-
Λοιπον πανω σ αυτο να πω το εξης: αρχισα ν ακουω τριξίματα στο παραθυρο του συνοδηγού στο κατέβασμα. Το κανε 4-5 φορες κ μετα οχι.
Δε κομπιαζε απλα Ακουγόταν ο ήχος.Ευτυχως το χα τραβηξει βιντεο γιατι οταν πηγα στην αντιπροσωπεια δεν το εκανε. Ο μηχανικος καταλαβε αμεσως το θεμα. Ειχε πεσει κερι εκει μεσα ή δεν ειχε καθαριστεί καλα...
Τελοσπαντων , βγηκε η ταπετσαρία καθαρίστηκαν ολα και το πηρα τζιτζί .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Σκεφτείτε και το άλλο :
Προφανώς έχει πληρώσει πολύ περισσότερα για να το αγοράσει και τώρα χάνει πολλά χρήματα, πολύ περισσότερα από όσα θα κόστιζε κάθε επισκευή - πρόβλημα που θα μπορούσε να του παρουσιαστεί, την οποία πάλι δεν θα πλήρωνε εφόσον το αμάξι είναι μέσα στην εγγύηση! Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας...τουλάχιστον για τα χρόνια της εγγύησης...Ασχέτως τι θα γίνει, ευχαριστώ ειλικρινά για τη βοήθεια σας, δεν είμαι πολύ σχετικός με αυτοκίνητα, προσπαθώ να μάθω. Με συγκινεί όταν άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι αλληλοβοηθουνται. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Το λευκό χρώμα πάντα με παραξενεύε στα αμάξια, μου θύμιζε περιπολικα, αλλά σε κάποια αμάξια σίγουρα δείχνει καλύτερα. Στη χειρότερη το βάφω .....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Σκεφτείτε και το άλλο :
Προφανώς έχει πληρώσει πολύ περισσότερα για να το αγοράσει και τώρα χάνει πολλά χρήματα, πολύ περισσότερα από όσα θα κόστιζε κάθε επισκευή - πρόβλημα που θα μπορούσε να του παρουσιαστεί, την οποία πάλι δεν θα πλήρωνε εφόσον το αμάξι είναι μέσα στην εγγύηση! Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας...τουλάχιστον για τα χρόνια της εγγύησης...Ασχέτως τι θα γίνει, ευχαριστώ ειλικρινά για τη βοήθεια σας, δεν είμαι πολύ σχετικός με αυτοκίνητα, προσπαθώ να μάθω. Με συγκινεί όταν άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι αλληλοβοηθουνται. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Το λευκό χρώμα πάντα με παραξενεύε στα αμάξια, μου θύμιζε περιπολικα, αλλά σε κάποια αμάξια σίγουρα δείχνει καλύτερα. Στη χειρότερη το βάφω .....
Σίγουρα δεν θα χρειαστεί! Να σου εξομολογηθώ ότι κ εγώ όταν ήμουν έτοιμος να παραγγείλω τη δικια μου είχα στο μυαλό μου το μαύρο χρώμα αλλά μόλις την είδα σε μαύρο και σε λευκό στο site της bmw διαπίστωσα ότι η αντίθεση ανάμεσα στο λευκό χρωμα κ όλες τις μαύρες λεπτομέρειες χανόταν όταν κ το υπόλοιπο αμάξι ήταν μαύρο. Και η γυναίκα μου ενώ προτού το δει στο site αντέδρασε στην ιδέα του λευκού όταν της είπα κ μπήκε κ το είδε κ σε μαύρο κ σε λευκό με πήρε στο λεπτό τηλέφωνο κ μου είπε: 'Εχεις δίκιο, το λευκό ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το αμάξι...'
-
Αν και είμαι ελαφρώς προκατειλημμένος λόγω λευκής 116i (αν και οι προηγούμενες 2 ήταν μαύρες), μπορώ να πώ ότι στο Χ1 (στα δικά μου μάτια) το λευκό είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα και του πάει πολύ περισσότερο από το μαύρο. Γενικά το μαύρο δεν το συμπαθώ, γιατί: α) το έχω βαρεθεί β) δείχνει αμέσως βρώμικο και γ) είναι υπερβολικά ζεστό το καλοκαίρι (θυμάμαι ένα τεστ πριν καμια 20αρια χρόνια που είχε κάνει το Car & Driver με ένα Cinquencento σε διάφορα χρώματα και η διαφορά σε εσωτερική θερμοκρασία μεταξύ μαύρου και λευκού ήταν περί τους 13οC!!!).
-
Το μαυρο αν είναι καλογυαλισμενο είναι χλιδα σε αντιθεση με το λευκο. Ισχυει όμως ότι ψηνεσαι το καλοκαιρι. Στο σειρα 1 δεν παει καθολου το μαυρο όμως. Αντίθετα στην τελευταια Μ2 μου αρεσει περισσοτερο σε μαυρο.
-
Απο τις πινακίδες φαίνεται οτι είναι εταιρικο αν σημαίνει κάτι αυτό. Επίσης που φαίνεται τρακαρισμένο στις φωτο όπως λέει κάποιος απο πανω;
-
Ο fanis μάλλον εννοεί ότι είναι πολύ εύκολο να φανεί αν είναι τρακαρισμένο. Όχι ότι είναι σίγουρα με στουκα.
Μια χαρά θα είναι το αμάξι . Τώρα άσπρο - μαύρο - γκρι - μπλε κτλ ... είναι θέμα γούστου .
Δεν σημαίνει επειδή το προωθεί η εταιρεία με κάποιο χρώμα αυτό είναι πάει και τελείωσε . Κάποιο θα έπρεπε να διαλέξει για τις φώτο , τις διαφημίσεις κτλ .
Αν ήταν έτσι όλα τα renegade έπρεπε να είναι πορτοκαλί ! Χαχαχαχα . [emoji14]
Κάθε χρώμα έχει και θετικά του και τα αρνητικά του .
Εγώ πχ βαριέμαι το ασημί . Το πολυφορεμενο πλέον άσπρο μου είναι κουραστικό και μου θυμίζει ασθενοφόρο ή περιπολικό. Μου αρέσει σε σχετικά λίγα αυτοκίνητα ή με κάποια επιπλέον Look να δείχνουν πιο επιθετικά .
Με κουράζει επίσης το κόκκινο εκτός φυσικά από Ferrari , Alfa romeo .
Το μαύρο τα κάνει όλα να φαίνονται λιμουζίνες αλλά έχει κάποια μειονέκτημα όπως ότι τραβάει την ζέστη , φαίνονται οι οποίες γρατσουνιές πολύ εύκολα. από την άλλη ακόμα και λερωμένο μου κάνει κάτι θετικά αλητικο.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το λευκό σαν κάτοχος ενός λευκού οχήματος εδώ και τέσσερα χρόνια , αν κανεις την αρχή να το επιλέξεις δεν ξαναγυρνάτε πίσω σε άλλο. Τουλαχιςτον δέκα βαθμοί διαφορά στην Ελλαδα και αυτο κάνει μεγαλη διαφορά για το αυτοκίνητο μακροχρόνια.
-
Εγώ νομίζω ότι δεν ταιριάζει το ίδιο χρώμα σε κάθε αμάξι. Στην Χ1, το έγραψα ήδη, το λευκό στα δικά μου μάτια είναι από τις καλύτερες επιλογές - και έγραψα και το γιατί το πιστεύω.
Πάντως, το πολυφορεμένο ασημί που έχει κουράσει είναι η καλύτερη επιλογή για τη βρωμιά...την οποία κρύβει καλύτερα από κάθε άλλο χρώμα...Το ασημί corolla που είχα το άφηνα ακόμη και για βδομάδες άπλυτο (όχι από τεμπελιά, αλλά από έλλειψη χρόνου λόγω 2 δουλειών...) και φαινόταν ελάχιστα βρώμικο ακόμη και όταν ήταν χάλια...Στην λευκή Χ1 που έχω τώρα η βρωμιά φαίνεται σαφώς περισσότερο. Βέβαια αν ήταν μαύρη τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, αλλά και πάλι αναγκάζομαι να την καθαρίζω πιο συχνά, γιατί δεν μπορώ να την βλέπω χάλια...Άσχετο - σχετικό : τι κακό είναι αυτό με τα μυγάκια στην πρόσοψη...Ίσως φταίει ότι την Χ1 την πατάω σαφώς περισσότερο από ότι το προηγούμενο αμάξι, αλλά μετά από κάθε μικρό ή μεγάλο ταξίδι που κάνω - πλέον 3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον - η πρόσοψη έχει γεμίσει έντομα. Και για να βγουν θέλει γερό σαπούνισμα ή....θα γελάσετε τώρα...τρίψιμο με μωρομάντηλα!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Το λευκό σαν κάτοχος ενός λευκού οχήματος εδώ και τέσσερα χρόνια , αν κανεις την αρχή να το επιλέξεις δεν ξαναγυρνάτε πίσω σε άλλο. Τουλαχιςτον δέκα βαθμοί διαφορά στην Ελλαδα και αυτο κάνει μεγαλη διαφορά για το αυτοκίνητο μακροχρόνια.Sent from my iPad using Tapatalk
Πολύ σωστή παρατήρηση. Στη χώρα μας τα ανοιχτόχρωμα και ειδικά τα λευκά οχήματα ταλαιπορούνται λιγότερο από τον ήλιο. Αυτό έχει αναλυθεί κατά καιρούς τόσο σε εκπομπές όσο και σε περιοδικά του χώρου. Το μεγάλο μειονέκτημα των λευκών αυτοκινήτων είναι όταν κινούνται σε έντονα χιονισμένες περιοχές καθώς γίνονται δυσκολότερα αντιληπτά από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Σε μια χώρα με ηλιοφάνεια σχεδόν 300 μέρες το χρόνο μικρό το κακό
-
Ίσα ίσα σε μια χωρα με ηλιοφάνεια το λευκό χρώμα θεωρείτε το πλέον ευδιάκριτο σύμφωνα με μελέτες. Ειναι ένας απο τους λόγους άλλωστε που σε χώρες με παραμετρική ασφαλιστικό σύστημα τα λευκά πληρώνουν έως και 25% μικρότερη ασφάλεια , άσε που θεωρείτε οτι τα οδηγούν πιο ήρεμοι άνθρωποι και κρατούν καλύτερες τιμές μεταπωλήσης (και λόγω της ιδανικής διατήρησης του χρώματος). Εν κατακλείδι το λευκό ειναι το μονο χρώμα αυτοκινήτου που για κανέναν λόγο δεν μετάνιωσα.
-
Εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε ... [SMILING FACE WITH SMILING EYES] . Λευκό θα έπαιρνα πολύ δύσκολα .
Βέβαια το 500αρακι που θα ήθελα με το καλό να αγοράσει η κοπέλα μου σε λίγο καιρό , δεν θα με χάλαγε καθόλου να το πάρει λευκό ...
Είναι και θέμα γούστου το χρώμα όπως είναι και η επιλογή του αυτοκινήτου .
Επίσης μπορώ να πω ότι όσο δεν μου αρέσουν τα ασημί άλλο τόσο μου αρέσουν τα γκρι σε διάφορες παραλλαγές .
-
Φυσικά και υπάρχουν αυτοκίνητα που σε διάφορα χρώματα είναι να χαίρεσαι να τα βλέπεις. Ενα όχημα μάτσο σαν το δικό σου λόγω του χαρακτήρα του θα το έπαιρνα και σε χακί ή το μπεζ της ερήμου. Για το σέι μου επέλεξα το κόκκινο ενώ για την Α και τα opel ή το hrv το ασημί, για την κορόλλα η επιλογή ήταν λευκό επίσης ενώ το στάρλετ που είχα ήταν μπορντω και το πρώτο μου αυτοκίνητο, ένα σιμκα κραισλερ μπλε . Το λευκό είναι διαπιστωμένα η καλύτερη άμυνα απέναντι στην βλαβερή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του ήλιου. Σε αντίθεση με το μαύρο που την απορροφά συνεχώς το λευκό περισσότερο και τα λοιπά ανοιχτά χρώματα την ανακλούν.
-
Οντως τα σκούρα εχουν το θεμα της βρώμας και του ηλιου.. Και στο δικο μου φαινεται η σκονη και οποιαδηποτε βρωμια πολυ ευκολα.
Αλλα οταν ειναι καθαρο το αμαξι ρε παιδια του παει παρα πόλυ!!! Και το συγκεκριμενο μπλε μεταλλικό ειναι πανέμορφο. Δε θα μπορουσα να το δω σε αλλο χρωμα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι βρε ! Κουβέντα να γίνεται . Πάντως και λευκό να το έπαιρνα το δικό μου από την στιγμή που είχα καψούρα την ηλιοροφη πάλι σκούρο θα ήταν στον ουρανό οπότε μικρή η διαφορά .
Επίσης όταν ήταν να πάρω το iq πριν κάποια χρόνια το γλυκοκοιταζα σε ένα λευκό περλε που το διαφήμιζαν και πολύ αλλά από κοντά με ξενέρωσε και έτσι κατέληξα να το πάρω ένα ωραίο γαλάζιο που είχαν .
Πάντως αν δεν είχαν έρθει κάπως ανάποδα τα πράγματα στη ζωή μου ίσως οι επιλογές μου και στο αυτοκίνητο και στο χρώμα να ήταν διαφορετικές .
Σε αυτή την αγορά έβγαλα το άχτι μου . Εννοώ ήθελα κάτι όπως είπες και εσύ μάτσο, δεν είχα προλάβει να χαρώ την a-class μου σε μαύρο που την είχα , ήθελα το αυτοκίνητο να έχει σχετικά γκάζι ( πάντα για τα δεδομένα ενός suv - crossover ) και γενικά πήγα μόνο με βάση τα γούστα μου χωρίς να θυσιάσω τα θέλω μου , ούτε για την γνώμη κάποιου άλλου , ούτε και οικονομικά ( όσο βέβαια άντεχε η τσέπη μου ) .
-
Η αδερφή μου έχει την προηγούμενη Χ1 σε μπλε χρώμα. Πραγματικά αυτό το μπλε του πάει πολύ μα πάρα πολύ και ενισχύει τον ήδη premium χαρακτήρα του οχήματος.
-
Εξαιρετικό όντως το μπλέ! Η επόμενη επιλογή μου σε BMW, εφόσον την αγοράσω καινούργια (γιατί σε μεταχειρισμένο, ότι χρώμα πετύχω!).
-
Καλησπέρα συμφορουμίτες - ενδιαφέρομαι να βάλω παραγγελία για καινούριο Χ1 τον Δεκέμβριο με Γενάρη. Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και θα το αγοράσω για την οικογένεια μου που μένει μόνιμα στην Ελλάδα.
Μερικές ερωτήσεις άμα μπορείτε να με βοηθήσετε - συνήθως απο ποιόν μήνα έχουν διαθέσιμα τα καινούργια μοντέλα του νέου έτους στην BMW πχ. Δεκέμβριο-Γενάρη, ή πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες παραπάνω στην Ελλάδα?
Επίσης, ενδιαφέρομαι να βάλω τις σπορ θέσεις αλλά χωρίς τον προαιρετικό εξοπλισμό της ηλεκτρικά ρυθμιζόμενης καρέκλας με μνημες - αυτό σημαίνει ότι οι θέσεις ρυθμίζονται με χερούλια?
-
Ο χρήστης 5iver έγραψε:
Μερικές ερωτήσεις άμα μπορείτε να με βοηθήσετε - συνήθως απο ποιόν μήνα έχουν διαθέσιμα τα καινούργια μοντέλα του νέου έτους στην BMW πχ. Δεκέμβριο-Γενάρη, ή πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες παραπάνω στην Ελλάδα?Τι εννοείς? Δεν υπάρχουν νέα μοντέλα κάθε έτος. Εάν εννοείς διάφορες αλλαγές που γίνονται, παραδοσιακά στην BMW γίνονται τον Μάρτιο και συνήθως είναι διαθέσιμες από την παραγωγή Ιουνίου. Αλλά στην Χ1 κατά 99% δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αφού είναι νέο μοντέλο.
Επίσης, ενδιαφέρομαι να βάλω τις σπορ θέσεις αλλά χωρίς τον προαιρετικό εξοπλισμό της ηλεκτρικά ρυθμιζόμενης καρέκλας με μνημες - αυτό σημαίνει ότι οι θέσεις ρυθμίζονται με χερούλια?
Ναι ρυθμίζονται με μοχλούς.
-
Μάλλον εννοεί το Model Year. Το Model Year στην Ευρώπη δεν ισχύει.
BMW X1 2016