-
Νομίζω άνετα γίνεται η σύγκριση μεταξύ Tiguan και panta+duster+vitara+niva+stepway.
Να μην σου πώ οτι το 2ο παίζει να βγαίνει και καλύτερο
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Στα diesel έχει 4χ4 + DSGΈχεις δίκιο, κοίταγα τη βενζίνη μόνο. Στο diesel έχουμε βέβαια το 7άρι DSG.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Νομίζω άνετα γίνεται η σύγκριση μεταξύ Tiguan και panta+duster+vitara+niva+stepway.Να μην σου πώ οτι το 2ο παίζει να βγαίνει και καλύτερο
Φαντάζομαι μιλάς για off-road δυνατότητες, οπότε πολύ πιθανό να έχεις δίκο (ότι τα μοντέλα που παρέθεσες είναι καλύτερα απ' το Tiguan). Αλλά προφανώς οι προηγούμενοι αναφέρονται σε γενικότερη σύγκριση.
-
Όιχ το λέω ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Δηλαδή Tiguan vs (panta+duster+vitara+niva+stepway)
-
Ναι αναφερομαι (φανταζομαι και οι υπολοιποι) σε γενικοτερη συγκριση.
αντε να συγκρινουμε και τα suv των αλλων γερμανων με niva & fiatακι
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Η 1.4 με τα 150 άλογα και την τετρακίνηση δεν φαίνεται άσχημη. Τι άλλο μπορείς να πάρεις με 150 άλογα και τετρακίνηση σε αυτά τα λεφτά;
Κuga me 182 άλογα και τετρακίνηση Απλά δεν γνωρίζω κατα πόσο οι δύο τετρακινήσεις συγκρίνονται ή όχι.
Ok, case closed.
-
Λοιπόν επειδή κάποιοι γέλασαν όταν είπα πως το Tiguan θα κοιτάξει στα μάτια Χ1 και Q3......και ανέφεραν ως ανταγωνιστές QQ vitara....
Άρχισαν τα όργανααααααα.....1.VW Tiguan
2.BMW X1
3.Mercedes-Benz GLA
.....
7.Audi Q3auto motor und sport
http://www.testberichte.de/a/auto/magaz ... 41323.html -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Όσο κι αν μου αρέσει το tiguan, τιμή εκίνησης 27500 για το diesel χωρίς πχ Cruise control και multimedia system (τυχαία 2 από τις πολλές ελλείψεις) είναι πολλά λεφτάΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι άλλες ελλείψεις δλδ ποιες ειναι;
-
Εγώ πάλι μελέτησα τη μεσαία έκδοση advance και μου φαίνεται υπερπλήρης ...πολύ καλή για τα λεφτά της. Στα συν και οι 17άρες ζάντες.
Νομίζω ότι είναι γενικά το πιο όμορφο και πλήρες suv αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά χωρίς απόσυρση και προσφορές.
Μένει να το δούμε και οδηγήσουμε από κοντά. -
Περιμένω να δω τιμές από τα αντίστοιχα της Seat και της Skoda. Θα καταφέρουν να ξεκινάει η diesel από τα 24.000 ή θα είναι στα ίδια με το Tiguan;
-
Οταν εμενα μου εκαναν προσφορα με αποσυρση στα 23.500 το κασκαι κον τοτε το τιγκουαν αξιζει τα παραπανω λεφτα γι αυτα που σου προσφερει
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Περιμένω να δω τιμές από τα αντίστοιχα της Seat και της Skoda. Θα καταφέρουν να ξεκινάει η diesel από τα 24.000 ή θα είναι στα ίδια με το Tiguan;Λογικά το ateca με το Tiguan θα εχουν διαφορα τιμής αντίστοιχη με αυτή μεταξύ Leon με golf.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Οταν εμενα μου εκαναν προσφορα με αποσυρση στα 23.500 το κασκαι κον τοτε το τιγκουαν αξιζει τα παραπανω λεφτα γι αυτα που σου προσφερειΣτάλθηκε απο s4 με tapa
Σχετικό είναι αυτό. 4 χιλιάρικα δεν την λες και μικρή διαφορά. Με την ίδια λογική θα σου πει ο άλλος δώσε άλλα τόσα και πάρε την Χ1.
Άσε που υπάρχει και το αισθητικό κομμάτι. Προσωπικά το Tiguan μου φαίνεται απίστευτα αδιάφορο στο μάτι.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Οταν εμενα μου εκαναν προσφορα με αποσυρση στα 23.500 το κασκαι κον τοτε το τιγκουαν αξιζει τα παραπανω λεφτα γι αυτα που σου προσφερει
Στάλθηκε απο s4 με tapa
Σχετικό είναι αυτό. 4 χιλιάρικα δεν την λες και μικρή διαφορά. Με την ίδια λογική θα σου πει ο άλλος δώσε άλλα τόσα και πάρε την Χ1.
Άσε που υπάρχει και το αισθητικό κομμάτι. Προσωπικά το Tiguan μου φαίνεται απίστευτα αδιάφορο στο μάτι.
Συμφωνώ και στο πρώτο σχόλιο και στο δεύτερο. Παντως και το qq οσο αφορά το αισθητικό μέρος, στο εσωτερικό δεν λέει τίποτα και στο εξωτερικό αν και πολυ όμορφο αρχίζει να με χαλάει που βλέπεις ενα κάθε 2ο τετράγωνο.
Επισης απο το qq στο Tiguan αγοράζεις και χωροταξική διαφορα που δεν αγοράζεις πηγαίνοντας απο το Tiguan στην x1. -
Το Tiguan είναι μισή εως μια κατηγορία πάνω από το QQ,΄και απ ότι είδα δεν έχουν ούτε 4000 διαφορά με παρόμοιο εξοπλισμό, είναι για μένα πολύ πιο όμορφο μέσα έξω , με καλύτερη σίγουρα άνεση και οδική συμπεριφορά και χώρους.
Η σύγκριση και στη Γερμανία γίνεται με Χ1 Q3 με χαμηλότερη τιμή.
Ανταγωνιστής του QQ από το γκρουπ θα είναι το SEAT Ateca και νομίζω θα έχει ενδιαφέρον.
Εγώ πάντως θα ήμουν μεταξύ
Tiguan και Χ1 σύμφωνα και με τη διαφορά τιμής που έχουν. -
Εεετσι
Πάντως η τετρακίνηση του tiguan μοιάζει ενδιαφέρουσα.
Αν χρησιμοποιεί κανείς τον επιλογέα π.χ. Snow τι γίνεται ουσιαστικά; Κλειδώνει; Εάν όχι τότε τι;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Η 1.4 με τα 150 άλογα και την τετρακίνηση δεν φαίνεται άσχημη. Τι άλλο μπορείς να πάρεις με 150 άλογα και τετρακίνηση σε αυτά τα λεφτά;
Δεν μπορώ να βρώ αν το Qashqai με τα 160 άλογα έχει τετρακίνηση.
Μόνο το πετρέλαιο
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Το Tiguan είναι μισή εως μια κατηγορία πάνω από το QQ,΄και απ ότι είδα δεν έχουν ούτε 4000 διαφορά με παρόμοιο εξοπλισμό,Η ίδια κατηγορία είναι και τα 4 χιλιάρικα διαφορά είναι τελείως παράλογα....
ούτε 4000 διαφορά με παρόμοιο εξοπλισμό
Η λέξη 'ούτε' είναι 'όλα τα λεφτά'
με καλύτερη σίγουρα άνεση και οδική συμπεριφορά και χώρους
Αυτά τα καταλαβαίνεις από τις φωτογραφίες??
Η σύγκριση και στη Γερμανία γίνεται με Χ1 Q3 με χαμηλότερη τιμή
Γνωστοί οι Γερμανοί για την αντικειμενικότητα τους....
Κανονικά με το Macan πρέπει να συγκρίνεται -
Καλοταξιδο το qq σου και να το χαίρεστε αλλα το Tiguan εχει πολυ μεγαλύτερους χώρους και για μένα συγκρίνεται με το x trail και όχι το qq.
-
Συγγνώμη, αλλά το θέμα των χώρων επιτρέψτε μου να πω ότι δεν είναι υποκειμενικό...
Το συμπαθέστατο για μένα QQ είναι σαφώς μικρότερο από το Tiguan.
Διαστάσεις :
Tiguan L x W x H: 4486 x 1839 x 1657 mm
Qashqai L x W x H: 4379 x 1800 x 1590 mm
Χώρος αποσκευών :
Tiguan : 615 λίτρα
Qashqai : 430 λίτρα
Συνεπώς, με 200 σχεδόν λίτρα διαφορά έχουν δίκιο όσοι γράφουν για μιάμιση κατηγορία πάνω το tiguan...Ακόμη και οι επιλογές κινητήρα κατατάσσουν το Tiguan σε ανώτερη κατηγορία, αν και στα 'λιγότερα' diesel κυβικά (ιδίως στα 1600) εξακολουθεί και αυτό όπως και οι περισσότερες εταιρίες να βλέπουν την πλάτη των Γάλλων. Ωστόσο, η Renault δεν έχει προτάσεις για παραπάνω
ΥΓ : Για την εμφάνιση εξακολουθώ να προτιμώ το QQ. O σταθερά συντηρητικός χαρακτήρας της VW στο σχεδιασμό με βρίσκει μόνιμα αρνητικά διακείμενο παρά το γεγονός ότι το νέο Tiguan είναι σαφώς πιο όμορφο από το παλιό
VW Tiguan 2016