-
Πιθανοτατα ειναι αυτο.
-
Συνήθως όχι, αλλά θα κυττάξω μήπως έχει ξεχαστεί έτσι. Είναι και κρυμμένη αυτή η ρύθμιση κάτω από τον περιστροφικό διακόπτη, στα ψαχουλευτά το ρυθμίζω.
-
Ντρέπομαι να το παραδεχθώ αλλά είχατε δίκαιο! Η μόνη δικαιολογία μου είναι πως είναι εύκολο να ξεχαστεί εκεί που είναι κρυμμένο. Θα το είχε γυρίσει η γυναίκα μου και ούτε που σκέφθηκα να το ελέγξω.
Καλή Χρονιά το 2017 για όλους. Και για να είμαστε εντός θέματος, να μας πάει απροβλημάτιστα, με ασφάλεια και ευχαρίστηση, όπου θέλει ο καθένας και με όποιον αγαπάμε στα καθίσματα.
-
Καλή χρονιά φίλε μου. Ας είναι πάντα και παντού τέτοιου βαθμού δυσκολίας τα θέματά σου.
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... -ekpliksis
Προβλέπεται περισσότερο... λιβάνισμα!
-
Καλη χρονια σε ολους!!
-
Mακαρι να ειναι εστω και λιγο καλυτερος ο νεος χρονος!
-
Καλή χρονιά παιδιά, με υγεία κι αισιοδοξία!
-
Σήμερα θα σας αναφέρω ένα ζήτημα που προέκυψε με το duster. Η οθόνη πολυμέσων όταν είναι σε standby mode κανονικά δείχνει μόνο την ώρα σε μαύρο φόντο. Δυστυχώς στην περίπτωσή της δικής μου έκαναν την εμφάνισή τους 3 οριζόντιες ζώνες pixcel. Οι ζώνες αυτές εξαφανίζονται όταν ενεργοποιηθεί η συσκευή, δηλαδή όταν ακούω μουσική, ραδιόφωνο ή χρησιμοποιώ τον πλοηγό. Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω για την όποια εξέλιξη.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σήμερα θα σας αναφέρω ένα ζήτημα που προέκυψε με το duster. Η οθόνη πολυμέσων όταν είναι σε standby mode κανονικά δείχνει μόνο την ώρα σε μαύρο φόντο. Δυστυχώς στην περίπτωσή της δικής μου έκαναν την εμφάνισή τους 3 οριζόντιες ζώνες pixcel. Οι ζώνες αυτές εξαφανίζονται όταν ενεργοποιηθεί η συσκευή, δηλαδή όταν ακούω μουσική, ραδιόφωνο ή χρησιμοποιώ τον πλοηγό. Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω για την όποια εξέλιξη.Πας χαλαρά και άνετα για αλλαγή πάνελ οθόνης Σπύρο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σήμερα θα σας αναφέρω ένα ζήτημα που προέκυψε με το duster. Η οθόνη πολυμέσων όταν είναι σε standby mode κανονικά δείχνει μόνο την ώρα σε μαύρο φόντο. Δυστυχώς στην περίπτωσή της δικής μου έκαναν την εμφάνισή τους 3 οριζόντιες ζώνες pixcel. Οι ζώνες αυτές εξαφανίζονται όταν ενεργοποιηθεί η συσκευή, δηλαδή όταν ακούω μουσική, ραδιόφωνο ή χρησιμοποιώ τον πλοηγό. Θα επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω για την όποια εξέλιξη.Το είχες έξω στο κρύο μήπως ;
Όντως πας για αλλαγή πάνελ καίνε προκειμένω για αλλαγή συστήματος. Ελπίζω να εισαι σε εγγυηση ακομα -
Ευτυχώς είμαι ακόμη σε εγγύηση.
-
Πραγματοποιηθηκε κατόπιν ραντεβου ενημέρωση του λογισμικού και οι ζώνες pixcel εξαφανίστηκαν, ωστόσο δικαιούμαι στα πλαίσια της εγγύησης αντικατάσταση κάτι που θα γίνει πιθανότατα εντός των ημερών. Επειδή έχω διαβάσει διάφορα για κακούς αντιπρόσωπους μόνο αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου. Οι άνθρωποι στοχεύουν Α Π Ο Λ Υ Τ Α στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη και δικαίως έχουν την πρωτιά στις πωλήσεις renault dacia nissan suzuki και λοιπές που προωθούν. Το crm δεν το έχουν αναπτύξει μόνο ως πρόγραμμα αλλά και η φιλοσοφία τους είναι τέτοια. Μπράβο τους.
-
Σε ποια αντιπροσωπεία Σπύρο? Σφακιανάκης?
-
Σωστά φίλε.
-
Καλύτερα να πας για αλλαγή Σπύρο.
Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος και από την αντιπροσωπεία ( για το duster τα έχουμε ξαναπεί)nickthetrib from tapatalk
-
Για να έφτιαξε βέβαια με την αναβάθμιση πιθανότατα το πρόβλημα ήταν θέμα software και όχι υλικού, οπότε η αντικατάσταση φαίνεται να είναι μάλλον περιττή. Από την άλλη βέβαια το ρισκάρεις;
-
Κάνε αντικατάσταση και κράτα και το παλιό καλού κακού
-
Δεν νομίζω να του το αφήσουν
-
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου το είπα, αλλά σε κάθε περίπτωση δε βλάπτει να ρωτήσει.
Dacia Duster