω 2 πολύ συγκεκριμενα πραγματα καραμπινάτης αυτοαναίρεσης όχι δικης σου, αλλα πολιτικων που εκθετουν οσους τους υποστηριζουν με παθος και δειχνω αυτό ακριβως: Οσο τους αποθεώνουμε, τοσο οικτρα μας διαψευδουν, ποσο μαλλον σε δυο θεμελιωδη ζητήματα (Βαρουφακης-ΔΕΗ) που αποτελουν πεδιο δοξης λαμπρον (εν πολλοις όχι αδικαιολόγητα) για ευκολη κριτικη...
ΥΓ2:Δεν ξερω τα ποδοσφαιρικα σου, αλλα με τοσο στυλακι 'Θα σεβεστε', γαυρο σε κοβω... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μη μου εκνευρίζεσαι Κυριακάτικα...Δεν μπορείς να με εκνευρίσεις. Ακόμα να το καταλάβεις;
Είσαι το αγχολυτικό μου στο φόρουμ.
Με κάνεις και ξεκαρδίζομαι. Μου φτιάχνεις την διάθεση.
Θα σου φυλάω όλα τα post όταν βγει ο επόμενος και εφαρμόζει ότι ψήφισε το Τσίπρας και να δω τι θα λες τότε.
Γιατί τώρα κιχ...Φυσικά και είναι σαν πολιτικό κεφάλαιο 0. Τι έχει δείξει και πόσο καιρό είναι στην πολιτική; Δεν έχει κάποιο ειδικό βάρος.
Πως αυτό αναιρεί όλα τα υπόλοιπα(συμπαθής, όχι από τζάκι κτλπ) σε σχέση με τον είρωνα-αρχιμπαχαλάκιαΜόνο στο δικό σου μυαλό είχε βάση να γράψεις για να με προκαλέσεις σε σχέση με το συγκεκριμένο, αδιάφορο βίντεο, αντί να ασχολείσαι με αυτούς που υπογράφουν και ξεπουλάνε τον εργοδότη που σε καλοανάθρεψε. Αλλά τουμπεκί. Τέτοιο εγωισμό...
Και ξαφνικά μόλις βγούνε οι επόμενοι θα φταίνε για όλα εκείνοι και όχι όσοι(ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) τα είχανε ψηφίσει πριν.
Υ.Γ: Είμαι και πολύ ακραίος
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δεν μπορείς να με εκνευρίσεις. Ακόμα να το καταλάβεις;Είσαι το αγχολυτικό μου στο φόρουμ.
Με κάνεις και ξεκαρδίζομαι. Μου φτιάχνεις την διάθεση. ...
Έλα ντε, και εγώ που νόμιζα ότι ασχολείστε και απαντάτε 'κανονικά' στο παιδί
Τα έχουμε ήδη πει: ή τρολλάρει για να σπάει πλάκα, ή το κάνει για άλλους και πολύ συγκεκριμένους λόγους. Και στις δύο περιπτώσεις, μόνο για χαβαλέ είναι η 'συζήτηση' για το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ π.χ. μια συζήτηση για το μακαρονοτέρας θα ήταν πιο λογική και θα είχε πιο σωστή βάση
-
Η μεγαλύτερη ΗΔΟΝΗ είναι όταν το συνάφι σου λέει την αλήθεια που δεν κρύβεται και την έγραψα πολλές φορές και εγώ εδώ μέσα, αλλά κάποιοι σφυράνε αδιάφορα
Γιατί ΣΥΡΙΖΑ=καλό και ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ=κακό...http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... -tin-dei-/
ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:
''Η συγκυβέρνηση κατήργησε το νόμο για την πώληση της μικρής ΔΕΗ και φέρνει νόμο που πουλάει τη μισή ΔΕΗ καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.''''Προκαλούσαν παραπέμποντας τον κόσμο να μην πληρώνει δήλωσε και έφεραν χρέη 2,7δισ € λίγο πριν την χρεοκοπήσουν.''
Άντε γεια Φωτόπουλε και όλοι σας εκεί στην ΓΕΝΟΠ που φιλούσατε το χέρι του Αλέξη...Πάρτε τα ******* τώρα
Who's Your Daddy Now?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ