Βρε Βασιλη να δεχτώ την προσέγγιση σου στο 2ο κομμάτι του ποστ αλλά το πρώτο τι είναι; μετερεολογικη ανάλυση των Ιωαννίνων ή του σήμερα;
Εγώ μιλάω γενικά για ποιο λόγο αποφεύγω μέρη που δεν ξέρω σε περίεργες εποχές γιατί δεν μου αρέσουν τα απρόοπτα και εσύ πας να με πείσεις με επιχείρημα τι λένε οι προβλέψεις και τι βλέπεις καθημερινά στο δρόμο για τη δουλειά σου..... No communication τελείως η κατάσταση.
Όσο για τα άλλα άποψη μου και άποψη σου. Εσύ ξανά γενικεύεις καταστάσεις προσπαθώντας να αποδείξεις ότι η δική σου προσέγγιση είναι καλύτερη.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες σε αυτά.
Επιλογές του καθενός είναι κάποια πράγματα βασισμένα και σε παραμέτρους εντελώς προσωπικές που δεν τις ξέρεις για να βγάζεις κανόνες και να κάνεις νουθεσιες..
Μπιχλα η Αθήνα αλλά όχι όλες οι περιοχές. Στενάχωρα τα σπίτια αλλά όχι όλα.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ειλικρινά δεν είμαι κανας βλαμμένος να καταπιέζομαι σε κάνα διαμέρισμα τρύπα με θέα τον ακάλυπτο με θέρμανση με το ζόρι δίωρο τη μέρα, χωρίς κομφόρ κλπ για να μην κανω ζημιά στο αυτοκίνητο.
Αν έβλεπες τη δική μου προσωπική λίστα επιλογών και τα συν/πλην κάθε επιλογής μπορεί ακόμα και εσύ να έκανες την ίδια επιλογή.
Προσωπικά και το τονίζω πάλι προσωπικά, το να πάω κάπου στην επαρχία και να μην έχω τι να κάνω μετά τις 5 που νυχτώνει δεν μου λέει κάτι. Να κάθομαι στο δωμάτιο ή στο σαλόνι του ξενοδοχείου μαζί με άλλους σε αντίστοιχη κατάσταση νεοελ δεν με ιντριγκαρει τόσο όσο να είμαι αραχτός και να έχω επιλογές μεταξύ νοβα, ΟΤΕ, πλέξ, vdsl, streaming, Xbox, delivery, Lagavulin κλπ που τα πληρώνω για να τα έχω και η καθημερινότητα δεν με αφήνει να χαρώ τις άλλες μέρες που δεν έχω άδεια.
Πήγαινα και στο πατρικό σπίτι της μάνας μου στο χωριό που το έχουν ανακαινίσει σούπερ οι γονείς και οι θείοι μου αλλά δεν μου λέει κάτι και μαραζώνει κλειστό (δεν το πουλάει και ο μαλακας ο θείος μου που δεν έχει να φάει να ησυχασουμε)
Άρα λοιπόν πες τη δική σου άποψη ήρεμα και ωραία και σταματά επιτέλους να κριτικάρεις την προσωπική μου άποψη σε όλα τα θέματα.
Έχουμε λιγάκι παραγνωριστει εδω μέσα και οφείλουμε να κρατάμε και κάποιο μέτρο στην επικοινωνία που μας επιβάλλει το απρόσωπο του γραπτού λόγου.
Ας συμφωνησουμε ότι διαφωνούμε και από εκεί και πέρα ας γράφουμε ότι θέλουμε χωρίς αναγκαστικά να απαντάμε στα γραφόμενα του άλλου.