-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Οποτε δεν φαινονται πουθενα λαμπες αλογονου, πολυ ωραιο, σε ευχαριστω για κοπο σου..Συγνωμη αν φαινομαι ψειρας καμμια φορα..καθόλου, το έχεις παραγγείλει?
-
Τα φώτα στους καθρέπτες έρχονται όπως λες, στους αναδιπλούμενους
Η λειτουργία του auto hold & χειροφρενου υπάρχει και στα golf, πολυ πρακτικά. Επισης όταν είσαι σταθμευμένος και ανοίξεις την πόρτα του οδηγού το χειρόφρενο μπαίνει αυτόματα.
Όντως ωραία η υπενθύμιση για το κινητό όταν σβήνεις τη μηχανή, επισης υπάρχει στο golf
Πολυ όμορφο να το χαρείς και προσεκτικό στρώσιμο!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Έχει φώτα κάτω από τους καθρέπτες για να βλέπεις τις πόρτες το βράδυ, δεν ξέρω αν είναι στάνταρ ή είναι στο mirror pack να μας πουν τα άλλα παιδιά.
Αν δεν βάλεις χειροφρενο δε σε αφήνει να βγαλεις το κλειδίΔεν εχει φωτα. Αυτο ειναι μονο στο mirror pack.
Εγω οταν σταματαω μπαινει το auto hold. Σβηνω τη μηχανη, μπαινει μονο του το χειροφρενο και τοτε βγαζω το κλειδι.
Αυτο που λεει ο ikos για τα πλυστικα στα φωτα ισχυει σε οσα αυτοκινητα εχουν xenon γιατι η σκονη μειωνει την αποτελεσματικοτητα τους -
Τα πλύςτικα νομίζω τα εχει στο ακριβό πακέτο led με τα 1400 ευρώ που ειναι και κατευθυντικα
-
Ειμαι ετοιμος, απλα κανω τελευταιες αναλυσεις - συγκρισεις, ξερω που εχω καταληξει, το κανει δυσκολο η ιδιοσυγκρασια μου γιατι μου αρεσει πολυ το tiguan ειναι πολυ ποιοτικο, αλλα μου αρεσει και το ateca που εχει καλυτερο εξοπλισμο σε καλυτερη τιμη μικροτερους χωρους και πιο καλη οδηγικη συμπεριφορα..ε
-
Ενα βιντεκι αρκετά χρήσιμο πιστεύω:
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Ειμαι ετοιμος, απλα κανω τελευταιες αναλυσεις - συγκρισεις, ξερω που εχω καταληξει, το κανει δυσκολο η ιδιοσυγκρασια μου γιατι μου αρεσει πολυ το tiguan ειναι πολυ ποιοτικο, αλλα μου αρεσει και το ateca που εχει καλυτερο εξοπλισμο σε καλυτερη τιμη μικροτερους χωρους και πιο καλη οδηγικη συμπεριφορα..εοποίο σε κάνει να χαμογελας να πάρεις. με το καλό.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σε ευχαριστω πολυ, οι εμπειριες σας ειναι πολυτιμη βοηθεια..
-
Καλησπέρα στην παρέα ,παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια καποτε είχα γράψει μερικες φορες αλλά έχω χασει τον λογ/σμο μου.
Ο λογος που εκανα νεο και γράφω είναι το παραπάνω ποστ με το λινκ στο βίντεο αυτό: https://youtu.be/WRQQpdbnbOcΤο Tiguan σκίζει το Ateca στο τεστ αποφυγής ταράνδου με 78kmh έναντι 72kmh ,ενω αντέχει καλά μέχρι τα 82kmh !!!!!!!
Ενδεικτικά αναφέρω τις επιδόσεις των παρακατω αυτοκινήτων:
Jaguar XF 78kmh
Mini cooper s 80kmh
Mazda mx5 75kmh
AR Giulia 78kmh
Porsche 911 turbo s 83kmh
Jaguar F pace 73kmh
BMW m2 coupe 74 kmh
Porsche boxter s 718 80kmh
Audi tts roadster 78kmh με το ζόρι
Mercedes A 2016 75kmh
Ford focus RS 78kmh !!!!!!!!!!!!!!!!
Mercedes E 78kmhΚαι πάμε στα αντίστοιχα SUV:
KIA sportage ....68kmh
Suzuki S-cross 2017 77kmh (πολύ καλο)
Peugeot 2008 74kmh
Jeep Renegade 2015 71kmh
Subaru Outback 70kmhΔεν γράφω συχνα, αλλά όταν το κάνω είναι για τέτοιες περιπτωσεις , επειδή δίνω μεγάλη σημασία στο τεστ αυτό καθώς αποκαλύπτει την ασφάλεια στην οδικη συμπεριφορα και την δυναμική συμπεριφορά του αμαξώματος σε καταστάσεις πανικού , που στην τελική αυτό είναι και το ζητούμενο όταν βάζεις μέσα σε αυτό την οικογένεια σου.
Δεν με ενδιέφεραν τα suv γιατί θεωρούσα πως είναι καθαρά θέμα μόδας και πως δεν συγκρίνονται με τα sedan σε οδική συμπεριφορά αλλά... μάλλον θα αναθεωρησω!
Ως προς το tiguan II τώρα, μάλλον πρόκειται για ενα πραγματικα καλό υπερυψωμένο golf που θα αφήσει την ίδια ιστορία. Δεν αριστεύει σε κάτι αλλά είναι πολύ καλό με 8/10 στα παντα.
Ακόμη και εμφανισιακά που δεν μου άρεσε το είδα σε φωτο και βίντεο με το πακέτο Rline και επίσης αναθεωρησα, πανέμορφο και στιβαρό και διαχρονικό , και σε 10 χρόνια θα το βλέπεις στο δρόμο και θα σου αρέσει με οτι σημαίνει αυτό σε μεταπωλητικη αξία (όπως σχεδόν όλα τα Golf όπως το II ,το V , το VII σε λίγο)Δεν προσδοκούσα SUV να έχει τέτοια συμπεριφορα αλλά θα έπρεπε να το περιμένω, η ολοκληρωμένη οδική συμπεριφορα είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικο των VW, όσοι έχουν χρόνια πίσω απο το τιμόνι τους καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ.
-
Τα παραπάνω αποτελέσματα μόνο ως κακόγουστο αστείο η παραμύθια για μικρά παιδια μπορω να τα εκλαβω.
-
Δε θελετε να ξερετε ποιο αμαξι κραταει ακομα τα σκηπτα σ αυτο το πολυ σημαντικο τεστ...
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
BMW m2 coupe 74 kmh
Porsche boxter s 718 80kmh
Audi tts roadster 78kmh με το ζόρι
Ford focus RS 78kmh !!!!!!!!!!!!!!!!Το tiguan με μεγαλύτερη ταχύτητα από τα ανωτέρω (αντέχει καλά μέχρι τα 82kmh).
Και πρέπει να το πιστέψουμε??
Θα ξαναγραφούν τα βιβλία της φυσικής. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε θελετε να ξερετε ποιο αμαξι κραταει ακομα τα σκηπτα σ αυτο το πολυ σημαντικο τεστ...Θέλω!
Aν και πιστεύω ότι είναι κάποια Citroen (ίσως η DS 19 ή κάποια πιο σύγχρονη όπως XM ή Activa?) -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δε θελετε να ξερετε ποιο αμαξι κραταει ακομα τα σκηπτα σ αυτο το πολυ σημαντικο τεστ...
Θέλω!
Aν και πιστεύω ότι είναι κάποια Citroen (ίσως η DS 19?)Ίσως με οδηγό τον βατανεν
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ίσως με οδηγό τον βατανεν
Πετυχημένο σαν αστείο, αλλά αυτή η καραμέλα με τον Βατάνεν πρέπει να σταματήσει.
Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του, 65 χρονών έφτασε. -
O λύκος κι αν εγέρασε... Πάντως κάτι δε μου πάει καλά με το παραπάνω τεστ. Στη φούρια τους να δώσουν άριστα στο τιγκουάν έβγαλαν υποδεέστερης συμπεριφορας την BMW m2 coup ενώ τα super cars του ομίλου ΤΤ και πόρσε το πλησιάζουν λίγο.
-
Δεν νομιζω να ειναι στημενο, αλλα παλι δεν γινεται να πεις οτι ενα Suv σχεδον 2 τονους, και υψηλο κεντρο βαρους να ειναι καλυτερο σε στροφες απο ενα χανηλοτερο και ελαφρυτερο και ισχυροτερο αυτοκινητο το οποιο ειναι φτιαγμενο για να κανει αυτο ακριβως( να στριβει)...Αν παλι αληθευει μπραβο και καλο για τους ιδιοκτητες, Το θεμα ειναι οτι ειναι ενα απο τα πλεον ασφαλη αυτοκινητα, θεωρω ανεξαρτητα απο κατηγορια..
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Θέλω!
Aν και πιστεύω ότι είναι κάποια Citroen (ίσως η DS 19?)Ίσως με οδηγό τον βατανεν
Μπα και με κουλομαρια..
Φανη, Xantia activa ,85 km/h -
Άρα σωστά στο βρήκα (στο edit που έκανα, γιατί με το που πόσταρα μου ήρθε φλασιά η Xantia Αctiva). Το θυμάμαι αυτό το αυτοκίνητο...ήταν το όνειρο του πατέρα μου τότε!
-
Πιο αντιvw πεθαινεις εδω μεσα!
Τιποτα δεν αποκλειεται οπως επισης ποιος πιστευε πως το tiguan θα ειχε τα καλυτερα φρενα οχι μονο στη κατηγορια του(δε ξερω αλλο να σταματα σε 36,1μ) αλλα γενικα σαν αυτοκινητο που κοντραρει σπορ κατασκευες στα 100-0 συμφωνα με το drive. Τις μετρησεις επιβεβαιωνουν και ξενα τεστ
VW Tiguan 2016