-
Για πειτε μου λιγο σε ντιζελ κινητηρα 3/4ετιας μεχρι ποσα χιλιομετρα ειναι νορμαλ να εχει ενα αυτοκινητο.
Κ αν λεμε αν εχει 150 χιλ θεωρουντε πολλα τα χιλιομετρα αυτα για πετρελαιο? -
εγω είπα στο παληκαρι να παρει καποιο απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ C4 που με μια επίσκεψη στο δικτυο θα ξερει ακριβως ποσα και τι χιλιομετρα εκανε. Τα ελληνικα αμαξια που εβαλε στις αγγελιες εχουν 50 εως 60 χιλιαδες χιλιομετρα.
φανταστικο οχημα:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7978088/
-
Λιγα χιλιομετρα και λογικη τιμη σε σχεση με το αλλο 100k και 13 χιλιαρικα.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Eιδα χθες το νεο fiat tipo εκδοση LOUNGE.Φουλ εξτρα εξοπλισμο 5ετη εγγυηση στα 16800 με το κλειδι στο χερι.τρεχει τωρα μια καλη προσφορα.Αναμενετε συντομα κ η εκδοση hatchback χωρις βεβαια να γνωριζω τιμη.
Μου αρεσε πολυ...ομορφο οικογενειακο αμαξι με τρελο πορτπαγκαζ(520 λιτρα) κ ανετοτατους χωρους.Τωρα κατα ποσο αξιοπιστο ειναι ή προκειται να βγει δεν ξερω αλλα σαν πρωτη επαφη μου αφησε πολυ θετικες εντυπωσεις.Στο στανταρ εξοπλισμο εχει τοσα εξτρα οπου γι αυτο ακριβως τον λογο βραβευτηκε ως το πιο VFM αυτοκινητο για το 2016(απ την Autobest).
Κατα 99% ειμαι για καινουργιο...εχετε δικιο.Θελει λιγο ψαξιμο βεβαια αλλα βρισκεις καλες ευκαιριες εστω με λιγα παραπανω χρηματα. -
σας βαζω μυαλο σιγα σιγα.μα ειναι δυνατον να σκεφτεστε να δωσετε τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο που εχετε σκοπο να το κρατησετε για χρονια;;;;;αλλη μια συμβουλη θα σου δωσω πηγαινε δες οσα περισσοτερα αυτοκινητα της ιδιας κατηγοριας μπορεις που να ειναι στο ιδιο ευρος η τιμη τους.μην βιαστεις εκτος και αν ερωτευτεις κανενα.
-
Κι εγώ σε καινούριο θα πήγαινα με τόσα χρήματα (δεδομένου ότι δε θες να πάρεις καμιά μεταχειρισμένη Porsche π.χ. να γουστάρεις).
Πάντως ρε παιδιά δε λέω ότι είναι ο κανόνας αλλά άνετα κάνεις 25k το χρόνο με καθημερινές μετακινήσεις στην Αθήνα. Λίγος κόσμος μένει π.χ. Γλυφάδα και εργάζεται κάπου στην Εθνικη οδό; Μια Αττική να πιάσεις κάνεις εύκολα 80 χιλιόμετρα τη μέρα πήγαιν' έλα. Τη βδομάδα βγαίνει 400 χιλιόμετρα. Επί 50 (άντε και δυο βδομάδες δεν το κινείς) 20000. Βάλε και μετακινήσεις ΣΚ και κάνα ταξιδάκι, να τα 25k με εσωτερικές κυρίως μετακινήσεις. Για να μην αναφέρω περιπτώσεις που πάνε καθημερινά Ασπρόπυργο και πιο πέρα... Εκεί ξεφεύγουμε.
Βέβαια σαν καταπόνηση αυτοκινήτου τέτοιου είδους μετακινήσεις στην κατηγορία ταξιδιού εμπίπτουν περισσότερο παρά στην κίνηση σε πόλη. Όσο να'ναι σταμάτα ξεκίνα σε Αττική/Εθνική οδό δεν έχει, εκτός αν πέσεις σε κάνα μποτιλιάρισμα κι αυτό σε μικρό κομμάτι της διαδρομής. Σε αμιγώς κίνηση πόλης βέβαια (κέντρο και κοντινά προάστια) τόσα χιλιόμετρα μπορώ να φανταστώ μόνο αν μιλάμε για κανένα πωλητή που περνάει τη μέρα του στο αυτοκίνητο.
Και πάλι δε λέω ότι είναι ο κανόνας. Η εξαίρεση είναι απλά όχι και τόσο σπάνια.
-
Κι εγώ 30.000 τον χρόνο κάνω, ακριβώς όπως το περιγράφει ο TimDeLAY.
-
Ναι, δίκιο έχετε, αλλά αυτή δεν είναι καθαρά αστική κίνηση. Περισσότερο ημιαστική, όπως λέει και ο TimDeLAY.
Ένα καινούριο αυτής τη ξεχωριστής, για μένα, VFM κατηγορίας δεν βγαίνει πολύ πάνω από το bugdet σου.nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης panosaek21 έγραψε:
σας βαζω μυαλο σιγα σιγα.μα ειναι δυνατον να σκεφτεστε να δωσετε τοσα λεφτα για μεταχειρισμενο που εχετε σκοπο να το κρατησετε για χρονια;;;;;αλλη μια συμβουλη θα σου δωσω πηγαινε δες οσα περισσοτερα αυτοκινητα της ιδιας κατηγοριας μπορεις που να ειναι στο ιδιο ευρος η τιμη τους.μην βιαστεις εκτος και αν ερωτευτεις κανενα.Υπαρχει σοβαρος αντιλογος στην αποψη σου η οποια και καλυφθηκε εν μερη απο τους προλαλησαντες...
-
Μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ το Tipo Hatchback .Θα περιμενω να ερθει Ελλαδα να παω να το δω απο κοντα.Σε φουλ εξοπλισμο κ αυτοματο που το θελω εγω,εχω την εντυπωση πως δεν θα χει αντιπαλο.
ειδωμεν...
-
Ο χρήστης gianniss07 έγραψε:
Μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ το Tipo Hatchback .Θα περιμενω να ερθει Ελλαδα να παω να το δω απο κοντα.Σε φουλ εξοπλισμο κ αυτοματο που το θελω εγω,εχω την εντυπωση πως δεν θα χει αντιπαλο.
ειδωμεν...
Σαν τον αντικαταστάτη του bravo μοιάζει..Πολύ όμορφο...
-
Και με 440 λιτρα πορτ μπαγκαζ.Απ τα μεγαλυτερα!
-
Tι αυτοματο,εχει διπλοσυμπλεκτο η Fiat?(οχι το tct )
-
Παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη λυση(οσο το δυνατον βεβαια) για αγορα καινουργιου στα 17 με 18 χιλ.
Ποιες επιλογες εχω.Τελικα θα παρω καινουργιο αλλα αυτο το διαστημα χρονο να γυριζω σε αντιπροσωπειες δεν εχω.
Μου αρεσουν και κοιταζω το cintroen c4 / renault megane(2016) / fiat tipo hatchback(αναμενετε τελη καλοκαιριου) / Jiulietta / Pulsar .Αυτα εχω πανω κατω στο μυαλο μου.Κανω περιπου 10 χιλ χιλιομετρα ετησιως κ ειμαι απο επαρχια.Δεν με απασχολει αν ειναι πετρελαιο ή βενζινη.
Υπαρχει κ παιδακι μικρο στην οικογενεια οποτε κοιταζω και χωρους.
Μου αρεσε παρα πολυ η Jiulietta αλλα σε χωρους σε σχεση με το c4 νομιζω πως υστερει πολυ.Απο ομορφια παντως η ατιμη σχιζει!
Θα αξιζε το κοπο να δω μεταχειρισμενα ελαφρως (μοντελα 2015 για παραδειγμα) ή μ αυτο το budget παμε οπωσδηποτε σε καινουργιο?
Το αυτοματο κιβωτιο σ αυτες τις μαρκες το φτανω ή παμε σε χειροκινητο?Βολευει την γυναικα το αυτοματο και ισως το λαβω υποψιν.Οχι απαραιτητα βεβαια.
Ξεκινησα με budget στα 13χιλ και οπως βλεπεται ανεβαινω max στα 17 με 18 για καινουργιο. -
Την Άλφα γιατί σου αρέσει. Οι χώροι της είναι οκ για μικρομεσαίο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι δεύτερες επιλογές. Σε όλα θα σκέφτεσαι πόσο ωραιότερη είναι η Άλφα.
Και φυσικά επικροτω την επιλογή καινούριου με λίγα παραπάνω € από τα μτχ φαντάσματα. -
Nαι εμφανισιακα μου αρεσει πολυ αλλα σκεφτομαι μην υπαρξει θεμα χωρου με ενδεχομενο δευτερο παιδακι.Πλεον δεν λαμβανω υποψιν μονο τον εαυτο μου αλλα και τους υπολοιπους.
Προσφατα μου κανανε προσφορα στα 20800 αυτοματη/λευκη/ντιζελ/105 ιππους.καινουργια.
Πρεπει να γυρισω αντιπροσωπειες να σχηματισω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη γιατι τωρα στο μονο αυτοκινητο που καθησα ηταν στη jiulietta.
Δεν ξερω πως θα μου κατσει το c4 ή το megane οταν με το καλο ερθει. -
Να ξέρεις ότι η καινούργια άλφα βγαίνει με 120 άλογα. Προφανώς πρόκειται για στοκ. Το c4 έχει αρκετά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ και κάπως μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω. Πέρα από την πρακτικότητα που κοιτάς σκέψου ποιο αμάξι θα σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που μπαίνεις μέσα.
-
Εχω ενα Fiat punto που το αγορασα καινουργιο το 2005 και απο τοτε περασανε 11 εντελως απροβληματιστα χρονια.144 χιλ γραφει στο κοντερ και δεν μου παρουσιασε το παραμικρο.
Οτι κ να παρω πλεον θα ναι ηδη μεγαλη αλλαγη για μενα.ολα τα αυτοκινητα που κοιταζω μου φαινοντε ομορφα και ωραια απλα θελω να συνδιασω οσο το δυνατον γουστο/χωρους/αξιοπιστια/ασφαλεια.
Αν δω πως με 18χιλ παιρνω πολλα περισοτερα στο c4 απ οτι στη jiulietta εννοειται πως θα παω στο C4 μιας και ειναι κ αυτο στις επιλογες μου.
Αν παλι δω πως με 18 χιλ παιρνω ενα σχετικα καλο εξοπλισμο αλλα 5 χρονια δωρεαν σερβις κ περισοτερα χρονια εγγυηση σιγουρα θα με προβληματισει και θα με βαλει σε σκεψεις.
Τελικα πολυ σπαζοκεφαλια ρε παιδια η αγορα αυτοκινητου.Αν δεν εισαι απ την αρχη ξεκαθαρος με καποιο μοντελο να πεις πως εγω αυτο θελω..τελος...τοτε εχεις πολυ δρομο μεχρι να αποφασισεις.
Και εννοειται χρειαζεσαι σωστες συμβουλες κ γνωμες!! -
jiuliettaGiulietta
-
Τελικα πολυ σπαζοκεφαλια ρε παιδια η αγορα αυτοκινητου.Αν δεν εισαι απ την αρχη ξεκαθαρος με καποιο μοντελο να πεις πως εγω αυτο θελω..τελος...τοτε εχεις πολυ δρομο μεχρι να αποφασισεις.Κάποια θα πρέπει να τα απορριψεις εξαρχής και κάποια να τα δεις από κοντά. Είναι λίγο δύσκολο αλλά έτσι πρέπει.
Πολύ καλούς χώρους, από τους καλύτερους στην κατηγορία του έχει το Pulsar.
Αγορα μικρομεσαιου μεταχειρισμενου απο 12000€ εως 13000€ περ