Ο χρήστης DoctorWho έγραψε:
Δεν εννοώ το μέγεθος (διαστάσεις) του αυτοκινήτου.
Απλώς κάποιες εταιρίες έχουν το ίδιο ακριβώς μοντέλο που βγαίνει π.χ. σε 1.000 cc και 1.400 cc. Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο, απλώς ο κινητήρας έχει άλλα κυβικά.
Έστω και με 1.000 κυβικά όμως, αν έχει 110 άλογα δεν θα έχει επιτάχυνση το αμάξι;;
Στο μυαλό μου είσαι αγαπητέ φίλε
Ο λόγος για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο που κοιτάω και οδήγησα, το οποίο βγαίνει στα 1000 και 1400 κυβικά βενζίνη, και πετρέλαιο 1600. (Suzuki Scross).
Να αναφέρω ότι υπάρχει και κάτι σημαντικό εδώ που λέγεται βάρος. δηλαδή τα τρικύλινδρα χιλιάρα έχουν μικρότερο βάρος που τους δίνει πλεονέκτημα μικρότερης κατανάλωσης και σχετικά αποδεκτών η καλών επιδόσεων, παρότι το αμάξωμα είναι μεγάλο.
Για παράδειγμα στην περίπτωσή μου οδήγησα λοιπόν το 1000άρι Σουζούκι Σκρός με 112 άλογα, το οποίο ήταν λίγο πιο γρήγορο από το ήδη νευρικό και καλό πετρέλαιο (1600 στα 120 άλογα).
(Το αντίστοιχο 1400 βενζίνη έχει 140 άλογα.Τι θα έπαιρνα δεν ξέρω γιατί εδώ μπαίνει ο παράγοντας εξοπλισμός και σε πλούσια έκδοση έχουν μικρή χρηματική διαφορά, (και με μικρή διαφορά μπαίνει στο παιχνίδι και η τετρακίνηση,) ενώ στη βασική έκδοση το Σουζούκι 1000 έιναι στα 16Κ κλειδί.)
Όμως αν έπαιρνα απο τα μοντέλα του γκρουπ η Ford, που είναι πάρα πολλά (Golf, Leon, Octavia, Ateca,Focus και άλλα), δεν θα είχα κάποιο δίλημα, θα έπαιρνα σίγουρα το χιλιάρι!
Στο δια ταύτα ναι είναι καλή κίνηση το 1000άρι, γιατί με καθόλου υποχωρήσεις στις επιδόσεις σχετικά με το πετρέλαιο,(ίσως σε ροπή να χάνεις, αλλά λογικό είναι) παίρνεις ελαφρύ βάρος σε χαμηλότερη τιμή από πετρέλαιο, χαμηλή φορολογία και ταξιδεύεις μια χαρά. όταν ανηφορίσεις φορτωμένος βέβαια δεν θα βάζεις φωτιά στο δρόμο, αλλά θα κινείσαι αξιοπρεπώς.
Αν όμως έχεις ανησυχίες ούτε τα 1400 τουρμπάτα σου φτάνουν.