-
Ναι και εμένα απίστευτο μου φαίνεται . Δηλαδή αν δεν μπορεί να καλύψει το ποσό που θα του πουν τι θα γίνει ;
Λες και αγοράζει μπρίκι και η διαφορά θα είναι 2 ευρώ ...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες χαλαρώστε...
Του έχουν πει ότι η BMW θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς... -
Δυστυχώς παιδιά άκυρη η αγορά, τελικά αποσύρεται η αγγελία. Ίσως κάτι να αλλάξει αλλά... Δύσκολα. Πόσο θα κάνει πλέον μια καινούρια X1 SDRIVE 18I ΜΕ Αυτόματο κιβώτιο? Ξέρετε? Θα απορροφήσει η bmw την αύξηση του τέλους?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τι έγινε φίλε ; το πούλησε ή τελικά το κράτησε ;
Μέχρι τι ποσό μπορείς να διαθέσεις ;
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Τι έγινε φίλε ; το πούλησε ή τελικά το κράτησε ;Μέχρι τι ποσό μπορείς να διαθέσεις ;
Δεν το πούλησε. Κάτι προσωπικό προέκυψε. Μπορεί να επανέλθει. 30-33000€ λέω αν και τα λυπάμαι λίγο...αλλά χρειαζόμαστε ένα καλό αμάξι.
-
Θεωρητικά αν τα ξέρω καλά είσαι οριακά στα 33 με τις παλιές τιμές . Σου είναι δύσκολο να πας από κοντά να πάρεις προσφορά ;
-
Ρώτησα για εκτελωνισμενα, δεν ειχε. Τώρα για παραγγελία καινούργιου θα ξαναρωτησω.
-
Σύμφωνα με τον νέο τιμοκατάλογο της BMW, από 31.550 η Χ1. http://cdn.drive.gr/sites/default/files ... 6.2016.pdf
Βάλε φυσικά πάνω και τυχόν έξτρα, μεταλλικό χρώμα, έξοδα πινακίδων κλπ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σύμφωνα με τον νέο τιμοκατάλογο της BMW, από 31.550 η Χ1. http://cdn.drive.gr/sites/default/files ... 6.2016.pdfΒάλε φυσικά πάνω και τυχόν έξτρα, μεταλλικό χρώμα, έξοδα πινακίδων κλπ.
Κοινώς....την κάτσαμε
-
...άλλη μια απόφαση ελληνικής κυβέρνησης που κινείται στην κατεύθυνση της τόνωσης της αγοράς και της...ανάπτυξης!
Και...πέρα από την πλάκα...συμφωνείτε με την άποψη ότι με τα νέα μέτρα...τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση όσοι πουλάνε μεταχειρισμένα;;;
-
Δεν γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει με τα μεταχειρισμένα (νομίζω και εκεί αλλάξανε τα πράγματα), το σίγουρο είναι ότι μειώνονται οι εισαγωγές και κυρίως στα υψηλής αξίας οχήματα.
Πιθανότατα ο κόσμος θα κινηθεί προς τα μικρά και μεσαία αυτοκίνητα και κινητήρες, μιας και μέχρι τα 20 - 22 χιλιάρικα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες σε σχέση με παλιότερα.
-
Ως γνωστο τις κυβερνησεις οι πολιτες τις εκλεγουν αρα...
Η εταιρεια εχει στοκ για 3 μηνες, ολο και καποιο θα βρει καποιος να αγορασει.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ως γνωστο τις κυβερνησεις οι πολιτες τις εκλεγουν αρα...Αυτή και αν είναι η μεγαλύτερη αλήθεια από όλες...και φανερώνει και το επίπεδο του λαού μας...
-
Τα ίδια γίνονται και σε πολλές άλλες χώρες, λόγω νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Τουλάχιστον εδώ δεν είδαμε ΜΑΤ να μπαίνουν μέσα στα σπίτια και να πετάνε στον δρόμο τους ανθρώπους, όπως έγινε στην Ισπανία με τον δεξιό Ραχόι...
Το 'αστείο' πάντως είναι ότι τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα έμειναν στα ίδια ή και φτήνυναν. Κοιτούσα το νέο τιμοκατάλογο της Porsche και η 911 Turbo S πήγε από τα €330.000 στα €300.000. Το ίδιο και πολλά άλλα ακριβά (π.χ. οι Jag έπεσαν 15-20 χιλιάρικα - η F Pace ξεκινάει από τα 43 χιλιάρικα!!!). Οι BMW πήραν την ανιούσα γιατί έκλεβαν με υποτιμολογήσεις και πλέον δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, συν του ότι έχουν ασκηθεί και διώξεις από την Δικαιοσύνη για την προηγούμενή τους παράνομη τακτική.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα ίδια γίνονται και σε πολλές άλλες χώρες, λόγω νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Τουλάχιστον εδώ δεν είδαμε ΜΑΤ να μπαίνουν μέσα στα σπίτια και να πετάνε στον δρόμο τους ανθρώπους, όπως έγινε στην Ισπανία με τον δεξιό Ραχόι...ΑΚΟΜΗ
Αλλά δυστυχώς Αλέξανδρέ μου δεν ΘΑ το δούμε σε πολύ καιρό, αλλά πολύ σύντομα και ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ γι' αυτό. Άλλωστε εντάσσεται και αυτό τα μέτρα που προσφάτως ψήφισε η κυβέρνηση και θα εφαρμοστούν -
Offtopic, αλλά σπίτι από σπίτι διαφέρει. Άλλο ένα σπίτι των 70.000€ και άλλο ένα των 250.000€.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τα ίδια γίνονται και σε πολλές άλλες χώρες, λόγω νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Τουλάχιστον εδώ δεν είδαμε ΜΑΤ να μπαίνουν μέσα στα σπίτια και να πετάνε στον δρόμο τους ανθρώπους, όπως έγινε στην Ισπανία με τον δεξιό Ραχόι...
ΑΚΟΜΗ
Αλλά δυστυχώς Αλέξανδρέ μου δεν ΘΑ το δούμε σε πολύ καιρό, αλλά πολύ σύντομα και ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ γι' αυτό. Άλλωστε εντάσσεται και αυτό τα μέτρα που προσφάτως ψήφισε η κυβέρνηση και θα εφαρμοστούνΛίγο αλλά ο emperor έχει απόλυτο δίκιο
-
Περισσότερο , αλλά όσο γκρέμισαν αυθαίρετα τόσα χρόνια, άλλο τόσο θα βγάλουν κόσμο από το σπίτι τους.
-
Η συζήτηση για το τραπεζικό μας σύστημα μεταφέρθηκε εδώ
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα....
Καταρχάς οι συζητήσεις και οι πληροφορίες σας στο forum είναι πραγματικά χρήσιμες και ευχάριστες για όλους...Η δουλεία που γίνεται εδώ μέσα αξίζει εύσημα και εγώ π.χ. ως 'μη ιδιαίτερα σχετικός' με τα αυτοκίνητα, αποκτώ χρήσιμες γνώσεις...Πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος μίας λευκής bmw x1 Sdrive18i xline manual και είναι στην ουσία το πρώτο μου νέο αυτοκίνητο...Η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν περιστασιακά με το οικογενειακό μας αυτοκίνητο 316 e46 m pack του 2002....Σχετικά νέος οδηγός(7 χρόνια με περιστασιακή οδήγηση λόγω σπουδών σε άλλη πόλη)....Θα ήθελα να καταγράψω τη γνώμη μου(σίγουρα όχι ολοκληρωμένη) σχετικά με το νέο Χ1 με τα μόλις 600 (λίγα) χιλιόμετρα που έχω προλάβει να διανύσω...
Στα θετικά:Ο κινητήρας για τα δικά μου δεδομένα και σε σύγκριση με το 1.600 e46, μου παρουσιάζει πολύ καλή απόκριση στο γκάζι ειδικά σε sport mode...Αν και δεν το πιέζω, όντας άστρωτο ακόμα, το twin turbo δείχνει μία καλή δύναμη και σχετικά ικανοποιεί(δεν είμαι της ταχύτητας γενικά αλλά σε εθνική-προσπέραση θα ήθελα να δω την πραγματική του αξία για να κρίνω ορθότερα)
Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ eco και comfort mode και οι καταναλώσεις είναι ιδιαίτερα καλές και βελτιώνονται χλμ με χλμ....(χρησιμοποιώ super)
Η θέση οδήγησης είναι καλή, οι χώροι για τους επιβάτες άνετοι καθώς και καλός καθαρός χώρος για αποσκευές όπως επίσης χρήσιμος ο κρυφός χώρος αποθήκευσης ακριβώς από κάτω του...
Τα φώτα led είναι εξαιρετικά ειδικά για Κρήτη που στην Εθνική οδό ο φωτισμός είναι απλά ανύπαρκτος...άξιζαν τα επιπλέον χρήματα....
Το τιμόνι έχει καλή ακρίβεια και αμεσότητα αν και δεν έχει το feeling του M πακέτου όπως φυσικά και το κιβώτιο
Σε άσπρο χρώμα στο πακέτο xLine,οροφή panorama και μαύρες ράγες δείχνει πολύ όμορφο και δίνει πιο off road αίσθηση(αν και fan των Μ pack, στο συγκεκριμένο μοντέλο το M δεν με ενθουσίαζε εξωτερικά)
Στα αρνητικά:
H οροφή μπορεί να είναι όμορφη εξωτερικά αλλά εφόσον δεν ανοίγει ολόκληρη σου κόβει λίγη από την χαρά και ίσως δεν χρειαζόταν τελικά.....
Σχετικά με το Multimedia(έχω το απλό 6.5 inches χωρίς gps αλλά με το επιπλέον ηχοσύστημα) βρίσκω δυσκολίες στην επικοινωνία android συσκευής(με apps όπως spotify) για τον χειρισμό από το τιμόνι....Δεν επικοινωνεί ολοκληρωμένα με αποτέλεσμα να χειρίζεσαι το μοχλό για την κονσόλα για την περιήγηση στην εφαρμογή...
Το κόστος για τον extra εξοπλισμό...Το αμάξι κόστισε περίπου 38.000€ και τα led+οροφή κοντά στα 3000€...Γενικά ξεπέρασα για λίγο το budget που είχα θέσει και ίσως τελικά να μην έκανα τις καλύτερες επιλογές στα extra τουλάχιστον..Μικρός είμαι, λάθη κάνω....Θα ήταν ίσως πιο χρήσιμο το navi plus γιατί εφόσον θέλεις gps θέλεις την μεγαλύτερη άνεσης της 8.8 inches οθόνη αλλά είναι ακριβό (το βάλε βγάλε το κινητό κουράζει για gps) ή το αυτόματο κιβώτιο που είναι εξαιρετικό επίσης ακριβούτσικο...Γενικά το αυτοκίνητο είναι value for money με τον βασικό εξοπλισμό(ειδικά πριν τη 1/6) αλλά μόλις αρχίσεις να βάζεις extra το κόστος εκτινάσσετε...Θέλει πολύ καλή μελέτη και σχεδιασμό για τον εξοπλισμό που θα βάλει ο καθένας ανάλογα το budget και τις προτεραιότητες που θέτει...Το αυτόματο το οδήγησα σε νέο Χ1 φίλου μου και μετάνιωσα που δεν το επέλεξα....
Θα ήθελα να ενημερωθώ για την άποψη σας,όσοι έχετε τις τετρακίνητες εκδόσεις....Είστε ικανοποιημένοι σαν απόδοση σε λίγο δύσκολες διαδρομές(χώμα,κλίσεις κλπ) σε σχέση με το αυτόματο κιβώτιο?
Εύχομαι να έχουμε ωραίες συζητήσεις και καλά ταξίδια με τα οχήματα μας..
BMW X1 2016