-
Ναι την πρώτη φορά πρέπει κάποιος να σου δείξει, ειδικά αν δεν έχει ράγες οροφής το αυτοκίνητο.
Αν έχει μπαίνουν πιο απλά, αν δεν έχει, είναι λίγο ταλαιπωρία.... -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ναι την πρώτη φορά πρέπει κάποιος να σου δείξει, ειδικά αν δεν έχει ράγες οροφής το αυτοκίνητο.
Αν έχει μπαίνουν πιο απλά, αν δεν έχει, είναι λίγο ταλαιπωρία....Ναι αυτο ισχύει, καλύτερα να σου δείξει κάποιος. Εγώ επειδή δεν είχα κάποιον να μου δείξει, μπορώ να πω ότι δαπάνησα αρκετό χρόνο, μέχρι τη στιγμή που είδα ένα εξαιρετικό DIY στο youtube. Επιπλέον, θα έλεγα ότι οι διάφοροι 'ειδικοί' στα καταστήματα πώλησης, δυστυχώς σπάνια είναι πραγματικά ειδικοί, και σπανιότερα τηρούν ευλαβικά τις οδηγιές εγκατάστασης.
Και αναφέρω ένα απλό παράδειγμα: Όταν κατέληξα να ρωτήσω έναν 'ειδικό' σε ποια ακριβώς θέση της πόρτας να τοποθετήσω τα μακριά λάστιχα της συσκευασίας (δεν προέκυπτε σαφώς από το manual) μου απάντησε: 'Eε και να μην τα τοποθετήσεις καθόλου δεν πειράζει'. Οπότε έλαβα το 'μήνυμα' και συνέχισα μόνος...
-
Καλησπέρα, θέλω να βάλω μπάρες-μπαγαζιέρα σε skoda fabia 2005 5πορτο. Έχει βάλει κάποιος με το ίδιο αυτοκίνητο; Αν ναι μπορεί να μου προτείνει κάποιες;
Ευχαριστώ. -
Πριν από λίγες ημέρες τοποθέτησα στο αυτοκίνητό μου, Fiat Punto mod.2015 μπαγκαζιέρα modula ciao 430 lt μαζί με μπάρες hermes GS1. Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος, καθώς χωράει πραγματικά πολλά.....
Για όσους το σκέφτονται ακόμη και έχουν οικογένεια και ιδίως τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο, προτείνω ανεπιφύλακτα... -
Στο αουρις θα μπει πανω στις gs1 η modula wego σήμερα ή αύριο.
Πολύ φοβάμαι οτι και αυτή λίγο θα είναι.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Για κάτσε βρε φίλε! 450 λίτρα δεν είναι αυτή; Αν δεν φτάνει τότε μήπως ετοιμάζεσαι για μετακόμιση. Με τα 350+ λίτρα του αούρις φτάνεις χαλαρά τα 800 λίτρα.
-
Η μπαγαζιέρα είναι πολύ καλή λύση γιατί μπορεί να 2πλασιάσει (και να 3πλασιάσει σε μικρά αυτοκίνητα) των χώρο αποσκευών όποτε και για όσο χρειάζεται.
Το απόλυτο νούμερο χωρητικότητας δεν είναι το μόνο κριτήριο, γιατί υπάρχουν πολλές με ακανόνιστο σχήμα, 'σπασίματα', πολύ στενές κ.λπ. που είναι λιγότερο αξιοποιήσιμες από άλλες μικρότερες πιο κανονικού σχήματος.
Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει γεμίζει η αγορά και υπάρχουν επιλογές -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Για κάτσε βρε φίλε! 450 λίτρα δεν είναι αυτή; Αν δεν φτάνει τότε μήπως ετοιμάζεσαι για μετακόμιση. Με τα 350+ λίτρα του αούρις φτάνεις χαλαρά τα 800 λίτρα.Σπύρο, οταν γυρνάω από το χωριό, ούτε octavia combi δεν φτάνει. Σχεδόν μετακόμιση λέμε, και φαντάσου ότι δεν έχει κότες κλπ ζωντανά δικά του ο θείος.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Αδερφέ μου Νικνομίζω πως σε καταλαβαίνω λίγο. Τα ίδια κι εγώ και ας απέχει το γυναικοχώρι 2 ώρες δρόμο, και ας πηγαίνουμε εκεί κάθε τρεις και λίγο! Και το καλύτερο... έχει και ζωντανά το μενού! Αποτέλεσμα είτε πάω στο δικό μου χωριό είτε στης γυνής ακόμη και ο επιπλέον καταψύκτης στο γκαράζ δεν είναι αρκετός
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αδερφέ μου Νικνομίζω πως σε καταλαβαίνω λίγο. Τα ίδια κι εγώ και ας απέχει το γυναικοχώρι 2 ώρες δρόμο, και ας πηγαίνουμε εκεί κάθε τρεις και λίγο! [emoji38] Και το καλύτερο... έχει και ζωντανά το μενού! Αποτέλεσμα είτε πάω στο δικό μου χωριό είτε στης γυνής ακόμη και ο επιπλέον καταψύκτης στο γκαράζ δεν είναι αρκετός [emoji38]Ακριβώς αυτό Σπύρο.
-
Έχω αφαιρέσει τη μπαγκαζιέρα, αλλά δυστυχώς δεν έχω προλάβει να βγάλω τις μπάρες, οι οποίες μου σφυρίζουν αρκετά τώρα που είναι μόνες τους. Nick, συμβαίνει το ίδιο;....
-
Όταν ήταν μόνο μπάρες ναι σφύριζαν αρκετά. Γιαυτό (και για κατανάλωση) δεν έμεναν σχεδόν ποτέ μόνες τους πάνω, έβγαιναν με το που τελείωνε η διαδρομή.
-
Σε καλή τιμή μπορείτε να προτείνετε μάρκα; οι ελληνικές hermes είναι οκ;;
Η μπαγκαζιερα θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε καλοκαιρινές διακοπές καθώς δεν υπάρχει χωριό και γιαυτό δεν ξέρω αν αξίζει για μια φορά τον χρόνο να δώσω τόσα λεφτά...
-
Μέχρι πόσα μπορείς να πας;;;
πχ στα 350€ πέρνεις την modula wego 450lt που πήρα εγώ ( και εγώ θα την χρησιμοποιήσω άντε 2 φορές το χρόνο).
Για τις hermes δεν έχω ακούσει κάτι κακό. Για αυτές έλεγα και εγώ αλλά προτίμησα την modula γιατί ανοίγει και από τις 2 πλευρές.
Επίσης η μπαγκαζιέρα είναι κάτι που γενικά δεν χαλάει, οπότε θα μπει και στο επόμενο αυτοκίνητο σε 5-10-15 χρόνια (έχω δει μπαγκαζιέρα του 1998 σε αμάξι φίλου, τη θυμάμαι που ερχόντουσαν στο χωριό όταν ήμασταν πιτσιρίκια)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μέχρι πόσα μπορείς να πας;;;
πχ στα 350€ πέρνεις την modula wego 450lt που πήρα εγώ ( και εγώ θα την χρησιμοποιήσω άντε 2 φορές το χρόνο).
Για τις hermes δεν έχω ακούσει κάτι κακό. Για αυτές έλεγα και εγώ αλλά προτίμησα την modula γιατί ανοίγει και από τις 2 πλευρές.
Επίσης η μπαγκαζιέρα είναι κάτι που γενικά δεν χαλάει, οπότε θα μπει και στο επόμενο αυτοκίνητο σε 5-10-15 χρόνια (έχω δει μπαγκαζιέρα του 1998 σε αμάξι φίλου, τη θυμάμαι που ερχόντουσαν στο χωριό όταν ήμασταν πιτσιρίκια)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Όσο πιο οικονομικά τόσο καλύτερα!!! Πράγματι δεν χαλάει αλλά από την άλλη είναι η μία φορά τον χρόνο που με χαλάει...
-
Πήγαινε στην hermes τότε.
-
Στην ουσία και εγώ μια φορά το χρόνο θα τη χρησιμοποιώ, πιθανότατα. Ήθελα όμως, όταν ταξιδεύει η οικογένεια να ταξιδεύει 'ανθρωπινά' και όχι με μπαγκάζια μέσα στην καμπίνα. Αυτό το ταξίδι τους ήταν πολύ 'ευχάριστο' και, από αυτό και μόνο, ήδη έχει αρχίσει η μπαγκαζιέρα να κάνει 'απόσβεση'.
-
- πάρα πάρα πολλά
-
εχεις καποιος αποψη για το συγκεκριμένο ή κάτι παρόμοιο;
Thule Ranger 90
https://www.trimhellas.gr/e-shop/μπαγκαζιέρες-οροφής-σχάρες/thule-ranger-90/
ειμαι σε αναζητηση προσθετου χωρου για suv
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
εχεις καποιος αποψη για το συγκεκριμένο ή κάτι παρόμοιο;Thule Ranger 90
https://www.trimhellas.gr/e-shop/μπαγκαζιέρες-οροφής-σχάρες/thule-ranger-90/