Ο χρήστης steliosgiatrelli έγραψε:
Παλι καλά που σκέφτεσαι να τα αλλάξεις τα Hankook γιατί μετά απο την στρέβλωση στο σασί συνέχεια έχει η απόσχιση του αυτοκινήτου στα 2...
Ελπίζω ο φίλος να καταλάβει την ειρωνεία
Να πω την αλήθεια ,όχι δεν την έπιασα αλλά οκ.
Εννοείται οτι ήταν καθαρή ειρωνία. Ελεος με τους κάθε ειδικούς που θάβουν οτι αυτοί δεν πουλάνε στα μαγαζιά τους.
Θα μου πείς την δουλεία τους κάνουν αλλά αν μου έλεγε κάποιος επαγγελματίες αυτές τις μπαρούφες θα τον έβαζα στην μαυρη λίστα.
Τα Falken αν τα βρήκες στα 275 βάλτα άφοβα. Αρκετοί οδηγοί τα έχουν προτιμήσει και μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει.
Πριν ενα χρόνο έκανα έρευνα αγοράς για διάσταση 205/40/17. Ημουν ανάμεσα σε Bridgestone Adrenaline, στα Falken ZE914 και τα Hankoon Ventus V12 Evo2. Τελικά μετά απο αρκετό διάβασμα κατέληξα στα Hankook και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το συγκεκριμμένο λάστιχο. Το οτι είναι και καλά 'δευτεροκλασσάτη' μάρκα, προσωπικα δεν με αγχώνει καθόλου. Αποδείχθηκε τελικά πολύ καλό λάστιχο και σίγουρα βγήκε και το πορτοφόλι μου κερδισμένο απο τα 100 ευρώ φθηνότερα που τα αγόρασα σε σχέση με τα 'πρωτοκλασσάτα' Bridgestone.