-
Πολύ όμορφη φωτογραφία! Είναι και στο χρωμα που μ' αρέσει περισσότερο αλλά δυστυχώς δεν άρεσε στο άλλο μου μισό. Πάντα τέτοια!
-
Ο χρήστης iason1907 έγραψε:
Αυτή μονοSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Πολυ ωραιο το duster σου φιλε μου μεσα στις ελιες..
-
Αυτή μονοSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Αν βλέπω καλά, κάποιος πήγε για κλάδεμα
το dusterακι στο στοιχείο του -
Ωραία φωτογραφία και ωραίο χρώμα το Duster! Υποθέτω ότι είναι το μεταλλικό Γκρι Comete (Tekna) απ' αυτά που βλέπω στο prospectus, σωστά;
-
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το χρώμα είναι κάτι με green αν θυμάμαι καλά. Μπορεί και olive green
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ναι τώρα που το ξαναβλέπω αυτό που λες είναι. Με τις σκόνες δεν το κατάλαβα αρχικά
-
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το χρώμα είναι κάτι με green αν θυμάμαι καλά. Μπορεί και olive greenSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Γι' αυτο ταιριαζει τοσο με τις ελιες..
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το χρώμα είναι κάτι με green αν θυμάμαι καλά. Μπορεί και olive green
Γι' αυτο ταιριαζει τοσο με τις ελιες..
Ναι ή επιλογή δεν ήταν τυχαία
-
Εγώ ήθελα το μπρονζέ (προ facelift). Το φαντασίωνα λασπωμένο σαν σε Camel Trophy αλλά η γυναίκα μου συχαίνεται τις λάσπες.
Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας αδερφια, θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μου γραψετε οσοι θελετε και αν τις εντυπωσεις σας μεχρι τωρα,την καταναλωση και τα προβληματα που αντιμετωπισατε. Ειμαι πολυ κοντα να το παρω και ζηταω μια τελευταια γνωμη
-
Μπορείς αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά και στις προηγούμενες σελίδες του θέματος
Οι κάτοχοι του duster είναι από τους πιο πιστούς 'θαμώνες' του forum και έχουν καταγράψει τις εντυπώσεις τους λεπτομερέστατα βοηθώντας κάθε υποψήφιο αγοραστή υπέρ του δέοντος πιστεύω!
Είσαι τυχερός! -
Φωτο απο Βαρδουσια, ανεβαινωντας για τα καταφυγια..
-
Αυτά είναι!
-
Το topic πρέπει να μετονομαστεί σε Greek Duster Club όπως πάει. Χαχα!
-
Μπράβο πάντως που τα χαίρεστε τα αυτοκίνητα, έχω βαρεθεί να βλέπω SUV μόνο για χρήση πόλης.
-
Κακά τα ψέματα. Ο φίλος samatistas δεν έχει άδικο. To duster για μερικούς τείνει να γίνει τρόπος ζωής. Εκφραση απόλυτης ελευθερίας και απόδραση δίχως όρια (αν κρίνω από τον φίλο macwolf). . Οι περισσότεροι το πήραμε σαν μια πολύ value for money πρόταση της κατηγορίας και στην πορεία ανακαλύπτουμε πως είναι πολλά μα πάρα πολλά αυτά που μπορεί να μας προσφέρει σε σχέση με αυτά που αναζητούσαμε. Σίγουρα δεν είναι το ομορφότερο ούτε και το ασφαλέστερο ή το πλέον λουσάτο όχημα με την περισσή φινέτσα αλλά και δεν αποτελεί πρόταση κύρους η φίρμα με την οποία πλασάρεται στην αγορά. Οι αρετές του όμως είναι πολλαπλάσιες της τιμής του και δεν παύει να προκαλεί τον οδηγό του με την αγόγγυστη συμπεριφορά του είτε κινείται εντός πόλης... ή στο στοιχείο του που δεν είναι άλλο από το χώμα και τις ακανόνιστου σχήματος κοτρόνες... Θυμίζει σε πολλά τα πολλα υποσχόμενα Suzuki samurai και τα πρώτα vitara που πολλοί παλιοί λατρέψαμε. Υπάρχουν μέρη και κατσικόδρομοι που μόνο με ένα discovery land cruiser ή vitara της παλιάς σχολής ή ακόμη κι ένα wrangler μπορείς να πας. Από το 2010 στην γκάμα αυτή έχει προστεθεί και το duster. Σκληρό όμως όσο χρειαζεται και πολιτισμένο όσο πρέπει σε ένα γνήσιο suv. Όλα αυτά βέβαια για πολλούς καλοπερασάκηδες πιθανότατα δεν έχουν ιδιαίτερη αξία όμως το duster σε μια παράφραση του σλόγκαν του Παναθηναικού μπορεί να 'λέει' σε κάποιους ανταγωνιστές το γνωστό: 'Εκεί που έχω πάει εγώ...'
54000 χλμ απρόσκοπτα ανηφόρες κατηφόρες, στεγνό υγρό, χώμα και άσφαλτος και συνεχίζουμε! -
Σημαντικό πάντως δεν ειναι μόνο να μπορει το όχημα να παει κάπου δύσβατα αλλα να θες να το πας και δύσβατα ταλαιπωρώντας το και διακινδυνεύοντας ζημιές.
-
πολη καλη αποψη φιλε, χωρις να μπεις σε λεπτομερειες (spi_duster). Ημουν αναμεσα σε αυτο και το suzuki αλλα κλεινω προς αυτο
-
και μια ερωτηση: σαν αμαξι για χωματα κτλ αντεχει σε σκληρη καταπονηση(χωρις υπερβολες)
-
Αν και δεν το έχω στην κατοχή μου, μια αναζήτηση στο Youtube για Dacia Duster off road, μάλλον θα δώσει απάντηση στο ερώτημα σου. Και τα περισσότερα που βλέπεις στο Youtube είναι 'μαμά' Duster.
Dacia Duster