-
Μου ειχε συμβει πριν πολλα χρονια στην ΕΟ Θεσ/νικης-Ευζωνων. 7 παρα το πρωι, χειμωνας κι αρα σκοτεινα σχετικα, εγω στην αριστερη με 160 γιατι βιαζομουν να φτασω στη Μοναδα και ξαφνικα κοντα στο Πολυκαστρο φωτα απο αγροτικο που ερχεται κατα πανω μου ενω υπαρχει στηθαιο αναμεσα στα 2 ρευματα...
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Και εγώ το έχω αυτό στις γυναίκας το όχημα και στο δικό μου ένα μπουζόκλειδο και 2-3 μπουζί πεταμένα πίσω για ξεκάρφωμα....ψψψ μαγκιά!
Για κάντε μια βόλτα από σοφρωνιστικό ίδρυμα να δείτε τί φέρνει η 'κακιά η ώρα' και ξανασκεφτείτε το. -
http://fotos.fotoflexer.com/992194ef60e ... 9ce9b1.jpg
-
Χαχαχα δυσκολεύτηκα αλλά το εντόπισαν το ζώων....
Τι κουβαλούσε?? -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Χαχαχα δυσκολεύτηκα αλλά το εντόπισαν το ζώων....
Τι κουβαλούσε??Την ωρα που τραβηξα την φωτο ημασταν κατω απο τη γεφυρα και καπως η σκια εκρυψε το τεραστιο αλουμινενιο κασωμα!!!!
-
Συνέβη στην Ταϊλάνδη αλλά έχω την αίσθηση πως θα μπορούσε να έχει συμβεί σε δρόμους της Ρωσίας ή και της Ελλάδας..
-
Χαχαχα pickup - νταλίκα σημειώσατε διπλό
-
Μα είναι δυναΜόν,τι όνειρο είδε ο μπαγάσας;
-
Να ξέρουν άραγε οι δικυκλιστές που επιβραδύνουν στην αριστερή λωρίδα λεωφόρου ταχείας κυκλοφορίας για να μπουν μπροστά από αυτούς που περιμένουν κανονικά σε λωρίδα που στρίβει αριστερά ότι δεν είναι λιγότερο ζώα λόγω μεγέθους του οχήματος σε σχέση με ένα αυτοκίνητο και ότι το αναμμένο φλας δεν τους βγάζει επίσης από την ίδια κατηγορία ή μπα;
-
Πριν από λίγο.....γενειοφόρος σκουλαρικάς με starlet, με το παιδί του στο πίσω κάθισμα, ανάποδα σε κυκλική πορεία για να προλάβει να πάρει 12αδα γάλατα από το lidl.....και φυσικά παρκάρισμα στη μέση,εκτός γραμμών,γιατί 10 άδειες θέσεις δεν μας χωράνε....
-
Πριν λιγο παπακιας με ενημερωσε βριζοντας οτι δεν εχω εκ δεξιων προτεραιοτητα γιατι αυτος που ερχοταν απο αριστερα, 'ανεβαινω ανηφορα'. Οταν του ειπα να κατσει να διαβασει οτι ειναι περα για περα λαθος πριν σκοτωθει και μετα οι κληρονομοι πληρωνουν και το φτερο του ΙΧ, η γκομενα που κουβαλουσε μαζι του μου ειπε να σκασω. η γκομενα δεν ενιωσε ουτε οταν της εξηγησα οτι αυτος αυριο-μεθαυριο θα τη σκοτωσει. Εχε χαρη που ειχα τη δικια μου μαζι και ηταν και χαλια λογω οικογενειακου προβληματος υγειας.
-
Κάποιοι οδηγοί φτιάχνουν το δικό τους κώδικα οδικής κυκλοφορίας με τους δικούς τους κανόνες και όπως βολεύει το σκεπτικό τους. Ακόμα θυμάμαι και γελάω με ένα τύπο που μου φώναξε: 'Μαλ@@@ που πας και ανάποδα' ενώ παραβίασε τη προτεραιότητα μου μιας και με είχε δεξιά του. Το αστείο ήταν που δε κάθισε να μου εξηγήσει, πότε μονοδρομήθηκε ο δρόμος που μένω από τότε που γεννήθηκα και δεν το έμαθα...
-
εδω ειναι αλλο το θεμα. Αυτος (λανθασμενα, απ'οτι καταλαβα) νομιζε οτι ερχεσαι αναποδα σε μονοδρομο, οποτε δεν σου εδωσε εκ δεξιων προτεραιοτητα. δεν 'εφτιαξε δικια του διαταξη' (καταλαβαινεις υποθετω οτι αν οντως ερχοσουν αναποδα - δεν το αμφισβητω/συζηταω, απλα λεω για εκεινο το σεναριο, ΑΝ ισχυε - δεν θα μπορουσες να επικαλεισαι οτι εχεις οποιαδηποτε προτεραιοτητα). Ουτε εγω θα σου εδινα.
Ενταξει, εχεις δρομο βεβαια μεχρι να ακουσεις τα εξης δυο που εχω ακουσει:
'αφου ειμαι απο δεξια, το στοπ δεν ισχυει' που ειπε τυπος που παραβιασε στοπ ερχομενος απο δεξια μου.
'οταν εχει διαβαση, ο πεζος περναει και με κοκκινο πεζοφαναρο, ακριβως επειδη εχει διαβαση'. -
- Χθες το μεσημέρι, πενηντάρης καβάλησε πεζοδρόμιο πάνω σε στροφή και στάθμευσε πάνω σε ράμπα αναπήρων για να πάει στο διπλανό σούπερ μάρκετ. Και αυτό σε απόσταση 20μ από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, και ενώ 30 μέτρα πιο πέρα είχε 2-3 θέσεις... δεν μπήκα στη διαδικασία να του πω τίποτε αλλά μάλλον έπρεπε. Κανονικά στο σημείο περνά η δημοτική αστυνομία, αλλά λόγω χιονιού μείνανε μέσα...
- Προ ετών περίμενα στο πεζοδρόμιο να περάσω απέναντι και μου κόρναρε οδηγός να φύγω γιατί ήθελε να καβαλήσει πεζοδρόμιο (πάνω στη στροφή) για να σταθμεύσει και τον ενοχλούσα !
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
εδω ειναι αλλο το θεμα. Αυτος (λανθασμενα, απ'οτι καταλαβα) νομιζε οτι ερχεσαι αναποδα σε μονοδρομο, οποτε δεν σου εδωσε εκ δεξιων προτεραιοτητα. δεν 'εφτιαξε δικια του διαταξη' (καταλαβαινεις υποθετω οτι αν οντως ερχοσουν αναποδα - δεν το αμφισβητω/συζηταω, απλα λεω για εκεινο το σεναριο, ΑΝ ισχυε - δεν θα μπορουσες να επικαλεισαι οτι εχεις οποιαδηποτε προτεραιοτητα). Ουτε εγω θα σου εδινα.Ενταξει, εχεις δρομο βεβαια μεχρι να ακουσεις τα εξης δυο που εχω ακουσει:
'αφου ειμαι απο δεξια, το στοπ δεν ισχυει' που ειπε τυπος που παραβιασε στοπ ερχομενος απο δεξια μου.
'οταν εχει διαβαση, ο πεζος περναει και με κοκκινο πεζοφαναρο, ακριβως επειδη εχει διαβαση'.Εννοείται πως αν πήγαινα ανάποδα δεν θα ζητούσα καν τη προτεραιότητα. Θα ήτανε εντελώς παράλογο και γελοίο και σωστά και εσύ αν ήσουν στη θέση του άλλου δε θα μου τη παραχωρούσες.
Απλώς το αστείο είναι πως στη περίπτωση μου, ο δρόμος που ήμουν, ήταν και είναι και σήμερα διπλής κατεύθυνσης και είναι ο δρόμος που μένω από τη γέννηση μου... Ο άλλος όμως που προφανώς δεν ήταν από τη περιοχή ή έμενε σε άλλο σημείο κοντά ήταν τόσο βέβαιος για αυτό που είπε που με έβρισε κιόλας αγανακτισμένος... Ευτυχώς που δεν έτρεχα καθόλου και φρενάρισα και έγκαιρα και αποφύγαμε και τη σύγκρουση δηλαδή γιατί αυτός πήγαινε και λίγο πατημένος...
Όταν αναφέρθηκα σε αυτούς που φτιάχνουν δικό τους κώδικα το ανέφερα συμφωνόντας με τη δική σου περίπτωση όπως και με τις δυο νέες που αναφέρεις...
Πραγματικά επειδή είμαι πολλά χρόνια στο δρόμο και επειδή δούλεψα και αρκετά χρόνια σαν οδηγός το τι ακούς και το τι βλέπεις καθημερινά δεν έχει τέλος... Ένας άλλος ισχυριζότανε σε διαστάυρωση που ήμουν πάλι δεξιά και δεν είχε κανένας από τους δυο μας στοπ ή άλλη σήμανση για τη προτεραιότητα, πως έχει εκείνος προτεραιότητα γιατί ο δικός του δρόμος ήταν πιο φαρδύς... -
Στην περιοχή μου κάποιοι έχουν αφαιρέσει κάποια στοπ και ενώ υπάρχει ανηφόρα στην οποία ανεβαίνει και λεωφορείο, υπάρχουν στενάκια που είναι από δεξιά και έχουν προτεραιότητα. Το διαπίστωσα αφού κοίταξα καλά πίσω από τα δέντρα και είδα ότι έλειπε το στοπ. Τώρα αν στουκάρει κανείς εκεί φυσικά υπερισχύει αυτός που είναι από δεξιά. Οφείλουμε να προσέχουμε σε κάθε διασταύρωση νομίζω.
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
- Χθες το μεσημέρι, πενηντάρης καβάλησε πεζοδρόμιο πάνω σε στροφή και στάθμευσε πάνω σε ράμπα αναπήρων για να πάει στο διπλανό σούπερ μάρκετ. Και αυτό σε απόσταση 20μ από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, και ενώ 30 μέτρα πιο πέρα είχε 2-3 θέσεις... δεν μπήκα στη διαδικασία να του πω τίποτε αλλά μάλλον έπρεπε. Κανονικά στο σημείο περνά η δημοτική αστυνομία, αλλά λόγω χιονιού μείνανε μέσα...
- Προ ετών περίμενα στο πεζοδρόμιο να περάσω απέναντι και μου κόρναρε οδηγός να φύγω γιατί ήθελε να καβαλήσει πεζοδρόμιο (πάνω στη στροφή) για να σταθμεύσει και τον ενοχλούσα !
Πωωωωω!!! Καταντια!!!!!
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Στην περιοχή μου κάποιοι έχουν αφαιρέσει κάποια στοπ και ενώ υπάρχει ανηφόρα στην οποία ανεβαίνει και λεωφορείο, υπάρχουν στενάκια που είναι από δεξιά και έχουν προτεραιότητα. Το διαπίστωσα αφού κοίταξα καλά πίσω από τα δέντρα και είδα ότι έλειπε το στοπ. Τώρα αν στουκάρει κανείς εκεί φυσικά υπερισχύει αυτός που είναι από δεξιά. Οφείλουμε να προσέχουμε σε κάθε διασταύρωση νομίζω.Μη με μπριζωνεις τωρα και εσυ. Εχω πετυχει εναν σε αυτο το φορουμ* και εναν στο δρομο** που λενε οτι δικαστηριο εχει δικαιωσει αυτον που ερχοταν απο αριστερα και τρακαραν, οταν ο εκ δεξιων ερχομενος επεσε πανω του επειδη η πινακιδα ειχε εξαφανιστει/πεσει/αφαιρεθει. Οτι εχει ευθυνη ο εκ δεξιων ερχομενος, να τηρησει μια πινακιδα που δεν υπαρχει...
*που ισχυριζεται οτι 'και αυτος που περναγε συχνα απο το δρομο εκεινο, γνωριζε οτι ο αλλος εχει ΣΤΟΠ οποτε ορθα περασε και ορθα δωθηκε ευθυνη σε εκεινον που δεν το τηρησε'. Το στοπ που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στο δρομο.
**που ισχυριζεται οτι το εχει ζησει απο πρωτο χερι ( = πληρωσε τον αλλο), επειδη ενω στο δρομο δεν υπηρχε πινακιδα στοπ, στα σχεδια του τμηματος οδοποιΐας του δημου εμφανιζοταν να εχει, αρα ο εκ δεξιων ερχομενος επρεπε να τη τηρησει. Τη πινακιδα που δεν υπηρχε στο δρομο. Επρεπε να τη φανταστει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στην περιοχή μου κάποιοι έχουν αφαιρέσει κάποια στοπ και ενώ υπάρχει ανηφόρα στην οποία ανεβαίνει και λεωφορείο, υπάρχουν στενάκια που είναι από δεξιά και έχουν προτεραιότητα. Το διαπίστωσα αφού κοίταξα καλά πίσω από τα δέντρα και είδα ότι έλειπε το στοπ. Τώρα αν στουκάρει κανείς εκεί φυσικά υπερισχύει αυτός που είναι από δεξιά. Οφείλουμε να προσέχουμε σε κάθε διασταύρωση νομίζω.
Μη με μπριζωνεις τωρα και εσυ. Εχω πετυχει εναν σε αυτο το φορουμ* και εναν στο δρομο** που λενε οτι δικαστηριο εχει δικαιωσει αυτον που ερχοταν απο αριστερα και τρακαραν, οταν ο εκ δεξιων ερχομενος επεσε πανω του επειδη η πινακιδα ειχε εξαφανιστει/πεσει/αφαιρεθει. Οτι εχει ευθυνη ο εκ δεξιων ερχομενος, να τηρησει μια πινακιδα που δεν υπαρχει...
*που ισχυριζεται οτι 'και αυτος που περναγε συχνα απο το δρομο εκεινο, γνωριζε οτι ο αλλος εχει ΣΤΟΠ οποτε ορθα περασε και ορθα δωθηκε ευθυνη σε εκεινον που δεν το τηρησε'. Το στοπ που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στο δρομο.
**που ισχυριζεται οτι το εχει ζησει απο πρωτο χερι ( = πληρωσε τον αλλο), επειδη ενω στο δρομο δεν υπηρχε πινακιδα στοπ, στα σχεδια του τμηματος οδοποιΐας του δημου εμφανιζοταν να εχει, αρα ο εκ δεξιων ερχομενος επρεπε να τη τηρησει. Τη πινακιδα που δεν υπηρχε στο δρομο. Επρεπε να τη φανταστει.
Μου εχει τύχει σε υπόθεση kacey. Δεν ειναι φίδι ...
-
Και τελικά τι εγινε; Η δικαιοσύνη τι αποφάσισε οτι έπρεπε να χρησιμοποιηθούν υπέρ φυσικές δυνάμεις για να αντιληφθεί ο οδηγός το αφαιρεθεν στοπ;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]