Apr 4, 2016, 6:29 AM

Ο χρήστης Mitsos_ath έγραψε:

Το συγκρινω με το nissan που είναι απο τα best sellers της αγορας και ποιοτικο αρκετα μεσα και ομορφο εξωτερικα.

Iceman δεν βλεπω κινητηρα diesel στο chr και δεν ξερω εαν θα περιμένω τοσο για βενζινη (εαν και ειμαι toyotakias οπως και εσυ).

Δεν θεωρώ σωστή τη σύγκριση Χ1 με QQ μιας και μιλάμε για άλλη κατηγορία τιμής και ποιότητας.
Ειδικά το ποιοτικό μέσα που έγραψες δημιουργεί πολλά μειδιαματα στα πρόσωπα όλων των κατόχων.
Στην εικόνα ίσως ναι αλλά στη χρήση δεν νομίζω.
Τέλος πάντων τα περί του qq τα έχουμε πει.
Για το τογιοτα θα δείξει όταν βγει. Μάλλον θα είναι αν όχι στο επίπεδο juke κάπου μεταξύ juke και qq, που εμένα προσωπικά με καλύπτει μιας και τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και δεν κουβαλάω βλακειες.
Το αν θα έχει diesel δεν με απασχολεί πλέον. Το δοκίμασα το diesel δύο χρόνια και μόνο αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα εκτός πόλης αξίζουν πραγματικά. Ειδάλλως ένας μικρός τούρμπο βενζίνης ή υβριδικό εμένα θα μου έκανε, ειδικά που θα έρχεται με cvt σε κάθε περίπτωση...
Μετά το καλοκαίρι και αφού μας βγάλει το καλοκαίρι το qq με οικονομία θα δω πολύ σοβαρά το τογιοτακι και θα κοιτάξω την αλλαγή......